המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

ממממ פפפפ ררר גג מפרג הפעם במוסד
snoop6 אבל הפעם להפציץ בשאלות כאילו בחייאת נראה הפעם איזה הקרצות הזויות יהיו לכם... מוכנים
היכון... צא

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifהדס!

מנשמע? ידעתי!
מה את עושה כשמשעמם לך חוץ מלהטריד אותי במסן? (חח...סתם את אף פעם לא מטרידה
ש"נ) האם קרה והצלחת לא להיות משועממת? ספרי לנו על זה...(את מוזמנת לחפור) איזה מכונה את הכי רוצה שימציאו? איזה מוזיקה את שומעת? איך זה לגור באיזור ירושלים?
את מבלה את זמנך בכותל? איזה חיה את הכי אוהבת? איזה חיה היית רוצה להיות? איזה חיה את הכי אוהבת לאכול?(את לא צמחונית כמו רוני נכון?
) אילו יכולת לחזור בזמן-לאיזה תקופה היית חוזרת? לאיזה תקופה לא היית רוצה לחזור? לאיזה תקופה החיה שאת הכי רוצה להיות רוצה לחזור?
למה השמיים כחולים? למה רואים כוכבים רק בלילה? מכירה חית לילה כזאת שיודעת לעוף והיא דומה לעכבר? יופי,זה לא מעניין!
מי יותר חכם או אני? את באה למפגש הקרוב או כן? משחק אסוציאציות: חומה- פ'- ר'- מושחט- שרוט- משיח- גבינה 6%- גבינה 36%(אמא שלי אומרת שזה טעים...)- גבינת עיזים- גבינת עיזים שגודלו בהרי הקולולו ע"י נזירות עיוורות-חירשות-אילמות-תתרניות בנות 80-

snoop6

New member
שנורקל. קדחת.

מנשמע? פגזים לריסים ידעתי! למה אתה משוויץ בזה?. מה את עושה כשמשעמם לך חוץ מלהטריד אותי במסן? יושנת. כן, יש דבר כזה [אל תנסו לבדוק את זה בשיעור לשון דווקא, חבל על המגן שלכם] (חח...סתם את אף פעם לא מטרידהש"נ) (כפרעליך) האם קרה והצלחת לא להיות משועממת? אין לי ענין להתענין, מה שמשאיר אותי משועממת ברוב המוחלט של הזמן. אני נהנת מזה, אין צורך לרחם עלי. ספרי לנו על זה...(את מוזמנת לחפור) תכתוב "חרא" ב-איןציקלופדיה (מסתבר שיש דבר כזה..) איזה מכונה את הכי רוצה שימציאו? הדמייה חיה של החבר הדימיוני שלי איזה מוזיקה את שומעת? מה שיש איך זה לגור באיזור ירושלים? ממלא קדושה, מרומם, מטריף לי את הרוחניות.. לגמרי... את מבלה את זמנך בכותל? הייתי שבוע שעבר. נדבר עוד שנתיים שלוש איזה חיה את הכי אוהבת? קקטוס איזה חיה היית רוצה להיות? בת יענה? איזה חיה את הכי אוהבת לאכול?(את לא צמחונית כמו רוני נכון?) צ'יקן אילו יכולת לחזור בזמן-לאיזה תקופה היית חוזרת? אם מדברים במונחים של זמן אין משמעות אמיתית לעתיד ועבר כי אנחנו טובעים בגילגולים ואינסוף נשמתי שזורם בכל הכיוונים... אקצור (עכשיו זה החלק עם הפואנטה)-הייתי זזה שלוש ארבע שנים קדימה לאיזה תקופה לא היית רוצה לחזור? לתקופה של עכשיו לאיזה תקופה החיה שאת הכי רוצה להיות רוצה לחזור? לביצה למה השמיים כחולים? כי הים כחול. למה הים כחול? כי השמים כחולים. זאת השתקפות, וזה מוכיח שהקשבתי שכיתה ד' בשיעור טבע למה רואים כוכבים רק בלילה? זה לא כוכבים, זה בלוני גז במרחק אלפי קילומטר (פומבה, אצלך? הכל נגמר בגז)מכירה חית לילה כזאת שיודעת לעוף והיא דומה לעכבר? ברור, אני והוא ככה || יופי,זה לא מעניין! מי יותר חכם או אני? שניכם? את באה למפגש הקרוב או כן? יואו בנאדם, אתה מגמגם. משחק אסוציאציות: חומה- מלט לבנה מלט לבנה מלט לבנה |חומה|. אני שומרת נגיעה פ'- פיתה עם שוקולד ר'- פרה על האש מושחט- הממשלה. ההנהגה. הכנסת. השרים. כולם מושחתים במדינה הזאת, הכל חרא אני אומרת לך. המצב שלנו- על הפנים! תן לי שופט אחד שהגיע למשרה בזכות עצמו ולא התהפכו דעותיו. הישועה תבוא מלמעלה, ישת-בח שמו. ישת-בח שמו. (אני יירד כאן, תודה על הטרמפ. יומטוב.) שרוט- טל פרידמן משיח- הרבי? גבינה 6%- שקיות גבינה 3 ליטר עם חור שפיץ בצד (אוכל של פנימיות) גבינה 36%(אמא שלי אומרת שזה טעים...)- נשמע מפתה... גבינת עיזים- אנשים גנובים שחיים על גבעות נטושות ומגדלים משק עצמאי. הלוואי עלי. גבינת עיזים שגודלו בהרי הקולולו ע"י נזירות עיוורות-חירשות-אילמות-תתרניות בנות 80- אני לא אוהבת גבינה בכלל, מאופו הפלת לי את זה. בקשר לתתרניות? זה ממש מגניב, כי אז אתה יכול להיכנס לשירותים ציבוריים בלי להיגעל, או להתחבר לאנשים שתוקעים נודים בלי לתת חשבון. מטורף.

