טוב אז נתחיל...
בס"ד אני בן 21.9 מידה 46 אני חושב שקרוב ל50 שעות מול המחשב בשבוע. ליל הסדר תשס"ח יהיה בע"ה אצל ההורים שלי בקרית שמונה אולי כבר עם איזה יורש קטן... אני מנהל את הפורום מחג סוכות תשס"ג 4.5 שנים ככל הזכור לי... הדרכתי בבני עקיבא, כשהייתי בכיתה י' הדרכתי שנה שלימה בסניף נצרת עלית לאחר מכן בכיתה יא' הדרכתי 3 חודשים בסניף טירת הכרמל ובכיתה יב' הדרכתי בסניף הבית, קרית שמונה. חניך לא הייתי ובטח שלא קומונר! באסה שהותיקים לא נכנסים, אני חושב שהייתה פה תקופה ממש טובה, אפילו אדירה וכשכולם מיצו אותה אז הם עזבו, נשארתי לבד ואני מנסה כבר זמן רב להחזיר את התקופה ההיא או יותר נכון לחדש תקופה עם החבר'ה הצעירים שתהיה דומה לפחות או אפילו טובה יותר מהתקופה הנפלאה ההיא שהייתה... הם יודעים שהפורום זה הבית, זה נקודת המוצא, פשוט הם התקדמו בחיים ומיצו, היום החבר'ה כאן כבר לא בגילם, אולי אם אני אפתח פורום בוגרי פורום בני עקיבא הם ייכנסו איפשהו כולם המשיכו הלאה אבל זוכרים מאיפה הם באו, עובדה שאריאל ושירה כל פעם שנפגשים איתי מדברים על הפורום כנ"ל לגבי יוסף (מוצארט) שעדיין נותן גיחות לפה וכן גילת (המנהלת הקודמת)... הייתי לפחות ב-5 מפגשי פורום, הכי טוב אני חושב זה המפגש הראשון בגן המשולש ואחד בחיפה על חוף הכרמל, בשניהם היו המון המון אנשים והיה ממש ממש מוצלח, אני ממש מתגעגע לזה ומייחל שיהיה שוב משהו בסגנון... קישור? וואו אולי אני אמצא בהמשך אם כן אני אעלה לכאן את הקישור...