המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

הפעם אני כותב את זה בסכנה ממשית לחיים שלי, בעובדה שאסור לי להשתמש במחשב וכל המשפחה פה הפעם במוסד
תהילה לביא (תהילה[?]) מוכנים
היכון... צא

RESTO

New member
אמממ בתור

המוסדניק הראשון אני גאה לשלוח הודעה ראשונה בשרשור(אני מקווה) מי את ? מה את? מאיפה את? מה את עושה שנה הבאה? מה התאריך יומולדת שלך? יש לך אחים/אחיות? מה הם עושים? מה את חושבת על קוואמי? ועל שאנן סטריט?

עונה!!

מי את ? תהילה נעים מאוד!! מה את? מדריכה בסניף קרית אתא..
(בעיקר...) מאיפה את? קרית אתא!!
מה את עושה שנה הבאה? שירות לאומי במרכז להעמקת יהדות במעלות!! מה התאריך יומולדת שלך? כ"ח אב יש לך אחים/אחיות? כן...5 מה הם עושים? 2 תלמידים...1 שירות לאומי ו2 נשואים!! מה את חושבת על קוואמי? שו??? ועל שאנן סטריט? כשאני אדע מי זה אני אענה..... שבוע טוב!!

ליחנוש 1

New member
תהילה!

מה קורה? מאיפה את? באיזה שבט את? היית רוצה להיות מדריכה? וקומונרית? מה את אוהבת לאכול? איפה תיהיה בעוד 10 שנים? כמה ילדים את רוצה? שבת שלום..

תשובותיי...

מה קורה? ב"ה מצויין!! מאיפה את? קרית אתא!! באיזה שבט את? לביא-אימפריה!!! היית רוצה להיות מדריכה? אני כבר.....עוד שבועיים שבת אחרונה...
(אחרי כמעט 3 שנים של הדרכה....) וקומונרית? לא...למרות שאני הכי חשדומטית בסניף..קיבלתי את התואר הזה..אבל זה לא כ"כ מתאים לי... מה את אוהבת לאכול? שניצל וציפס...
(וכמובן שוקולד
ובמבה...) איפה תיהיה בעוד 10 שנים? נשואה עם כמה ילדים באיזה יישוב שאני ובעלי נקים בעז"ה... כמה ילדים את רוצה? לפחות 5....

בקשר לשורה החמישית בהודעה שלך

גם לנו היתה בסניף אחת משבט אלעד שתמיד אמרה ש"הדבר האחרון שהיא תעשה בשירות זה קומונה" היא עכשיו קומונרית. ...

אני כבר לא אהיה...

זה לא מתאים לאופי שלי כ"כ...וגם כבר סגרתי שירות לשנה הבאה ואם הייתי קומונרית הייתי עושה שנתיים ולא שנה אז אין כבר אפשרות....

isilme

New member
../images/Emo205.gif

שלום!! מנשמע? מאיפה את? מנגנת? על מה? לאיזה תקופה בחיים שלך היית הכי רוצה לחזור? למה? על איזה דבר בחיים שלך את הכי מצטערת שעשית? על איזה דבר בחיים שלך את הכי מצטערת שלא עשית? איפה את לומדת? טוב לך שם? יש לך דמות לחיקוי? מי? למה דווקא הוא/היא? מה תעשי כשתהיי גדולה? יש לך אחים? את מרביצה להם לפעמים?
במה את מאמינה? מהן השאיפות שלך? הגשמת כבר חלק מהן? מה קורה למי שמתעסק עם באר שבעים?
ממתי המילים "סניף אילת" הפכו להיות מילות גנאי? האם קרה לך פעם, שרצית להוציא את הוורידים שלך ולעשות מהם ספגטי? מה היא הדיאטה הכי טובה? (רמז:סמינריון גרעיני דרור.) איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? את אוהבת בע"ח? איזה דברים בחברה הישראלית הכי מפריעים לך? היית פעם בחו"ל? איפה? היה כיף? את מעכלת שהשנה הזאת נגמרה? כי אני לא... מה את עושה שנה הבאה? ולסיום- תבואי לחתונה שלי?

