המוסד. ררררר המוסד... המשחק לסוכנים שביננו... והפעם במוסד- קפטן נועההה (נועה) מוכנים צא
א איתמר זלק New member 27/8/06 #1 ../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif ררררר המוסד... המשחק לסוכנים שביננו... והפעם במוסד- קפטן נועההה (נועה) מוכנים צא
../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif ררררר המוסד... המשחק לסוכנים שביננו... והפעם במוסד- קפטן נועההה (נועה) מוכנים צא
א איתמר זלק New member 27/8/06 #3 למה אתה תוקע הודעות בלי קשר? אתה יכול לשאול מה עושים בו בלי לתקוע את הקישור הזה שלך... לדעתי למחוק או משו...
למה אתה תוקע הודעות בלי קשר? אתה יכול לשאול מה עושים בו בלי לתקוע את הקישור הזה שלך... לדעתי למחוק או משו...
G goolib New member 27/8/06 #5 הילה ??!. . את מסרוג כן .?!... חח זהרי למחוק .. את כנסי לאיגנור !... - אם את מסרוג את אמורה להיות באי סי .. את לא זוכרת את הקטע עם החפיפניקית שעבדנו על איזה אחד שם .? .. חחחחחחחח
הילה ??!. . את מסרוג כן .?!... חח זהרי למחוק .. את כנסי לאיגנור !... - אם את מסרוג את אמורה להיות באי סי .. את לא זוכרת את הקטע עם החפיפניקית שעבדנו על איזה אחד שם .? .. חחחחחחחח
א איתמר זלק New member 28/8/06 #18 חח חבוב יש תור יש לי הזמנות ממתי שמשחק התחיל ואני ממש לא צוחק רק לפעמים שמי שהזמין לא נמצא אז אני מביא אחרים במקומו תתפלל שהא בתור לא יהיה ואז אולי תכנס...
חח חבוב יש תור יש לי הזמנות ממתי שמשחק התחיל ואני ממש לא צוחק רק לפעמים שמי שהזמין לא נמצא אז אני מביא אחרים במקומו תתפלל שהא בתור לא יהיה ואז אולי תכנס...