הודעה

best in me

New member
אני לא מבינה למה עושים את זה!!!../images/Emo46.gif

ואני בטוחה שזה לא עניין של רייטינג כי יש להם אחוז די גבוה.. גם זה הורס לעשות הפסקה ענקית ואז שחוזרים שוב הפסקה אנשים לא יקחו את הסדרה הזאת ברצינות!!!!

Gabi89

New member
חצי פתרון

לדעתי בהינתן הנסיבות הנוכחיות אין הרבה מה לעשות... הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לראות רק את פרק 17 ביום שני הקרוב ולשמור את פרק 18 לשבוע שאחריו שבו לא ישודר פרק... כדי שזה יעבוד כדאי שכמה שיותר באמת יראו רק את פרק 17 ויחכו עם פרק 18 לשבוע שאחריו ונכתוב בפורום רק על פרק 17 אחרי יום שני הבא... אחרי הכל אמנם לראות שני פרקים של הסדרה הכי מוצלחת שיש זה שעה וחצי של הנאה צרופה...אבל אחר כך לחכות במתח שבועיים שלמים נראה לי מחיר הרבה יותר כבד לשלם...(תודו שכבר עכשיו קשה לכם בלי הפרק השבועי). מי שבעד שיסמן
.

Tomish

New member
לא ברור לי..

אז מה נסגר יום שני ? יוצא 17+18 או רק 17?

BarcaBoy2

New member
אוף איתם..

למה הם עושים פרק כל שבועיים?? מה הם רוצים למשוך תתוכנית כמה שיותר..

Breakable

New member
אוקיי חשבתי על זה קצת ../images/Emo221.gif

וכן.. העונה עוד מעט נגמרת ובין כה וכה תתצטרך להיות הפסקה בין העונות... (מבחינת הצילומים.. לא?) אז הם משדרים פרק כל שבועיים כדי למשוך את שידורי הסדרה וכך בעצם להקטין את הזמן שבין שידורי העונה ה2 ל3. אולי הם פוחדים שעם כל ההפסקות הם יאבדו צופים ככה... יודעים בוודאות מתי הפרק הבא, יוצר יותר מתח... צופי נמלטים יראו את הפרק הבא בין כה וכה. ו(כמעט)כולם יהיו מרוצים. ככה נראה לי

לא מבינה את פוקס אקיי יש להם ביצה

מטילה זהב ששמה "24" אבל בשביל זה לאבד את הביצה המוכספת??.

leevice

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif../images/Emo18.gifפרומו...

לפרק 17. למי שממש לא יכול לחכות...

yearitr

New member
לו"ז המדוייק של הסדרה ע"פ TVGUIDE

שלום לכולם, ע"פ האתר TVGUIDE להלן לו"ז מדוייק של שידור הסדרה: Bad Blood New Mon, Feb 19 Wash New Mon, Feb 26 March 5, 2007: Sweet Caroline אז היום לא מושדרים שני פרקים ברצף כמו שנכתב פה . תהנו

למעלה