המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

... הפעם במוסד
מחוננת בנשמה (
מצטער שאני לא מכיר את כולם...) יאללה אני רוצה לראות שאלות הזויות... (כל מי שרוצה להשתתף במשחק שישלח אלי מסר) מוכנים
היכון... צא

ליחנוש 1

New member
אממ גמאני לא מכירה..שואלת!!

קודם כול,איך קוראים לך?? מה שלומך? באיזה שבט את? מה את אוהבת לעשות? מאיפה את? כמה חניכים אתם בשבת רגילה? ובחודש ארגון? את מדריכה? מה צריך שיפור בסניף שלךך? וזהו..!!שיהיה לך יום טוב..

רק עכשיו ראיתי...

קודם כול,איך קוראים לך?? אילה. מה שלומך? ססבה לגמרי! (קצת עייפה) באיזה שבט את? מעפילים בית רימון ריספקט! מה את אוהבת לעשות? המממ... לקרוא ולכתוב... לראות טלוויזיה ולשחק במחשב (כמו כולם)... מאיפה את? אמרתי קודם- בית רימון. כמה חניכים אתם בשבת רגילה? בשבט- 12 (מתוך 15) בסניף- 30 (מתוך 50 בערך) ובחודש ארגון? כולם באים!! 15 בשבט ו-50 בסניף!! את מדריכה? לא!! אני חניכה!! מה צריך שיפור בסניף שלךך? שאלה קשה... הכל טוב... אה- אין לנו מאווררים/מזגן/תנורים/כל דבר כזה והברז די מקולקל... וזהו..!!שיהיה לך יום טוב.. גם לך!!

ליחנוש 1

New member
חח אין בעיה..../images/Emo13.gif

מזגן,תנורים,מאווררים???חחחחח אין דבריםם כאלה בסניפים..
(לפחות בשלנו..)

isilme

New member
../images/Emo205.gif

קודם כל- איך קוראים לך? מאיפה את? איזה שבט? את באמת מחוננת? מהמחוננים החכמים או מהטיפשים?(ז"א מה1% או מה3%?) אז את לומדת במרכז יום? גם לשלכם קוראים (מ)עו"ף טוב? ואת לומדת באוניברסיטה הפתוחה? מה את לומדת? אוהבת את המרצה? נרדמת הרבה? הכנת את כל הממנ"ים עד עצם היום הזה? מה הממוצע קורסים שלך? וכמה נקודות כבר יש לך? את לוקחת סימסטר קיץ? אם לא הבנת מילה, כנראה שאת לא באמת מחוננת בנשמתך... ועכשיו שאלות אחרות- איזה סרט טוב ראית לאחרונה? איזה ספר טוב קראת לאחרונה? קרה לך שספר או סרט מסוים השפיעו עלייך בצורה חזקה? איזה ספר/סרט? את מתנדבת באופן קבוע? אם כן, איפה? נכון שצבעים זוהרים זה סטייל? יש לך הרבה אחים? הם מרביצים לך לפעמים? את מחזירה להם? את יודעת להכין חביתה? ולהפוך אותה? איזה מוזיקה את הכי אוהבת? את מנגנת על משהו? אם כן- על מה? אם לא- למה? את יודעת שהפכתי לפרבולה בוכה? (בעצם כל הכיתה שלי הפכה..
) עשית פעם משהו מתוך ייאוש? אם כן- מה? מי הבנאדם שאת הכי מעריכה? למה? ולסיום- את תבואי לחתונה שלי? (אני יכולה לסדר לך תפקיד שושבנית קוסמופוליטית..
)

תשובות...

