תשובות...
איך קוראים לך? אילה. מאיפה את? בית רימון! איזה שבט? מעפילים!! את באמת מחוננת? כן! (לפי משרד החינוך- לא בטוח שבאמת
) מהמחוננים החכמים או מהטיפשים?(ז"א מה1% או מה3%?) לא יודעת... תשאלי את החברות שלי... אז את לומדת במרכז יום?לא כבר לא... לא מסתדר עם הלימודים... אבל ב-ד'-ה' למדתי... גם לשלכם קוראים (מ)עו"ף טוב? לא. זה משהו במכללה בצמח... ואת לומדת באוניברסיטה הפתוחה? מה הקשר?!! מה את לומדת? אני רק חניכה!! אוהבת את המרצה? די עם האוניברסיטה!! נרדמת הרבה? אמרתי די!! הכנת את כל הממנ"ים עד עצם היום הזה? נמאס לי... מה הממוצע קורסים שלך? אני לא באוניברסיטה!!! וכמה נקודות כבר יש לך? (אין תגובה) את לוקחת סימסטר קיץ? -- אם לא הבנת מילה, כנראה שאת לא באמת מחוננת בנשמתך... ועכשיו שאלות אחרות- איזה סרט טוב ראית לאחרונה? כיפה אדומה- הסיפור האמיתי ראיתי היום עם כל השבט!! איזה ספר טוב קראת לאחרונה? המממ... רדוול ובסל"ד!! (מישו מכיר?) קרה לך שספר או סרט מסוים השפיעו עלייך בצורה חזקה? על השואה בעיקר... וגם "נערה במרפסת ממול"... איזה ספר/סרט? כתבתי!! את מתנדבת באופן קבוע? הממ.. בהתמות שאנחנו עושים כל שבוע בערך, אני מניחה? אם היו עושים משו בסניף הייתי מתנדבת, אבל לא עושים... אם כן, איפה?-- נכון שצבעים זוהרים זה סטייל? לא!! איכס! יש לך הרבה אחים? 4 (תשפטו בעצמכם אם זה הרבה- לא נראה לי
) אתם יודעים שלאח הכי גדול שלי יש עוד מעט יומולדת 25??! הם מרביצים לך לפעמים? כבר עברנו ת'גיל... רק האח הקטן שלי (כיתה ג') פעם ב... את מחזירה להם? משתדלת לרסן את עצמי... את יודעת להכין חביתה? ברור!! ולהפוך אותה? בזה אני קצת מתקשה... בד"כ מישו עוזר לי... מקסימום אני מתייאשת והופכת את זה למקושקשת.. איזה מוזיקה את הכי אוהבת? יהודי חזק!! את מנגנת על משהו? פסנתר... שתדעו שזה ממש כיף! אם כן- על מה? אם לא- למה? -- את יודעת שהפכתי לפרבולה בוכה? שו?!! (בעצם כל הכיתה שלי הפכה.. ) עשית פעם משהו מתוך ייאוש? אין שום ייאוש בעולם כלל!
אם כן- מה?-- מי הבנאדם שאת הכי מעריכה? ההורים שלי!! למה? כי הם אנשים מעולים וחוץ מזה- הם סובלים אותי כל השנים!! (מסכנים...) ולסיום- את תבואי לחתונה שלי? (אני יכולה לסדר לך תפקיד שושבנית קוסמופוליטית.. ) עדיין לא קלטתי את הקטע עם החתונה... מישו מוכן להסביר?! תודה...