בשרשור חוקר

חזרתי../images/Emo3.gif אני ממשיכה ח

לא הלכתי למסעדה
בסוף הכנתי לי פשטידה לא הלכתי כי אני חולה חח אז הכנתי לי פשטידה רוצה ליטעום?
אל תדאג אין בזה רעל
אז בן ממצב? מה עושה? בן כמה אתה? אבל בידיוק? אתה תאחל לי מזל טוב בעוד 4 ימים? כמה אתה שוקל?
כמה סמ' יש לך?
מה הגובה שלך? מה צבע העיינים? מה הצבע האהוב עליך? יש לך חיות? נכון מספר הפלאפון שלך מתחיל ב05252? אני זוכרת בעל פה
אתה זוכר מספרים בעל פה? תגיד שמתמטיקה רולז!!
אחרת אני יפרק לך תביים עם השיינים שלי
תוסיף אותי למסנג'ר [email protected] יש לך איחור של חודש
כבר ממזמן היית אמור להוסיף אותי
למה לא הוספת? נכון הבי מטאל רולז???????????????????? צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא סאקרררר מיי פאקינג דיקקקקק צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא סאקררררררררר ביצצצצצצצצצצצצצצצצ' אני שומעת את זה כרגע עזוב
לא ישנתי 3 ימים ברצף ח יש לי נידנודי שינה איפו זה עד הגרעין.? בן כמה אתה? איפו אתה גר? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? תרד לי?
מה הממוצע שלך? אתה יודע שגיליתי שחסר לי ספרים? אתה יודע שקניתי תספר של הקרני חדש?
כי לא רציתי לקחת תכתוב כולו של אחותי ח אתה יודע איזה אסון יש לי?????????????????????????????? אנלא מוצאת את ספר מתמטיקההההההההההה לעזאזלללללללל כוס עמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אנ ירוצה את ספר מתמטיקה שלי
אתה קורא לה אלה? אפילו על מה שעשית? למה אתה בוכה כאן? ואומר לי זה נכון? וקורא לי? לא אתה לא נשאר לבד? אנ ייודע שעזבת ואיך שזה כאב באותו הרגע אני יודע שרציתת וכמה ניסית לשנות הרגע
אני שומעת היהודים ח אני חורשת על הדיסק הזה ח
אפשר להיתכרבל אצלך במיטה? אנלא מצליחה להירדם בשלי;[ אתה בן יחיד? יש לך אחים או אחיות? מי יותר טובים מאגדת' או מטליקה? חעהעהעהע תגיד שמאגאדת'
מטאליקה סאקס
ח אנלא מתחברת אליהם וזהו
כמה אתה אוהב את גיל? ואת טלי? ואת שמוליק? יש לך רגשות אל שמוליק? מה הם?
זהו אנ יימשיך יותר מאוחר ח

