גבר מחפש נער ! !

MARMELAD

New member
זה לא מדוייק.....

בפורום ההיכרויות מותר להציב הודעת היכרות אחת לעמוד, וזה כי היו גולשים שהציפו את הפורום בחמש שש הודעות ראשיות ברצף. ככה שהמחיה היא לא מוחלטת ולא רנדומלית, אלא על פי תקנון הפורום. אני בטוח שאם תעמוד בחוקי הפורום לא תמחק לך שום הודעה.

xanadu

New member
אתה!../images/Emo11.gif אל תתחצף!

הוא כן ימחוק הודעות היכרויות אם אתה שם אותן במקום שלא מתאים להן ו/או עובר על חוק כלשהו או חוקי הפורום. מצד שני הוא לא ימחוק הודעה שפורסמה בהתאם לכל חוק אפשרי, גם אם הוא לא מסכים לתוכן שלהן או נגעל מהן מוסרית ופיזית כמו בהודעה הנידונה.

לירונר

New member
ילד בן 16 עם ראש על הכתפיים...

אני הייתי אחד כזה, ילד טוב ירושלים, שכלל החיים שמע על איידס, ועל מין לא מוגן ובכל זאת קיים יחסי מין לא מוגנים עם אותו בנאדם, 3 פעמים. הוא היה בן 45... וזה גם היה יכול להיות בנאדם בן 38.... הקטע הוא- שלא משנה אם לנער יש שכל או לא, יש רגעים שבהם השכל לא יפעל... ואני מניח שזה מניסיון (אני לא מתלהב מעצמי, אבל אני יודע שאני הייתי בוגר מאוד..) ולפעמים הבגרות נעלמת ברגעים הכי לא מתאימים, ואי אפשר להימנע, כי לא הראש חושב במקרים כאלה.... בקיצור, להציב מתחת לכל הודעה כזו את הקישור למאמר המדהים, ששינה לי את החיים מקצה אחד לשני, והכניס קצת שכל וכמובן שעוזר למנוע מצבים כאלה בעתיד... מי שרוצה ללכת - שילך, אבל לפני כן שיקרא מה יכול לקרות לו אם לא יזהר... אני ילד מטומטם

shan17

New member
חשבתי לכתוב את זה בעצמי אבל

כשזה בא ממך זה הרבה יותר חזק... וכן - גם אני חושב שצריך להפוך את המאמר לקודש קודשים בפורום - שיופיע כמה שיותר. וזה נכון, בגיל כזה קל ללכת לאיבוד בעולם הזה, ומאמר כזה יכול להציל אלפים. כל הכבוד לירון! שאן

סהר 27

New member
מרוב תמימות נגמר השכל-עצוב../images/Emo10.gif

בגלל זה צריך תמיד לשים קונדום ורק אחרי חצי שנה(כמובן עם בן זוג קבוע) לעשות בדיקה ואז אפשר בלי למרות שרפואית זה טוב,ככה אומר הרופא שלי. אנשים שימו לב בבקשה,החיים שלכם בידים שלכם.

MARMELAD

New member
לירונר יקירי

קודם כל אני חייב להגיד לך שאני פשוט גאה בך. נורא. על הדרך שעברת. ואני בטוח שתעבור דרך הרבה יותר ארוכה, בהמשך! עכשיו לענייננו: הבעייה שהייתה לי עם המחיקה של ההודעה, הייתה בעצם שהבחור שפרסם אותה לא עבר על שום חוק לכאורה. לנערים מעל גיל 16 מותר לעשות מה שהם רוצים. ואם נער מתחת לגיל 16 קורא את המודעה ומחליט להגיב אליה - אני חושב שזאת זכותו. הרי ילדים בני 15, ו 14, ואפילו 13 - הם לא מטומטמים. אם הם יחליטו ליצור קשר עם הבחור זו בחירה שלהם. כמובן שבעיניי הבחירה הזו שלילית, ואני חושב שכולם כאן יודעים מה דעתי על קשרים עם כאלו הפרשי גילאים והשקפות. אבל בסה"כ כל אחד עושה את הבחירות שלו.

xanadu

New member
כמה שזה קשה להודות בזה

אבל מה לעשות, מי שפרסם את ההודעה הזאת לא עבר על שום חוק פלילי. אולי הוא שבר עשרים חוקים מוסריים וייתכן שהוא באמת חלאת אדם, אבל אם בחור בן 16, וכבר מדובר בבחור ברוב המקרים ולא בילד, קורא את ההודעה, שמנוסחת בלשון הכי בהירה שיש, ומחליט לענות למודעה הזאת, שאי אפשר לטעות בה בהבנת הנקרא ואין בה יותר מדי תוכן בין השורות, הוא הולך לפח הזה במודע. אי אפשר לשמור על ילדים בצמר גפן לכל החיים,למרות שמאוד רוצים, ורק מה שנשאר זה לקוות שקהל היעד של ההודעה המבחילה הזאת ידע להישמר מטיפוסים כאלה.

