בשרשור חוקר

mirrra

New member
../images/Emo18.gifבשרשור חוקר../images/Emo18.gif

נכון שאפחד לא שם לב שאיחרתי ביום? יופי
בלי דיבורים מיותרים, המופקרת השבועית [סליחה, התכוונתי, הנחקרת] היא ילדה שבאה לכל המפגשים! היא יפה! היא משנה תסרוקות! היא נתנה לי לעשן [
]! היא את שבכלל בזכות ההודעה שלה נזכרתי ששכחתי מהשרשו חוקר, היא... hellofanickname- בר! תביאו אותה בחקירה!

Dorin555

New member
שואלת../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

שלום מה קורה? את יודעת מי אני? את יודעת שאני כבר כמה פעמים ברצף השואלת הראשונה? את באה למפגש הבא? מה עשית היום? את שמחה לחזור ללימודים? איזה כיתה את? את יודעת לנגן? על מה? מה את מעדיפה, תופים או גיטרה? איזה עוד להקות את אוהבת? את רואה רצים לדירה? ישלך יס או הוט? את אוהבת טלנובלות? ראית את המורדים\קטנטנות\פינת אור? זהו...נגמר לי

hellofanickname

New member
:)

שלום אהלן:) מה קורה? הכל טוב מה איתך? את יודעת מי אני? ברור, היית במפגש^_^ את יודעת שאני כבר כמה פעמים ברצף השואלת הראשונה? עכשיו כן את באה למפגש הבא? ב-רור! מה עשית היום? היום הייתי עם חברה שלי... הייתי אמורה להיפגש עם גלעד אבל לא יכולתי]; את שמחה לחזור ללימודים? לא...אני נרדמת בשיעורים ויש פחות מפגשים. איזה כיתה את? י' את יודעת לנגן? על מה? יאפ. גיטרה ותופים. מה את מעדיפה, תופים או גיטרה? תופים, כי אני ממש עילגת בגיטרה. איזה עוד להקות את אוהבת? באמא'שלי זה –לא- ייגמר! ממ טוב. הראסמוס גוד שארלוט גארבג' פו פייטרז נירוונה מטאליקה הים איירון מיידן איי סי די סי בלינק 182 קוואן אוונסנס פאפא רואץ' סאם 41 מוניקה סקס שייגעצ היהודים פינק פלויד סיסטם אוף אה דאון גורילז קורן גרינדיי דה 69 אייז טוב די:S:S את רואה רצים לדירה? לא ישלך יס או הוט? הוט]; את אוהבת טלנובלות? לא ראית את המורדים\קטנטנות\פינת אור? המורדיםXD נו הייתי חסרת חיים פעם!

בטלקאפ

New member
בר%#$%@#$

אני אוהבת אותך..זה הדדי?. יש לך כלב\חתול? את אוהבת ללבוש משקפיים וזה?
. נכון מפגש הבא תהיי איתי יותר?
ווהו אני על המסך שלך [שיואו איזה כבוד] ^^ *לא קשור*. צבע אהוב? למה? מת' או גאומטריה? ג"ג או ספרות?. אוהבת שניצל תירס??!!. זהו

hellofanickname

New member
:))

אני אוהבת אותך..זה הדדי?. בטל, אין למה לשאול בכלל... ברוווווווווווווווווווווווווווווווווווווורררררררררר
יש לך כלב\חתול? חתולה]; ברחה]; לא מדברים על זה **בוכה** את אוהבת ללבוש משקפיים וזה? . לא, אבל חייבת. נכון מפגש הבא תהיי איתי יותר? אם את תהיי איתי! ווהו אני על המסך שלך [שיואו איזה כבוד] ^^ *לא קשור*. הכבוד הוא לי^_^ צבע אהוב? כתום למה? כי הוא עליז כזה וצבע של קיץ... ממש יפהP: מת' או גאומטריה? גאומטריה למה זה קל ואנחנו לא לומדים את זה חהחה ג"ג או ספרות?. ממ אני לויודעת מזה ג"ג אבל ספרות זה הכי טוב שיש.. מתה על ספרות:) אוהבת שניצל תירס??!!. באיזה 3 שנים שנאלצתי לאכול רק שניצל תירס התחלתי לאהוב אותו

