המוסד

../images/Emo18.gifהמוסד../images/Emo11.gif

אף על פי החדשות הנוראות (אליהו אשרי
) ועם החדשות המשמחות (תמר ויהודה) המוסד מתקיים כרגיל,כולם/ן מוזמנים/ות להציע את עצמם/ן כנחקרים/ות והפעם במוסד דוקטור קלינית כנסו בה! מוכנים
היכון צא

elivnat

New member
וואטס אפ דוק../images/Emo35.gif ../images/Emo42.gif

שלום יעל
מה נשמע
ממתי את פה בפורום
איך הגעת לפורום
כמה זמן את מעריצה את משינה
היית בהופעות שלהם
בכמה
את מי עוד את מעריצה חוץ ממשינה
מה את יותר אוהבת, מוזיקה ישראלית או לועזית
צבא או ש"ל
איפה את הולכת לשרת שנה הבאה בע"ה
ו....זייהו... יומלאור (עד כמה שאפשר)...

אהלן

שלום יעל שלום וברכה מה נשמע שבח לאל ויהיה טוב ממתי את פה בפורוםאממ וואלה באמת שאני לא זוכרת איך הגעת לפורוםאני מניחה שיומאחד פשוט שמתי לב שיש פורום בנ"עP: כמה זמן את מעריצה את משינה אני רוצה להדגיש משהו- אני לא מעריצה את משינה.. מעריצה זו לא המילה הנכונה. אבל כן, אני אוהבת לשמוע את המוזיקה שלהם, היא ממש טובה בעיניי. אז כמה זמן? שנתיים וקצת היית בהופעות שלהם בכמההייתי ב12 הופעות שלהם את מי עוד את מעריצה חוץ ממשינה לא מעריצה!
אבל אני מאוד אוהבת רוק ישראלי, ואם לפרט- אז ברי סחרוף (ורמי פורטיס קצת), אהוד בנאי, אביתר בנאי, אלג'יר, סיוון שביט, החברים של נטאשה, יוסי אלפנט, מאיר אריאל, יהושע (זו להקה), שלום גד, פונץ'..בקיצור ממש המון. אני גם אוהבת שירים/ניגונים של הרב קרליבך, אהרון רזאל, עדי רן..
מה את יותר אוהבת, מוזיקה ישראלית או לועזית ישראלית כמובן
צבא או ש"ל ש"ל איפה את הולכת לשרת שנה הבאה בע"ה בע"ה בחל"ד ירושלים- זה מרכז להעמקת יהדות.

יעל! ../images/Emo26.gif

מה שלומך? (חייבים נימוס..
) מה המצב רוח שלך לאור ההתפתחויות השונות בעמישראל ובפורומנו? איך זה לסיים י"ב?? (מקנאה, אני מודה..
) ואין לי עוד שאלות.. סורי.

אהלן2

מה שלומך? (חייבים נימוס.. ) ברוחשם מה המצב רוח שלך לאור ההתפתחויות השונות בעמישראל ובפורומנו? כולי מבואסת היום\: איך זה לסיים י"ב?? (מקנאה, אני מודה.. )זה כיף, זה משחרר, זה חופשי- אבל זה עצוב. מאוד. ואין לי עוד שאלות.. סורי. חח זה פסדר..

ש ו ר ש י

New member
../images/Emo119.gif

שלומות! מאיפה את? את באמת זקנה כמו שאומרים? איך ירושלים? יש לך קורקינט? את משתמשת בו? נכון שגוטיקה הוא סרט לא מפחיד? אוהבת קוסקוס? גם ב4 לפנות בוקר? ראית את ההצגה בוסתן ספרדי? נכון שהיא קצת משעממת? עשו עלייך חרם פעם? להתראות!

אהלן3

שלומות! וברכות מאיפה את? נתניה עיר הקודש,הפשע והרשע את באמת זקנה כמו שאומרים?זקנה? אני? אני מכחישה כל קשר איך ירושלים?מאיפה לי לדעת?
סתם, אבל היא מדהימה. ברור.
יש לך קורקינט?לא את משתמשת בו?
נכון שגוטיקה הוא סרט לא מפחיד?לגמרי! חניכה שלי כ"כ מפחדת מהסרט הזה ואני כל הזמן אומרת לה שתצא מהסרטים שלה.. אוהבת קוסקוס?כן גם ב4 לפנות בוקר?אף פעם לא ניסיתי
ראית את ההצגה בוסתן ספרדי?נופ נכון שהיא קצת משעממת? עשו עלייך חרם פעם? לא

