המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

"המשחק לסוכנים שביננו" הפעם הנחקר/ת הוא/היא- ורודת שורש (נוית) מוכנים
-היכון...-צא

ראשונה ראשונה!!

נוית... מה נשמע? הכל טוב? מדריכה? איזה שבט? את אוהבת את נהריה? מה את אוהבת לשים על הפיצה? נ.. נח.. נחמ.. נחמן מאומן? שורש או קרוקס? תמר.

כבודדד ../images/Emo13.gif

מה נשמע? הכל טוב? הכל נפלא ב"ה!!!
מדריכה? איזה שבט? כן, שבט הכנה בנות. את אוהבת את נהריה? ממממ ממש אוהבת את נהריה! אבל את ירושלים יותר.
מה את אוהבת לשים על הפיצה? מממ פטריות וזיתים.
נ.. נח.. נחמ.. נחמן מאומן? לרוב.
שורש או קרוקס? גם וגם!!! הכל תלוי במצברוח. יומטוב!

talula39

New member
ויתו'ששששששששששש

איך החיים? את לא חשה חצופה שלא הודעתם לי שנוסעים למצפה הילה?! היה לזה קשר בכלל לגלעד שליט? מה את רוצה לעשות עכשיו עם השבט? יש לך רעיון מה לעשות עם הסוכה? טוב יאללה אני הולכת לראות סרט אז תעני לי=]

טלולההההההההההההה

איך החיים? מצויינים השבחחח לאל!
את לא חשה חצופה שלא הודעתם לי שנוסעים למצפה הילה?! מממ.. לא....
חשבתי שאמונה סיפרה לך! טוב, לומשנה..
היה לזה קשר בכלל לגלעד שליט? ממ כן.. אבל אני לא ראיתי אותו (
) ולא את המשפחה שלו, לצערי..
מה את רוצה לעשות עכשיו עם השבט? שלנו? לנסוע לפסטיבל המחולות!!! ראסמי בא לי..
יש לך רעיון מה לעשות עם הסוכה? לשבת ולאכול בה.
טוב יאללה אני הולכת לראות סרט אז תעני לי=] עניתי!!!!!!

talula39

New member
ראית שרק=]

ומה ז"א לר ראית אותו? ובואו ניסע באמת!!! כל הכיתה שלי שם אבל אני לא רוצה להשאר לישון שם...קיצר דברו איתי...

יאאאאאא

סוף סוף אני אוכל להכיר את האנשים פה... =] אח קטן או אחות?? בשר-זה-רצח ?? תפילה לעני... שיר חרוש או עדיין מהמם?? -הילה-

חחח נעימאוד מתוקה ../images/Emo13.gif

אח קטן או אחות?? מה זה משנה.. העיקר שיהיה משהו.
בשר-זה-רצח ?? לא.. ואני לא אתחיל לחפור על זה. תפילה לעני... שיר חרוש או עדיין מהמם?? מהמם.. כתמיד.

אוקיייי

1. מה זה ראשי תיבות של: זק"א? בי"ה שמ"ו? הי"ו? הי"ד? אלו"ל? 2. שם צרפתי יפה? 3. אם היית יכולה לגור במקום אחר בעולם, איפה היית גרה? 4. למה דווקא בני עקיבא עלגבי הצופים, אריאל, עזרא, הנוער העובד והלומד? 5. יש קרוקס? צבע? (נראה לי שאמרת לי כבר שיש לך........) 6. בלי להסתכל- איזה צבעים יש לסימן שאלה והסימן קריאה? 7. מה את חושבת על בתדודה שלי?
9. מי יותר חמוד, בנץ או אריק? 10. כמה שאלות כבר היו? 11. השאלה הדומה- סוס ים, סוס רגיל או סוס יאור?

