המוסד.

snoop6

New member
אני מכחישה קשר ממך, ילדונה...

אהובת נפשי משוש חיי בבת עיניי (טוב טוב... מספיק.) די.. די... תמשיכי... איפה נולדת? עיר הקודש באיזה משקל? משקל ממוצע נראה לי מה הזיכרון הראשון שלך? כשעברנו לכרמ"צ והביאו אותי לגן ולא זכרתי את הדרך חזרה הביתה בצהריים. טרואמה, ילדות עשוקה היה לך צעצוע שהיית קשורה אליו בתור ילדה קטנה? היה לי מנוי ל"ילדי טבע הדברים" וזה נחשב מי הגננת שהכי אהבת? עזבי, אני אפילו לא זוכרת איך קראו להם O: יש ילדים שהיו איתך בגן ואת בקשר איתם עד היום? פגשתי אותם במעיינות לפני חמש שנים בערך, היה שוס בכית ביום הראשון של כיתה א'? נאאא, התרגשתי. חוצמזה- שילדים בכורים לא בוכים. זה ידוע ספרי זיכרון מכיתה ג'... שלחו אותי לאיבחון ומצאו בעיות בזיכרון לטווח בינוני או משהו לא משמעותי בסיגנון. עד לפני שנה לא הצלחתי להבדיל בין אפרסק, אפרשזיף, שזיף, אפרסמון, קיווי, וכל מיני פירות שעד עכשיו לפעמים אני לא מצליחה להיזכר איך קוראים להם. אבל חוצמזה- אני מזה מושלמת.. חבל"ז במי היית מאוהבת בסתר ביסודי? עידו אני מניחה, כולם היו דלוקות על עידו באיזשהו שלב (חוץ מהתאומה שלו) איך הייתה המסיבת סיום שלכם? אפעם לא היתה לי מסיבת סיום O: בכיתה ו' עזבתי יסודי שנגמר בכיתה ח' ועברתי לחטיבה שמתחילה בכיתה ז', זתומרת ששאר הבנות היו ממש אחרי מסיבת סיום משלהם. בכיתה ח' עזבתי את האולפנה, שנגמרת בי"ב... ובהנחה שהפעם אשרוד עד סוף השמינית אולי אפילו אזכה למסיבת סיום משלי (הייתי אצל החניכים, זה מז'ה נחשב לי) מה היה התפקיד שלך? טאקט מותק. טאקט. נושא כאוב נהנית? אני מכחישה קשר המעבר לחטיבה היה טראומטי? לגמרי. קודם כל- באולפנה כולם פרות, והרגלי הצריכה בחדר אוכל יכולים להיות מאימים לילדה תמימה בת 12 שלא עשתה רע לאפחד... מה הדבר הכי פוחז שעשית בתקופה הפוחזת שלך?[לכולם הייתה תקופה פוחזת שהם עשו בה מלא שטויות... (חוץ ממני, כי אני חננה ://)] ברחתי מהבית הערצת פעם סלב? את מי? תלוי מי נחשב סלב, אבל כן.. אני סוגדת ללא מעט אנשים מה את מתכננת לעתיד הקרוב? באתי לומר שאני מתכננת לסיים את השאלון וללכת לישון, אבל אז נקטלתי עם המילה האחרונה של השאלה... אךךך.. הדיוק והרחוק? אני מניחה שהתשובה רלוונטית יותר כעת מה הכשרונות שלך? לחשוב על החיים בצורה עמוקה (לחפור בשפה עממית) מה את הכי אוהבת לשתות? RC קולה. וגם חלב, מלא חלב איזה מוזיקה הכי שווה בעינייך? כשמזייפים שיר שאוהבים בלי לדפוק חשבון ולהתפדח כמה חברים באמת טובים יש לך? המון. אני נורא מקובלת. בכלל, המון אנשים מחכים שאריב עם מישהו כדי שהם יוכלו להיכנס במקומו למאיה הפותחת על איזה מצווה את הכי מקפידה? ואהבת לרעך כמוך נחשב? שמר שואל- "את רוצה משמש?, מתי את מתגייסת?" אני יכולה את הגוגואים?.. הצהרתי השבוע אז השאלה לא רלוונטית את מדברת הרבה בטלפון? נאא, מעדיפה מסנג'ר- מיילים- פנים אל פנים (נו, אתם יודעים... הקטע הפרמיטיבי הזה מלפני המצלמות רשת..) מה המקום הכי רחוק מהבית שהיית בו? אילת, ים סוף, 8 מטר עומק את בעד צמחונות? נעלבתי מעצם השאלה קוקומן עם חלב או מרק? [] מרק, ברור איך הסניף נראה עכשיו? שואת הארמנים קטנה עליו מה עם צור? ויוחאי? מה איתם? ד"ש לאמא שלך החמודה! איפשר עכשיו היא כבר הלכה לישון, תחזרי מחר או משו