../images/Emo66.gifהמשכון

לא הלכתי למסעדה בסוף הכנתי לי פשטידה לא הלכתי כי אני חולה חח אז הכנתי לי פשטידה רוצה ליטעום? המ.. אני מעדיף שלא.. אל תדאג אין בזה רעל אז סבבה
אז בן ממצב? הכל טוב! מה עושה? עונה לך בן כמה אתה? אבל בידיוק? 15 ומשהו.. מה אני יודע.. בדצמבר 16 אתה תאחל לי מזל טוב בעוד 4 ימים? כן.. נראה לי שכן כמה אתה שוקל? 65 בערך כמה סמ' יש לך? רוצה מכות? מה הגובה שלך? 180 בערך מה צבע העיינים? חום מה הצבע האהוב עליך? אדום יש לך חיות? כן בטח. גוגי נכון מספר הפלאפון שלך מתחיל ב05252? אני זוכרת בעל פה- חח נכון אתה זוכר מספרים בעל פה? רק כמה תגיד שמתמטיקה רולז!! סליחה אל אני לא משקר
אחרת אני יפרק לך תביצים עם השיינים שלי- נראה אותך
תוסיף אותי למסנג'ר [email protected] יש לך איחור של חודש כבר ממזמן היית אמור להוסיף אותי למה לא הוספת? בגלל שלא הייתי מחובר כבר כמה חודשים..
נכון הבי מטאל רולז???????????????????? הממ.. צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא סאקרררר מיי פאקינג דיקקקקק צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא צא סאקררררררררר ביצצצצצצצצצצצצצצצצ' אני שומעת את זה כרגע עזוב לא ישנתי 3 ימים ברצף ח יש לי נידנודי שינה- המממ.. משתגידי איפו זה עד הגרעין.? היה לי גרעין של אפקסק אתמול על השולחן
בן כמה אתה? כבר עניתי לך על זה.. ;[;[ איפו אתה גר? בבית מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? קודם תני לי להיות גדול..
ואז נדבר תרד לי? לא אבל אם תמשיכי ככה אני אוריד לך כף
מה הממוצע שלך? לא בדקתי אתה יודע שגיליתי שחסר לי ספרים? תגידי תודה ותשתקי אתה יודע שקניתי תספר של הקרני חדש? מה זה? כי לא רציתי לקחת תכתוב כולו של אחותי ח.. קיי אתה יודע איזה אסון יש לי?????????????????????????????? מה? אנלא מוצאת את ספר מתמטיקההההההההההה.. נו? לעזאזלללללללל כוס עמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אנ ירוצה את ספר מתמטיקה שלי.. טיפשה! זה מתמטיקה. איכככ אתה קורא לה אלה? אפילו על מה שעשית? אה? למה אתה בוכה כאן? אני לא בוכה! ואומר לי זה נכון? מה אמרתי? >< וקורא לי? די עזבי אותי כבר!!!!! לא אתה לא נשאר לבד? דייי כברררררררררררררררר אנ ייודע שעזבת ואיך שזה כאב באותו הרגע אני יודע שרציתת וכמה ניסית לשנות הרגע.. אההה
אני שומעת היהודים ח אני חורשת על הדיסק הזה ח- וואלה אפשר להיתכרבל אצלך במיטה? לא אנלא מצליחה להירדם בשלי;[- לכי לשל אחותך אתה בן יחיד? לא
לצערי יש לך אחים או אחיות? אחות אחת מי יותר טובים מאגדת' או מטליקה? שטו?
חעהעהעהע תגיד שמאגאדת' מטאליקה סאקס ח אנלא מתחברת אליהם וזהו כמה אתה אוהב את גיל? עדדדדדדדדדדדדדדדד שם. ואת טלי?עדדדדדדדדדדדדד שם. ואת שמוליק? עדדדדדדדדדדדדד שם. יש לך רגשות אל שמוליק? עדדדדדדדדד שם מה הם? עדדדדדדדדדדדדד שם זהו אנ יימשיך יותר מאוחר ח שלא יהיה ארוך כזה שוב
ביי

ממשיכה../images/Emo9.gif ושואלת ח

שבת שלום בן:) מה המקצוע האהוב עליך? איזה כיתה אתה? איך קוראים למורה שלך? ולמנהל? ואיזה חייה זו הגוגי שלך:)? בן כמה הקטנציק?
שאלון על החופש
טסת? אם כן- לאן? הלכת לים? מה הדבר הכי כיף שעשית בחופש ועם מי.? אתה אוהב את הקיץ? או מעדיף את החורף? מה השתיה האהובה עליך? והאוכל? ס.O מה עושה?
חחח איך נראה החדר שלך? איזה צבע הוא?? יש לך פוסטרים?- של מי? מה הדבר הכי מוזר שיש לך בחדר? ס.O מתי הפעם האחרונה שראית ג'וק? אכלת אותו? ס.O מה הספר הראשון שקראת.? מה הספר האהוב עליך? הספר האחרון שקראת? יש לך פירסינג? מה הדיסק האהוב עליך? איזה שיר אתה שומע כרגע? איזה מחשב יש לך? מה אכלת בבוקר? מה העדה שלך? נכון המספר שלך של הפלא מסתיים ב4?
אתה בעד הגאיים מהרצים לדירה?
ח הפעם האחרונה שהקעת? הפעם האחרונה שחירבנת? פעם האחרונה שעשית ביד?
הפעם הארונה ששיקרת? למי? איזה פורומים אתה בהם? יש לך 2 סבים ו2 סבתות? מה המתקן האהוב עליך בסופרלנד? אתה מקבל דמי כיס? כמה ? ובכמה זמן? פעם ראית איש זקן עוקב אחריך? מה עשית? פעם קיבלת ריתוק? זה נכון שאתה גאי?
ס.O מה הדבר האחרון שקנית? כמה עלה? מה העיטפות לספרים שלך ח? איזה מצעים יש לך על המיטה? ס.O מה אתה לובש? יש לך טלויזיה בחדר? פעם האחרונה שרבת מכות? ס.O אם אחותך תתחתן תתחלק איתה בבעל? חחח או ההפך? ס.O איזה מהחברים שלך היית רוצה לעשות? ס.O חחח האמ זהו לבנתיים ח:)

Just TalTi

New member
יאיי!