שבוע טוב לכולם!!

שלום!! מנשמע? ב"ה מצויין ואת?? מאיפה את? קרית אתא מנגנת? בטח!!! על מה? גיטרה!
לאיזה תקופה בחיים שלך היית הכי רוצה לחזור? לתחילת שנה... למה? אני לא רוצה שהשנה תיגמר...בקושי אני אראה את החברות שלי.... על איזה דבר בחיים שלך את הכי מצטערת שעשית? שהלכתי באיזה ל"ג בעומר אחד עם מכנסיים...
על איזה דבר בחיים שלך את הכי מצטערת שלא עשית? אני צריכה לחשוב על זה קצת.... איפה את לומדת? אולפנית שח"ם טוב לך שם? מצויין!!
יש לך דמות לחיקוי? בטח!!שתיים אפילו... מי? המחנכת שלי והקומונרית שלי... למה דווקא הוא/היא? המחנכת-המורה הכח נשמה בבי"ס,והקומנרית-אין עליה!!! מה תעשי כשתהיי גדולה? אקים משפחה... יש לך אחים? בטח! את מרביצה להם לפעמים? כן...איך אפשר בלי?!?! במה את מאמינה? בערכיה של תנועת בני עקיבא!!! מהן השאיפות שלך? להקים יישוב ולגדל דור נאמן לארצנו...(מוכר לכם?!?!) הגשמת כבר חלק מהן? התחלתי להקים דור.... מה קורה למי שמתעסק עם באר שבעים? אין לי מושג...עוד לא התעסקתי איתם... ממתי המילים "סניף אילת" הפכו להיות מילות גנאי? זה הפך למילת גנאי?!?! וואלה לא ידעתי... האם קרה לך פעם, שרצית להוציא את הוורידים שלך ולעשות מהם ספגטי? ממש ברגע זה בא לי על זה... מה היא הדיאטה הכי טובה? (רמז:סמינריון גרעיני דרור.) לא יודעת...אף פעם לא ניסתי לעשות דיאטה... איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? אחרי המתכונת באזרחות... את אוהבת בע"ח? קצת... איזה דברים בחברה הישראלית הכי מפריעים לך? חוצפה... היית פעם בחו"ל? לא ב"ה!!
איפה? ---------- היה כיף? ---------- את מעכלת שהשנה הזאת נגמרה? מתחילה לעכל וזה ממש עצוב!!
כי אני לא... מה את עושה שנה הבאה? שירות לאומי במעלות ולסיום- תבואי לחתונה שלי? אם זתמיני אותי......בטוח אני אגיע!! אני חולה על חתונות!!

