תשובותיי^^
הצבע האהוב עליך? למה? שחור, לבן שוחור... כחול ולבן כי הם קדושים כאלה, ושחור כי זה הצבע שאני הכי הרבה לובש אם היתה לך את הברירה לראות את כל העולם בצבע אחד, באיזה צבע היית בוחר? כחול הבילוי המועדף עליך? פיצה וסרט אצל חבר מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה וספגטי אתה אוהב גלידה? אם כן, איזה טעם? מאוד, במיוחד בטעם וניל עם עוגיות אתה אוהב הופעות? ואם כן, יש אמן מיוחד שאתה נהנה במיוחד בהופעות שלו?
הופעות זה אחלה. אינפקציה תותחים בהופעה מה אתה חושב על שרית חדד? זמרת מעולה, עם שירים לא טובים^^ ועל אייל גולן? זמר מעולה, יש לו כמה שירים טובים וכמה שהרבה פחות ועל סינרגיה? פעם אהבתי,היום הם מעצבנים אותי עקב ההתמסחרות, אבל הם מנגנים טוב ועל משינה? אחת הלהקות הטובות בארץ, יש לי המון הערכה אליהם אם היתה לך את האפשרות להפוך לבחורה ל24 שעות, היית עושה את זה? כן אם כן, מה היית עושה באותו יום? ממשש לי את הציצי
תתאר לי את האישה המושלמת- חכמה, טובת לב, יראת שמיים, נחמדה, בעלת חוש הומור, יפה (ואין תיאור ליופי) איך תקרא לילד שלך? לא יודע ולילדה?לא יודע אתה בכלל רוצה ילדים בעתיד? בודאי, בעז"ה מי הדמות הכי חתיכה בסרטי דיסני? טימון
מה הסרט הכי שווה של דיסני? מלך האריות וטרזן איזה סרט אתה יכול לראות 80,000 פעם ולא ימאס לך? יורוטריפ איזה דיסק אתה יכול לשמוע 80,000 פעם ולא ימאס לך? ככה מפנקים-אינפקציה תשלים לי את המשפט: אני לא יכול בלי ___מוזיקה___________- ואשמח לוותר על ___הגיים בויז
______________.