בן? מה קורה? מה אתה אוכל? כמה השמנת מהארוחה הזאת? טוב.. ועכשיו לשאלות היותר בוגרות :O אתה נהנה להיות בן? למה? איזה אייקון אתה הכי אוהב? למה? אתה אוהב לטפס על עצים? למה? אתה אוהב מתמטיקה? למה?!?!?! אתה אוהב אותי? באמת? למה? אתה מודע לזה שאני נורא אוהבת אותך? ואין לי מושג למה..
אתה אוהב לעבוד בסחוט? למה? (ולא רק בגלל החולצה הכתומה המאגניבה) אתה.. הממ.. מודע לזה שנגמרו לי השאלות? למה? טוב. מספיק לשגע אותך נדבר

../images/Emo129.gif../images/Emo40.gif../images/Emo120.gif../images/Emo83.gif

בן? טלי! מה קורה? הכל סבבה! כבר אין לי חרוזים מקוריים;[;[ מה אתה אוכל? אכלתי
צ'יפס ונקניקיות טבעול כמה השמנת מהארוחה הזאת? הרבה.. כן כן הרבה טוב.. ועכשיו לשאלות היותר בוגרות :O אוקיי
אתה נהנה להיות בן? כן
למה? כי ככה;[;[ איזה אייקון אתה הכי אוהב? זה
למה? כי הוא חמודי כזה אתה אוהב לטפס על עצים? כן ברור
0 למה? כי ככה אני מרגיש בבית
אתה אוהב מתמטיקה? לא;[
למה?!?!?! כי זה איכסססססססס אתה אוהב אותי?ברור!! באמת? כן
למה? כי זה לא איכססססססס אתה מודע לזה שאני נורא אוהבת אותך? תודה
|נשיקהוחיבוק| ואין לי מושג למה.. אתה אוהב לעבוד בסחוט? כן מאוד למה? (ולא רק בגלל החולצה הכתומה המאגניבה) כי זה כיף לשגע לקוחות D: אתה.. הממ.. מודע לזה שנגמרו לי השאלות? לא לא[;[;[ למה? זה מתחיל לעצבן
טוב. מספיק לשגע אותך
נדבר ביי

l AdidAs l

New member
בן ../images/Emo152.gif

מה קורה? תגיד אתה ממשיך לעבור בסחוט או שזאת היתה רק עבודה לחופש? אם לא, המ..נכון שתביא לי את החולצות הכתומות למפגש ואני אגזור אותם?
איך היה ביום היחיד שהיית בביצפר?
ואיך היה בשינקין?
אם היית תקוע על אי בודד והיית יכול להביא איתך מאכל אחד חוץ מנקניקיות טבעול מה היית מביא? מה הצבע האהוב עלייך? למה לא דיברנו כמעט במפגש?
אם היית יכול להיות מישו אחר ליום אחד, במי היית בוחר ולמה? אללה אני פרשתי... ביי ביי בן

../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo109.gif../images/Emo100.gif../images/Emo48.gif

מה קורה? פיגוזים. אני מת מפחד;[;[ תגיד אתה ממשיך לעבור בסחוט או שזאת היתה רק עבודה לחופש? ממשיך ממשיך =]]] אם לא, המ..נכון שתביא לי את החולצות הכתומות למפגש ואני אגזור אותם? אבל אני ממשיך:0 איך היה ביום היחיד שהיית בביצפר? נורא ואיום
ואיך היה בשינקין? נפלא
אם היית תקוע על אי בודד והיית יכול להביא איתך מאכל אחד חוץ מנקניקיות טבעול מה היית מביא? ארוחה מוכנה למיקרו שלך טיבעול
מה הצבע האהוב עלייך? אדום למה לא דיברנו כמעט במפגש? כי את לא אוהבת אותי
אם היית יכול להיות מישו אחר ליום אחד, במי היית בוחר ולמה? במי? אריק שרון. שאני אוכל לתקן קצת מהנזקים שהוא עשה. או סימפל פלאן, או לפחות זה שאחראי על ההופעות וככה אני אוכל להביא אותם לארץ!! D: אללה אני פרשתי... ביי ביי בן ביי ביי עדי

SPFAN

New member
שואל ../images/Emo9.gif

בן! בוקר/צהריים/בוהריים/צוקר מאושר ושמח לך
מה שלומך? מה חדש? מה אתה עושה? איך עברו היומיים הראשונים של בצפר? איזה כיתה אתה? מה אתה חושב שיותר שקסי - חסה מאודה או גזר גמדי? יאללה, נגמרו לי השאלות
ביי לך

../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

בן! יונתן! בוקר/צהריים/בוהריים/צוקר מאושר ושמח לך אחר הצהריים טובים גם לך
מה שלומך? הכל חביב מה חדש? 2 ג'ינסים וחולצה
מה אתה עושה? עונה לשאלון שלך ואוכל. איך עברו היומיים הראשונים של בצפר? היום הראשון היה נוראי, ובשני לא הייתי
איזה כיתה אתה? י' מה אתה חושב שיותר שקסי - חסה מאודה או גזר גמדי? חסה מאודה?
יאללה, נגמרו לי השאלות זה?;[;[ ביי לך בי ביי

למעלה