המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

לכל מי שחשקה נפשו להשתתף במשחק הזה בתור נחקר/ת שישלח אלי (איתמר זלק) הודעה וישאר זמין אני יכניס אותו/אותה בלי עיקובים. הפעם במוסד
רוני13 (רונאל) מוכניים
היכון...
(הרבה זמן לא היה) צא

ליחנוש 1

New member
רונאל..

מה שלומך?? מאיפה אתה? איזה שבט? אתה רוצה להיות מדריך? אתה רוצה להיות קומונר? באיזה שבט הכי כיףף?(נכון הרא"ה?חח) איך עובר החופש? אוהב את פסח? המשךך חג שמח..

רוני13

New member
אממ...בוקר טוב!

מה שלומך?? שלומי טוב ב"ה! מאיפה אתה?ראש העין... איזה שבט?שבות.
אתה רוצה להיות מדריך?לא אתה רוצה להיות קומונר?לא באיזה שבט הכי כיףף?(נכון הרא"ה?חח)לא,שבות! איך עובר החופש?עבר טוב עד עכשיו-הקטע שצריכים להשלים את כל השיעורים ביום שלישי.
אוהב את פסח?מאוד...אבל לא את המצות
המשךך חג שמח..
גם לך....

טו רונאל ../images/Emo26.gif

מתי קמת היום? כמה דקות התפללת? אם היו אומרים לך שאחמדינאמו מת היום מה היית עושה? ממתי אתה פה בפורום? למה את קורא לעצמך "רוני13"? איזה שבט אתה? מדריך/רוצה? איפה אתה לומד? כיתה? מספר (כיתה)? שורה? כיסא? אתה נהנה שחופרים לך? יום שמח : )

רוני13

New member
אממ...שבוע טוב?!

מתי קמת היום?11:11
כמה דקות התפללת?כרבע שעה אפילו טיפה יותר... אם היו אומרים לך שאחמדינאמו מת היום מה היית עושה?משתגע משמחה?!
ממתי אתה פה בפורום?לא זוכר כמה חודשים... למה את קורא לעצמך "רוני13"?נספר בקצרה...נרשמתי ב2002 לתפוז ואז הכינוי שלי בעולם היה "רוני" ו-"13" היה מספר המזל שלי אז פשוט חיברתי בין השניים.
איזה שבט אתה?שבות
מדריך/רוצה?לא... איפה אתה לומד?הישיבה התיכונית בפתח תקווה(הקיצר שי פירון) כיתה?ט' מספר (כיתה)?3 שורה? כיסא?שורה 4 כיסא 3 משמאל אתה נהנה שחופרים לך?מאוד... יום שמח : ) גם לך...

shronet

New member
אתה לומד בשי פירון?

מכיר את צביקה ויידהורן? או יותם הלפרין?

וואלה גם אני משי פירון

מצחיק מאוד אתה השני מהישיבה שנמצא פה אני מהשביעיתכבודמחזור ב'דואים בנשמה אחלה ישיבה

למעלה