הודעה הורסת אצבעות!

swirrrly

New member
../images/Emo18.gif הודעה הורסת אצבעות!

למנהלות.... ... אתן כל הזמן נותנות לילדות (וילדים) לרשום מה שבא להן!!! למה אתן לא מוחקות או מסננות??? ואם אין לכן אדמין, , ... אז למה השם שלכן צבוע בכחול
למען האמת, אני לא כל-כך משוגעת על בנות גילמור, פשוט - - - - - רציתי להיותאחת מה"ותיקות" באיזשהו פורום כלשהוא ובגלל שאני בקיאה בסדרה פניתי אליכן..... .................. אז, עכשיו זה ביי
ביי
ש י ר
י .

YaLdoNet 4 EveR

New member
עבדתי עלייך ../images/Emo3.gif

בגלל לא השתמשתי בגלגלת הפעם, אלא ירדתי עם העכבר. בושי והיכלמי לך!! תשובות לשאלותייך. 1. עוד לא מצאנו כאן הודעה שראויה להימחק. אלו הימים הראשונים של הפורום והרוב פה חדשים לגמרי (כמו החבר´ה מהביצפר שלי) ואחרי האזהרות שלי ושל שמרית הם הפסיקו, ככה שאין סיבה למחוק בכל מקרה. 2. לא קיבלנו את האדמין עדיין, אך נטע סידרה את הכחול מראש. אנחנו עדיין מסוגלות למחוק כל הודעה, אנחנו פשוט נמנעות מזה. 3.להצטרף לפורום בשביל להיות ותיקה זה טיפשי, כי אף אחד לא יעריץ אותך פה בגלל שאת ותיקה. ואם את כבר פה, לפחות הייתי ממליצה לך לצפות בסדרה, אני מבטיחה לך שתאהבי. ואני אודה לך ולכולם אם תפסיקו עם ההודעות המעצבנות-אצבע האלו, קיי? שלכם- -אופיר(שבלולת הלילה)

lily p

New member
את יודעת... ../images/Emo29.gif

שאפשר פשוט לרדת למטה, ללחוץ על הוספת תגובה ולקרוא את ההודעה שלך בלי בעיות, נכון? אניוואי, עזבי את המנהלות, הן אמרו שהן יקלו את האדמיין רק ביום ראשון, ואת לא יודעת איך זה בדיוק עובד, נכון? גם אני לא, אבל כנראה שהשמות שלהן יכולים להיות כחולים בלי אדמיין. אני מבטיחה לך שהן רוצות שזה יהיה פורום מסודר, והן יטפלו בזה ברגע שהן יוכלו...
שפרה, כבשת המים

YaLdoNet 4 EveR

New member
שפרה, אחותי בשם ובמהות

(לשתינו קוראים אופיר, ושתינו כבשים.. [שאבי הוא סתם חבר]) אני חוזרת- נטע סידרה שהשם שלנו יהיה כחול, כי אנחנו המנהלות, אוק´? זה שאין לי ת´אדמין לא אומר שאנחנו לא יכולות למחוק הודעות. ואנחנו אכן רוצות שהפורום יהיה מאורגן. וואי, שפרה, אנחנו חייבות לדאוג שיוסיפו אייקון של כבשה! -שבלול כבשתי-

*קליאו*

New member
דאייי!! זה הורג אותי!!!*מתה*

למורה שלי ~באמת~ קוראים שפרה, והיא ~באמת~ דומה לכבשה!! וזה הורג אותי בכל פעם! כל פעם אני נשתקפת לצחקוקים שלא מפסיקים למשך כמה דקות ואני לא יכולה להרגע!! אופיררררר
תראי מה את עושה לי!...
מאיה
אבל היא חושבת שהיא פ33ה מהלכת על 15 וחצי..

YaLdoNet 4 EveR

New member
גם לי יש כבשה שקוראת לעצמה מורה

רק שהיא לובשת ווילונות וקוראים לה דניאלה אגב, הופצו שמועות שעצרו את דניאלה בגלל הלבוש שלה. אמרו שהיא נראית כמו שרמוטה (סליחה!) שלקחה בגדים מהחנות לעיצוב הבית. עד כאן מחדר החדשות של גל"כ (גלי כבשים) -כבשה יצירתית

Mooa-Numi

New member
דניאלה היא ממש נורמלית...

לעומת שארון...
-עייפה מאוד-

Zoey Z

New member
דניאל=דניאל

הרי אני לא יכולה להיות שכנה של עצמי

lily p

New member
מאיה.... באמת... ../images/Emo29.gif

צחוק זה טוב.....
וזה גם בריא...
ואת לא תנחשי מה אני עושה עכשיו... (רמז: זה מתחיל בקוראת ונגמר בהג"ה.... מה זה תוכחה??)
שפרה, כבשה מסורתית

*קליאו*

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif אני גאה {../images/Emo34.gif?!} בך

כל כך!!!!!
אני מקווה שתאהבי את הפרק הנוכחי, {6 כמדומני} למרות שאור אומרת שהוא פחות טוב, בכל מקרה- גאה בך!!!
וצחוק זה לא טוב!! לא כשנופלים על הרצפה ושוברים את המפרקת שלוש פעמים {בדקה} בגללו!!
וד"א- חשבתי בהתחלה שאת רוצה שאני אנחש מה את עושה עכשיו, אז באתי לשאול אותך - אוכלת פיסטוקים באמצעות אצבעות הרגליים השמאליות {ברבים!!??
} של פורג´..?
כדאי שאני אלך לישון..

למעלה