barakgl

New member
../images/Emo26.gif

יש משמעויות מיוחדות לשם שלך? או שם שני מוזר ואפל שמוסתר מעיני כולנו? שם יפה לתת לבן? ולבת? מי זה סנופ , ואיזה תפקיד המספר 6 ממלא בחייו? כמה אחים יש לך? יש לך אפשרות לשאול שתי שאלות בנאדם מכל הזמנים - עבר/הווה/עתיד, מי זה יהיה? ומה תשאלי? ואת חושבת שאם הוא יענה לך את התשובות שלו , את תהיי שלווה ומרוצה יותר בהמשך חייך, או שתביני שזה בעצם טוב שאין לנו את האפשרות לשאול כל בנאדם בעולם את מה שאנחנו רוצים? היית רוצה לטוס לפולין? למה כשאנחנו מתפללים לרפואת מישהו או לעילוי נשמתו , אנחנו מזכירים את השם שלו? מה , הקב"ה לא יודע שאנחנו מכוונים לרפואתו או לעילוי נשמתו? מסר לאומה? אם הייתה לך אפשרות להגיד 3 מילים לכל יהודי בארץ ישראל , פנים אל פנים , מה הן? שאלה שממש מטרידה אותך בזמן האחרון? הרגל מוזר שהיית רוצה להיפטר ממנו? השלימי את המשפט , ודמייני שאני יאיר לפיד לרגע אחד [כולל השרירים] : תפסיקו כבר________ משהו שאת ממש מבקשת מהקב"ה ואין לך בעיה לספר לנו אותו , והוא לא לשון הרע? את יודעת שאת יכולה , וזה אפילו רצוי, לבקש את זה ממנו בפעם הבאה שאת מתפללת , לפני "כי אתה שומע תפילת כל פה" , ממש במילים שלך? נראה לך שהפורום הזה תורם לעולם באיזושהי צורה?ואם כן , באיזו דרכים? דמייני עכשיו שאת אסתר המלכה ואני אחשוורוש [כולל כל הרכוש והפאר] ותשלימי את המשפט: המלך , רציתי לבקש ממך _________________ לדעתך השאלון הזה היה בזבוז זמן מוחלט? לקח אחד שהפקת מהנ"ל, אם בכלל? תזכי למצוות

