המוסד.

haimwe

New member
הופה...

לא עושה אפליות....
וואלה אם תבוא לי המוזה אני ימציא...
שוב פעם, לא עושה אפליות, מי שרוצה הוא הכי טוב!

חיייייייייםםםםםםםם

וואי, לא יודעת מה לשאול אותך אבל ממש מתחשק לי, אז נראה מה יהיה: לאיודעת למה הדבר הראשון שעלה לי לראש הוא - מה הגובה שלך? שורש או קרוקס? [סתם כי זה נדרש] ואם קרוקס, נכון שזה ממש מלחיץ לעלות איתן על מדרגות נעות?! מה יוצא מאף ומלפפון? ומה יוצא ממלפפון ועגבניה? [ערוץ הופ אמפריה!!!!] שוקו שוק או יטבתה? או בכלל טרה [ברור שלא אבל בכל זאת]? איזה ישוב/עיר/אזור אתה הכי אוהב בעולם? ואיפה [חוץ מבבית] אתה הכי מרגיש בבית? איזה מס' טלפון יש לך בזיכרון ובחיים לא התקשרת אליו? יש לך רשיון? אז מתי נגמר לך המלווה? אם היית מישהו אחר היית רוצה להיות חבר של עצמך? כמה אחים אתם? ומה המיקום שלך במשפחה? [בכור, שני, וכו'..] יש לך שם שני? איך היה היום שלך? מה הדבר שהכי מרגיז אותך בעולם? חורף או קיץ? 5 או 8? וזהו לבנתיים יום מופלא שיהיה לך איש!

haimwe

New member
anwering...

לאיודעת למה הדבר הראשון שעלה לי לראש הוא - מה הגובה שלך? 1.78- 1.80 שורש או קרוקס? [סתם כי זה נדרש] אממ... שורש... ואם קרוקס, נכון שזה ממש מלחיץ לעלות איתן על מדרגות נעות?! בהתחלה כשעוד לא רגילים... מה יוצא מאף ומלפפון? ומה יוצא ממלפפון ועגבניה? [ערוץ הופ אמפריה!!!!] אפפפון ומלפניה... שוקו שוק או יטבתה? או בכלל טרה [ברור שלא אבל בכל זאת]? שוקו קרלו איזה ישוב/עיר/אזור אתה הכי אוהב בעולם? אממ... צריך לחשוב על זה קצת... ואיפה [חוץ מבבית] אתה הכי מרגיש בבית? בשום מקום לצערי... איזה מס' טלפון יש לך בזיכרון ובחיים לא התקשרת אליו? כל מיני... יש לך רשיון? בעז"ה עם עוד איזה חודשיים מקסימום... אז מתי נגמר לך המלווה? עוד חצי שנה... אם היית מישהו אחר היית רוצה להיות חבר של עצמך? הייתי מת להיות חבר שלי... כמה אחים אתם? 5 ב"ה! ומה המיקום שלך במשפחה? [בכור, שני, וכו'..] בכור... יש לך שם שני? אסף... איך היה היום שלך? חביב, ומבוזבז קצת.. מה הדבר שהכי מרגיז אותך בעולם? בזבוז זמן בשביל כלום... חורף או קיץ? שאלו כבר אבל חפיף, חורף.. 5 או 8? 8...

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifמותק של ארנב!

מה הכי מפחיד אותך? מה הכשרונות שלך חוץ מלנגן? במה אתה מאמין? אתה שופט אנשים ע"פ חיצוניות? מהי התרומה לקהילה האולטימטיבית לדעתך? איפה תגור כשתהיה גדול? מה אתה עושה שנה הבאה? (איך שמינסטים שונאים את השאלה הזאת...
) מה תיקח איתך לאי בודד? את מי תיקח איתך לאי בודד? אתה יודע איך לחנך הורים? מה הכי טעים בעולם? ברחת פעם מהבית? מה הדבר הכי נועז שעשית? נפגע מהר? סולח מהר? כמה חברים טובים באמת יש לך? הסיעו אותך במריצה פעם? אתה מכור למשהו? ולסיום- אתה חושב שאתה צדיק?

אני חייבת.. [תסלחו לי?]

