המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

כל מי שרוצה להיות במוסד שידבר איתי במסרים הפעם HoDaYa 123 מוכנים
היכון... צא

RESTO

New member
אז ככהה...

מי את?! מה את?! מאיפה את?! בת כמה את?! איפה אבא עובד?! ואמא?! למה רצית להשתתף במוסד?

HoDaYa30

New member
תשובות לאביעד(כן זה מולי ואני כן...

יודע איך קוראים לך
) ההודעה מפי הודיה : תגיד לו אני הודיה מכפר גנים פתח תקווה בת 16 ואתה ?

HoDaYa30

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

העתקתי כזה טוב אפילו את התגיד לו חחחחח

[רגע, למה הוספתי סוגריים?]

כולם, נכון, בעז"ה, בכוונה, שבמפגש הבא אנחנו מראים נוכחות
. למה את לא הגעת?

כל עוד את כותבת את זה

וכותבת בפורום באופן כללי...אין לך מה להרגיש לא קשורה....

HoDaYa30

New member
תשובות לנוית :)

( זה אני מולי וזה הניק של הודיה החדש אני עונה במקומה
) 1. סבבה מאיתך
2. היה ממש כייייףףףףףףףףףףףףףף
3. חושבת עלייך כל דקה
4. מוזמנת להתכתב איתי באיסי

שאלות לי אלייך--->>

מה המצב? מה את אומרת על המלחמה בצפון? מה את היית עושה אם היית מהצפון? מאיפה את בכלל? מה את יודעת על קטיושות? מה את אוהבת למרוח בסנדוויץ' שלך? שניצל תירס ושוקולד נראה לך הולך ביחד (כן! כן! כן!)? נ... נח... נחמ... נחמן מאומן? יומעורפל =]

isilme

New member
../images/Emo205.gif שלום שלום!!

היי הודיה ממצב? איזה מגמה את? למה? מתגעגעת לבצפר? איך קוראים לחברה הכי טובה? ולחבר הכי טוב? (אם יש לך...) אוהבת את עוגיפלצת? מה דעתך על אולסטאר בצבע טורקיז עם קישוט של פרחים? אם אני אהיה ילדה טובה, תקני לי כאלה? את יודעת לבשל? אם כן, מה יוצא לך הכי טעים? יש לך אחים קטנים? את מתעללת בהם? באיזה חנויות את הכי אוהבת לקנות? נכון שגלידה ב"ש זה מהות החיים? נכון שבכל תחנה מרכזית יש הומלסים? עשית פעם מלחמת חול? מנגנת על משו? ולסיום- איזה צבע הכי יפה לדעתך למכונית? יומקסים!!

barakgl

New member
אוקיי אנשים הודיה עכשיו בחו"ל..

ואין באפשרותה לענות..!! סתם סתם חח היא פה בא"י אבל הניק שלה נדפק או משו אז היא שלחה אותי לדבר במקומה^^ אז תדמיינו שאני זאת היא (קשה אה??חחח) וזה מה שהיא כתבה באייסי.. הודיה‏ (‏PM‎ ‏03:03)‏ : היי הדר הכל טוב מה איתך? אני במגמת ארץ (ישראל) כי היא המגמה הכי שווה שישש
פחחח ממש...ממ יש כמה..לאא שונאת אולסטר , לא
, חחח לא בדיוק, יש לי שני אחים קטנים אח ואחות חחח ברור תשאלי את מולי, אממ אין לי מושג, לא מכירה את גלידה ב"ש
, יש מצב.., לא ! , נגנתי על חליל בכיתה א עוזר לך? מממ כחוללל!!! עד כאן להיום..=]יומטוב חחח

בוקר טוב../images/Emo70.gif

זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן עיפרון/עט שירה/ריקוד בריאות/עושר עושר/אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה התנדבות/עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות

noy147

New member
הודיהה.. שלום..

למה שינית כינוי? באיזה שכונה את גרה בפ"ת? לאיזה כיתה את עולה? מי הנבאדם הכי קרוב לך? את מאושרת? שבת שלום.

HoDaYa30

New member
תשובות וזה עוד פעם מולי אהמ .....

מערכת תפוז החליטה שאני לא רשומה . כפ"ג . יא' ( בעעעע ) ממ יש הרבה ...
מאושרת ב"ה
( ....... זה הוספה של מולי ) שבת שלום !

למעלה