snoop6

New member
barakgl>>

יש משמעויות מיוחדות לשם שלך? או שם שני מוזר ואפל שמוסתר מעיני כולנו? נאאא, עזוב אותך השם.. תסתכל על האישיות.. שם יפה לתת לבן? לוטם ולבת? אופק מי זה סנופ , ואיזה תפקיד המספר 6 ממלא בחייו? זה לא לפורום הזה.. .אבל בהזדמנות, סיפור קורע לב. עלי. כמה אחים יש לך? הרבה? יש לך אפשרות לשאול שתי שאלות בנאדם מכל הזמנים - עבר/הווה/עתיד, מי זה יהיה? את עצמי אני חושבת. דוגרי? הכי מענין P: ומה תשאלי? מה לעשות עכשיו? ואת חושבת שאם הוא יענה לך את התשובות שלו , את תהיי שלווה ומרוצה יותר בהמשך חייך, או שתביני שזה בעצם טוב שאין לנו את האפשרות לשאול כל בנאדם בעולם את מה שאנחנו רוצים? זה ירגיע בלב לדעת חסק מאי פעם, שבעתיד איכשהו היומיום של עכשיו כבר לא כל כך רלוונטי ולא כל כך משמעותי היית רוצה לטוס לפולין? נכון לעכשיו לא למה כשאנחנו מתפללים לרפואת מישהו או לעילוי נשמתו , אנחנו מזכירים את השם שלו? מה , הקב"ה לא יודע שאנחנו מכוונים לרפואתו או לעילוי נשמתו? בשביל עצמינו, לא? לכוון חזק יותר ונכון יותר מסר לאומה? יש לי יומולדת עוד יומיים ואני רוצה הרבה מתנות אם הייתה לך אפשרות להגיד 3 מילים לכל יהודי בארץ ישראל , פנים אל פנים , מה הן? עמ"י אוהב אותך [ר"ת מז'ה נחשב!!] שאלה שממש מטרידה אותך בזמן האחרון? מה יותר משתלם, לקום בבת אחת או להימרח עוד 5-10-55 דקות במיטה ורק אז להימרח החוצה הרגל מוזר שהיית רוצה להיפטר ממנו? לעשות גבות בשיעורי היסטוריה? O: השלימי את המשפט , ודמייני שאני יאיר לפיד לרגע אחד [כולל השרירים] : תפסיקו כבר לחוש, כאילו מה? חולצה שחורה, סטייל של סלב, כולה יאיר לפיד... משהו שאת ממש מבקשת מהקב"ה ואין לך בעיה לספר לנו אותו , והוא לא לשון הרע? להיות בן אדם שמח, ולדעת לאהוב בלב שלם, בלי שום אינטרס מעבר... את יודעת שאת יכולה , וזה אפילו רצוי, לבקש את זה ממנו בפעם הבאה שאת מתפללת , לפני "כי אתה שומע תפילת כל פה" , ממש במילים שלך? בפעם הבאה שאני מתפללת... זה בעצם שורש הבעיה.. נראה לך שהפורום הזה תורם לעולם באיזושהי צורה?ואם כן , באיזו דרכים? ברור, זתומרת, זה שיא התורם.. כאילו, זה ממש חשוב... בני עקיבא וזה, זה כאילו, יואווו, זה ממש תורם וזה ממש תרומה לתרום את זה וכאילו... כזה.. דמייני עכשיו שאת אסתר המלכה ואני אחשוורוש [כולל כל הרכוש והפאר] ותשלימי את המשפט: המלך , רציתי לבקש ממך בעל עשיר? לדעתך השאלון הזה היה בזבוז זמן מוחלט? נאאא, אל תזלזל בעצמך עד כדי כך P: לקח אחד שהפקת מהנ"ל, אם בכלל? משעמם לי בחיים. אבל זה ידוע כבר מזמן אז אנלא בטוחה שזה נחשב תזכי למצוות, תודה תודה. בקרוב אצלך ניפגש בשמחות

את פשוט לא מבינה. ../images/Emo10.gif

שלחתי שאלון כלכך ארוך לפה, באמת, אבל אז פתאום-הוא נעלם!
ואין לי כח לכתוב אותו שוב...

Walk Two Moons

New member
שמוצניקית. ../images/Emo13.gif

תארי את עצמך בשלוש מילים - תארי אותי בשלוש מילים - איזה תחביבים יש לך? מה המאכל האהוב עלייך? מה המשקה האהוב עלייך? מהו הצבע האהוב עלייך? מהו הספר האהוב עלייך? מהו הסרט האהוב עלייך? מהי ההמצאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות, לדעתך? מהי, לדעתך, המילה המטומטמת ביותר בשפה העברית (חוץ מ"בורה"
)? מה המילה האחרונה שהוצאת מהפה? זכית במליון דולר. מה את הולכת לעשות עם הכסף? את גולשת בעוד פורומים, חוץ מזה? איפה את רוצה לראות את עצמך בעוד 20 שנה? מי שימח אותך היום? מה מעצבן אותך, באופן כללי? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? למה שורות כמו "שרפנו את מה שבא ליד, לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער" עושות לך כיף בלב? למה את נוהגת לשלב מילים בשפות זרות בשפת הקודש? (צ'וויווה?
) (חיחיחי... sms אחד סיפק לי שתי שאלות. גאוני.) איזה אופנוע יש לאבא שלך? מה הדבר הכי מטורף שעשית בחייך? איזה מתנות קיבלת לחג המולד? באיזו תקופה היית מעדיפה לחיות - תקופת המחתרות או תקופת התנ"ך? למי את מתגעגעת? ולסיום, שאלת השאלות - במטבח בבית שלך, המתקן לייבוש כלים נמצא ליד הכיור, או מעליו? שבת שלום!

