יאאא אני אוהבת שאלונים ארוכים.
שם: יעל גיל: 18 (ושבוע!) שעה להתחלת השאלון: 2:35 תיכון/צבא/יסודי/אחר: סיימתי תיכון, לקראת ש"ל מגמה שנלמדה או נלמדת: ביולוגיה+פיזיקה+תושב"ע מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית: שזה די נחוץ אבל לא בהגזמה לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה: אממ לשלב בין השניים. דרך האמצע
מה אתם אוהבים לעשות: לקרוא, לכתוב, מוזיקה, אינטרנט, חברים (כמה בנאלי..) אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם: מנסה ומשתדלת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם: אני ילדה ענווה
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים: כנל מה אמרו לכם איזו מוסיקה אתם שומעים: רוק ישראלי, קצת חסידי, יהודי אלטרנטיבי, ניגונים מה גורם לכם לאושר: מוזיקה, החברים שלי, המשפחה שלי, ים, וכלמיני רגעים קטנים כאלה שבאים בלי הודעה מוקדמת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה: מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: הכל וכלום מה תרצו לעשות שתהיו גדולים: בע"ה רופאה (מנתחת לב ליתר דיוק) מתנדבים במשהו: כרגע לא וזה ממש ממש עצוב לי
למה: ככה. סתם,אבל אני בע"ה מתחילה להתנדב במעונכים כאן בנתניה, ואני רוצה לחזור להיות בסניף. זה גם התנדבות
בעד/נגד: עישון: נגד סמים: נגד הכרויות באינטרנט: לא בעד ולא נגד..כאילו,אם זה קורה זה סבבה, אבל תלוי איך ולמה וכו' דמוקרטיה: בעד
קשר פתוח: אם אני מבינה תכוונה-אז ממש נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים: פא"פ אייפוד/דיסקמן: אייפוד עיפרון/עט: עט, רצוי פיילוט 0.4
שירה/ריקוד: ריקוד בריאות/עושר: בריאות עושר/אושר: גם וגם (אני ריאלית..) מכתב מהלב/ברכה קנויה: מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף: גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות: באמצע (נו שביל הזהב! דרך האמצע! הרמבם
) שאלות סתם..: השמיים הם הגבול: זו שאלה? אז כן. ציור מופשט עושה לכם את זה: מה?! מנהיג או פועל תחת מנהיגות: תלוי איפה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה: מאודדדדד תלוי עם מי הויכוח, על מה, וכמה אני עצבנית ספורט מועדף: אתלטיקה, כדורסל, טניס מתעסק בספורט כל שהוא: ברביצה מול המחשב,כן (מישהו בא להכריח אותי לעשות הליכות?) חוסך כסף או מבזבז: חוסכת לרוב, אבל כשצריך מבזבזתP: מה תעשה בכסף במידה וחסכת: דיסקים חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו: אכן חברות היא לנצח: לרוב לא, וזה עצוב סלחן: מאוד רגיש: לעתים תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחלה ברוך השם
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית: לא מתגייסת. אבל היו לי תקופות שכללו חשיבה על קורס טיס (!) ועתודה רפואית (
) ושאלות סטייל יאיר לפיד... מתי הפעם האחרונה שבכית: היום שגרמו לך לצחוק: מקודם,במסיבתסיום הכיתתית שמישהו גרם לך אושר....: כנ"ל ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו: 2:45