המוסד.

רוני13

New member
תהילה!

מה קורה? את שמה לב שכולם מנוזלים?! את יודעת שגם אני? האף כל כך שורף... וואי את יודעת מה הם עיקרי תורת של קארל מרכס? מהם גורמי האמנסיפציה? ולמה לעזעזל הגזר הוא כתום?! תאחלי לי מזל"ט-החזירו לי את המחשב אחרי אישפוז של 4 ימים והצליחו להציל את התמונת! נכון אחותי הקטנה ביותר חמודה? מתי נולדת? ואיפה היית 5 שנים קודם? נכון ה' הוא כל כך טוב? |משתעלשיעולכפול| אוף בא לי להמשיך לשאול שאלות אבל את יודעת מה קרה עכשיו? השוקו שלי מוכן...אז אני חייב לעוף לשתות אותו לפני שהידיים המרושעות של אחותי ייגעו בו. בייי

רוני....

מה קורה? ב"ה!!מה איתך?? את שמה לב שכולם מנוזלים?! כן שמתי לב?!? מה קר?? עונת החורף עברה... את יודעת שגם אני? האף כל כך שורף... לא נורא..זה יעבור עוד כמה ימים....(ממש מנחם...חחח) וואי את יודעת מה הם עיקרי תורת של קארל מרכס? ידעתי את זה לפני שנתיים..... מהם גורמי האמנסיפציה? שכחתי.... ולמה לעזעזל הגזר הוא כתום?! כי זה צבע יפה!!! תאחלי לי מזל"ט-החזירו לי את המחשב אחרי אישפוז של 4 ימים והצליחו להציל את התמונת! מזל טוב!!!!
נכון אחותי הקטנה ביותר חמודה? ברור!!! מתי נולדת? בכ"ח אב תשמ"ט.... ואיפה היית 5 שנים קודם? באיזה גלגול..אני לא זוכרת איזה מהם... נכון ה' הוא כל כך טוב? הכי טוב שיש!!! |משתעלשיעולכפול| אוף בא לי להמשיך לשאול שאלות אבל את יודעת מה קרה עכשיו? השוקו שלי מוכן...אז אני חייב לעוף לשתות אותו לפני שהידיים המרושעות של אחותי ייגעו בו. בכיף שלך...היית מכין גם לי...
בייי

למעלה