אוקייייייי ../images/Emo3.gif

1. מה זה ראשי תיבות של: זק"א? זיהוי קורבנות אסון בי"ה שמ"ו? אפילו אחי לא יודע! מאיפה אתה מוציא את הר"ת האלו?! הי"ו? ד' ישמרהו ויצילהו.. משו כזה.. הי"ד? ד' ייקום דמו. אלו"ל? אוי נו, יש הרבה!!! אבל נלך על הקלאסי: אני לדודי ודודי לי.
2. שם צרפתי יפה? מממ.. מישל.
(יש כזה שיר של הביטלס! זה צרפתי!!!)
3. אם היית יכולה לגור במקום אחר בעולם, איפה היית גרה? ממממ.. ברור שעיה"ק סביון!!!
סתםםם,עיה"ק ירושליים תובב"א.
4. למה דווקא בני עקיבא עלגבי הצופים, אריאל, עזרא, הנוער העובד והלומד? על פני הצופים והנוער העובד והלומד זה ברור.. תנועת נוער דתית. אריאל ועזרא-לא חונכתי על גבי העקרונות של התנועות האלה.. וחוצמזה שאני כועסת על עזרא כרגע
(שומדבר אישי!!!)
5. יש קרוקס? צבע? (נראה לי שאמרת לי כבר שיש לך........) חח אתה יודע שיש.. קרוקס כתומים כבודדד
6. בלי להסתכל- איזה צבעים יש לסימן שאלה והסימן קריאה? פשוט וקל-סימן שאלה כתום, סימן קריאה ירוק.
7. מה את חושבת על בתדודה שלי? חח היא חמודהההה!!!!! אבל אי אפשר לדבר איתה שיחה נורמלית.. כל תגובה שלה תהיה "עכרצןםדמגעמםעכ" למרות שבהחלט יש לה עתיד.
9. מי יותר חמוד, בנץ או אריק? אייייי, שאלה מכשילה!!! אם לא הייתי מבדילה ביניהם?! סתם, ברור שאריק.
10. כמה שאלות כבר היו? נו מה, אני אידיוטית?
בלי הר"ת שלך-9, עם הר"ת-13, עם השאלה הזאת-14.
11. השאלה הדומה- סוס ים, סוס רגיל או סוס יאור? מומיןןןןןןןןןןןן
יומטוב!

אאאאאגגגגגגגגגבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

הבי"ה שמ"ו זה 6 עמודים בספר תורה שמתחילים באות ו'- "בשישה מדפי ספר-התורה נקבע, כי יש להעמיד בראשם תיבות מסוימות, הפותחות באותיות בי"ה שמ"ו, ואלה הם: בראשית – בראש התורה, יהודה אתה יודוך אחיך – בראשית מט, ח. הבאים אחריהם בים – שמות יד, כח. שני השעירים – ויקרא טז, ח, מה טבו אהליך יעקב – במדבר כד, ה, ואעידה בם – דברים לא, כח. בשאר הדפים מתחילים המהדרין כל דף בתיבה הפותחת באות ו, לווין אלה קוראים "ווי העמודים"." הבנת? נ"ב- כל הדפים מתחילים ישר באות ו', וה"ואעידה" זה לא בתחילת שורה אלא באמצע השורה......

isilme

New member
../images/Emo205.gif

נויתוש'!!! מקורה? מניינים? אוהבת את הים? מפחדת לנסוע עם מישהו שנוהג במהירות מופרזת? אוהבת להסתרק? יש לך שיער ארוך? איזה צבע? צבעת אותו פעם? שביל באמצע? שביל בצד? (חפופים אחד אחד...) אוהבת את הדודים שלך? וצ'יפס? חתול חתול? יומנעים!

היי פילה ורדרדה ../images/Emo13.gif

מקורה? הכל נפלא ב"ה! מניינים? השבח לאל יום יום!
אוהבת את הים? אוהבת ללכת עליו, לא לשחות בו..
מפחדת לנסוע עם מישהו שנוהג במהירות מופרזת? לא.. אין לי בעייה.. אתמול נסעתי עם נהג מונית למצפה הילה מנהריה במהירות של 120 קמ"ש! אוהבת להסתרק? מממממ כןןןן
יש לך שיער ארוך? לא איזה צבע? חום צבעת אותו פעם? לא שביל באמצע? שביל בצד? (חפופים אחד אחד...) בלי שביל
אוהבת את הדודים שלך? בטח!
וצ'יפס? טעיםםם
חתול חתול? הא?! זה מאוד לא פשוט לענות במהירות.. לתשומת לבכם.

למעלה