בתניא פרק א' אומרים שבמסכת נידה כתוב שלפני שאדם נולד משביעים אותו שתי שבועות אחת שיחזיק את עצמו כצדיק, כדי שהוא יוכל למלא את השליחות שלו בעולם הזה באופן הכי מושלם בעולם ושתיים שלא משנה כמה כל העולם אומרים לו שהוא צדיק - שיחשוב שהוא רשע, כדי שתמיד ישאוף למעלה ויגיע לשלמות. [די, תנו לי להתלהב..]

haimwe

New member
אללה מותק של ארנב....

מה הכי מפחיד אותך? שיכורים... מה הכשרונות שלך חוץ מלנגן? שפות... במה אתה מאמין? בסיעתא דשמיא! אתה שופט אנשים ע"פ חיצוניות? לרוב כן... מהי התרומה לקהילה האולטימטיבית לדעתך? לא יודע... איפה תגור כשתהיה גדול? כשאני יגיע לשם אני יגיד לך... מה אתה עושה שנה הבאה? (איך שמינסטים שונאים את השאלה הזאת... ) שמץ... מה תיקח איתך לאי בודד? אממ... כלום... אולי אוכל... את מי תיקח איתך לאי בודד? אבא או אמא אתה יודע איך לחנך הורים? כן מה הכי טעים בעולם? צ'ולענט של אמא! ברחת פעם מהבית? מזל שלא.. מה הדבר הכי נועז שעשית? טיפסנו על הר בטיול של הישיבה... ממש מסוכן... נפגע מהר? לא כ"כ מהר... סולח מהר? לא ממש... תלוי עד כמה פוגעים... כמה חברים טובים באמת יש לך? ממש טובים? 4 אולי... הסיעו אותך במריצה פעם? לא... אתה מכור למשהו? כרגע לא... ולסיום- אתה חושב שאתה צדיק? ממש לא...

tahel93

New member
חייייייייים

לחיים או לבריאות? יין או קולה? אדום עם נקודות לבנות או לבן עם נקודות אדומות? יס או הוט? אוגנדה או פה? בוא ספר לנו את מי אתה הכי אוהב בפורום..? אהמ אהמ.. וכדאי שתיזהר.. מזה אאא"ט? תנסה לנחש תהיה מקורי: א-אוהל ב זה בית ג' זה _______ תהנההההההההההה

haimwe

New member
איזה כיף...

לחיים או לבריאות? לחיים! יין או קולה? קולה... אדום עם נקודות לבנות או לבן עם נקודות אדומות? אדום עם לבנות... יס או הוט? הוט אוגנדה או פה? בטח שפה... בוא ספר לנו את מי אתה הכי אוהב בפורום..? אהמ אהמ.. וכדאי שתיזהר.. וואלה אפחד, כולם פה מעצבנים עם השאלות האלה! מזה אאא"ט? תנסה לנחש.... ידעתי ושכחתי... תהיה מקורי: א-אוהל ב זה בית ג' זה _גיטרה______ חלש אה?

חיים!!!

א. איתמר - אשרייך! הגעגענו! ב. חיים, איך החיים? איך היה בפולין? איזה קטע היה הכי חזק? עשית יומן מסע? עשית אלבום פולין? צילמת בכלל? הרבה? חיים טובים חיים!

haimwe

New member
אלנתן אלנתן...

חיים, איך החיים? ב"ה יום יום... איך היה בפולין? חזק! איזה קטע היה הכי חזק? אממ.... שחבר שלי שהיה איתי בחדר... נדלק לו האור בדיוק שהלכנו לישון בשבת בערב וזה הפריע לו לישון והוא קרא לאיזה עובד ביטחון בקומה בשבת בערב כן? ואמר לו שהוא לא יודע איך לכבות את האור באנגלית גרועה משו טילים, ותוך כדי אני צוחק כמו אני לא יודע מה, והאיש בטחון חושב שאנחנו צוחקים עליו, אז בסוף הוא בא, כיבה ת'אור והלך משם עצבני... זה היה קטע חזק... עשית יומן מסע? התחלתי, אבל הייתי עצלן מדי כדי להמשיך.. עשית אלבום פולין? עדיין לא... צילמת בכלל? חח, בטח הרבה? סביבות ה900 תמונות...

יו-הוווו!

