המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

יאללה בלי הקדמות... והפעם במוסד- הכלטובה (נופר) את חייבת לענות על כ-ל השאלות... מוכנים
היכון... צא

Mr Slider

New member
שאלות ../images/Emo9.gif

אני שואל את אותם שאלות ששאלתי את הודיה . מה המצב
איך החיים
מה את אומרת על אחים שלך
איך הבגרויות
מה תקחי איתך לאי בודד
מה בחיים לא תוותרי עליו כשאת יוצאת מהבית לבלות
ולבית ספר
איזה תכונות אופי יש לך שאין באחרים
ממה את מפחדת
ממה את מאושרת
יומטוב

הכלטובה

New member
תשובות ל---->מולי..!!

מה המצב:ברוכשם..שבח לאל... איך החיים:נחמדים...:) מה את אומרת על אחים שלך:אלירן..בן 19..עוד מעט מתגייס...אחלה ילד! ואחלה אח!!:) איך הבגרויות:אני רק בהתחלה... מה תקחי איתך לאי בודד:חוברת סודוקו..אמפי 3.. מה בחיים לא תוותרי עליו כשאת יוצאת מהבית לבלות:..אולי מפתחות של הבית...שאני לא יתקע בחוץ... ולבית ספר :אוכל...חחחחחחח..ומפתחות.. איזה תכונות אופי יש לך שאין באחרים:לא יודעת... ממה את מפחדת:ממות..מנשמות של אנשים...וסיפורים של סייאנס... ממה את מאושרת :מהחיים....מלעבוד את ה'!!!!:)...

נופפפפ!!!!!!!!

1. מה שלומך? 2. איך היה ברמת גן? 3. איך בק"ש?
4. למה הפרת הבטחה??? (תגידי בקול, שכווולם ישמעו!
) אין לי עוד שאלות.. סורי, אני כבר מכירה אותך ממזמן.

הכלטובה

New member
תשובות ל---->נויתושש..!!!

1. מה שלומך?ברוכשם שבח לאל... 2. איך היה ברמת גן?כייייייייף...חבל"ז...!!!חופשי ומאושר כמו שאומרים... 3.איך בק"ש?...כל הזמן צריך לקום מהאזעקות לחיות בפחד שאולי תיפול קטיושה פה...חס ושלום!!ובאסה..ואי אפשר לצאת מהבית...ולא ללכת לסניף... 4. למה הפרת הבטחה??? (תגידי בקול, שכווולם ישמעו! )לא אומרת ולא אומרת....:):):)...מי שרוצה שישלח לי מסר...חחחחח...

N0 far

New member
נופיייייי

מה קורה
יש לך כבר ספרים לשנה הבאה
לאיזה מגמה את הולכת
מתגעגעת לנילי
נמנמנמנמנמ כמו נווית.. אני מכירה אותך מזמן אין לי כ"כ מה לשאול..

הכלטובה

New member
תשובות ל--->נופרוש...!!!:)

מה קורה:ברוכשם..!! יש לך כבר ספרים לשנה הבאה:עדיין לא... לאיזה מגמה את הולכת:ביולוגיה....:)-כבודד...:) מתגעגעת לנילי:לא..(זאת המחנכת שלנו למי שלא יודע..)אבל היא התקשרה אלי לפני שבוע איזה מותקית!

N0 far

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

גם אני הולכת לביולוגיה
חחח באמת?
אלי היא התקשרה גם לפני שלושה שבועות בערך.. באמת נחמדה

לא רחוק! (באנגלית) חח הבנת?

ממצב? למה את חושבת שאת לא מעניינת? מאיפה את בארץ? באיזה סניף? למה לא סניף אחר אם יש אופציה כזאת? את רוצה להיות מדריכה? איך זה כמעט להיות שישיסטית? ואין לי עוד שאלות כרגע אבל אולי יותר מאוחר שיהיה יום טוב...

הכלטובה

New member
תשובות ל---->איתמר!!

ממצב?ברוכשם שבח לאל... למה את חושבת שאת לא מעניינת?אני יענה לך על זה באיסיקיו....:)..תבין לבד למה.. מאיפה את בארץ?מקרית שמואל...---->כ-ב-ו-ד..!! באיזה סניף?קרית שמואל!! הסניף הכי שאווה!! ..ק"ש=איכות!! למה לא סניף אחר אם יש אופציה כזאת?כי אני בסניף הזה והוא סניף מעולה.. את רוצה להיות מדריכה?כן בעז"ה...למה לא.. איך זה כמעט להיות שישיסטית?מגניב..

isilme

New member
../images/Emo205.gif שאלות!

ממצב? הכל טוב? איזה תיק יש לך לבצפר? איזה צבע את הכי אוהבת? איזה מסעדה את הכי אוהבת? למה? אכלת פעם גלידה עם שוקולד חם? נכון שזה סיוט? היית בגוש? כמה פעמים? כותבת שירים למגירה? יש לך טלוויזיה? איזה ערוץ את הכי אוהבת? את חייבת למישו כסף? חייבים לך? אוהבת את השם שלך? אם לא, איך היית מעדיפה שיקראו לך? איפה תגורי כשתהיי גדולה? נכון שסוכריות ריבת חלב זה שולט? אוהבת לריב עם אנשים? (אני כן!) יומטוב!

הכלטובה

New member
תשובות ל--->הדר!!

ממצב?ברוכשם.. הכל טוב?כן... איזה תיק יש לך לבצפר?את התיק של השנה..אחלה תיק...=] איזה צבע את הכי אוהבת?תכלת.. איזה מסעדה את הכי אוהבת?קפולסקי... למה?כי יש שם סלטים טעימים... אכלת פעם גלידה עם שוקולד חם?לא... נכון שזה סיוט?אני מעריכה שכן..חחחח.. היית בגוש?כן.. כמה פעמים?אממ...כמה פעמים.לא זוכרת בדיוק.. כותבת שירים למגירה?ממש לא.. יש לך טלוויזיה?כן... איזה ערוץ את הכי אוהבת?אין כזה.. את חייבת למישו כסף?כן..למדריכה שלי.. חייבים לך?לא נראה לי...וגם אם כן...לא נורא...חחח.. אוהבת את השם שלך?לא ממש... אם לא, איך היית מעדיפה שיקראו לך?אליה...זה שם מדהים.. איפה תגורי כשתהיי גדולה?בנגב בעזרת ה'...חייבים ליישב אותו!!! נכון שסוכריות ריבת חלב זה שולט?לאא...חחח...בעע.. אוהבת לריב עם אנשים?לא...אני בן אדם חיובי...לא רבתי עם אנשים מכיתה ה' נראלי..חחחח

מזה חייבת לענות על כ-ל שאלה??

זכותה המלאה לא לענות על שאלות מסויימות!! ולשאלות. אמממ... 1. על שם מי את קרויה? כמובן אם את קרויה על שם מישהי... 2. מה ראשי התיבות עמ``י עש``ו? 3. מרוצה מהחיים? יאללה, חיימצויינים!

למעלה