oOo linkin girl oOo
New member
חזרתי../images/Emo3.gif אני ממשיכה ח
לא הלכתי למסעדה
בסוף הכנתי לי פשטידה לא הלכתי כי אני חולה חח אז הכנתי לי פשטידה רוצה ליטעום?
אל תדאג אין בזה רעל
אז בן ממצב? מה עושה? בן כמה אתה? אבל בידיוק? אתה תאחל לי מזל טוב בעוד 4 ימים? כמה אתה שוקל?
כמה סמ' יש לך?
מה הגובה שלך? מה צבע העיינים? מה הצבע האהוב עליך? יש לך חיות? נכון מספר הפלאפון שלך מתחיל ב05252? אני זוכרת בעל פה
אתה זוכר מספרים בעל פה? תגיד שמתמטיקה רולז!!
אחרת אני יפרק לך תביים עם השיינים שלי
תוסיף אותי למסנג'ר [email protected] יש לך איחור של חודש
כבר ממזמן היית אמור להוסיף אותי
למה לא הוספת? נכון הבי מטאל רולז???????????????????? צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא סאקרררר מיי פאקינג דיקקקקק צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא סאקררררררררר ביצצצצצצצצצצצצצצצצ' אני שומעת את זה כרגע עזוב
לא ישנתי 3 ימים ברצף ח יש לי נידנודי שינה איפו זה עד הגרעין.? בן כמה אתה? איפו אתה גר? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? תרד לי?
מה הממוצע שלך? אתה יודע שגיליתי שחסר לי ספרים? אתה יודע שקניתי תספר של הקרני חדש?
כי לא רציתי לקחת תכתוב כולו של אחותי ח אתה יודע איזה אסון יש לי?????????????????????????????? אנלא מוצאת את ספר מתמטיקההההההההההה לעזאזלללללללל כוס עמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אנ ירוצה את ספר מתמטיקה שלי
אתה קורא לה אלה? אפילו על מה שעשית? למה אתה בוכה כאן? ואומר לי זה נכון? וקורא לי? לא אתה לא נשאר לבד? אנ ייודע שעזבת ואיך שזה כאב באותו הרגע אני יודע שרציתת וכמה ניסית לשנות הרגע
אני שומעת היהודים ח אני חורשת על הדיסק הזה ח
אפשר להיתכרבל אצלך במיטה? אנלא מצליחה להירדם בשלי;[ אתה בן יחיד? יש לך אחים או אחיות? מי יותר טובים מאגדת' או מטליקה? חעהעהעהע תגיד שמאגאדת'
מטאליקה סאקס
ח אנלא מתחברת אליהם וזהו
כמה אתה אוהב את גיל? ואת טלי? ואת שמוליק? יש לך רגשות אל שמוליק? מה הם?
זהו אנ יימשיך יותר מאוחר ח
לא הלכתי למסעדה