תהילה-

1. מה שלומך? 2. את מצוננת? 3. למה אני מצונן? 4. אם היית מצוננת, האם תשובתך לשאלה הראשונה הייתה משתנה? 5. למה צינון זאת לא עילה מספקת להישאר בבית, ולא ללכת לישיבה? 6. מה מקור המילה צינון? 7. האם יש עוד מילים שיכולות להגדיר בנאדם מצונן, חוץ מאשר "בנאדם מצונן"? 8. את אוהבת אפונים? 9. איך עושה כרוב ניצנים? 10. מה החיה הכי מעצבנת בטבע? 11. ומה החיה הכי מפחידה? 12. איך תקראי לבן הראשון שלך, בלי נדר? למה? 13. ולבת הראשונה? למה? 14. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? 15. למה קוראים לך תהילה? זה בגלל תהילה של ש"י עגנון? 16. איך לדעתך מרגיש עלה שנופל בשלכת? 17. קראת הארי פוטר? 18. ראית ת'סרטים? 19. נכון הספרים פי אלף יותר טובים מהסרטים? 20. ואפילו אפשר להגיד שהסרטים מעפנים? 21. את מכירה את הסדרה סמולוויל? 22. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת הייתה "כן"- מה את חושבת עליה? 23. ראית שר הטבעות? 24. קראת את הספרים? מה עדיף- 25. קיץ או חורף? 26. תה עם נענע או נס קפה? 27. סרטים או ספרים? 28. 1987 או 2007? (גנבתי את השאלה מ"מקור ראשון".) 29. נרגילה או סיגריה? 30. נרגילה או סמים? 31. סמים או סיגריה? 32. תקופת המחתרות או תקופת התנ"ך? 33. mp3 או mp4? 34. מחשב נייד או מחשב נייח? (-נכון נייח זאת מילה יפה?) 35. מתמטיקה או אנגלית? 36. אנגלית או לשון\ספרות? 37. ג'ייקובס או טייסטר צ'ויס? 38. מים או מיץ? 39. בריכה או ים? 40. ים המלח או כנרת? 41. לאכול במסעדה או לאכול בבית? 42. הודו או ארצות הברית? 43. קנזס או ארץ עוץ? 44. "המומינים" או "גברת פלפלת"? 45. "שאלתיאל קוואק" או "דלפי"? 46. צרפתית או ספרדית? 47. פסנתר או גיטרה? 48. פסטה או אורז? 49. קוסקוס או ג'חנון? 50. יהושע או שופטים? 51. השב"כ או המוסד? 52. חמניות או חרציות? 53. רוק או פופ? 54. חרדים או דתיים-לאומיים? 55. אריה או נמר? 56. שלמה ארצי או שלום חנוך? 57. ריטה או עפרה חזה? 58. יהודית רביץ או קורין אלאל? 59. בני-עקיבא או אריאל? 60. טרמפולינה או רכבת הרים? 61. גבוהים או נמוכים? 62. שמנים או רזים? 63. למה רזים?!? מה יש לך נגד שמנים?! מה, אין להם זכות קיום???? 64. סוליטייר או פריסל? 65. ירוק או כחול? 66. פילים או ג'ירפות? 67. חתולים או כלבים? 68. אוגרים או חולדות? 69. אקליפטוס או ברוש? 70. "חלומות נעימים" או "חלומות פז"? 71. פז או סונול? 72. מרגרינה או חמאה? 73. שמן זית או שמן סויה? 74. שמן תינוקות או שמן חמניות? 75. פריקים, ערסים או סטייליסטים? 76. סוסים או חמורים? 77. חמשושים או שישיסטים? 78. שביעיסטים או שמיניסטים? 79. עצים או פרחים? 80. שקיעות או זריחות? טוב, די עם ה- "מה עדיף." 81. מה את עושה למען יהונתן פולארד? 82. מה את עושה למען החיילים החטופים? 83. איזו סגולה את מכירה לשידוכים? 84. למה אני לא אמשיך עד השאלה ה-100? 85. למה את מדלגת על שאלות? 86. את חושבת שזה מנומס?? אני השקעתי מחשבה בכל שאלה ושאלה! 87. רצית פעם להרוג מישהו? 88. רצית פעם להרוג את עצמך? 89. מה עדיף- קור או חום? 90. היי, לא אמרנו שמפסיקים כבר עם ה- "מה עדיף"?! 91. את יודעת שבתדודה שלי טסה להודו מחר? לחצי שנה!! 92. מה את מאחלת לה? 93. את יודעת שביום שישי הכנתי פיצה, והיא הייתה מאוד טעימה? 94. למה, לדעתך, קוראים לאתר הזה "תפוז"? 95. למה, לדעתך, אנשים נהנים לענות על שאלות שאנשים אחרים שואלים? 96. למה היום הזה עבר כ"כ מהר, ועוד שנייה אני צריך לעוף לישיבהההההה???? 97. למה לרימון-יד קוראים רימון-יד ולא בננת-יד? 98. למה זה מעצבן לנקות תריסים? 99. למה את גרה בקריית-אתא? הא הא, אמרתי לך שלא יהיו 100 שאלות... תגידי, איך היה? ואל תחסכי ממני אמיתויות קשות. יאללה, שבוע נהדר לכולנו! אבישי.