חה חה חההה ../images/Emo190.gif

שם: גיל: שעה להתחלת השאלון: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים מה אמרו לכם איזו מוסיקה אתם שומעים מה גורם לכם לאושר אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים מתנדבים במשהו למה בעד/נגד: עישון סמים הכרויות באינטרנט דמוקרטיה קשר פתוח זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן עיפרון/עט שירה/ריקוד בריאות/עושר עושר/אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה התנדבות/עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות שאלות סתם..: השמיים הם הגבול ציור מופשט עושה לכם את זה מנהיג או פועל תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף מתעסק בספורט כל שהוא חוסך כסף או מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו חברות היא לנצח סלחן רגיש תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית שגרמו לך לצחוק שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו

יאאא אני אוהבת שאלונים ארוכים.

שם: יעל גיל: 18 (ושבוע!) שעה להתחלת השאלון: 2:35 תיכון/צבא/יסודי/אחר: סיימתי תיכון, לקראת ש"ל מגמה שנלמדה או נלמדת: ביולוגיה+פיזיקה+תושב"ע מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית: שזה די נחוץ אבל לא בהגזמה לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה: אממ לשלב בין השניים. דרך האמצע
מה אתם אוהבים לעשות: לקרוא, לכתוב, מוזיקה, אינטרנט, חברים (כמה בנאלי..) אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם: מנסה ומשתדלת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם: אני ילדה ענווה
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים: כנל מה אמרו לכם איזו מוסיקה אתם שומעים: רוק ישראלי, קצת חסידי, יהודי אלטרנטיבי, ניגונים מה גורם לכם לאושר: מוזיקה, החברים שלי, המשפחה שלי, ים, וכלמיני רגעים קטנים כאלה שבאים בלי הודעה מוקדמת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה: מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: הכל וכלום מה תרצו לעשות שתהיו גדולים: בע"ה רופאה (מנתחת לב ליתר דיוק) מתנדבים במשהו: כרגע לא וזה ממש ממש עצוב לי
למה: ככה. סתם,אבל אני בע"ה מתחילה להתנדב במעונכים כאן בנתניה, ואני רוצה לחזור להיות בסניף. זה גם התנדבות
בעד/נגד: עישון: נגד סמים: נגד הכרויות באינטרנט: לא בעד ולא נגד..כאילו,אם זה קורה זה סבבה, אבל תלוי איך ולמה וכו' דמוקרטיה: בעד
קשר פתוח: אם אני מבינה תכוונה-אז ממש נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים: פא"פ אייפוד/דיסקמן: אייפוד עיפרון/עט: עט, רצוי פיילוט 0.4
שירה/ריקוד: ריקוד בריאות/עושר: בריאות עושר/אושר: גם וגם (אני ריאלית..) מכתב מהלב/ברכה קנויה: מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף: גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות: באמצע (נו שביל הזהב! דרך האמצע! הרמבם
) שאלות סתם..: השמיים הם הגבול: זו שאלה? אז כן. ציור מופשט עושה לכם את זה: מה?! מנהיג או פועל תחת מנהיגות: תלוי איפה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה: מאודדדדד תלוי עם מי הויכוח, על מה, וכמה אני עצבנית ספורט מועדף: אתלטיקה, כדורסל, טניס מתעסק בספורט כל שהוא: ברביצה מול המחשב,כן (מישהו בא להכריח אותי לעשות הליכות?) חוסך כסף או מבזבז: חוסכת לרוב, אבל כשצריך מבזבזתP: מה תעשה בכסף במידה וחסכת: דיסקים חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו: אכן חברות היא לנצח: לרוב לא, וזה עצוב סלחן: מאוד רגיש: לעתים תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחלה ברוך השם
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית: לא מתגייסת. אבל היו לי תקופות שכללו חשיבה על קורס טיס (!) ועתודה רפואית (
) ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית: היום שגרמו לך לצחוק: מקודם,במסיבתסיום הכיתתית שמישהו גרם לך אושר....: כנ"ל ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו: 2:45