snoop6

New member
אביש יא' אביש

שמוצניקית. תודה מותק, גמני אוהבת אותך תארי את עצמך בשלוש מילים - חסידת יסוד עולם תארי אותי בשלוש מילים - חורי יא'ילד כאפות איזה תחביבים יש לך? להתעסק עם חניכים קטנים וחאמודים גם אחרי שיצאתי מההדרכה, לתכנן את הזמן לפי דקות בבוקר כשאני עוד במיטה ולהשתעמם. הרבה. מה המאכל האהוב עלייך? פיתה עם שוקולד, וחמוצים.. נו- אתה יודע עם מה מה המשקה האהוב עלייך? מוגז. כמה שיותר מתוק ודביק. כמה שיותר רעיל ומלא בכימיקלים הרסניים מהו הצבע האהוב עלייך? ירוק בהיר, נכון להרגע מהו הספר האהוב עלייך? הארי פוטר |סגידה והערצה| סתאם, מאמרי הרב קוק וכאלה... ברור... כן כן... מהו הסרט האהוב עלייך? נפלאות התבונה, החוש השישי, מטריקס- הראשון והשלישי, אפקט הפרפר 0אל תראו את סרט ההמשך!!) שודדי הקריביםםםם |ג'וני דפ תעשה לי ילד| מהי ההמצאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות, לדעתך? קוצץ ציפורניים.. מהי, לדעתך, המילה המטומטמת ביותר בשפה העברית (חוץ מ"בורה" )? בננה ופופיק. הם שתי המילים הכי חמודות והכי דביליות שיש מה המילה האחרונה שהוצאת מהפה? קוצי פוששטטאארק'ק'קמצכ קוצצצון הגכח [אחי הקטן יושב עלי ואנחנו מדברים על נושאים ברומו של עולם. כן, הוא בן 9 חודשים אם תהית..] זכית במליון דולר. מה את הולכת לעשות עם הכסף? לשים אותו בבנק את גולשת בעוד פורומים, חוץ מזה? אכן. ולא, אני לא יגלה לך איפה איפה את רוצה לראות את עצמך בעוד 20 שנה? מאושרת ממה שאני עושה עם מי שאני עושה מי שימח אותך היום? איזה אחד.. קצת יצור... שיש לו אינטרנט דפוק וממתינה סופנית מה מעצבן אותך, באופן כללי? אני בעיקר. יש לי חולשה לחטוף קריזה על עצמי ולהוציא את זה על כל מי שמסביב. תמיד דופקים את השחורים איזה רינגטון יש לך בפלאפון? צילצול מעפן של נוקיה. אין לי אינטרנט ואני ל-א יכולה להוריד |זה נשמע לי כמו :אוי אוי אוי| למה שורות כמו "שרפנו את מה שבא ליד, לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער" עושות לך כיף בלב? כי ענק. גאון. היסטרי. והוא אפילו דוס? למה את נוהגת לשלב מילים בשפות זרות בשפת הקודש? (צ'וויווה? ) לא כותבים את זה ככה- זה 'צאוויוה' (חיחיחי... sms אחד סיפק לי שתי שאלות. גאוני.) (לא כזה, יש פוטנציאל..) איזה אופנוע יש לאבא שלך? 125 סמ"ק שחור. ולא, אני בת ואין לי שמץ של מושג איזה דגם חברה סוג דלק ומאיזה שנה הוא מה הדבר הכי מטורף שעשית בחייך? צללתי באילת. קורס צלילה קייץ 2008- מי שלא שם לא קיים איזה מתנות קיבלת לחג המולד? הם עוד בדרך... אני מקווה לפחות באיזו תקופה היית מעדיפה לחיות - תקופת המחתרות או תקופת התנ"ך? המחתרות למי את מתגעגעת? לפורום מסוים של אנשים שכבר כנראה לא יהיו יחד שוב ולסיום, שאלת השאלות - במטבח בבית שלך, המתקן לייבוש כלים נמצא ליד הכיור, או מעליו? בחלבי יש מדיח, בבשרי זה מעל. אצל אבא שלי שניהם בצד, אחד מימין ואחד משמאל נראה לי. משפחה מגוונת... שבת שלום! שבצ'לום גמלך גבר!! גמרת לי את הבטריה היום... לא חארם?..

למעלה