בשרשור חוקר

hellofanickname

New member
:))))))))

ברבר - גילגיל ברוש - גילוש ברעעעע - גילעעעעעע וזה ממשיך חלילה... – יאפ[-: ממממממצב!?!?! הכל מצוין אם ענית הכל טוב יופי אם לא טוב אז תסבירי למה כי זה מעניין.. כיזה לא סתם טוב זה מצוין! נכון שבראש השנה תביאי לי תפוח בדבש? חחחחחחחחח אני אשתדל לגנוב מהמושב כשמחלקים וגם רימון כן? את זה אין, אבל נשתדל ועכשיו לשאלות יותר רציניות.. מי הבן אדם הכי קרוב אלייך? ממ חברה שלי סיון שהיא ממש אני. מי הבן אדם שהכי מצחיק אותך? חן, שהיא ממש הזויה מי הבן אדם שאת שונאת? פקאצה אחת... אבא או אמא? אמא איך תקראים לילדים שלך? לויודעת חח מה החלום שלך? להיות מאושרת היית משנה שם? לא נראה לי מה השם משפחה שלך? שטיינבוק חח שוקו או קפה? קפפההההה!!! חורף או קיץ? חורץ. בגדים ארוכים וגותים
גיל או גילו? גילוP: נכון שזה עצוב שאני שואל שאלות על עצמי גם? חח בקטנה טוב זה בגלל שנגמרו לי השאלות נכון את רוצה עוד? כן]; אבל אין עוד מצטער..בה ביי בר סולחת. ביי

Beautiful Scar

New member
ברררררררררררררררררררר../images/Emo9.gif

מה המסנג'ר שלך?
יש לך חבר?
-אם אין.. מי היית רוצה שיהיה חבר שלך?:) -אם יש.. כמה זמן ביחד? ואין היכרתם?:) איזה כיתה את? בת כמה את?
מה תרצי שתהי גדולה? באיזה מגמה את [במידה ואם את במגמה]? איזה בעל חיים יש לך? במידה ויש איך קוראים לו? יש לך תמונה שלו?
במידה ואין איזה בעל חיים את רוצה.?... ואיך תקראי לו? בנתיים אין לי עוד שאלות בשבילך
:)

hellofanickname

New member
:)))))))))

מה המסנג'ר שלך? [email protected] יש לך חבר? חח נפרדתי ממנו -אם אין.. מי היית רוצה שיהיה חבר שלך?:) כרגע רוצה להיות חופשייה -אם יש.. כמה זמן ביחד? ואין היכרתם?:) היינו חצי שנה והוא מהבצפר שלי איזה כיתה את? י' בת כמה את? 15 מה תרצי שתהי גדולה?להיות מאושרת באיזה מגמה את [במידה ואם את במגמה]? ספורט וסוציו\פסיכו איזה בעל חיים יש לך? חתולה שברחה]; במידה ויש איך קוראים לו? ליסה יש לך תמונה שלו? לא על המחשב במידה ואין איזה בעל חיים את רוצה.?... ואיך תקראי לו? חתול סייאמי חמוד כזה
שמוליקXD חח סתם האמת שכן רציתיX:

למעלה