הו הו ../images/Emo2.gif

שם מלא: גיל: מקום לימוד: שכונה: עיר: מקום מגורים: שכונה: עיר: יומהולדת עוד: מעשנת?: מסניפה?: מזריקה?: בולעת?: מה את חושבת על הצבא שלנו?: ועל המשטרה?: ועל הנבחרת שלנו במונדיאל?: איזה סגנון מוזיקלי הכי מועדף עליך?: איזה להקות את שומעת?: מוניקה סקס מכירה?: ומופע הארנבות של דוקטור קספר?: ובוטן מתוק בקרקס?: ועברי לידר?
: וסיסטם אוף א דאון? את אוהבת רוק כבד עם נגיעות מטאליות?: גם את חושבת שמטאליקה זה מיין סטרים?: גם את חושבת שרמשטיין הם נאצים בגלל החיתוך החד שיש להם בשירים שלהם?: גם את חושבת ש"טיל" מהלהקה רמשטיין נראה כמו קוף עם חצ'קונים בשפתיים?: מה את הכי שונאת בעולם?: מה את הכי אוהבת?: מה דעתך על המצב במדינה?: מה את חושבת על כל אחד מחברי הפורום?: מה את חושבת על הדעה שמדריכים הם "אישיות לדוגמא" ולא "דוגמא אישית"?: את מדריכה?: אם כן אז של מי?: ואם לא אז למה לא?: למה בחרת דווקא בכינוי דוקטור קלינית?: ולסיום-משפט לאומה:

הו הו הו.

שם מלא: יעל ל.
גיל:18 ושבוע מקום לימוד:אולפנית כלשהיP: שכונה:סלע עיר:נתניה מקום מגורים:נתניה שכונה:הממ אין שכונה. אה ואנלא גרה בסלע! עיר:נתניה נו יומהולדת עוד:שנה פחות שבוע מעשנת?:חס וגראס (כמה שנון מצדי) מסניפה?:חססססס וגראס מזריקה?:די
מה את חושבת על הצבא שלנו?:אחלה צבא שבעולם. באמת. כל הכבוד לצה"ל!!
ועל המשטרה?:ממ אני אשמור את דעותיי לעצמי ועל הנבחרת שלנו במונדיאל?:אין לנו אחת כזו :p איזה סגנון מוזיקלי הכי מועדף עליך?:רוק ישראלי איזה להקות את שומעת?:משינה,החברים של נטאשה, אלג'יר, נקמת הטרקטור מוניקה סקס מכירה?: בטח ומופע הארנבות של דוקטור קספר?:אופקורס ובוטן מתוק בקרקס?:כן ועברי לידר?:אכן כן וסיסטם אוף א דאון?כן, השיר החדש שלהם ממש יפה את אוהבת רוק כבד עם נגיעות מטאליות?:מממ כמעט ולא,אבל לפעמים יש יציאות טובות גם את חושבת שמטאליקה זה מיין סטרים?:אני שונאת תהגדרות האלה.מטאליקה נהיו מיינסטרים כי ככה מישהו בחר להגדיר אותם. בשבילי הם עדיין מוזיקה איכותית שרוב האנשים לא שומעים,ובד"כ לא רואים קליפים שלהם בMTV והם בד"כ לא נטחנים בגלגלצ- אז לטעמי מטאליקה הם לא מיינסטרים גם את חושבת שרמשטיין הם נאצים בגלל החיתוך החד שיש להם בשירים שלהם?:בחיים לא שמעתי ראמשטיין אבל אני מתה על השם שלהם גם את חושבת ש"טיל" מהלהקה רמשטיין נראה כמו קוף עם חצ'קונים בשפתיים?:לא ראיתי אותו מעולם מה את הכי שונאת בעולם?:מנסה לא לשנוא,זה לא בריא מה את הכי אוהבת?:הרבה מה דעתך על המצב במדינה?:רע אבל יהיה טוב בע"ה מה את חושבת על כל אחד מחברי הפורום?:חח באמת להתחיל לפרט?:p והאמת שאת רוב האנשים כאן אני גם לא מכירה אישית ממש מה את חושבת על הדעה שמדריכים הם "אישיות לדוגמא" ולא "דוגמא אישית"?:פעם 1 שאני קוראת את זה, וזה דווקא מוצא חן בעיניי, כי דוגמא אישית יכול להיות גם נורא צבוע לפעמים את מדריכה?:הייתי אם כן אז של מי?:שבט הרא"ה-->אחיה כבוד
ואם לא אז למה לא?:
למה בחרת דווקא בכינוי דוקטור קלינית?:זה שם של שיר של משינה ('דוקטור קליני') ולפני שנתיים בדיוק התחלתי לאהוב את משינה וחיפשתי ניק שקשור אליהם,ומאז הכל היסטוריה:p ולסיום-משפט לאומה:תחייכו!!!!!

TillsWIFE

New member
איתמררררר../images/Emo46.gif הסתבכת קשות ../images/Emo190.gif

אני לא חושבת שכדאי לך להגיע לפדואל להפרד מאיתמר!!!! חכה, חכה...

