"הקורבן"!

Blue Aura

New member
../images/Emo18.gif"הקורבן"!../images/Emo88.gif

מי יהיה הקורבן השבוע?... מי?... נו, מי?... טוב, די, נו מי?!... סרח האשכנזי!!!
תשאלו אותו מה שבא לכם!

חזקוש!!

שלומי מצוין ב"ה כן, אמרו לי הרבה פעמים
למדתי.. יהיה טוב בעז"ה יום נעים גם לך

גליזה

New member
טוב נו../images/Emo3.gif

חזקוש
מה נשמע? מהו הצבע האהוב עליך? עד כמה אתה אוהב את עזריאלי? אתה בא למפגש הבא או ששוב יהיו לך תירוצים שלא זיהית אותנו????
מה אתה הכי אוהב לראות בטלויזיה? איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? ואם ענית על זה אחרי הבגרות במת', איך היה? (
כאילו באמת צריך לשאול אותך, חרשן <_<) אם לא, בהצלחה

כבוד המנהלת!

מה נשמע? הכל מצוין ב"ה :] מהו הצבע האהוב עליך? כחול (ולבן ושחור) עד כמה אתה אוהב את עזריאלי? 9.8 אתה בא למפגש הבא? אין לדעת^^ מה אתה הכיא והב לראות בטלויזיה? הפיג'מות!
איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? יש כמה, בכלליות קוראים לנו חבורת הסטרייטים והנגניסטים
איך היה בבגרות במתמטיקה? היי אני לא חרשן! 003 היה בדיחה, 005 עניתי על 2 שאלות ביתר קלות ואז נתקעתי באלגברה עד שנגמר המבחן
בהצלחה גם לך

linoy7

New member
שאלותיי../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

זמרת אהובה: זמר אהוב: להקה אהובה: סידרת טלוויזיה אהובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: שיר אהוב: צבע אהוב: מה החלום שלך
מאמין בגורל
ובמזל
מי לדעתך הזמר/ת עם הקול הכי מעצבן
בהצלחה במתמטיקה
או- אם אתה כבר אחרי הבגרות- איך היה?!?!
תהנה

תשובותיי ללינוי המקסימה ../images/Emo3.gif

זמרת אהובה: בתי, אני מניח
זמר אהוב: חמי רודנר, אני מניח
להקה אהובה: אינפקציה ואיפה הילד
סדרת טלויזיה אהובה: הפיג'מות
שחקן אהוב: לא מבין בתחום^^ יש שחקנים שאני אוהב ומעריך, אבל אני לא ידוע מה השם שלהם >< שחקנית אהובה: כנ"ל שיר אהוב: משתנה כל הזמן צבע אהוב: כחול (ולבן ושחור) מה החלום שלך? הו יש הרבה מאמין בגורל? לא, אני מאמין שהכל מה' ובמזל? בסייתע דשמייא
מי לדעתך הזמרת עם הקול הכי מעצבן? אביבה אבידן אולי איך היתה הבגרות? 003 היתה בדיחה ו-005 היה קל בהתחלה אבל שאלה שלמה לא הצלחתי ><

linoy7

New member
005 היה קשה!../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif וגמאני עשיתי רק 2 שאלות../images/Emo41.gif

איזה יופי

dark dumb

New member
מה "פחחחח" בזה??? ../images/Emo85.gif

את מעדיפה מעריצות מטומטמות שצועקות "תעשה לי ילד!"??

למעלה