בשרשור חוקר

mirrra

New member
../images/Emo18.gif בשרשור חוקר ../images/Emo18.gif

אני מודעת לזה שהזנחתי =/
הנחקרת השבועי היא
בן- אוגוסט2002 בילבלתי אתכם? אה? אה? אה?
תביאו אותה בחקירה!

Dorin555

New member
שואלת../images/Emo3.gif

בןן מה קורה? מה עשית היום? אתה יודע שתמיד יוצא לי לשאול בין הראשונים? איזה סרט ראית בפעם האחרונה? אתה יודע לגזור ציפורניים עם יד שמאל? אני לא. ישלך עגילים? אתה מתכוון לבוא למפגש הבא? למה אתה בקושי נכנס לפורום ומאשים אותנו שאנחנו משעממים?
איך זכרת שישלי יומולדת? אתה אוהב ענבים? מה אכלת בפעם האחרונה? איך היה בבצפר? באיזה כיתה אתה? עפרון או עט? מה הייתה הפעם האחרונה שזכית במשו? מה ראית בTV בפעם האחרונה? איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? אממ זהו..

../images/Emo3.gif

בןן מה קורה? פצצות לגבות מה עשית היום?המ.. המ.. הברזתי מביצפר
.. והייתי בשנקין אתה יודע שתמיד יוצא לי לשאול בין הראשונים? כנראה שאת כל היום פה.
איזה סרט ראית בפעם האחרונה? סודות נעולים ;[ כמה צרחתי אתה יודע לגזור ציפורניים עם יד שמאל? חח לא בגלל זה תמיד יוצא לי עקום
אני לא. ישלך עגילים?כן 2 אתה מתכוון לבוא למפגש הבא? ברור! ואת? למה אתה בקושי נכנס לפורום ומאשים אותנו שאנחנו משעממים? כי אתם משעממים
זה למה אני לא נכנס.. סתם סתם איך זכרת שישלי יומולדת? האיי סי קיו גילה לי
אתה אוהב ענבים? בערך מה אכלת בפעם האחרונה? צ'יפס ונקניקיות טבעול איך היה בבצפר? לא הייתי
באיזה כיתה אתה? י' עפרון או עט? עיפרון מה הייתה הפעם האחרונה שזכית במשו? המ.. בווינר ב100 שקל מה ראית בTV בפעם האחרונה? "מצילים חיות" איזה שיר אתה שומע הכי הרבה? goo goo dolls-iris ואת My Chemical Romance-cemetery drive אממ זהו.. =]] היה כיף!!

Dorin555

New member
אווו..

היה לך כיף
זה הקטע שאנלא כל היום פה, כל פעם שאני באה מירה פותחת ת'שרשור
אהה האייסיקיו
בגלל זה גם פתחת שרשור יומיים לפניי
אני חושבת שאני אגיע למפגש, מקווה

double O S

New member
XD../images/Emo96.gif

נמ, בן
1. מה הגובה של ההורים שלך שאתה גם גבוה?;[ 2. מה התאריך יומולדת? 3. מה המוצא שלך? 4. כמה חולצות שחורות ישלך בארון? 5. וחולצות לבנות? 6. כמה ג'ינסים? 7. מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה מסובב את הראש שמאלה? 8. אתה מת עליי נכון? 9. ידעתי. 10. [כדאי לך מאד שענית כן בשאלה 8
] 11. באיזו קומה אתה גר? 12. תן שם של שיר שעולה לך בראש 13. עוד אחד 14. טוב נו, עוד אחד
15. מה התאריך העברי היום? 16. מה אתה לובש עכשיו?
17. טוב זהו 18. ביי.

היי בן

אין לי שמץ מי אתה אבל עדיין אני נהנית להציק אז: מי אתה? כמה אתה אוהב את סימפל? גם אתה רוצה קרמבו? יש לך אולסטאר? אם כן איזה צבע? גם אתה משועמם תמיד? האם אתה מכיר את החנות תומר? נכון היא יפה? מה המאכל האהוב עליך? ספר משו מעניין על עצמך קראת את הספר (הגאוני) מישו ועידו? סיימתי..היו לי עוד אבל שכחתי..