ה' ירחם!

איך ישר רואים שאת גושניקית, זה בכלל הולך ככה: לבנה לבנה לבנה טיט לבנה לבנה לבנה טיט לבנה לבנה לבנה טיט חומה! [חומת ברלין אין סדקים או משו כזה] ויש גרסא מיוחדת לפסח: מצה מצה מצה חרוסת מצה מצה חרוסת מצה חרוסת פירמידה! [אח השנינות השנינות.] אה וטל פרידמן הוא טבעוני מצוי. איזה כבוד אה?!

דסושקה:)../images/Emo205.gif

מה קורה? מה חדש:]? ממ מה הציון הכי נמוך שקיבלת השנה? והכי גבוה?:p כמה פעמים הלכת היום לשירותים
? את מצוננת? כי אני מאוד:/ מסר לעולם: השלימי ת'משפט.. נמאס לי כבר מ.. אמא שלי תמיד אומרת ש... אני אוהבת ל.. לפעמים חלומות.. אם תרצו.. אין דבר בעומד... מתי תפסיקו ל.. רעות היא..[
] כמה זמן אפשר... יומעולה:)

snoop6

New member
אללה... שוט>>

מה קורה? חיים בסרט, משלמים פיקדון על כל יום שעובר. מה חדש :]? מודל E. חוברת אנסינים באנגלית, נחשב לי? ממ מה הציון הכי נמוך שקיבלת השנה? 81 והכי גבוה?:p 81 כמה פעמים הלכת היום לשירותים? מלא. נראלי יש לי שלפוחית רגיזה את מצוננת? אני אבדוק את הענין ויחזור אליך כי אני מאוד:/ תרגישי טוב, ואל תתני לנזלת לעלות לך למוח מסר לעולם: אל תהיו שביעיסטים השלימי ת'משפט.. נמאס לי כבר מ.. הספגטי בביצפר. כמה איטריות עם שמן ורוטב עלאק רוטב בנאדם יכול לאכול? אמא שלי תמיד אומרת ש... קומיייי כברררר שמונהההההה [בקטנה אמא, יש לי מתמטיקה על הבוקר. זה בסדר לאחר) אני אוהבת ל.. הסתובב בירושלים בערב ברגל לפעמים חלומות.. מתגשמים אם תרצו.. תאכלו, לא תרצו? גם תאכלו. סלטי אחלה, עכשיו בשלוש טעמים חדשים.. (נו אל תעשו ממני בוקה לגמרי. אני יודעת ש"אם תרצו" זה של מה שמו... תיאדור משהו... ) אין דבר בעומד... לא ממש המשך אבל> כל העומד מאחורי או מלפני הוא הסופר א----חתשתיםשלושארבעתשעעשר!! מתי תפסיקו ל.. איים במלחמות עולם, לפתח טילים גרעיניים, לעשות לארמנים שואה, לעכב תרופות שיכולות להציל חיים, להוציא עונות חדשות של כוכב נולד? רעות היא..[] שו רעות? אע?.. (סתאם. כפרעליך) כמה זמן אפשר... לישון? זתומרת, נראלכם שאחרי ארבע ימים מתעוררים? וחייבים לקום לשירותים אחרי שישנים המון שעות? ונהיים רעבים או שהגוף מתרגל? יומעולה:) איזה מעולה. אחרי כזה שאלון אני כבר לא זוכרת איפה הדלת למקלחת.

