M Miss Independent New member 29/5/07 #8 תגיד, אתה באמת מחרבן כ"כ הרבה? או שסתם יוצא לך לדבר על זה המווון?
ס סרח האשכנזי New member 29/5/07 #9 תגידי את באמת עושה סקס כ"כ הרבה? או סתם יוצא לך לדבר על זה המון? אני מחרבן פעם או פעמיים ביום ואני אוהב מאוד לחרבן ואני אוהב קקי בכללי אני אפילו בקומונת קקי^^
תגידי את באמת עושה סקס כ"כ הרבה? או סתם יוצא לך לדבר על זה המון? אני מחרבן פעם או פעמיים ביום ואני אוהב מאוד לחרבן ואני אוהב קקי בכללי אני אפילו בקומונת קקי^^
Y Yoko Nakajima New member 29/5/07 #10 הממ, פרויד היה אומר על זה: "לעשות קקי זה סיפוק מיני". (נמנמ, סתומרת אמר) אבל עזבו את פרויד 8-| לא בדיוק מקשיבה למה שהוא אומר..
הממ, פרויד היה אומר על זה: "לעשות קקי זה סיפוק מיני". (נמנמ, סתומרת אמר) אבל עזבו את פרויד 8-| לא בדיוק מקשיבה למה שהוא אומר..
M Miss Independent New member 31/5/07 #60 הופה,עכשיו אתה מתחיל לדבר../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif
ס סרח האשכנזי New member 30/5/07 #17 ../images/Emo6.gif אני אשמיד אותך או משהו, כפויית טובה שכמותך!^^
א אנוכי ואני New member 30/5/07 #28 בכלל לא כפויית טובה../images/Emo3.gif סתם ביקשתי שתוכיחP: תודה ילד.:]
ס סרח האשכנזי New member 31/5/07 #40 אב"מ שמנה ../images/Emo13.gif למוטי יש פרוג'טק (נתון) על הפרוג'ט כתוב את שמי במגישים (נתון) ---> (מזה נובע) יש לחזקוש פרוג'קט (חוק המעבר) מש"ל
אב"מ שמנה ../images/Emo13.gif למוטי יש פרוג'טק (נתון) על הפרוג'ט כתוב את שמי במגישים (נתון) ---> (מזה נובע) יש לחזקוש פרוג'קט (חוק המעבר) מש"ל