אין לי מה לכתוב....
1. מה שלומך? ב"ה..מצויין ואתה? 2. את מצוננת? לאא...ב"ה... 3. למה אני מצונן? כי המזג אוויר משגע..פעם קר פעם חם... 4. אם היית מצוננת, האם תשובתך לשאלה הראשונה הייתה משתנה? לא..זה לא משפיע כ"כ.. 5. למה צינון זאת לא עילה מספקת להישאר בבית, ולא ללכת לישיבה? כי עם צינון אתה לא משותק למיטה...
6. מה מקור המילה צינון? אין לי מושג.. 7. האם יש עוד מילים שיכולות להגדיר בנאדם מצונן, חוץ מאשר "בנאדם מצונן"? בן אדם מקורר.... 8. את אוהבת אפונים? לא.. 9. איך עושה כרוב ניצנים? אין לי מושג..זה מאיזה תוכנית טלוויזיה לא?!?! 10. מה החיה הכי מעצבנת בטבע? יתוש
11. ומה החיה הכי מפחידה? נחש... 12. איך תקראי לבן הראשון שלך, בלי נדר? למה? אריאל או אוריה...כי אני אוהבת את השמות האלה.. 13. ולבת הראשונה? למה? טלי'ה או אלי'ה...כי זה השמות היחידים שיפים לבנות....(יש פה בעיה בדקדוק לא?!?!) 14. מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? לא חשבתי על זה עדיין..שזה יגיע אני אדע.... 15. למה קוראים לך תהילה? זה בגלל תהילה של ש"י עגנון? כי ההרוים שלי אהבו את השם....זה בטוח לא בגלל ש"י עגנון... 16. איך לדעתך מרגיש עלה שנופל בשלכת? עזוב?!?! אהה בעצם לא יש איתו הרבה כאלה... 17. קראת הארי פוטר? התחלתי את הראשון וזה הספיק לי.... 18. ראית ת'סרטים? אתהשניים הראשונים... 19. נכון הספרים פי אלף יותר טובים מהסרטים? יכול להיות....
20. ואפילו אפשר להגיד שהסרטים מעפנים? לא...הם דווקא קצת מצחיקים... 21. את מכירה את הסדרה סמולוויל?שמעתי עליה...לא יותר מזה.... 22. במידה ותשובתך לשאלה הקודמת הייתה "כן"- מה את חושבת עליה? כלום..אין לי זמן לחשוב על דברים כאלה.... 23. ראית שר הטבעות? לא... 24. קראת את הספרים? לא... מה עדיף- 25.קיץ או חורף?חורף... 26. תה עם נענע או נס קפה? שוקו!!!!
27. סרטים או ספרים? ספרים! 28. 1987 או 2007? (גנבתי את השאלה מ"מקור ראשון".) 2007 כי ב87 לא הייתי קיימת...חחחח 29. נרגילה או סיגריה?
אף אחד!!! קראתם את הכתבה ב"עולם קטן"?? 30. נרגילה או סמים? כנ"ל כמו התשובה הקודמת... 31. סמים או סיגריה? כנ"ל... 32. תקופת המחתרות או תקופת התנ"ך?התנ"ך!!!!
33. mp3 או mp3 ? mp4 34. מחשב נייד או מחשב נייח? (-נכון נייח זאת מילה יפה?) נייח....(רגע אבל מה זה?!?!) 35. מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה.....(אל תהרגו אותי...) 36. אנגלית או לשון\ספרות? אנגלית... 37. ג'ייקובס או טייסטר צ'ויס? וואט?!?!? 38. מים או מיץ? שוקו!!!
39. בריכה או ים? בריכה!! 40. ים המלח או כנרת? כנרת 41. לאכול במסעדה או לאכול בבית?בבית!!!
42. הודו או ארצות הברית? ארץ ישראל!!
43. קנזס או ארץ עוץ? קנזס... 44. "המומינים" או "גברת פלפלת"? המומינים!! 45. "שאלתיאל קוואק" או "דלפי"? דלפי...
46. צרפתית או ספרדית?צרפתית 47. פסנתר או גיטרה? גיטרה!!
48. פסטה או אורז? פסטה 49. קוסקוס או ג'חנון? ג'חנון! 50. יהושע או שופטים? יהושוע....יותר מעניין... 51. השב"כ או המוסד? המוסד ברור!!! 52. חמניות או חרציות? חמניות...