../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo33.gif../images/Emo90.gif

אין לי שמץ מי אתה אבל עדיין אני נהנית להציק אז: מי אתה? בן נעים להכיר *לחיצתידרשמית* כמה אתה אוהב את סימפל? עדדדדדדדדדדדדדדד הפינה
גם אתה רוצה קרמבו? לא
יש לך אולסטאר? כה
אם כן איזה צבע? שחור גם אתה משועמם תמיד? לא תמיד אבל רוב הזמןD: האם אתה מכיר את החנות תומר? אכן כן נכון היא יפה? לא. העיצוב על הפנים. אבל היא חביבה ++ מה המאכל האהוב עליך? נקניקיות של טבעול
ספר משו מעניין על עצמך- אני לא מעניין;[ בכלל בכלל לא קראת את הספר (הגאוני) מישו ועידו? מי קורא ספרים? ;[;[ סיימתי..היו לי עוד אבל שכחתי.. תיזכרי ומהר

../images/Emo153.gif../images/Emo89.gif../images/Emo134.gif../images/Emo105.gif

נמ, בן
שטו?? 1. מה הגובה של ההורים שלך שאתה גם גבוה?;[ הממ.. לא יודע אבל אני יותר גבוה מהם:=P 2. מה התאריך יומולדת? 16.12.89 3. מה המוצא שלך? המ.. נראה לי שעיראקי
4. כמה חולצות שחורות ישלך בארון? לא הרבה.. הממ שניה. 3 ויש עוד בכביסה 5. וחולצות לבנות? 5 בערך 6. כמה ג'ינסים? אוו הרבה אבל עם חלק אני לא הולך.. רוצה מספר מדויק? אז חכה שניה.. חכה!! 12 7. מה הדבר הראשון שאתה רואה כשאתה מסובב את הראש שמאלה? מאוורר 8. אתה מת עליי נכון? כן נו ברור ברור
9. ידעתי. 10. [כדאי לך מאד שענית כן בשאלה 8] כן בדיוק חזרתי לתקן o_O 11. באיזו קומה אתה גר? 4 12. תן שם של שיר שעולה לך בראש- Something Beautiful 13. עוד אחד- I'll Cry Tomorrow 14. טוב נו, עוד אחד- Curtain Call 15. מה התאריך העברי היום? בתור מה אתה שואל אותי?!?!? לוח שנה?
16. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה. סוטה
17. טוב זהו 18. ביי. ביי

בטלקאפ

New member
אועעעע

סוףסוף הפינה האהובה עליי[מירה את צריכה להיות שמחה בגלל זה
]. בןבן
!!!!!!!!!!!111. אתה עדיין עובד שם בקניון? אתה יודע שבדקתי והבצפר שך שתי שניות ממני;[.? איזה צבע אתה אוהב? למה? נבהלת מהחיבוקע שאני וטלי נתנו לך במפגשון^^? ת'חושב שאני צועקת על אנשים?
. ושאני פרחה? נכון שאתה לא תקנה יותר בחניות של רוצחים?
.? לא שואלת אותך. מה המזל שלך[אל תתחכם.. מזל זה אומר עקרב[
,דגים בלה בלה. אל תגיד לי מזל טוב;[ ]? אוהב אותו? זהו נו מה. פעם ראשונה ששאלתי הרבה שאלות
בעצם לא. ממ טוב.

../images/Emo181.gif../images/Emo112.gif../images/Emo111.gif../images/Emo60.gif

בןבן!!!!!!!!!!!111. הממ. מה?
אתה עדיין עובד שם בקניון? כן מה צריך כסף
אתה יודע שבדקתי והבצפר שך שתי שניות ממני;[.? אז למה לא באת לבקר?!?!?!! איזה צבע אתה אוהב? אדום למה? כי אני אוהב אותו
נבהלת מהחיבוקע שאני וטלי נתנו לך במפגשון^^? לא. בכלל לא. התרגשתי
ת'חושב שאני צועקת על אנשים?. מה את צועקת עליי ושאני פרחה? את באמת רוצה שאני אענה על זה
נכון שאתה לא תקנה יותר בחניות של רוצחים?.? אשתדל
לא שואלת אותך. כבר שאלת מה המזל שלך[אל תתחכם.. מזל זה אומר עקרב[,דגים בלה בלה. אל תגיד לי מזל טוב;[ ]? קשת
.. אבל בעיקר נאחס D: אוהב אותו? כבר עניתי
זהו נו מה. באמת מה? פעם ראשונה ששאלתי הרבה שאלות- יאיי^^ בעצם לא. ;[;[ ממ טוב.

