../images/Emo18.gif ההודעה שלי
זה התחיל לפני שש וחצי שנים,כשילדתי את רותם, והכל הסתבך עד שכרתו לי את הרחם.
כך התחלתי את הדרך...
זה המשיך בגישושים לתהליך הפונדקאות, פגישות עם המרכזים, בחינת עלויות, וההכרה שלנו אין ברירה "משנסים מותניים " וזזים לבד. בהמשך הודעה בעיתון ופגישה עם הפונדקאית שלנו, שמההתחלה היה "קליק"גם שנתגלו בעיות(לא אוכל לפרט כאן).גם שכולם המליצו להחליף..עוד" פסיכולוגית,עוס" ואפילו אביבה. החלטתי היא ולא אחרת.
לאחר 10 חדשי מרורים של ברוקרטיה קבלנו אישור מהוועדה... והטיפולים:
1-נשאבו 4 ביציות אך התבשרתי שאין הפריות וכנראה יש פגיעה שחלתית מהלידה הטראומטית.(אמאלה
מהעושים?) אחרי 8 שעות מסתבר שיש 3 עוברים יפים(היתה טעות) שמוחזרים אך לא נקלטים...
2-שני עוברים טריים ומצויינים,לא נקלטים
3-טפול "מוקפאים"
שנכשל די נמאס לי! לוקחת הפסקה. קצת להתאוורר ,לרדת במשקל
בדיקות לפונדקאית, ביניהם הסטרסקופיה... מיואשת אך ממשיכה... 4-מחליפים טיפול למונפור.טפול יקר "בטרוף" . מתרוששת לגמרי, גם ההורמונים משגעים אותי, אני כותבת הודעה ואתן מחזירות אותי למסלול. ושוב מודיעים לי שאין בכלל ביציות. מצטערים אך הפעם זה לא הלך.. מנופור לא בשבילך.
( ביום שישי) אז אני לא קונה תרופות אבל בצהריים
בעצם בדיקות הדם טובות אז להמשיך להזריק
. אבל אין לי תרופות, משנה מזל מתווכת ואני משיגה והנה צצות להן 3 ביציות שנשאבות ומופרות..אבל אבוי
הבן של הפונדקאי ת עם התכוצויות חום ביום ההחזרה.. וגם היא חולה..להחזיר לה??
להקפיא??
איך היא תגיע??
מי יהיה איתו??
איך היא תנוח??
מחליטים להחזיר בהמלצת הרופאים
כעבור 12 יום בטא 309....
כעבור עוד שבוע בטא 5500 ויש שק הריון.
כעבור שבועיים הולכים לראות דופק..ואין
עוד יומיים..ואין
די מספידים
. לא הולך נמאס אבל קובעים תור לפרפ" רון אל פרטי.. וכן הפעם ישששששששששששששששששששששששששששש
| לב פועם אחד! ורק שימשיך כך....אם יש מישהו למעלה שיעזור לנו לעבור הכל בשלום... תודה לכן שקראתם את הסיפור הלא ככ" משעמם שלי, ותודה לכן על הכל... במיוחד לכל המתעניינות ושולחות המסרים שיודעות כבר על ההריון, והעוטפות והאכפטיות... שיהיה בהצלחה לכולכן.פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
ממני שלכן חדוה
זה התחיל לפני שש וחצי שנים,כשילדתי את רותם, והכל הסתבך עד שכרתו לי את הרחם.