53. רוק או פופ? פופ 54. חרדים או דתיים-לאומיים?דתיים לאומיים!
55. אריה או נמר? אריה.. 56. שלמה ארצי או שלום חנוך?שלמה ארצי 57. ריטה או עפרה חזה?עופרה חזה.. 58. יהודית רביץ או קורין אלאל?אין לי מושג.... 59. בני-עקיבא או אריאל?בני עקיבא כמובן!!! 60. טרמפולינה או רכבת הרים?רכבת הרים!! 61. גבוהים או נמוכים?גבוהים 62. שמנים או רזים?ממוצעים!! 63. למה רזים?!? מה יש לך נגד שמנים?! מה, אין להם זכות קיום???? לא אמרתי רזים...אחח הרסתי לך...חחחח 64. סוליטייר או פריסל?פריסל... 65. ירוק או כחול? ירוק... 66. פילים או ג'ירפות? פילים...
67. חתולים או כלבים? כלבים
68. אוגרים או חולדות? אוגרים... 69. אקליפטוס או ברוש? ברוש..
70. "חלומות נעימים" או "חלומות פז"? חלומות פז...
71. פז או סונול? סונול 72. מרגרינה או חמאה?מרגרינה... 73. שמן זית או שמן סויה? סוי'ה... 74. שמן תינוקות או שמן חמניות?תינוקות!! אחח איזה ריח... 75. פריקים, ערסים או סטייליסטים?סטייליסטים...(אני לא כזאת..) 76. סוסים או חמורים?סוסים!! 77. חמשושים או שישיסטים? שישיסטים 78. שביעיסטים או שמיניסטים?שמיניסטים!!!!!!!!!!
79. עצים או פרחים? פרחים!
80. שקיעות או זריחות?זריחות!!
טוב, די עם ה- "מה עדיף." 81. מה את עושה למען יהונתן פולארד? הולכת להפגנות..כשיש....(וברור שזה לא מספיק..) 82. מה את עושה למען החיילים החטופים?הולכת למללוה מלכה למענם..(וגם זה לא מספיק..) 83. איזו סגולה את מכירה לשידוכים?לקחת חלק מצלחת שבורה של האירוסין... 84. למה אני לא אמשיך עד השאלה ה-100? כי לא תהיה לך אחת כזאת... 85. למה את מדלגת על שאלות?אני?!? מדלגת?!?! מה פתאום... 86. את חושבת שזה מנומס?? אני השקעתי מחשבה בכל שאלה ושאלה! ולכן אני עונה על כווווולם!!!! 87. רצית פעם להרוג מישהו? כן...את כל הערבים!! 88. רצית פעם להרוג את עצמך? ח"ו... 89. מה עדיף- קור או חום?קור..או חום כשנמצאים בבריכה... 90. היי, לא אמרנו שמפסיקים כבר עם ה- "מה עדיף"?! אמרנו אבל אתה לא עומד בזה.... 91. את יודעת שבתדודה שלי טסה להודו מחר? לחצי שנה!! וואלה?!?!? עכשיו אני יודעת..תמסור לה שתהיה לה טיסה מהנה ושתחזור בשלום לארצינו הקדושה!! 92. מה את מאחלת לה?סתכל למעלה...
93. את יודעת שביום שישי הכנתי פיצה, והיא הייתה מאוד טעימה? למה לא הבאת לי?!?! 94. למה, לדעתך, קוראים לאתר הזה "תפוז"?כי רובו כתום...
95. למה, לדעתך, אנשים נהנים לענות על שאלות שאנשים אחרים שואלים?כי זה כיף לענות על שאלות שאת רובם אתה יודע...חחח 96. למה היום הזה עבר כ"כ מהר, ועוד שנייה אני צריך לעוף לישיבהההההה???? כי הזמן עובר מהר שנהנים.... 97. למה לרימון-יד קוראים רימון-יד ולא בננת-יד? כי זה דומה יותר לרימון מאשר לבננה....
98. למה זה מעצבן לנקות תריסים?אין לי מושג.... 99. למה את גרה בקריית-אתא?כי כאן ההורים שלי בחרו לגור... הא הא, אמרתי לך שלא יהיו 100 שאלות... תגידי, איך היה? מעייף אבל כיף.....