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

הדלת למקלחת נמצאת מצד ימין שלך... [אחחח... איך אני מתלהבת מזה שהייתי אצלך!]

ליחנוש 1

New member
אממ.

מהי לדעתך,הדרך הכי קלה להתאבד? *מצטערת,זה הדבר היחידי שעלה לי לראש*

snoop6

New member
תלוי

במי מדובר ובאילו נסיבות. נראה לי לקפוץ ממקום ממש ממש גבוהה זאת חוויה לכל החיים. זתומרת, לשניות שנשארו לך לחיות. אפשר להתאבד עם סטייל, לפרוס ידים ולהרגיש כמו ציפור, או לעשות קפיצת ראש בצורת נר ולהיות כמו חץ שעף נגד הרוח. ורציני עכשיו? זה לא ענין לצחוק עליו, או לדחקק עליו בשאלון מוסד... לחיים יש ערך הרבה מעבר לציניות על המוות, להתגרות בשטן ולבדיחות שחורות..

../images/Emo26.gif

אם היתה לך שיחה של יוסי שריד בישיבה (בהנחה שאת מקבלת את השונה ושאת מעריכה את הבן אדם) בזמן של התנדבות מטעם הישיבה למה היית הולכת?

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifאפשר לענות...(?)

אתה במקרה מדבר על כוח לתת? אם כן,אז ברור שלשיחה. אם אתה מדבר על התנדבות יותר רצינית אז אני חושב שהתנדבות הרבה יותר חשובה משיחה עם השמאלני-כופר. (איזה מזל שדחו את זה ליום חמישי
)

זה לא ממש משנה שהוא שמאלני כופר

כי אם זה משנה אז איך אפשר לשמוע מוזיקה היום? יוסי שריד אולי כופר אבל הוא בן אדם חכם שיודע לשלוט במה שהוא אומר (לא כמו שולמית אלוני)

snoop6

New member
הייתי נשארת לשיחה

יותר מושך אותי לשמוע שיחה מענינת בעצמי מלצאת לתרום לעולם החיצון... אגואיזם נטו

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifהדסיייי!!

אהובת נפשי משוש חיי בבת עיניי (טוב טוב... מספיק.) איפה נולדת? באיזה משקל? מה הזיכרון הראשון שלך? היה לך צעצוע שהיית קשורה אליו בתור ילדה קטנה? מי הגננת שהכי אהבת? יש ילדים שהיו איתך בגן ואת בקשר איתם עד היום? בכית ביום הראשון של כיתה א'? ספרי זיכרון מכיתה ג'... במי היית מאוהבת בסתר ביסודי? איך הייתה המסיבת סיום שלכם? מה היה התפקיד שלך? נהנית? המעבר לחטיבה היה טראומטי? מה הדבר הכי פוחז שעשית בתקופה הפוחזת שלך?[לכולם הייתה תקופה פוחזת שהם עשו בה מלא שטויות... (חוץ ממני, כי אני חננה ://)] הערצת פעם סלב? את מי? מה את מתכננת לעתיד הקרוב? והרחוק? מה הכשרונות שלך? מה את הכי אוהבת לשתות? איזה מוזיקה הכי שווה בעינייך? כמה חברים באמת טובים יש לך? על איזה מצווה את הכי מקפידה? שמר שואל- "את רוצה משמש?, מתי את מתגייסת?" את מדברת הרבה בטלפון? מה המקום הכי רחוק מהבית שהיית בו? את בעד צמחונות? קוקומן עם חלב או מרק? [
] איך הסניף נראה עכשיו?
מה עם צור? ויוחאי? ד"ש לאמא שלך החמודה!

למעלה