דיון

Marble Arch

New member
../images/Emo18.gif דיון../images/Emo70.gif

בוקר טוב עולם יקר.. לדעתי אחד הדברים שחסרים בפורום זאת הגדרה!
אז שתפו אותנו מהי פקאצה
לדעתכן, לחיובי
או לשלילי
. כי לדעתי מה שאתם מגדירים כפקאצה- אני מגדירה כערסית וו-ערסית!
ושימו לב להודעת המנהלת שערכתי, יש שם קמצוץ דעה שלי..

SubSonicMadness

New member
פקאצה זה ערסית ממין זכר

(כן זה צולל החלומות בניק חדש דנדש והפעם אני לא עוזב אותו)

Marble Arch

New member
אני לא ממש מסכימה,

הרי ערסים ע"פ ההגדרה- שומעים מזרחית, שרשראות חי זהובות, סיגריה תמידית בפה
, ורק מחפשים להתעסק ולעשות צרות. ופקאצות, עד כמה שהן יכולות לעצבן חלקים מסוימים באוכלוסיה (
)
הרי שהן ורודות ומקסימות (בדרכן המיוחדת..
).

SubSonicMadness

New member
אבל הם הערסיות של עולם הבנות

הם שומעות את כל המוזיקה הפקאצית שלהם,המוזיקה שבנות רגילות מפחדות ממנה הם הולכות עם עגילים ענקיים ואבזמים מפלצתיים,השרשרים הסיגריות,טוב,הם סתם נגררות... להתעסק ולעשות צרות? שמעת פעם פקאצה רבה עם מישהו? גם אם היא תריב עם עבריין צמרת אחרי 3 דקות של איומים הוא ירות בוכה הביתה תאמיני לי,כן,פקאצות,הם ערסיות של הבנות

d00sh

New member
לפי דעתי זה דווקא הפרחות

הם הערס במין נקבי.. והפאקצות- מין נקבי להומו..

SubSonicMadness

New member
o_O מה הכוונה... אני פשוט יודע שכן

תמיד ידעתי שאני אחד זה לא מפריע לי ואני יותר שלם עם עצמי היום =] ברר שיש את אלה שהם סתם דו מיניים כי זה הקטע או שהם מבולבלים אבל אני פשוט יודע שאני דו לא משנה מה =]

Marble Arch

New member
../images/Emo127.gif נוטה להסכים.

מוחצנוֹת, קריקטורות, הקצנה של המין הנשי
כל הדברים האלה ממש מסמלים את הפקאצה בעיניי!

כשאת אומרת 'הומו'

את מדברת על הסטיראוטיפ (הדבילי.) שהודבק לבני אדם שהם ככל בני האדם, רק בעלי נטייה מינית ששונה משל רוב האוכלוסיה. פקאצות זה (לרוב) כינוי גנאי, שכל אחד יגדיר אותו בצורה קצת אחרת. (זה מזכיר לי שפעם עמדתי בתור לשירותים בעזריאלי, שם שתי בנות נוער עמדו והדיינו באריכות ולעומק על קניית כובעים. מטריד.
)

Marble Arch

New member
נשמה פה זה פורום פקאצות!

אנחנו מדברים בעיקר בסטריאוטיפים ומשתדלים לא להעליב ולא להיעלב, כי אין על מה. הכל בהומור!
ואני ממש לא מבינה אותך, יש המון אספקטים שצריכים להישקל בקניית כובע, זה אחד האביזרים הכי מסובכים לרכישה!

פשוט -

השם שהיא העניקה לסטריאוטיפ הזה מכפיש אוכלוסייה מסויימת. זה קצת צורם בעין. קוקסינל יהיה מונח מתאים יותר, אני חושבת.

למעלה