אין לי מה לכתוב....

1. מה שלומך? ב"ה..מצויין ואתה? 2. את מצוננת? לאא...ב"ה... 3. למה אני מצונן? כי המזג אוויר משגע..פעם קר פעם חם... 4. אם היית מצוננת, האם תשובתך לשאלה הראשונה הייתה משתנה? לא..זה לא משפיע כ"כ.. 5. למה צינון זאת לא עילה מספקת להישאר בבית, ולא ללכת לישיבה? כי עם צינון אתה לא משותק למיטה...
6. מה מקור המילה צינון? אין לי מושג.. 7. האם יש עוד מילים שיכולות להגדיר בנאדם מצונן, חוץ מאשר "בנאדם מצונן"? בן אדם מקורר.... 8. את אוהבת אפונים? לא.. 9. איך עושה כרוב ניצנים? אין לי מושג..זה מאיזה תוכנית טלוויזיה לא?!?! 10. מה החיה הכי מעצבנת בטבע? יתוש
11. ומה החיה הכי מפחידה? נחש... 12. איך תקראי לבן הראשון שלך, בלי נדר? למה? אריאל או אוריה...כי אני אוהבת את השמות האלה.. 13. ולבת הראשונה? למה? טלי'ה או אלי'ה...כי זה השמות היחידים שיפים לבנות....(יש פה בעיה בדקדוק לא?!?!) 14. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? לא חשבתי על זה עדיין..שזה יגיע אני אדע.... 15. למה קוראים לך תהילה? זה בגלל תהילה של ש"י עגנון? כי ההרוים שלי אהבו את השם....זה בטוח לא בגלל ש"י עגנון... 16. איך לדעתך מרגיש עלה שנופל בשלכת? עזוב?!?! אהה בעצם לא יש איתו הרבה כאלה... 17. קראת הארי פוטר? התחלתי את הראשון וזה הספיק לי.... 18. ראית ת'סרטים? אתהשניים הראשונים... 19. נכון הספרים פי אלף יותר טובים מהסרטים? יכול להיות....
20. ואפילו אפשר להגיד שהסרטים מעפנים? לא...הם דווקא קצת מצחיקים... 21. את מכירה את הסדרה סמולוויל?שמעתי עליה...לא יותר מזה.... 22. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת הייתה "כן"- מה את חושבת עליה? כלום..אין לי זמן לחשוב על דברים כאלה.... 23. ראית שר הטבעות? לא... 24. קראת את הספרים? לא... מה עדיף- 25.קיץ או חורף?חורף... 26. תה עם נענע או נס קפה? שוקו!!!!
27. סרטים או ספרים? ספרים! 28. 1987 או 2007? (גנבתי את השאלה מ"מקור ראשון".) 2007 כי ב87 לא הייתי קיימת...חחחח 29. נרגילה או סיגריה?
אף אחד!!! קראתם את הכתבה ב"עולם קטן"?? 30. נרגילה או סמים? כנ"ל כמו התשובה הקודמת... 31. סמים או סיגריה? כנ"ל... 32. תקופת המחתרות או תקופת התנ"ך?התנ"ך!!!!
33. mp3 או mp3 ? mp4 34. מחשב נייד או מחשב נייח? (-נכון נייח זאת מילה יפה?) נייח....(רגע אבל מה זה?!?!) 35. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה.....(אל תהרגו אותי...) 36. אנגלית או לשון\ספרות? אנגלית... 37. ג'ייקובס או טייסטר צ'ויס? וואט?!?!? 38. מים או מיץ? שוקו!!!
39. בריכה או ים? בריכה!! 40. ים המלח או כנרת? כנרת 41. לאכול במסעדה או לאכול בבית?בבית!!!
42. הודו או ארצות הברית? ארץ ישראל!!
43. קנזס או ארץ עוץ? קנזס... 44. "המומינים" או "גברת פלפלת"? המומינים!! 45. "שאלתיאל קוואק" או "דלפי"? דלפי...
46. צרפתית או ספרדית?צרפתית 47. פסנתר או גיטרה? גיטרה!!
48. פסטה או אורז? פסטה 49. קוסקוס או ג'חנון? ג'חנון! 50. יהושע או שופטים? יהושוע....יותר מעניין... 51. השב"כ או המוסד? המוסד ברור!!! 52. חמניות או חרציות? חמניות...