Edgar Davids

New member
August2002!!!

בוא נתחיל לשאול אממ.. *מתחיל לחשוב על שאלות* *חושב על שאלות*
מה שלומך בן?
ההורים יודעים שאתה גאה?
והחברים חברות?
מאיזה גיל ידעת?
בינתיים שאלתי שאלות רק על זה שמת לב?
הצבע האהוב עלייך?
שם אהוב לבן?
שם אהוב לבת?
גיטרה או תופים?
יום או לילה?
חורף או קיץ?
שתייה חמה או שתייה קרה?
טוב נראה לי שאני אסיים נמאס?
שיהיה לך יום טוב :) בה ביי

double O S

New member
זה היה כזה ברור שתשאל על זה../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

"מה שלומך בן?" זה לא שאלות רק על זה;[

../images/Emo87.gif../images/Emo21.gif../images/Emo43.gif../images/Emo42.gif

בוא נתחיל לשאול אממ.. *מתחיל לחשוב על שאלות* *חושב על שאלות* מה שלומך בן? הכל פצצות לגבות פגזים לתריסים ומרגמות לפיטמות. ^^ ההורים יודעים שאתה גאה? כן והחברים חברות? גם כן מאיזה גיל ידעת? מגיל צעיר יחסית
בינתיים שאלתי שאלות רק על זה שמת לב? המ.. כן.. גיל אני עוד אחשוד..[!] הצבע האהוב עלייך? אדום שם אהוב לבן? אדם שם אהוב לבת? נוף גיטרה או תופים? ברור שגיטרה
יום או לילה? לילה חורף או קיץ? חורף חורף.. שיגיע כבר!!;[;[ שתייה חמה או שתייה קרה? תלוי מתי
טוב נראה לי שאני אסיים נמאס? לא בכלל לא שיהיה לך יום טוב :) גמלך
בה ביי ביי

בןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo9.gif

הצעתי אותך ליד מהכיתה שלי חח רשמתי תמספר שלך ביומן שלי ס.O במקרה אז הראפר שישב מולי ח שיחק אותה גאי ח אז הוצאתי תיומן ואמרתי לו תראה אתה רואה אותו ח הוא גאי חחXD
והוא מזה עיין לי ביומן עברו עליו דף דף ח כי היה שמה כתבה על פיפיטי אז קיצר נעבור לשאלות איך האוכל? אני עומדת ללכת למסעדהה רוצה משו? רוצה שידוך? איזה להקות אתה אוהב? נכון שחום זה שקסי?
נכון בנים עם שער ארוך זה שקסי?
נכון גאייז זה שקססי
? נכון לסביות זה בלעעעעע
? כמה אתה אוהב אותי?
אתה חייב לי שיחה ולא אס אמ אסים אתה יודע? טוב עפתי למסעדה אני יפוצץ אותך אחכ מותק

../images/Emo124.gif../images/Emo141.gif../images/Emo103.gif../images/Emo97.gif../images/Emo15.gif

הצעתי אותך ליד מהכיתה שלי חח רשמתי תמספר שלך ביומן שלי ס.O במקרה אז הראפר שישב מולי ח שיחק אותה גאי ח אז הוצאתי תיומן ואמרתי לו תראה אתה רואה אותו ח הוא גאי חחXD והוא מזה עיין לי ביומן עברו עליו דף דף ח כי היה שמה כתבה על פיפיטי אה?
אז קיצר נעבור לשאלות איך האוכל? טעים. קצת קר אבל טעים אני עומדת ללכת למסעדהה רוצה משו? שתיחנקיD:.. סתם!! מה נו.. המ.. גלידה! אבל אסור לי;[;[;[;[;[ רוצה שידוך? לא תודה איזה להקות אתה אוהב? וואי יש הרבה.. לא מפרט ולא מפרט
מה תעשי לי?
נכון שחום זה שקסי? חום צבע? נכון בנים עם שער ארוך זה שקסי? תלוי נכון גאייז זה שקססי? -*- נכון לסביות זה בלעעעעע? בכלל לא כמה אתה אוהב אותי? עד הגרעין
אתה חייב לי שיחה ולא אס אמ אסים אתה יודע? כן כן טוב עפתי למסעדה אני יפוצץ אותך אחכ מותק בתיאבון

למעלה