המוסד.

isilme

New member
../images/Emo205.gifהא!?!?!?!!!!

רשע מרושע! אני לא תקשר אליך יותר אפ'עם.
-הולכת לבכות לאמא-

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

בס"ד שלומי מצויין תודה ב"ה... מה איתך? כישרון? לא יודע, נראה לי שיש לי חוש טכני טוב... מב"ש לאשקלון?! כן השאלה כמה באמת רוצים לבן? אין לי מושג נראה לי שעוד יהיו לי וכוחים עם אישתי בנושא, גם בנוגע לבת אגב... כנר על הגג? לא! מי זה לייזר וולף? מאיפה אני יודע מה מתאים לך פאקצות? תלוי נושכות או לא נושכות? סניף אילת? תראי המחבלים כמעט עשו את זה לבד בחודש שעבר אז אם נשב בסבלנות עוד קצת אולי זה יקרה! החלום שלי כרגע זה להצליח למצוא את הדרך לבנות את עצמי את ביתי בצורה הטובה ביותר המוצלחת ביותר ושהכי תתאים לי ולאישתי, אם זה מבחינת מקצוע שלי ושלה, למצוא לימודים מתאימים לאחר מכן עבודה מתאימה חוץ מזה לבנות את הבית שלנו במקום מסויים שעוד לא החלטנו מהו, למצוא את הזמן הכי מתאים להביא יורש... קיצור יש חלום גדול ואני מקווה להגשים אותו בזמן הקרוב... כשאהיה גדול? לא יודע עדיין... התקופה הטובה ביותר מתרחשת כעת... חיי הנישואין זה הדבר הטוב ביותר שקרה לי... תני לי לדבר עם מי שבדיכאון אני אוציא אותו! אגוזים זה אחלה באמת! מסעפסח... אממ... שאלה טובה אני לא מכיר את ההורים שלך אז אני לא יודע איך לשכנע אותם... בטח שחפרת הלכו לי האצבעות מלענות לך... יאס"א? זה לא סוכנות החלל של הרוסים?

../images/Emo11.gif

שלום לך
כבר ניקיתם לפסח? סיימתם לנקות את חדר השינה? והסלון? מה דעתך על "אבק הוא לא חמץ"? אתה מנגן על משו [חוץ מעל העצבים
]? על מה? כמה שנים? למה התחלת לנגן על זה? ברור שאם יש כמה שאלות על נגינה התשובה הראשונה תהיה "לא", נכון? איזה איזור בארץ אתה הכי אוהב? איפה טיילת לאחרונה? מסלול מומלץ? מה דעתך על השם "שבות"? [תיזהר, שבות שליט"א!!] תהנה =]

מממממממממממממממממממממממממממממממממממ

בס"ד לא עוד לא התחלנו לנקות כי ממש אין לנו זמן... אני מקווה שנתחיל בשבוע של פסח אבק הוא לא חמץ? אני מסכים עם המשפט הזה, באמת ישראלים נוהגים לנקות אבק ולא חמץ וחבל... אני יודע לנגן על חצוצרה וחליל אבל הרבה זמן לא עשיתי את זה... התחלתי לנגן כי בא אילנו לבי"ס המורה לחצוצרה והוא היה ממש נחמד ואז משך אותי לנגן בחצוצרה, זה היה כשהייתי בכיתה ג' בערך... חולה על איזור הצפון איזור קרית שמונה והגולן פשוט אזור אדיר ומדהים ביופיו, זה אשכרה הבית שלי, אני מכיר פינות מדהימות שבהם כיף ללכת לאיבוד עם עצמך לשתות משהו לעשן קצת נרגילה ולחשוב על הכל, פשוט לנקות את הראש... טיילתי לאחרונה במדבר יהודה במסלול ה"חריתון" כולל המערות פשוט אדיר... מסלול מומלץ? חוצה פלגים-קצר יחסית-קר מאוד-ומאוד אגרסיבי... שבות? שבו(ת) בשקט...

אתה../images/Emo12.gifמעשן../images/Emo12.gifנרגילה../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo205.gif

ליאור,. אתה מדרדר

למעלה