53. רוק או פופ? פופ 54. חרדים או דתיים-לאומיים?דתיים לאומיים!
55. אריה או נמר? אריה.. 56. שלמה ארצי או שלום חנוך?שלמה ארצי 57. ריטה או עפרה חזה?עופרה חזה.. 58. יהודית רביץ או קורין אלאל?אין לי מושג.... 59. בני-עקיבא או אריאל?בני עקיבא כמובן!!! 60. טרמפולינה או רכבת הרים?רכבת הרים!! 61. גבוהים או נמוכים?גבוהים 62. שמנים או רזים?ממוצעים!! 63. למה רזים?!? מה יש לך נגד שמנים?! מה, אין להם זכות קיום???? לא אמרתי רזים...אחח הרסתי לך...חחחח 64. סוליטייר או פריסל?פריסל... 65. ירוק או כחול? ירוק... 66. פילים או ג'ירפות? פילים...
67. חתולים או כלבים? כלבים
68. אוגרים או חולדות? אוגרים... 69. אקליפטוס או ברוש? ברוש..
70. "חלומות נעימים" או "חלומות פז"? חלומות פז...
71. פז או סונול? סונול 72. מרגרינה או חמאה?מרגרינה... 73. שמן זית או שמן סויה? סוי'ה... 74. שמן תינוקות או שמן חמניות?תינוקות!! אחח איזה ריח... 75. פריקים, ערסים או סטייליסטים?סטייליסטים...(אני לא כזאת..) 76. סוסים או חמורים?סוסים!! 77. חמשושים או שישיסטים? שישיסטים 78. שביעיסטים או שמיניסטים?שמיניסטים!!!!!!!!!!
79. עצים או פרחים? פרחים!
80. שקיעות או זריחות?זריחות!!
טוב, די עם ה- "מה עדיף." 81. מה את עושה למען יהונתן פולארד? הולכת להפגנות..כשיש....(וברור שזה לא מספיק..) 82. מה את עושה למען החיילים החטופים?הולכת למללוה מלכה למענם..(וגם זה לא מספיק..) 83. איזו סגולה את מכירה לשידוכים?לקחת חלק מצלחת שבורה של האירוסין... 84. למה אני לא אמשיך עד השאלה ה-100? כי לא תהיה לך אחת כזאת... 85. למה את מדלגת על שאלות?אני?!? מדלגת?!?! מה פתאום... 86. את חושבת שזה מנומס?? אני השקעתי מחשבה בכל שאלה ושאלה! ולכן אני עונה על כווווולם!!!! 87. רצית פעם להרוג מישהו? כן...את כל הערבים!! 88. רצית פעם להרוג את עצמך? ח"ו... 89. מה עדיף- קור או חום?קור..או חום כשנמצאים בבריכה... 90. היי, לא אמרנו שמפסיקים כבר עם ה- "מה עדיף"?! אמרנו אבל אתה לא עומד בזה.... 91. את יודעת שבתדודה שלי טסה להודו מחר? לחצי שנה!! וואלה?!?!? עכשיו אני יודעת..תמסור לה שתהיה לה טיסה מהנה ושתחזור בשלום לארצינו הקדושה!! 92. מה את מאחלת לה?סתכל למעלה...
93. את יודעת שביום שישי הכנתי פיצה, והיא הייתה מאוד טעימה? למה לא הבאת לי?!?! 94. למה, לדעתך, קוראים לאתר הזה "תפוז"?כי רובו כתום...
95. למה, לדעתך, אנשים נהנים לענות על שאלות שאנשים אחרים שואלים?כי זה כיף לענות על שאלות שאת רובם אתה יודע...חחח 96. למה היום הזה עבר כ"כ מהר, ועוד שנייה אני צריך לעוף לישיבהההההה???? כי הזמן עובר מהר שנהנים.... 97. למה לרימון-יד קוראים רימון-יד ולא בננת-יד? כי זה דומה יותר לרימון מאשר לבננה....
98. למה זה מעצבן לנקות תריסים?אין לי מושג.... 99. למה את גרה בקריית-אתא?כי כאן ההורים שלי בחרו לגור... הא הא, אמרתי לך שלא יהיו 100 שאלות... תגידי, איך היה? מעייף אבל כיף.....