עוד 5 שאלות...

כמה זמן את מקדישה ביום לפורום? ולמחשב בכלל? מה את עושה חוץ מזה? מנגנת? איזה כלי?

אהלן

כמה זמן את מקדישה ביום לפורום?לא יודעת,זה לא רצוף,זה חלק מזמן השהיה שלי בתפוז (שהוא יותר מדי\:) ולמחשב בכלל?יותר מדי\: מה את עושה חוץ מזה? קוראת המון,כותבת,מוזיקה,חברים מנגנת? בערך איזה כלי?על ג'פרי, שהוא הגיטר שלי. אבל אני בקושי יודעת לנגן כי אני עצלנית בקטע הזה

יעללללללל

מה המצב? מה העיניינים? הכל טוב? מה את עושה כשאת קמה בבוקר? ואח"כ? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? באיזה שמפו את משתמשת? ומרכך? מה המתנה שאת הכי אוהבת מאלה שקיבלת ליומולדת? אוהבת לקרוא ספרים? איזה? ולסיום: מה יש לך להגיד לאומה? לילה מצויין!

איילת!לא התעלמתי ממך!!! ../images/Emo13.gif

מה המצב? שבח לאל מה העיניינים?קצת מבאסים אבל נכון שיהיה טוב? הכל טוב?לא מה את עושה כשאת קמה בבוקר?אומרת לעצמי בוקר טוב (תנסו זה עוזר להתחיל תיום בסבבה,באמת!), והולכת לצחצח שיניים ואח"כ?אוכלת א. בוקר מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון?מדליקה את המערכת סטריאו ומכבה תאור באיזה שמפו את משתמשת?הד אנד שולדרס/אלסב ומרכך?של דאב או אלסב מה המתנה שאת הכי אוהבת מאלה שקיבלת ליומולדת?את הספרים שקיבלתי (מסילת ישרים ו'מישהו לרוץ איתו'). אה וגם את הדיסק 'ימים כתומים' אוהבת לקרוא ספרים?מאוד איזה?אין ז'אנר מועדף,אני קוראת הרבה ולסיום: מה יש לך להגיד לאומה?שתהיה שבת שלום, רק תחיכו, ואם יש לכם התנדבות כלשהי פליז תגידו לי עליה :[

שרוך

New member
אז ככה

בס"ד יעל יעל... סורי אם זה יהיה ארוך ברוכה הבאה למשחק... שייהיה בהצלחה א') מה את אוהבת לאכול ? ב') בן או בת? ג') גזר או פלפל? 4) 4 דברים שבן היה עושה לך והיית מעיפה אותו לעזלאל? 5) מהם ה5 דברים המשמעותיים שתקחי איתך עכשו לחיים? ו') ו... מה זה אומר ו' החיבור? ז') מה את זוכרת מכיתה ז'? ח) איזה בדיחה את הכי אוהבת? ט') מה הדבר שהכי הכי עושה לך טוב? 10) מה היית משנה ב10 הדיברות? יא') ספרי פדיחה מכיתה יא'. יב') וואו איזה שנה אם היית חוזרת אחורה בשנה מה היית עושה אחרת? 13) האם חחגת בת מצווה? ואם כן איך? יד') איזה לימודים אקדמיים תלמדי בעתיד? טו') האם אי פעם חגגת את חג האהבה עם בחור? 16) אם היו אומרים לך שיש לך עוד 16 שעות לחיות מה תעשי? למי תתקשרי? 17) תכתבתי ב17 מילים בדיוק שאומרת עליך הכל... 18) מה הכי אהבת ביום המיוחד הזה ?( יום הולדת ה18) 19) איפה את רואה את עצמך בעוד שנה? 20) שתיהיה בת 40 איפה נוכל למצוא אותך? 21) נכון שיש לך אחד שיכול לעבוד במוסד? 22) האם את תשני שם משפ' שתנשאי למשהו? 23) מה את הכי מחפשת בבחור? 24) האם תתחני עם חילוני? 24 א' } תשלימי שרוך אחי ה.... 25) איזה שאלה הכי שנאת פה? שבת שלום שרוך אחיך