SPFAN

New member
באאאאר ../images/Emo9.gif

כפרה נשמה עיניים שלי
מה קורה? מה חדש? נכון שתפוחי אדמה יכולים להיות דבר מושך ביותר? (בעיקר בבגדי ים) האם את רוצה להצטרף לאגודת אל"מ? את יודעת מה זה? אם כן, מזלטוב
אם לא, אז זה אגודה להצלת מחברות. עדיין רוצה להצטרף? האם גם את נוקטת בעמדה שלי שצריך לשרוף את בני גורן או לפחות לתלות אותו מהתקרה מהבוהן הקטנה של הרגל? זה הכל להיום! שיהיה לך לילה מצוין ומלא בדברים קטנים וקסומים

hellofanickname

New member
:)))

כפרה נשמה עיניים שלי חח גנבת לי! מה קורה? אצלי הכל מצוין מה איתך? מה חדש? ממממ.... פירסינג? מיום רביעי. נכון שתפוחי אדמה יכולים להיות דבר מושך ביותר? (בעיקר בבגדי ים( ב-רור! האם את רוצה להצטרף לאגודת אל"מ? **מבררת מזה איתך** את יודעת מה זה? לא, כי לא הסכמת להגיד לי! אם כן, מזלטוב יופי, נורא בוגר. אם לא, אז זה אגודה להצלת מחברות. עדיין רוצה להצטרף? חחחחח גאון. ב-רור! האם גם את נוקטת בעמדה שלי שצריך לשרוף את בני גורן או לפחות לתלות אותו מהתקרה מהבוהן הקטנה של הרגל? כןכןכןכןכןןכןכןכןכןכןכןכןכןכן זה הכל להיום! מה כבר נגמר?:( שיהיה לך לילה מצוין ומלא בדברים קטנים וקסומים גמלך נשמה שלי:)

קרניjack

New member
....../images/Emo13.gif

בר.....רררר מה את הכי אוהבת לאכול
איזה עוד פירסינגים את מתכננת
הידעת שעישון זה לא בריא
מאיזה גיל התחלת לעשן
מה המקצוע האהוב עליך בביצפר
בא לך להתגייס לצבא
מה התחביב הכי גדול שלך
מה את רוצה להיות כשתיהיהי גדולה
מהי הלהקה הראשונה שכור לך ששמעת
מה השיר שריגש אותך הכי
מי הוא הרול מודל שלך
יש בן אדם שאת לא סובלת ושהוא לא סובל אותך (בביצפר)
יום טוב=)

hellofanickname

New member
:))))

בר.....רררר קרררןןןןןןן חח מה את הכי אוהבת לאכול
האמת שאני שונאת לאכול. בזבוז זמן. אני פשוט מעדיפה שהאוכל שלי לא מת [או חי
] איזה עוד פירסינגים את מתכננת
מממ... לשון, ליפסייד, רציתי סיפטום אבל בעיה למה יש נזם... ממ רוק ועוד שני הליקסים באוזן ימין:) אה, ובפטמה. חח סתם לא תרגיעי. הידעת שעישון זה לא בריא
באמת?
מאיזה גיל התחלת לעשן
רק מלפני איזה שנה אבל זה לא קבוע.. וזה יפסיק. מה המקצוע האהוב עליך בביצפר
ספרות. מתה על זה פשוט:) בא לך להתגייס לצבא
טייס, כן. מה התחביב הכי גדול שלך
לרקוד ולנגן. מה את רוצה להיות כשתיהיהי גדולה
חח עורכת דין. אמרו שמתאים לי מהי הלהקה הראשונה שכור לך ששמעת
חח ספייס גירלז! אני ממש הערצתי אותן והן עדיין מלכות מה השיר שריגש אותך הכי
כרגע "זכיתי לאהוב" של עברי לידר מי הוא הרול מודל שלך
מממ... וואו זה קשה:S אני מניחה שכל זמר\אמן\שחקן שהגיע למעד שהוא הגיע דרך עצמו [ולא דרך כוכב נולד וכו'] יש בן אדם שאת לא סובלת ושהוא לא סובל אותך (בביצפר)
פקאצות למניהן:S:S תכלס לא היו לי בעיות איתן אם לא היו להן בעיות איתי סתם:S.... יום טוב=) גמלך חמודה^_^ ד"א אני צרכה את המסנג'ר שלך!! **מחטטת בכרטיסאישי**

