שנורקל. קדחת.
מנשמע? פגזים לריסים ידעתי! למה אתה משוויץ בזה?. מה את עושה כשמשעמם לך חוץ מלהטריד אותי במסן? יושנת. כן, יש דבר כזה [אל תנסו לבדוק את זה בשיעור לשון דווקא, חבל על המגן שלכם] (חח...סתם את אף פעם לא מטרידהש"נ) (כפרעליך) האם קרה והצלחת לא להיות משועממת? אין לי ענין להתענין, מה שמשאיר אותי משועממת ברוב המוחלט של הזמן. אני נהנת מזה, אין צורך לרחם עלי. ספרי לנו על זה...(את מוזמנת לחפור) תכתוב "חרא" ב-איןציקלופדיה (מסתבר שיש דבר כזה..) איזה מכונה את הכי רוצה שימציאו? הדמייה חיה של החבר הדימיוני שלי איזה מוזיקה את שומעת? מה שיש איך זה לגור באיזור ירושלים? ממלא קדושה, מרומם, מטריף לי את הרוחניות.. לגמרי... את מבלה את זמנך בכותל? הייתי שבוע שעבר. נדבר עוד שנתיים שלוש איזה חיה את הכי אוהבת? קקטוס איזה חיה היית רוצה להיות? בת יענה? איזה חיה את הכי אוהבת לאכול?(את לא צמחונית כמו רוני נכון?) צ'יקן אילו יכולת לחזור בזמן-לאיזה תקופה היית חוזרת? אם מדברים במונחים של זמן אין משמעות אמיתית לעתיד ועבר כי אנחנו טובעים בגילגולים ואינסוף נשמתי שזורם בכל הכיוונים... אקצור (עכשיו זה החלק עם הפואנטה)-הייתי זזה שלוש ארבע שנים קדימה לאיזה תקופה לא היית רוצה לחזור? לתקופה של עכשיו לאיזה תקופה החיה שאת הכי רוצה להיות רוצה לחזור? לביצה למה השמיים כחולים? כי הים כחול. למה הים כחול? כי השמים כחולים. זאת השתקפות, וזה מוכיח שהקשבתי שכיתה ד' בשיעור טבע למה רואים כוכבים רק בלילה? זה לא כוכבים, זה בלוני גז במרחק אלפי קילומטר (פומבה, אצלך? הכל נגמר בגז)מכירה חית לילה כזאת שיודעת לעוף והיא דומה לעכבר? ברור, אני והוא ככה || יופי,זה לא מעניין! מי יותר חכם או אני? שניכם? את באה למפגש הקרוב או כן? יואו בנאדם, אתה מגמגם. משחק אסוציאציות: חומה- מלט לבנה מלט לבנה מלט לבנה |חומה|. אני שומרת נגיעה פ'- פיתה עם שוקולד ר'- פרה על האש מושחט- הממשלה. ההנהגה. הכנסת. השרים. כולם מושחתים במדינה הזאת, הכל חרא אני אומרת לך. המצב שלנו- על הפנים! תן לי שופט אחד שהגיע למשרה בזכות עצמו ולא התהפכו דעותיו. הישועה תבוא מלמעלה, ישת-בח שמו. ישת-בח שמו. (אני יירד כאן, תודה על הטרמפ. יומטוב.) שרוט- טל פרידמן משיח- הרבי? גבינה 6%- שקיות גבינה 3 ליטר עם חור שפיץ בצד (אוכל של פנימיות) גבינה 36%(אמא שלי אומרת שזה טעים...)- נשמע מפתה... גבינת עיזים- אנשים גנובים שחיים על גבעות נטושות ומגדלים משק עצמאי. הלוואי עלי. גבינת עיזים שגודלו בהרי הקולולו ע"י נזירות עיוורות-חירשות-אילמות-תתרניות בנות 80- אני לא אוהבת גבינה בכלל, מאופו הפלת לי את זה. בקשר לתתרניות? זה ממש מגניב, כי אז אתה יכול להיכנס לשירותים ציבוריים בלי להיגעל, או להתחבר לאנשים שתוקעים נודים בלי לתת חשבון. מטורף.