למה לשמור על ילדים - גם לינקים

כשילד מחפש מין, הרבה פעמים הוא לא יודע בדיוק מה הוא מחפש. כשהוא נענה למודעת "פינוק", ברור לו אחר כך, כשכל העניין הופך טראומטי, שהאשמה עליו. גם כשמגעים מינים נעשים בלי שהילד "מזמין" אותם, הוא חש אשמה ובושה - (אפשר להשוות, למשל, לילדים שמרגישים אשמים על כך שהוריהם מתגרשים, ברור לנו שזאת לא אשמתם, ובכל זאת - התופעה מוכרת), וודאי כשנדמה לו ש"היתה לו יד בדבר". מה הסבירות שילד כזה, שנדמה לו שהוא הרע, הוא זה שבחר, שאנחנו מספרים לו ש"מגיע לו להחליט לבד", יקבל את הטיפול שלו הוא זקוק? לא משהו. והנה כמה לינקים שמתייחסים לפגיעות של מגעים מיניים בילדות: "עד גיל ממש מבוגר (31) לא חשבתי שטראומות הילדות שלי הן למעשה נחשבות להתעללות מינית. כמו נפגעים רבים, רבים אחרים, לא היתה לי הבנה מלאה מהי למעשה התעללות מינית בילדות. הנישואים שלי התפרקו, עמדתי לאבד את ביתי, הקריירה שלי, בעלי, נישואיי וחבריי. לא ידעתי שמעשים פחות אלימים כמו נגיעות לא רצויות, מציצנות, חשיפה לחומרים פורנוגרפיים, מכות / הלקאות בהקשר ארוטי, ליטופים, או שימוש בילד לצרכים מגונים יכול לגרום לכל אותן השלכות ארוכות טווח שאונס והטרדה מינית גורמות לילד בשלבי התפתחותו השונים. התעללות מינית היא כל פעולה מינית עם ילד המתבצעת על ידי מבוגר או ילד גדול ממנו. זהו ניצול ושימוש לרעה בכוח, ומדובר בפעולה מתוכננת ומניפולטיבית... " מתוך "השלכות מתמשכות של התעללות מינית בילדות" "נראה כאילו "התפתחות האישיות נעצרה בנקודה מסוימת והיא אינה יכולה להתרחב עוד על ידי הוספה והטמעה של מרכיבים חדשים"... "החזרה על מצב הויקטימיזציה היא סיבה מרכזית לאלימות. פושעים עברו התעללות פיזית או מינית"..."התנהגויות של הרס עצמי שכיחות אצל ילדים שעברו התעללות"... "אם המטפל דוחה את הילד או מתעלל בו, ילדים נוטים להפוך למעוררים יתר על המידה.כאשר אותו אדם שאמור להוות מקום של ביטחון וטיפוח הופך בו זמנית גם למקור של סכנה שיש למצוא הגנה מפניו, ילדים מתמרנים את עצמם כדי ליצור מחדש תחושה מסוימת של ביטחון. במקום לפנות נגד המטפלים שלהם וכך לאבד את הגנתם, הם מאשימים את עצמם." מתוך "הדחף לחזור על הטראומה" וגם "כשאחד הופך להרבה" - על הפרעות דיסוציאטיביות. מפה לשם, אם הפדופיל הולך "להתפוץ", שיעשה את זה בלי הפלישתים. תמות נפשו, וחלאס.

Liroy25

New member
אין סיבה למחוק!

פדופיל או לא כפי שאמרת בעצמך, הבחור בא ושם את כל הקלפים על השולחן. זה שאולי זה דוחה אנשים שקוראים את המודעה, זבש"ם מה שנקרא! הבחור יודע מה הוא אוהב ומחפש דומים לו, מה רע? אם אני למשל הייתי מפרסם מודעה בה הייתי מחפש פרטנר במשרה מלאה למשחקי S&M קשים גם היית מוחק? אני לא חושב. אנשים שנכנסים לפורומים וצ´אטים לוקחים על עצמם אחריות מסוימת והם צריכים לדעת להתמודד עם ההשלכות שלה.

fayd הפשוש

New member
אני גם בדילמה ../images/Emo4.gif

מצד אחד לימחוק כי זה לא חוקי אבל מיצד שני ..... הינה לירוי לדוגמה אתה בן 20 ומשהו נכון? נכון.... ואם לא היתה נשוי תפוס מה שאתה לא עכשיו ואני היתי פוגש אותך והיתי מוצא חן בעינך ואתה הית מוצא חן בעיניי ואני בן 16 עוד ארבע שנים אני בן עשרים ושנינו מחבבים אחד את השני אז בגילל שזה לא מקובל אנחנו לא יכול להיות יחד????? זה ממש מגוחך זה לא חייב להיות רק סקס אני למשל אוהב שהפרטנרים שלי היו יותר גדולים מימני לא יודע למה זה לא משנה מה שאני מנסה להעביר פה זה שאם יש אהבה אז הגיל לא משנה כלום ולא צריך לשנות אבל אם זה רק סקס אז זה תלוי בילד אם הוא רוצה אז זאת בעיה שלו!!!!!!!1

fayd הפשוש

New member
אני בטוח שהוא לא חיפש אהבה

אבל אני לא דיברתי על המיקרה הזה פרטי אני דיברתי בכלליות!

MARMELAD

New member
יש הבדל די משמעותי

בין זוג שמורכב מבן 20 ובן 16, וזוג שמורכב מבן 30 ובן 16. גם בחוק יש התייחסויות לפער בין בני הזוג. בסה"כ כשההפרש עומד על 3-4 שנים הוא לא כזה מהותי כמו 10-15 שנים.

MARMELAD

New member
מה הקשר בין פדופיליה ל S&M ?

אם היית מפרסם מודעת S&M לא הייתה דילמה. מדובר במשחקי מין בין שני מבוגרים שהסכימו להשתתף באקט שכזה. במקרה הזה, אנחנו מדברים על קטין - יכול להיות קטין מעבר למה שהחוק מרשה.

למעלה