המוסד.

רונאל!

מה שלומך? איך החיים? פסח עבר בסדר? מה אתה אוכל? הולך לשירת הים? (אה, אופס, אין לכם ים בראש העין.
) מה שלום אחותך הקטנה? מתי המשיח יבוא? נכון ש"סיגאפו" זה שיר כלכך כלכך כלכך מטומטם?
נכון שלא?
מי יותר חמוד: גופי או דונלד דאק? אתה בא לצ'אט? מתי? ואם אני לא אבוא לצ'אט? מסר לאומה לרגל המימונה: חג שמחחחח!!!

רוני13

New member
עונה...חג שמח!

מה שלומך?ב"ה...סיימתי חצי עבודה! איך החיים?בסדר... פסח עבר בסדר?כן נחמד. מה אתה אוכל?עכשיו? כלום...אבל אני מפנטז על קליק!
הולך לשירת הים? (אה, אופס, אין לכם ים בראש העין. )חחח מה שלום אחותך הקטנה?היא בסדר,בדיוק התקלחה עכשיו... מתי המשיח יבוא?הוא כבר פה...תבדקי בדלת!
נכון ש"סיגאפו" זה שיר כלכך כלכך כלכך מטומטם? לא מטומטם! מאוס...
נכון שלא? נכון! מי יותר חמוד: גופי או דונלד דאק?אני!
אתה בא לצ'אט?כן....תמיד! מתי?היום בערב-חחח סתם נקבע משהו(אחם אחם-את מנהלת עכשיו
) ואם אני לא אבוא לצ'אט?יהיה עצוב...
מסר לאומה לרגל המימונה:"רק דגים מתים שוחים בזרם..." חג שמחחחח!!! חג"ש

../images/Emo2.gif

"רק דגים מתים שוחים בזרם" מראה על קצת זילזול בחג החשוב הזה. דווקא חשבתי על משהו בסגנון של "תרבחו ותסעדו", אבל לא צריך..

isilme

New member
../images/Emo205.gif

שלום שלום. אני לא אשאל מה שלומך, כי כולם שאלו כבר. איך היה החג? במה יש לך עבודה? איך לעזאזל אני משלימה את כל החומר במתמטיקה של כיתה ט' תוך חודש? מה היית לוקח איתך לאי בודד? איך קוראים לאחותך הקטנה? איפה היית בלילהסדר? ובחול המועד? ובמימונה? איזה עדה אתה? זה כיף? אתה יודע שפגשתי את ביבי נתניהו במימונה? [הוא בא לדודים שלי...
] מה הכי עדיף לי עכשיו- לישון/ללמוד לקיבינימטיקה/להכין את העבודה בויקרא/לשחק במחשב/לחמם לי אוכל ואז לאכול אותו. איך תקרא לבת שלך? ולבן? ולכלב? מה מתחיל בפ' ונגמר בס'? באמת יש שביתה מחר? חפרתי...? יומקסים!

רוני13

New member
חמץ!!!

שלום שלום. שלומות!
אני לא אשאל מה שלומך, כי כולם שאלו כבר.טוב... איך היה החג?כיף! במה יש לך עבודה?מתימטיקה-נשאר לי החלק של גיאומטריה(אני מיואש...
) איך לעזאזל אני משלימה את כל החומר במתמטיקה של כיתה ט' תוך חודש?למה את צריכה להשלים?! מה היית לוקח איתך לאי בודד?מפה הביתה וסירת מנוע עם דלק בלתי נגמר. איך קוראים לאחותך הקטנה?שחר
איפה היית בלילהסדר?בבית... ובחול המועד?בצפון... ובמימונה?בבית... איזה עדה אתה?תמני
זה כיף?מאוד!!! אתה יודע שפגשתי את ביבי נתניהו במימונה? [הוא בא לדודים שלי...]כן? יפה...העיקר שנהנת.
מה הכי עדיף לי עכשיו- לישון/ללמוד לקיבינימטיקה/להכין את העבודה בויקרא/לשחק במחשב/לחמם לי אוכל ואז לאכול אותו: אני חושב שאת צריכה ללכת ללונה פארק
איך תקרא לבת שלך?חשבתי על זה בשבת ואני עדיין בחיפושים(יש רעיון?) ולבן?עוד רעיון? ולכלב?שונא כלבים....!!! חוץ מאלה עם הפנים המעוכות חחח
מה מתחיל בפ' ונגמר בס'?פיל סגול?
באמת יש שביתה מחר?כן כן...לא לי כי הישיבה שלנו אף פעם לא שובתת!

למעלה