המוסד.

../images/Emo18.gifהמוסד.../images/Emo11.gif

התחלה זה תמיד דבר טוב ולהתחיל מחדש זה עוד יותר טוב!. אז קבלו- הפעם במוסד
haimwe (חיים) מי שלא מכיר-עכשיו העניין הוא לשרשר פה שאלות וחיים עונה על כולם. חיים-אתה פשוט חייב לענות על הכל-אבל על הכל!. יאללה, פוצצוהו בשאלות
מוכנים
היכון... צא

חיים! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

מותק של ארנב? חולצה שחורה או לבנה? חולצה קצרה או ארוכה? סוודר או מעיל? קיץ או חורף? כדורסל או כדורגל? כינוי חיבה אהוב עליך? תפוז או בננה (הפירות)? עגבניה או מלפפון? שבת ארגון או מחנה קיץ? אורות התשובה או על התשובה? עיר או כפר? קיבוץ או מושב?

haimwe

New member
טוב...נתחיל איתך...

מותק של ארנב? וואלה לא... חולצה שחורה או לבנה? שחורה... חולצה קצרה או ארוכה? ארוכה סוודר או מעיל? סווטשירט קיץ או חורף? חורף! כדורסל או כדורגל? כדורסל כינוי חיבה אהוב עליך? חיים... תפוז או בננה (הפירות)? בננה! עגבניה או מלפפון? מלפלפון שבת ארגון או מחנה קיץ? אממ... שאלה קשה... לא הייתי במחנה קיץ אף פעם עוד... אורות התשובה או על התשובה?.... עיר או כפר? כפר קיבוץ או מושב? לא ממש רואה הבדל...

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifהגיע הזמן!

חיים,מנשמע? איך החיים(משחק מילים!)? איך זה להיות אתה? הייתה רוצה להיות אתה רק בצורה שהיא לא אתה? אתה אוהב שניצל? ושניצל טבעול? אתה אוהב שורש? מה יותר מהיר או ארנב? אתה בא למפגש הבא או כן? איך האוכל בישיבה?(באמת מעניין,כמה זמן לא אכלתי שם...
) מחר יש שיחה עם אברי גלעד אתה בא? איך הישיבה? והמצלמות ה"נסתרות"? למה באמת המצלמות הנסתרות הן לא נסתרות?
אסוציאציות! ים- שמש- גלים- שנורקל- פורום שולתת- שניצל- שניצל טבעול- שניצל טבעול עם תוספות של צמחים בלתי מוכרים שנקטפו בהריי הקולולו שבאנטרטיקה ע"י נזירות עיוורות,חירשות ואילמות שאבות אבותיהם היו דייגי ליוויתנים-

haimwe

New member
עכשיו אתה...

חיים,מנשמע? ב"ה איך החיים(משחק מילים!)? אהההה.... מצחיק.... איך זה להיות אתה? אוהו, אתם לא יודעים מה אתם מפסידים! הייתה רוצה להיות אתה רק בצורה שהיא לא אתה? אממ... וועס? אתה אוהב שניצל? כע! ושניצל טבעול? בטח אתה אוהב שורש? שורש? מה יותר מהיר או ארנב? מה? אתה בא למפגש הבא או כן? בעז"ה עם האוטו של אבא... איך האוכל בישיבה?(באמת מעניין,כמה זמן לא אכלתי שם...) היה מחריד, השתפר קלות... מחר יש שיחה עם אברי גלעד אתה בא? בעז"ה ישתבח שמו איך הישיבה? סבירה והמצלמות ה"נסתרות"? נסתרות עלק... למה באמת המצלמות הנסתרות הן לא נסתרות? הן לא אמורות להיות נסתרות... אסוציאציות! ים- בגד ים... שמש- חם גלים- גלישה שנורקל- היית רוצה שאני יגיד אותך אה? פורום שולתת- בנ"ע! שניצל- אחלה שניצל טבעול- תירס שניצל טבעול עם תוספות של צמחים בלתי מוכרים שנקטפו בהריי הקולולו שבאנטרטיקה ע"י נזירות עיוורות,חירשות ואילמות שאבות אבותיהם היו דייגי ליוויתנים- נשמע מכובד!

חיים! ../images/Emo13.gif

מה שלומך? איך זה להיות ארנב? אז איך בדיוק אני אמורה לתפקד בתור ארנבית?
באורגנית [/פסנתר.. אנעארף..]-קלידים שחורים או לבנים? יצירה קלאסית או רוק כבד?
כמה פעמים ביום אתה מפהק? אתה נהנה להתעלל באחיך הקטנים? אתה יודע שאפשר להתלונן עליך באגודה לשלום הילד בגלל זה? אתה טוב בלהמציא שמות? מתי אתה ממציא המנון לפורום? כמה דגים יש בים השחור? ולשלב השאלה הבאמת חשובה: מי המנהל[ת] הכי חשוב[ה] בפורום?
אנג'וי. ^_^

haimwe

New member
אוקיי...

מה שלומך? ב"ה יום יום איך זה להיות ארנב? וואלה לא יצא לי להיות כזה... אז איך בדיוק אני אמורה לתפקד בתור ארנבית? וואלה, אממ.... תלכי לייעוץ... באורגנית [/פסנתר.. אנעארף..]-קלידים שחורים או לבנים? מה? לא הבנתי את השאלה... יצירה קלאסית או רוק כבד? אממ, רוק כבד... כמה פעמים ביום אתה מפהק? די הרבה לאחרונה אתה נהנה להתעלל באחיך הקטנים? בהחלט! אתה יודע שאפשר להתלונן עליך באגודה לשלום הילד בגלל זה? שיבואו! יש חוק שאומר שלאחים גדולים מותר להציק לאחים הקטנים שלהם! אתה טוב בלהמציא שמות? אממ.. אני ממציא הרבה שמות, לא יודע אם הם טובים או לא... מתי אתה ממציא המנון לפורום? כשיבקשו.. כמה דגים יש בים השחור? כשאני יהיה שם אני אספור.... ולשלב השאלה הבאמת חשובה: מי המנהל[ת] הכי חשוב[ה] בפורום? אמממ......................... מאיזה בחינה חשוב?

לא הייתי ברורה מספיק? :|

יש קלידים שחורים ולבנים, נכון? אז אילו קלידים יותר טובים?
תמציא המנון, קדימה!
מזתומרת מאיזו בחינה? כל הבחינות!

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifזה לא ברור?

שאבי ואיתמר הם המנהלים הכי חשובים?
סתם
גם את
ש"נ

למעלה