hellofanickname

New member
:)))))

כיכיכיכי לא היה לי כסף]; ולא יכולתי]; וגמככה אם הייתי באה זה היה לאיזה רבע שעה]; והתבאסתי]; מצטערת];

double O S

New member
2 שאלות../images/Emo96.gif

1. נכון שאת אוהבת אותי? 2. הכי בעולם? לי זה מספיק

hellofanickname

New member
:))))))

1. נכון שאת אוהבת אותי? ברור!! 2. הכי בעולם? יאא לי זה מספיק
לי זה יהיה מספיק אם זה הדדי]; **רמז**

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| יוווווווווווווו

**מתחילה לענות** ושאלו הרבה רעים];

l AdidAs l

New member
ברעעעעעע../images/Emo99.gifמאוהב|

יוהי^^ מה קורה? את יודעת למה אני כותבת בשעה כזאת?
את לא יודעת נכון? יופי כי כי כי אני לא באתי לביצפר ואתם כןן!!!!11 מוחיאיעיהיעיאיה
את יודעת שאת ממש שקסי
? ושהתאהבתי בניטים שלך?
ו..ש..התאהבתי בך
? מימ.. למה הברזת לגלעד מסכן;[!?!?@ [עכשיו השאלה הכי מקורית ביקום]: אם היית נתקעת על אי בודד..בלע בלע בלע - שני דברים שהיית לוקחת? טובטוב ביי ביי

hellofanickname

New member
:)))))))

מה קורה? הכל טוב מה איתך? את יודעת למה אני כותבת בשעה כזאת? לא, אבל אני מניחה שאני אדע עוד שנייה את לא יודעת נכון? נו... יופי כי כי כי אני לא באתי לביצפר ואתם כןן!!!!11 מוחיאיעיהיעיאיה האמת שאני גם לא למדתי, כמו כל יום שלישי[-: את יודעת שאת ממש שקסי ? לא ממש ושהתאהבתי בניטים שלך? תנקיו[-: ו..ש..התאהבתי בך ?יוווו זה הדדי! מימ.. מימ? למה הברזת לגלעד מסכן;[!?די נו]; [עכשיו השאלה הכי מקורית ביקום]: אם היית נתקעת על אי בודד..בלע בלע בלע - שני דברים שהיית לוקחת? אותך וקונדומיםP: טובטוב ביי ביי צ'או

Edgar Davids

New member
ברברית ../images/Emo3.gif!!!

ברבר ברוש ברעעעע וזה ממשיך חלילה...
ממממממצב!?!?!
אם ענית הכל טוב יופי אם לא טוב אז תסבירי למה כי זה מעניין..
נכון שבראש השנה תביאי לי תפוח בדבש?
וגם רימון כן?
ועכשיו לשאלות יותר רציניות.. מי הבן אדם הכי קרוב אלייך?
מי הבן אדם שהכי מצחיק אותך?
מי הבן אדם שאת שונאת?
אבא או אמא?
איך תקראים לילדים שלך?
מה החלום שלך?
היית משנה שם?
מה השם משפחה שלך?
שוקו או קפה?
חורף או קיץ?
גיל או גילו?
נכון שזה עצוב שאני שואל שאלות על עצמי גם?
טוב זה בגלל שנגמרו לי השאלות נכון את רוצה עוד? אבל אין עוד מצטער..בה ביי בר

למעלה