ההודעה שלי

../images/Emo18.gif ההודעה שלי

זה התחיל לפני שש וחצי שנים,כשילדתי את רותם, והכל הסתבך עד שכרתו לי את הרחם.
כך התחלתי את הדרך...
זה המשיך בגישושים לתהליך הפונדקאות, פגישות עם המרכזים, בחינת עלויות, וההכרה שלנו אין ברירה "משנסים מותניים " וזזים לבד. בהמשך הודעה בעיתון ופגישה עם הפונדקאית שלנו, שמההתחלה היה "קליק"גם שנתגלו בעיות(לא אוכל לפרט כאן).גם שכולם המליצו להחליף..עוד" פסיכולוגית,עוס" ואפילו אביבה. החלטתי היא ולא אחרת.
לאחר 10 חדשי מרורים של ברוקרטיה קבלנו אישור מהוועדה... והטיפולים:
1-נשאבו 4 ביציות אך התבשרתי שאין הפריות וכנראה יש פגיעה שחלתית מהלידה הטראומטית.(אמאלה
מהעושים?) אחרי 8 שעות מסתבר שיש 3 עוברים יפים(היתה טעות) שמוחזרים אך לא נקלטים...
2-שני עוברים טריים ומצויינים,לא נקלטים
3-טפול "מוקפאים"
שנכשל די נמאס לי! לוקחת הפסקה. קצת להתאוורר ,לרדת במשקל
בדיקות לפונדקאית, ביניהם הסטרסקופיה... מיואשת אך ממשיכה... 4-מחליפים טיפול למונפור.טפול יקר "בטרוף" . מתרוששת לגמרי, גם ההורמונים משגעים אותי, אני כותבת הודעה ואתן מחזירות אותי למסלול. ושוב מודיעים לי שאין בכלל ביציות. מצטערים אך הפעם זה לא הלך.. מנופור לא בשבילך.
( ביום שישי) אז אני לא קונה תרופות אבל בצהריים
בעצם בדיקות הדם טובות אז להמשיך להזריק
. אבל אין לי תרופות, משנה מזל מתווכת ואני משיגה והנה צצות להן 3 ביציות שנשאבות ומופרות..אבל אבוי
הבן של הפונדקאי ת עם התכוצויות חום ביום ההחזרה.. וגם היא חולה..להחזיר לה??
להקפיא??
איך היא תגיע??
מי יהיה איתו??
איך היא תנוח??
מחליטים להחזיר בהמלצת הרופאים
כעבור 12 יום בטא 309....
כעבור עוד שבוע בטא 5500 ויש שק הריון.
כעבור שבועיים הולכים לראות דופק..ואין
עוד יומיים..ואין
די מספידים
. לא הולך נמאס אבל קובעים תור לפרפ" רון אל פרטי.. וכן הפעם ישששששששששששששששששששששששששששש
| לב פועם אחד! ורק שימשיך כך....אם יש מישהו למעלה שיעזור לנו לעבור הכל בשלום... תודה לכן שקראתם את הסיפור הלא ככ" משעמם שלי, ותודה לכן על הכל... במיוחד לכל המתעניינות ושולחות המסרים שיודעות כבר על ההריון, והעוטפות והאכפטיות... שיהיה בהצלחה לכולכן.פוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
ממני שלכן חדוה

MAMALY

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo186.gif../images/Emo178.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

מרגששש מזל טוב להתחלה מבטיחה ומקסימה איזה מתחחחח נשמע מוכר כל כך המתח הזה.... מעכשיו יש דופק יש תינוק ויאללה לדרך שקטה שלווה ומשעממת עד שבוע 38-40 לפחות חמסהההההההההההההההה

angel Mom

New member
../images/Emo186.gifאיזו צמרמורת.....

שתהיה לכם דרך צלחה , ומשעממת. שבסופה תינוק בריא ושלם. אמן!

../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

שבעת מדורי גיהנום של ממש. אוחחח..לקרוא מה שאתם עוברות אמהות מיועדות זה פשוט
אבל יש מטרה אחת ברורה וחייבים לא לוותר!!!
נלחמת כמו לביאה על העוברון הזה, ואלוהים רצה והנה למרות כל הקשיים זה קרה. כל שנותר לי הוא לאחל המשך הריון קל ומשעמם, ולידה קלה ובריאה לפונדקאית שלכם. שיהיה המון המון בהצלחה

milamark1

New member
חדוה../images/Emo24.gif

איזה סיפור! מרגש מאוד. רק מראה שהכל בידיים של ה'. מאחלת לכם ה רי ו ן משעמם ובריא !

אני בוכה ובוכה ובוכה ../images/Emo24.gif

ולמרות שאני מכירה את כל הסיפור.. ואפילו מרשה לעצמי להרגיש חלק ממנו (קצת יומרני...) כל כך ריגשת אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למי מגיע יותר אם לא לך?! ?! ?! שולחת מליון.. בעצם טריליון
ות להמשך הריון משעמם לכם ולפונדקאית
אוהבת

ווואו, חדוה, כולי דומעת ../images/Emo182.gif

בתחילה מהזדהות עם הכאב שלך, ולבסוף מהתרגשות!!!! מזל טוב גדול גדול על ההריון המיוחל שהגיע אחרי שבעת מדורי הגיהנום, מתפללת איתך לאלוקים, שהוא יימשך מעכשו בקלות ובבריאות!!

מיקי1212

New member
וייייייייייייייייייייייייייי

ממוש איזה ג'הנום שאת עוברת ... ואוווווווווווווו טוב מאחלת לך מכל הלב שהרע מאחרייך ומעכשיו רק ט ו ב אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא מפסיקה להחזיק לך אתבעות &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& מיקי

מירבי*

New member
חדוה יקרה../images/Emo24.gif

אני מאושרת בשבילכם!!! מאחלת לכם הריון קל ומשעמם ותוצאה מופלאה בסופו. חבקו את הפונדקאית שלכם

חדוה היקרה

מזדהה עם כל שורה ומחזקת מכאן למי מגיע אם לא לך? דברייך רק מחזקים את זה שיש אלוהים שם למעלה והנה גם אותך הוא לא מקפח. אז................. המון מזל טוב על ההריון תשמרי עליה ועל העוברון.
שיהיה הריון משעמם וקלללללל וידיים מלאות. מחזיקה לכם אצבעות . טפו טפו טפו

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif חדוהיוסי../images/Emo24.gif

מאחלת לכן 9 חודשים שקטים ובריאים
שמחה בשבילך מאוד
אמרתי לך שתרופה עם אבקת הריון מביאה מזל נכון?

../images/Emo24.gifבשעה טובה

סיפור מאוד מרגש ממש מלחמה מאחלת לכם המשך הריון תקין ובריא וכמובן משעמם מחזיקה לכם אצבעות בהצלחה

למעלה