המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

אוקיי אנשים התרגשות התרגשות...
(לא היה תופים) המוסד חוזר ובענק תודו שכולכם מזיעים מלחץ... את מי יחקרו הפעם? אולי אותך? אולי אותך (כאילו עם קמץ כזה...) אז הפעם- ליאור השריף
(ליאור) *(כל מי שרוצה להשתתף שלא יתבאס ושישלח לי מסראישי ואני יכניס אותו למשחק) מוכנים
צא

אין ספק שאני בלחץ אבל בואו נראה...

בס"ד אם יהיה לי על מה ואם יהיו כאן שאלות ברמה (יצא לי אחלה חרוז שבעולם)

שאלות לליאור>>>>>>

בן כמה אתה בדיוק? מה מידת הנעליים שלך? כמה שעות (בהתחשב במצב שלך) בממוצע אתה מול המחשב בשבוע? איפה ובאיזה מצב את רואה את עצמך בליל הסדר תשס"ח? כמה שנים אתה מנהל את הפורום? היית מדריך בבני עקיבא? חניך? קומונר? עד איזה גיל אתה שואף להגיע? מה אתה חושב על התופעה הזאת שכל הותיקים מהשנים הטובות של הפורום (2004-2005) כבר לא נכנסים לפה? מה היית אומר להם בשביל לשכנע אותם שזה לא נכון ולהיות פה בפורום זה יותר ממה שהם חושבים? בכמה מפגשי פורום היית? איזה מהם היה הכי טוב? יש לך קישור לזה? שבת שלום ובהצלחה במיוחד עם השאלה האחרונה (אתה תצטרך את זה
)

טוב אז נתחיל...

בס"ד אני בן 21.9 מידה 46 אני חושב שקרוב ל50 שעות מול המחשב בשבוע. ליל הסדר תשס"ח יהיה בע"ה אצל ההורים שלי בקרית שמונה אולי כבר עם איזה יורש קטן... אני מנהל את הפורום מחג סוכות תשס"ג 4.5 שנים ככל הזכור לי... הדרכתי בבני עקיבא, כשהייתי בכיתה י' הדרכתי שנה שלימה בסניף נצרת עלית לאחר מכן בכיתה יא' הדרכתי 3 חודשים בסניף טירת הכרמל ובכיתה יב' הדרכתי בסניף הבית, קרית שמונה. חניך לא הייתי ובטח שלא קומונר! באסה שהותיקים לא נכנסים, אני חושב שהייתה פה תקופה ממש טובה, אפילו אדירה וכשכולם מיצו אותה אז הם עזבו, נשארתי לבד ואני מנסה כבר זמן רב להחזיר את התקופה ההיא או יותר נכון לחדש תקופה עם החבר'ה הצעירים שתהיה דומה לפחות או אפילו טובה יותר מהתקופה הנפלאה ההיא שהייתה... הם יודעים שהפורום זה הבית, זה נקודת המוצא, פשוט הם התקדמו בחיים ומיצו, היום החבר'ה כאן כבר לא בגילם, אולי אם אני אפתח פורום בוגרי פורום בני עקיבא הם ייכנסו איפשהו כולם המשיכו הלאה אבל זוכרים מאיפה הם באו, עובדה שאריאל ושירה כל פעם שנפגשים איתי מדברים על הפורום כנ"ל לגבי יוסף (מוצארט) שעדיין נותן גיחות לפה וכן גילת (המנהלת הקודמת)... הייתי לפחות ב-5 מפגשי פורום, הכי טוב אני חושב זה המפגש הראשון בגן המשולש ואחד בחיפה על חוף הכרמל, בשניהם היו המון המון אנשים והיה ממש ממש מוצלח, אני ממש מתגעגע לזה ומייחל שיהיה שוב משהו בסגנון... קישור? וואו אולי אני אמצא בהמשך אם כן אני אעלה לכאן את הקישור...

חחח.. לא היא לא... אם היה לי

בס"ד הודעה למסור לאומה או יותר נכון לפורום בנוגע ליורש הייתי אומר ישירות ולא ברמזים...

RESTO

New member
חעחע אני הייתי פה קודם!!!

(זאתומרת שאני הנחקר הראשון פה במוסד!!! לא מאמינים?! תבדקו תטאגלינס!!! ) ליאור מאיפה יש לך כל כך הרבה זמן להיות בפורום? מה אשתך חושבת על זה? אגב נראה לך אולי שה"חבר'ה מפעם" כבר לא בבית וכבר לא קשורים כל כך לבני עקיבא ולכן הם לא בפורום? ועוד שאלה אם זכרוני אינו מטעה אותי גם כשאני באתי לפורום אז נזכרו בערגה בחבר'ה של פעם,פעם.. אנל'א צודק? וחוצמזה מה שלומך ? איך החיים?

אז ככה:

בס"ד אני גם בבית וגם בצבא עם גישה לאינטרנט אז ככה נוצרת לי גישה רבה לפורום... אישתי? כל מה שטוב לי טוב לה... או לפחות הרוב גם פעם חלק גדול לא היה קשור לבני עקיבא והיה פה כי היה הווי מדהים מן משפחה כזאת... גם כשבאת, באמת כי הייתה פה תקופה אחרת, שאני לפחות מתגעגע אליה... שלומי ב"ה בסדר גמור. עוד חודשיים בע"ה משתחרר ומקווה שימשיך להיות טוב...

*חוקרת../images/Emo11.gif*../images/Emo205.gif

מה המאכל האהוב עליך:)? מה המאכל השנוא עליך:)? כיום, אתה הולך לבקר בסניפים שהיית בהם? מתי נולדת? מה המזל שלך=]? איפה אתה גר? היית פעם בפזמונסניף:p? זייפת? ספר פאדיחה שהיה לך:].. זהוו:p החקירה הסתיימה

אממממ...

בס"ד חולה על פיצה... שונא חרדל, פשוט שונא ולא מסוגל להריח... הולך לבקר? מאז שהתחתנתי כבר לא כ"כ כי אני עמוס בעול הצבא+עבודה+נישואין, אבל אני כן אעשה מאמץ לא לנתק קשר ולבקר... נולדתי בתשמ"ה 1985 ח' תמוז... מזל סרטן... גר בשדה יעקב פזמונסניף-אמממ... לא! אני מזייף חופשי בשירה, במיוחד במקלחת, אבל חוץ מהשכנים אף אחד לא שומע אז לא אכפת לי... פאדיחה שלי לא חסרות פאדיחות... דיברתי על כל מיני בנות שנידלקתי עליהן מול הרב שלי בפ"ת בהסדר, הוא לא ידע מאיפה לאכול את זה...

רוני13

New member
מה?

אז כנראה אתה מדור אחר חחח...כולם שם עכשיו נראים חננות! היה שם אחד שהיה גר בגוש קטיף-אמיר מיימון מכיר?

רוני13

New member
עכשיו תשקר...

חחח סתם! אבל באמת שכולם שם היום לא משהו-מבאסים כאלה,לא הסדר רגיל!

למעלה