...................................
בס"ד כשאני קם אני שוטף פנים במהירות והולך להעיר את התמלמידים שלי לתפילה. אממ... את האמתאישתי הביאה לי מבחר רציני של דיסקים נראה לי מאיר אריאל הוא אחד מהטובים ביותר... עוד 4 שנים? את האמת את שואלת שאלה קצת קשה כי אני היום באמת בצומת דרכים של מה ללכת ללמוד ומה לעשות עם תום השירות הצבאי שלי, איזה לימודים לבחור ולאן ללכת אז קשה לי לענות אבל אולי עוד 4 שנים אני כבר אהיה בבית משלי באיזה מקום ירוק ויפה בצפון עם ילד/ה חמוד/ה ועובד באיזו חברת מחשבים/היי טק גדולה.... הייתי מנסה להמשיך להיות קרבי עד סוף המסלול שלי למרות הפציעה בברך-עד היום אני מרגיש פיספוס, במיוחד לאור העובדה שחברים שלי לקחו חלק פעיל מאוד במלחמה האחרונה ואני הייתי עסוק בלהנציח את הנופלים (תפקיד חשוב בפני עצמו אבל לא לוחם) אני אוהב להכין את הפופקורן שלי בעצמי, שונה מוכן! אני רוצה לפגוש שוב את סבא שלי ז"ל שנפטר לפני שלושה שבועות, רק להפרד ממנו בצורה מכובדת ויפה ולא בהפתעה גמורה כמו שקרה לנו... שמפו עם ניחוח מהאוקיינוס? שאלה טובה את בטוחה שיש שמפו כזה? אני מוכן להתערב שאם יש אחד כזה, זה שהמציא את השם של השמפו מעולם לא היה באוקיינוס... יום מקסים לכולם...