קראתי הכל.. חח..

אבל נראה לי שהכל פה כתום בגלל תפוז, ולא ההפך!!! טוב, זה די ברור.. אני יודעת שכולם שאלו אבל- איך להצטרף למוסד?!

isilme

New member
../images/Emo205.gifחייבת להעיר-

וואי! הכנת פיצה?! ידעתי ידעתי! כל שובניסט בא יומו..

nokosh

New member
תהילה....

מנשמע? מה צבע הנעלים שלך? איך לא עושה כרוב ניצנים? קורה לך שבא לך משו אז את הולכת לקחת אותו וכשאת באה לשם את שוכחת מה רצית? יש לך אולי שאלות לתת לי לשאול אותך? אם ענית כן אז תעני עליהם ותחסכי לי את העבודה.. אם ענית לא אז שיהיה לך יום טוב...... תם טקס שאילת השאלות הקהל מתבקש לשבת...

תשובותיי...

מנשמע? ב"ה!! מה צבע הנעלים שלך? איזה מהם?! סתם....ירוק,חום,שורש בורדו....
איך לא עושה כרוב ניצנים? איך שלא עושה חסת ניצנים.... קורה לך שבא לך משו אז את הולכת לקחת אותו וכשאת באה לשם את שוכחת מה רצית? כן זה קרה לי היום...ממש מבאס... יש לך אולי שאלות לתת לי לשאול אותך? לא.... אם ענית כן אז תעני עליהם ותחסכי לי את העבודה.. אם ענית לא אז שיהיה לך יום טוב...... גם לך!!!
תם טקס שאילת השאלות הקהל מתבקש לשבת...

תהילה לה לה

מה העניינים? את יודעת שאני ממש מנוזלת בזמן האחרון וזה ממש לא טוב? ניגשת למת'? מרגישה מוכנה? כמה שנים לוקח לחילזון להגיע ממטולה לאילת? איך עושה מדוזה? מה המחשבה הראשונה שלך ביום? מה את עושה ברגע שאת מסיימת את הבגרות האחרונה? כמה נעליים יש לך? חמור ופינגווין עושים תחרות. מי יגיע יותר מהר? למה אפשר לעשות ממסטיק בלונים? מאיפה באה המילה שושבינה?

בשבילך ורודת שורש...

מה העניינים? לא השתנה מהתשובות הקודומות..ב"ה מצויין!! את יודעת שאני ממש מנוזלת בזמן האחרון וזה ממש לא טוב? עכשיו אני יודעת.... ניגשת למת'? כן...מחר יש לי מתכונת וממש אין לי כוח אלי'ה.... מרגישה מוכנה? כן אפשר להגיד...אני מקווה שאני לא אצטרך מועד ב'.... כמה שנים לוקח לחילזון להגיע ממטולה לאילת? שנה שנתיים...אפילו יותר...
איך עושה מדוזה? היא לא עושה... מה המחשבה הראשונה שלך ביום? למה צריך ללמוד היום?!?! מה את עושה ברגע שאת מסיימת את הבגרות האחרונה? מתכוננת לפעולת פרידה שליי....
כמה נעליים יש לך? 6 בערך.... חמור ופינגווין עושים תחרות. מי יגיע יותר מהר? אחרי מחשבה ארוכה....חמור... למה אפשר לעשות ממסטיק בלונים? לעשות בלונים.... מאיפה באה המילה שושבינה? מהמילה שושבין....מקורי אההה?!?!

למעלה