הכינו את עצמכם! חפירה עלק-אינטלגנטית לפניכם. מה היא משמעות החיים, לדעתך
מי הזיז את הגבינה שלי
אם יש אינפלציה במשק, איך זה משפיע עליך(האם יש שינויים בהרגלי השינה שלך, וכו')
איך אתה חי עם הסתירה הפנימית העצומה הזו, שיש פורומים בהם אתה גולש אך לא נעים לך לדבר עליהם
אתה לא מרגיש מתוסכל
מנותק מהאני הפנימי שלך
מנותק מהרצונות האמיתיים שלך
האם יש לך נטיות אובדניות
האם יש לך נטיות רצחניות כלפי אנשים עייפים ששואלים אותך שאלות מעייפוֹת
האם לדעתך אני צריך ללכת לישון
כן. בהחלט. לילה טוב.

haimwe

New member
עונה...

מה היא משמעות החיים, לדעתך? אממ... לעבוד את ה'! מי הזיז את הגבינה שלי? ג'רי העכבר.... אום? אם יש אינפלציה במשק, איך זה משפיע עליך(האם יש שינויים בהרגלי השינה שלך, וכו')? אין לי שמץ מה זה אינפלציה... איך אתה חי עם הסתירה הפנימית העצומה הזו, שיש פורומים בהם אתה גולש אך לא נעים לך לדבר עליהם אתה לא מרגיש מתוסכל מנותק מהאני הפנימי שלך מנותק מהרצונות האמיתיים שלך? לא.. האם יש לך נטיות אובדניות? לפעמים... האם יש לך נטיות רצחניות כלפי אנשים עייפים ששואלים אותך שאלות מעייפוֹת? וואלה כן... האם לדעתך אני צריך ללכת לישון? אני חושב שעדיף...

../images/Emo15.gif../images/Emo210.gifאז ככה..

נראה לי ששאלו על הכל אז אני אנסה להיות מקורית..
דביר או שבות?
אם היית מפספס את הטיול השנתי שלך-איך היית מרגיש?
שלשלת או החבר'ה?
אילו היית ירק-איזה ירק היית?
איך תקרא לבן הראשון שלך?
ואם היית יכול להחליט על השם שלך-במה היית בוחר?

haimwe

New member
אללה, בזריזות למה יש ערבית...

דביר או שבות? דביר... אם היית מפספס את הטיול השנתי שלך-איך היית מרגיש? מבואס תלוי לאן הטיול וכמה זמן הוא... שלשלת או החבר'ה? החברה... לא מכיר שלשלת... אילו היית ירק-איזה ירק היית? חציל... איך תקרא לבן הראשון שלך? עד אז נראה... ואם היית יכול להחליט על השם שלך-במה היית בוחר? משאיר אותו כמו שהוא... אני מרוצה ממנו...

וואלה זוהר, למה את בבית?!

חברותיי הסטלניות סיפרו לי ששכבת י' המעפנה נצפתה יוצאת מבית ספר עם תיקים גדולים, וזוהר המש"צית המתלהבת לא נסעה?! וואי אם את צריכה עידוד וכו' אני כאן
ועוד משהו - כמה חומוס אתן יכולות להיות?! כששואלים אתכן אם מדבר יהודה או רמת הגולן, זה לא ברור לכן שמדבר יהודה?!!?! ראש בטטה!!!!!

../images/Emo15.gif../images/Emo210.gifבוקר טוב..

כן כן..אני בבית..אם כל המשציו"ת מה לעשות שהמחלות מתפשטות ו... דיי באסה אבל מתגברים..כאילו מה נשאר יום?חוצמזה הבית ספר מפגר..מי עושה טיול שניה אחרי שבת ארגון? יצאו רק 32 בנות מתוך 60..מה נראה להם?! וד"א לפי מה שאמרו לך משלבים לנו את מדבר יהודה אי"ה שנה הבאה אז לא כ"כ ויתרנו!

OoOאלהOoO

New member
=]

חיים מה קורה? מאיפה אתה? איזה שבט? נכון ששבות הכי שווים? אתה מדריך? של איזה שבט? מה היה כתוב על הקירות שלכם {אם אתה מדריך אז של החניכים שלך ואם אתה חניך של השבט שלך...}? איך הקומונה שלכם? איפה אתה לומד? אמממ זהו נגמרו לי השאלות.

haimwe

New member
אני מרגיש מקובל...

חיים מה קורה? ישתבח שמו.. מאיפה אתה? פ"ת איזה שבט? אחי'ה! נכון ששבות הכי שווים? בפירוש לא.. אתה מדריך? לא.. של איזה שבט? ... מה היה כתוב על הקירות שלכם {אם אתה מדריך אז של החניכים שלך ואם אתה חניך של השבט שלך...}?... איך הקומונה שלכם? ? איפה אתה לומד? בשי פירון...

למעלה