אח שלי ../images/Emo13.gif

בס"ד יעל יעל... סורי אם זה יהיה ארוך בכיף אני אומרת.. ברוכה הבאה למשחק...ברוך הנמצא :p חח סתם שייהיה בהצלחהטנקיו א') מה את אוהבת לאכול ?האמת שכמעט הכל- חוץ מגזר גמדי ב') בן או בת?מה?! ג') גזר או פלפל?גזר 4) 4 דברים שבן היה עושה לך והיית מעיפה אותו לעזלאל?1.מתנשא 2.מקלל כללללללללל הזמן 3.עושה דברים בשביל להרשים-אבל ממש ממש בהגזמה (כשזה עובר את גבול הטעם הטוב\:) 4.מציק סתם לאנשים (נו סטייל ערסים) 5) מהם ה5 דברים המשמעותיים שתקחי איתך עכשו לחיים?קשה לי להגיד.. ו') ו... מה זה אומר ו' החיבור?אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי
ז') מה את זוכרת מכיתה ז'?שהתחלנו חטיבה והייתי בכיתה עם מלא בנות חדשות ח) איזה בדיחה את הכי אוהבת?עם הילד שנעצר על שותה-תות (ואהוד לא צחק ממנה!!!!!!!!!!
אני זוכרת לך את זה אהוד)
ט') מה הדבר שהכי הכי עושה לך טוב?יש הרבה דברים..ים,מוזיקה,משפחה,חברים,נסיעות ארוכות,אנשים חדשים 10) מה היית משנה ב10 הדיברות?שומדבר יא') ספרי פדיחה מכיתה יא'. ואי אני לא זוכרת דברים כאלה בכלל יב') וואו איזה שנה אם היית חוזרת אחורה בשנה מה היית עושה אחרת?אם הייתי יכולה לחזור דווקא לכיתה י' הייתי משנה מלא דברים..אבל אינלי כח לפתוח את זה 13) האם חחגת בת מצווה? ואם כן איך? כן,זה היה באולם של ביהכנ"ס של סבא וסבתא שלי..היו מלא חברים שלי וכל המשפחה,אוכל כמובן, הייתה הפעלה כזו של מישהו מבחוץ שהבאנו..ממש חמודי יד') איזה לימודים אקדמיים תלמדי בעתיד?רפואה בע"הההההה 16) אם היו אומרים לך שיש לך עוד 16 שעות לחיות מה תעשי? למי תתקשרי?די זו שאלה מפחידה 17) תכתבתי ב17 מילים בדיוק שאומרת עליך הכל...יעל- רגישה, חושבת, מתעמקת, מקשיבה, עקשנית, מלנכולית (לפעמים), מכורה, מקווה..אין לי עוד משהו 18) מה הכי אהבת ביום המיוחד הזה ?( יום הולדת ה18)שאשכרה הלכתי וישבתי עם עצמי, ועשיתי חשבונפש (אתה רואה אני מקשיבה לך
) וכתבתי לעצמי והבנתי מה אני רוצה ואיפה אני עומדת
19) איפה את רואה את עצמך בעוד שנה?בע"ה בסופה של שנת שירות מוצלחת 20) שתיהיה בת 40 איפה נוכל למצוא אותך?הממ בע"ה- אני מקווה שבאיזה יישוב חמוד (או בגרעין בעיר-לא החלטתי עדיןP:), נשואה באושר ובריאות ועם ילדים וכלב לברדור בגינה, מנתחת לב..הממ ומאושרת מהחיים. א-מ-ן 21) נכון שיש לך אחד שיכול לעבוד במוסד?אין ספק
22) האם את תשני שם משפ' שתנשאי למשהו?זהווווווווווו שפעם ממש הייתי בטוחה שאני משאירה את שם המשפחה שלי. נו אני מחוברת אליו:[ קיצר לא יודעת 23) מה את הכי מחפשת בבחור?יש לי תמונה כללית בראש אבל לא כדאי שאתחיל לפרט..חוצמזה אני צריכה להשקיע בזה מחשבה,זה משהו רציני 24) האם תתחני עם חילוני?לא 24 א' } תשלימי שרוך אחי ה....יאללה יאללה
..סתם. גבר גבר
25) איזה שאלה הכי שנאת פה?אמרתי שאנלא אוהבת לשנוא:] שבת שלום שרוך אחיך שבתשלוםםם צדיק!!

שומו

New member
דוקטור../images/Emo70.gif

מה שלומך
מה שלום אמא שלך
רוצה משמש
יש לך חבר

שלומות וברכות

מה שלומך מעולה ב"ה, מה איתך? מה שלום אמא שלך כנ"ל ב"ה רוצה משמשכן!! האמת שבא לי. וחוצמזה בסמנריון הדרכה של לפני כמעט שנתיים (אמאלה הזמן טס) המצאנו אימפריית מישמשים,ולכן המישמשים הם עם נסגד.. יש לך חברנופ

למעלה