איך קוראים לך? אילה. מאיפה את? בית רימון! איזה שבט? מעפילים!! את באמת מחוננת? כן! (לפי משרד החינוך- לא בטוח שבאמת
) מהמחוננים החכמים או מהטיפשים?(ז"א מה1% או מה3%?) לא יודעת... תשאלי את החברות שלי... אז את לומדת במרכז יום?לא כבר לא... לא מסתדר עם הלימודים... אבל ב-ד'-ה' למדתי... גם לשלכם קוראים (מ)עו"ף טוב? לא. זה משהו במכללה בצמח... ואת לומדת באוניברסיטה הפתוחה? מה הקשר?!! מה את לומדת? אני רק חניכה!! אוהבת את המרצה? די עם האוניברסיטה!! נרדמת הרבה? אמרתי די!! הכנת את כל הממנ"ים עד עצם היום הזה? נמאס לי... מה הממוצע קורסים שלך? אני לא באוניברסיטה!!! וכמה נקודות כבר יש לך? (אין תגובה) את לוקחת סימסטר קיץ? -- אם לא הבנת מילה, כנראה שאת לא באמת מחוננת בנשמתך... ועכשיו שאלות אחרות- איזה סרט טוב ראית לאחרונה? כיפה אדומה- הסיפור האמיתי ראיתי היום עם כל השבט!! איזה ספר טוב קראת לאחרונה? המממ... רדוול ובסל"ד!! (מישו מכיר?) קרה לך שספר או סרט מסוים השפיעו עלייך בצורה חזקה? על השואה בעיקר... וגם "נערה במרפסת ממול"... איזה ספר/סרט? כתבתי!! את מתנדבת באופן קבוע? הממ.. בהתמות שאנחנו עושים כל שבוע בערך, אני מניחה? אם היו עושים משו בסניף הייתי מתנדבת, אבל לא עושים... אם כן, איפה?-- נכון שצבעים זוהרים זה סטייל? לא!! איכס! יש לך הרבה אחים? 4 (תשפטו בעצמכם אם זה הרבה- לא נראה לי
) אתם יודעים שלאח הכי גדול שלי יש עוד מעט יומולדת 25??! הם מרביצים לך לפעמים? כבר עברנו ת'גיל... רק האח הקטן שלי (כיתה ג') פעם ב... את מחזירה להם? משתדלת לרסן את עצמי... את יודעת להכין חביתה? ברור!! ולהפוך אותה? בזה אני קצת מתקשה... בד"כ מישו עוזר לי... מקסימום אני מתייאשת והופכת את זה למקושקשת.. איזה מוזיקה את הכי אוהבת? יהודי חזק!! את מנגנת על משהו? פסנתר... שתדעו שזה ממש כיף! אם כן- על מה? אם לא- למה? -- את יודעת שהפכתי לפרבולה בוכה? שו?!! (בעצם כל הכיתה שלי הפכה.. ) עשית פעם משהו מתוך ייאוש? אין שום ייאוש בעולם כלל!
אם כן- מה?-- מי הבנאדם שאת הכי מעריכה? ההורים שלי!! למה? כי הם אנשים מעולים וחוץ מזה- הם סובלים אותי כל השנים!! (מסכנים...) ולסיום- את תבואי לחתונה שלי? (אני יכולה לסדר לך תפקיד שושבנית קוסמופוליטית.. ) עדיין לא קלטתי את הקטע עם החתונה... מישו מוכן להסביר?! תודה...

ליחנוש 1

New member
כן,אני יסביר לךך

תראי,לפני כמה ימים ניכנסנו לצ'אט..והחלטנו לשדך בין ברק ולהדר,הזוג הצעירר ממש מאוהב שהוא הסכים ישר להצעת השידוך!!חח קיצר אחרי יום(נראלי)הם החליטו שהם רוצים להתחתן וזהו.. דרך אגב השידוךך שלי זה אח של הדר,ככה שניהיה משפחה גדולה..
רוצה גם שידוך?

isilme

New member
../images/Emo205.gifחחחח...

אין לכם את הפרויקט של האוניברסיטה הפתוחה...? אה, בעצם, אם את שבט מעפילים כנראה את עוד קטנה.. זה מתחיל בכיתה ח'.

רוני13

New member
חחח...

הדר, נראה לי חפרת קצת יותר מדי עם הקטע של האונברסיטה! גרמת לה להתמוטטות עצבים תוך כדי עשיית השאלון.

isilme

New member
../images/Emo205.gif

מי שחי בתוך זה עונה על זה בשניות... הייתי חייבת לוודא... בגלל הניק שלה.. :)

sivanscom

New member
האאאאאאא

איך קראו לך? היית בפרוויקט כזה של מחוננים?!? חחחחחחחחח אפילו אני הייתי פעם מחוננת! חחח מי היה מאמין... (הייתי בכיתה ג-ד-ה בפרוייקט כזה.. ואז הפסקתי כי כולם צחקו עליי.. נראה לי שברגע שהפסקתי תפרוייקט הזה הפסקתי להיות חכמה באופן כללי)

sivanscom

New member
חחחח פורום של חכמים..

אבל אצלי זה כבר לא הייתי חכמה ביסודי ובדיוק שם זה נגמר אני חייבת לציין,שהדור הצעיר הולך ונהיה חרשן. אני מדריכה באיזה מועדונית של ילדים במצוקה [גרעין יונתן,נו..] והשבוע עשינו ל2 בנות שם יומולדת.. וכללל הברכות שבירכו,אפילו הבנים ששם! הכלל הסתכם בסופו של דבר בהצלחה בלימודים ילדים בכיתות ג-ד!! מה הצלחה בלימודים?!? בכיתה ד' לימודים זה הדבר האחרון שהייתי חושבת עליו כברכה ליומולדת!

isilme

New member
../images/Emo205.gifחחח...

זה לא זה... אין להם רעיונות לברכות מקוריות יותר... כשהייתי בגן, כולנו בירכנו- "שתעלי בסולם המצוות..." האמת, שאפח'ד לא ממש הבין מה זה סולם המצוות ולמה לנו לעלות בו. אבל זה היה נשמע חכם..

למעלה