המוסד.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

יש כזה דבר...? פחחחח... האנשים מוזרים בעולמנו.. :)

רוני13

New member
האי! גם אני הייתי מחונן...

בכיתה ג'
עשיתי אפילו בחינות לבר אילן...אבל התשובה לעולם(כביכול) לא חזרה-זה לפחות מה שההורים סיפרו לי עד לא מזמן. אבל לפני שנה וחצי הם החליטו לספר לי שלא התקבלתי אז חחח

isilme

New member
../images/Emo205.gif

אולי זה מה שההורים שלי עושים לי? אמא שלי אמרה לי שהיא התקשרה לירושלים, והם אמרו שאין תשובות עדיין... אבל אני יודעת על ילד אחד שכן קיבל... אאאאאאאאאהההההההה הצילו!!!

היי יו!

איך המרגש? איך המגש? תדמייני איך זה לא להיות מחוננת. איך זה?? [תזדהי עם פשוטי העם.
] איך לומדים לבגרות בתנ"ך?
MP4 או MP3 או I-POD? איזה עט [כן, עט כתיבה!] הוא הכי טוב? איזה מקש את הכי אוהבת במקלדת? נניח ומפילים עלייך שאת צריכה לארח 4 בנות [במקרה הטוב בנות.. נניח שיש שם גם בנים. :|] שאת לא מכירה לשבת. מה תעשי? על איזה שיר את מפנטזת כרגע? ועל איזה דמות מפרפר נחמד? קרוקס כתום או טורקיז? מה דעתך שאני אשנה את הכינוי שלי ל"כתומת קרוקס"? את יודעת שזה ממממממממממש כיף להישאר בבית יום שלם כדי ללמוד למבחן [כשאת לא צריכה את כל היום הזה?
] מרגישה מיוסרת? [מזתומרת על מה? על זה שאני בבית כרגע ואת לומדת.
] ספרי בדיחה!
המשך יום מדהיםםםםם!!!

תשובות...

איך המרגש? I'm fine, thanks. and you? (סיטואציה מוכרת משיעורי אנגלית בכיתה ו'- המורה התעקשה
) איך המגש? איזה?! תדמייני איך זה לא להיות מחוננת. איך זה?? [תזדהי עם פשוטי העם. ] הרבה יותר טוב... לא צוחקים עליך ולא מצפים ממך לגדולות...
איך לומדים לבגרות בתנ"ך? שאלה טובה... תשאלי את אחותי!
MP4 או MP3 או I-POD? MP3!! כמובן!! הפשוט מנצח- מי צריך לראות סרטים במסך פצפון<?!! המוזיקה שולטת!!
איזה עט [כן, עט כתיבה!] הוא הכי טוב? מאיפה לי?! אני משתמשת בעיפרון. איזה מקש את הכי אוהבת במקלדת? הממ... זה- ;~ ששנים לא ידעתי עליו כיהוא מחוק אצלנו, וגיליתי בערך שנה שעברה שיש דרך פשוטה לעשות ";"... נניח ומפילים עלייך שאת צריכה לארח 4 בנות [במקרה הטוב בנות.. נניח שיש שם גם בנים. :|] שאת לא מכירה לשבת. מה תעשי? בעז"ה אמצא להם מקום בצימר (אל תלחצו, זה לא באמת צימר) שליד הבית.. לגבי אוכל
- אמא שלי תמיד מכינה פי שתיים ממה שצריך!! (ואז אומרת: אןף, אין מספיק אוכל...) (מוכר מאיפשהו?!) על איזה שיר את מפנטזת כרגע? הממ... משו מניגון עדין
מישו מכיר?!
ועל איזה דמות מפרפר נחמד? אני לא יכולה לסבול את התוכנית הזאת!! היא עושה חור בשכל עם כל החפירות שלה!
קרוקס כתום או טורקיז? טורקיז... אלא מה... מה דעתך שאני אשנה את הכינוי שלי ל"כתומת קרוקס"? איך שבא לך. את יודעת שזה ממממממממממש כיף להישאר בבית יום שלם כדי ללמוד למבחן [כשאת לא צריכה את כל היום הזה? ] באמת? אחותי לא ככה!
מרגישה מיוסרת? לא... מה רע בקצת שאלות? [מזתומרת על מה? על זה שאני בבית כרגע ואת לומדת. ] אה... באגואיסטיות שלי חשבתי שאת מדברת עליי... ספרי בדיחה! איש הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך ונפל. (מכירים את הייבשנים האלה?! אני לא אחת מהם, אבל אין לי בדיחה כרגע...) המשך יום מדהיםםםםם!!! תודה! גם לך!!

chanush1

New member
שלום לך..../images/Emo13.gif

מה שלומך? מה את אוהבת לשתות? מה את אוהבת לאכול? את אוהבת לצאת לטיולים? את חניכה קבועה בבני עקיבא? את מסתדרת עם המדריכות שלך? היית רוצה להיות מדריכה? מה הכי הכי כיף אצלכם בסניף? את אוהבת ללמוד? איזה חג את הכי אוהבת? מה הצבע האהוב עלייך? נהנת מהשאלות שלי? יופי!!אני שמחה..

שלום גם לך...

מה שלומך? כולם שואלים... אני חושבת שהכל בסדר!
מה את אוהבת לשתות? תה צ'אי מסאלה חם ביום קר... יאאמי... וגם לימונדה קרה ביום חם!! מה את אוהבת לאכול? פיצה... ספגטי... פסטה של אמא שלי (אני איטלקית מאוד היום, הא?!
)
את אוהבת לצאת לטיולים? כן!! אני תמיד מתעייפת אבל בסוף אני ממש שמחה שעברתי את זה! את חניכה קבועה בבני עקיבא? ברור... אם לא הגעתי זה בגלל שאני לא נמצאת בשבת, השבת הייתי למרות שהייתי ממש חולה
!! שכבתי כל היום וקמתי רק לבנ"ע... את מסתדרת עם המדריכות שלך? טוב.. זה קשה- המדריכה שלי היא אחותי... ועם שני המדריכים האחרים- אפשר להגיד! (אל תיבהלו, אנחנו סניף פיצפון שחייב כל מתנדב אז אין הפרדה) היית רוצה להיות מדריכה? מאוווווד! מה הכי הכי כיף אצלכם בסניף? כל הגיבוש... כולם מכירים את כולם ויש פוול צחוקים... בקיצור- שאנחנו סניף קטן וחמוד!
את אוהבת ללמוד? לא... מי כן?!
איזה חג את הכי אוהבת? חנוכה... שבעה ימים של חופש
, וחוץ מזה זה ממש קרוב ליומולדת שלי... החגיגת בת מצווה שלי הייתה בחנוכה וזה היה ממש כיף! מה הצבע האהוב עלייך? תכלת וסגול בהיר!
נהנת מהשאלות שלי? כן... יופי!!אני שמחה.. (ומה היה קורה אם הייתי אומרת שלא?...
) ביי!

למעלה