המוסד.

isilme

New member
../images/Emo205.gif

ווי! גם לי יש כזה! יש לו ריח של כימיקלים (ואחי טוען שזה ריח של אבקת כביסה.. פשוט למפעל היו עודפים, אז הם עירבבו את זה עם מים וזה מה שיצא...
) ושלא יעבדו עלייך!

אני פשוט שונאת אותו.

אין לו ריח כזה מוזר.. הריח שלו סביל, אבל מעצבן אותי שהם מקריצים שמות מופרכים לסבונים שלהם. חכי, עוד מעט נראה קונדישינר בניחוח חלב שהרגע יצא מהפרה. אחחח, הטריות..

...................................

בס"ד כשאני קם אני שוטף פנים במהירות והולך להעיר את התמלמידים שלי לתפילה. אממ... את האמתאישתי הביאה לי מבחר רציני של דיסקים נראה לי מאיר אריאל הוא אחד מהטובים ביותר... עוד 4 שנים? את האמת את שואלת שאלה קצת קשה כי אני היום באמת בצומת דרכים של מה ללכת ללמוד ומה לעשות עם תום השירות הצבאי שלי, איזה לימודים לבחור ולאן ללכת אז קשה לי לענות אבל אולי עוד 4 שנים אני כבר אהיה בבית משלי באיזה מקום ירוק ויפה בצפון עם ילד/ה חמוד/ה ועובד באיזו חברת מחשבים/היי טק גדולה.... הייתי מנסה להמשיך להיות קרבי עד סוף המסלול שלי למרות הפציעה בברך-עד היום אני מרגיש פיספוס, במיוחד לאור העובדה שחברים שלי לקחו חלק פעיל מאוד במלחמה האחרונה ואני הייתי עסוק בלהנציח את הנופלים (תפקיד חשוב בפני עצמו אבל לא לוחם) אני אוהב להכין את הפופקורן שלי בעצמי, שונה מוכן! אני רוצה לפגוש שוב את סבא שלי ז"ל שנפטר לפני שלושה שבועות, רק להפרד ממנו בצורה מכובדת ויפה ולא בהפתעה גמורה כמו שקרה לנו... שמפו עם ניחוח מהאוקיינוס? שאלה טובה את בטוחה שיש שמפו כזה? אני מוכן להתערב שאם יש אחד כזה, זה שהמציא את השם של השמפו מעולם לא היה באוקיינוס... יום מקסים לכולם...

isilme

New member
../images/Emo205.gif

מה שלומך? מה שלום אישתך? יש לך כשרון כלשהו? מהו? נראה לך שזה אפשרי להגיע מב"ש לאשקלון על אופניים? איך תקרא לבן שלך (בעז"ה...)? ולבת? ראית כנר על הגג? נכון שלייזר וולף אידיוט? נכון שלא מתאים לי התפקיד הזה? מה דעתך על פקאצות (ולא, נועה לא נחשבת...)? מה הדרך הכי טובה להשמיד את סניף אילת? מה החלום הכי גדול שלך בשלב זה של החיים? אתה כבר יודע מה תעשה כשתהיה גדול? איזה תקופה בחיים שלך הייתה הטובה ביותר? איך מדברים עם אדם שנמצא בדיכאון קליני? אגוזים זה טעים? איך אני משכנעת את ההורים שלי לתת לי לצאת למסע פסח? חפרתי? (ברור שכן, שאלה רטורית) ולסיכום- נראה לך שאני אתקבל ליאס"א? (זה כמו נאס"א, אבל זה אחר... :])

בא לי לענות לך על שאלה אחת. ../images/Emo13.gif

זה אפשרי להגיע מב"ש לאשקלון באופניים. אחי נסע מירושלים לנהריה באופניים ולקח לו יומיים.

isilme

New member
../images/Emo205.gif

מכירה את השבותניקים מהסניף שלך? הם הבעיה.

isilme

New member
../images/Emo205.gifיאיי!!!

אתם באמת באמת תעזרו לנו? אנחנו נביא ת'נשק, אתם את המודיעין..
[אנחנו מתכוונים לגמור איתם במסעפסח...(למרות שאנחנו אומרים את זה מהסמינריון וזה כל פעם נדחה...)] את חמודה את.

isilme

New member
../images/Emo205.gif הפיל שלי מפוקץ?!

לאאאאאאאא..... אני לא יכולה להיות פקאצה! אני קשוחה ואפלה!! שיחה משעשעת ביני לבין חברה שלי הבאמת פקאצה(בהכחשה.) [-אני אוהבת נצנצים. -נצנצים זה לפקאצות! -הייי בלי העלבות! -טוב, טוב, אל תבכי גם אני אוהבת נצנצים. -כן, בטח.... נצנצים שחורים...]

למעלה