דרושה אזרחות קנדית
F FunkyMonk New member 11/2/09 #4 אין כזה דבר אזרחות קנדית כל אחד יכול להיות שם אזרח. רק תירשם. אני כנראה אצא בסביבות יולי-אוגוסט לונקובר. רוצה להצטרף?
אין כזה דבר אזרחות קנדית כל אחד יכול להיות שם אזרח. רק תירשם. אני כנראה אצא בסביבות יולי-אוגוסט לונקובר. רוצה להצטרף?
F FunkyMonk New member 11/2/09 #5 הנה בפירוט http://www.cic.gc.ca/ENGLISH/citizenship/become-eligibility.asp
ל ל שכזו New member 11/2/09 #6 אתה לא יוצא לשום מקום! יש לך ש"ש לעשות אני בטוחה שגם מור ויערול יסכימו לאכול לימונים אם יהיה צורך חוץ מזה, אם תלך, מה יישאר מהשמאל?
אתה לא יוצא לשום מקום! יש לך ש"ש לעשות אני בטוחה שגם מור ויערול יסכימו לאכול לימונים אם יהיה צורך חוץ מזה, אם תלך, מה יישאר מהשמאל?
י יובלאישמרכז New member 20/2/09 #11 קנדה היא מדינת מהגרים, מדינת כל אזרחיה בעלת אוריינטציה מערבית. היא צריכה אנשים ולכן ההגירה שם היא על פי דרישה למקצוע, אם אתה מחזיק במקצוע נדרש תתאזרח שם מאד מהר.
קנדה היא מדינת מהגרים, מדינת כל אזרחיה בעלת אוריינטציה מערבית. היא צריכה אנשים ולכן ההגירה שם היא על פי דרישה למקצוע, אם אתה מחזיק במקצוע נדרש תתאזרח שם מאד מהר.
ל ל שכזו New member 11/2/09 #7 הכל בגלל הנוע"ל הזה מספרים שם לאחותי הקטנה שמרצ רוצה להפריט את צה"ל. לא פחות ולא יותר. אה, וגם בגלל המלחמה.
הכל בגלל הנוע"ל הזה מספרים שם לאחותי הקטנה שמרצ רוצה להפריט את צה"ל. לא פחות ולא יותר. אה, וגם בגלל המלחמה.
H horse 1212 New member 11/2/09 #8 אחותך גם רוצה לעשות ש"ש בנוע"ל, לא? זכור לי שהרבה מהקבוצה שלה גם רוצים. חוץ מזה, לי יש אזרחות אירופאית
אחותך גם רוצה לעשות ש"ש בנוע"ל, לא? זכור לי שהרבה מהקבוצה שלה גם רוצים. חוץ מזה, לי יש אזרחות אירופאית