בשרשור חוקר

DARk lies

New member
הלו.../images/Emo2.gif

שלום.
את יודעת מי אני?
אני אממ.אני צ'אקי.
את באה למפגש ב24?
כיכיכי אם כן אז אני אוכל להכיר אותך
הממ כן. אין לי מה לשאולX: ולסיום, באיזה משחת שיניים את משתמשת?

sapirush1

New member
../images/Emo2.gif

שלום. היי את יודעת מי אני? אני זוכרת אותך מפורום אוונסנס אני אממ.אני צ'אקי. את באה למפגש ב24? כן כיכיכי אם כן אז אני אוכל להכיר אותך. אני גם רוצה רוצה להכיר אותך הממ כן. אין לי מה לשאולX: ולסיום, באיזה משחת שיניים את משתמשת? חח מקורית.. מרידול

.

שלום ספיר
מה לדעתך יהיה הדבר הראשון שאי.טי יגיד כשיחזור הביתה? את אוהבת את 'דה פאפטס שואו'? נו החבובות? את אוהבת לשתות אקטימל? למה את לא אוכלת צנון עם שוקולד? וטחינה עם ריבה? כי זה נורא טעים
מה הגישה שלך לצמחונות? ראית את "צ'רלי והשוקולדה"? אם כן- ספרי איך היה
אם לא- לכי לראות. עכשיו, איך היה? נכון שג'וני דפ (
) כוסון? מה דעתך על ג'וני נוקסוויל? ועל ריאן דאן? את עושה ג'קאסס? את אוהבת אותי? אני יכולה לעזור לך לבנות אתר ישראלי לג"ד? את משחקת טניס? ורוכבת על סוסים? ומציירת? איך ההרגשה לדעת שעוד מעט את מסיימת לענות? את אוהבת את interpol? ואופספרינג? ורד הוט צ'ילי פפרז? באיזה צבע הקירות בחדר שלך צבועים? מה היה הדיסק הראשון שקנית? נכון שמייקי מMCR נורא יפה? ושאלת מיליון הדולר- מה בא קודם, החביתה או העוף
? מה דעתך על זה שמצאו דרך לאכול בשר מבלי להרוג בעלי חיים? אוקע, זהו

sapirush1

New member
היי

שלום ספיר מה לדעתך יהיה הדבר הראשון שאי.טי יגיד כשיחזור הביתה? הוםם וייר כאמינג הוםם אגינ (השיר שאני שומעת עכשיו חח) אבל הוא חמוד את אוהבת את 'דה פאפטס שואו'? מה? נו החבובות? אף פעם לא ראיתי
את אוהבת לשתות אקטימל? אמא שלי לפעמים מביאה אז אני שותה למה את לא אוכלת צנון עם שוקולד? שקולד טעים אבל צנון לא וטחינה עם ריבה? לא אוהבת את שניהם
כי זה נורא טעים. אם את אומרת מה הגישה שלך לצמחונות? הכי טוב! ראית את "צ'רלי והשוקולדה"? לא אני רוצה אם כן- ספרי איך היה ^^ אם לא- לכי לראות. אני יראה אל תדאגי.. עכשיו, איך היה? מממ.. נכון שג'וני דפ () כוסון? כשהוא היה צעיר אולי מה דעתך על ג'וני נוקסוויל? מי? ועל ריאן דאן? שם מוכר אבל אני לא זכרת מי זה
את עושה ג'קאסס? אני רואה את אוהבת אותי? ברור אני יכולה לעזור לך לבנות אתר ישראלי לג"ד? גם ככה יש איזה אלף שותפים אז למה לא את משחקת טניס? נופ ורוכבת על סוסים? הלוואי ומציירת? במחשב אני יודעת לעשות דברים יפים, עם נייר ועיפרון לא איך ההרגשה לדעת שעוד מעט את מסיימת לענות? מתרגשת.. את אוהבת את interpol? מכירה רק שיר אחד.. ואופספרינג? לא מכירה
ורד הוט צ'ילי פפרז? הוו הם טובים באיזה צבע הקירות בחדר שלך צבועים? אם אתם באמת רוצים לדעת אז וורוד (זה מלפני אולי 8 שנים וכבר 3 שנים שאני אומרת לאבא שלי לצבוע לי אותו למשהו אחר והוא עוד לא עשה את זה) מה היה הדיסק הראשון שקנית? נראה לי הראשון של נטליה אוריירו נכון שמייקי מMCR נורא יפה? ואיי הוא כזה חמוד! ושאלת מיליון הדולר- מה בא קודם, החביתה או העוף? החביתה כי העוף כבר מת מה דעתך על זה שמצאו דרך לאכול בשר מבלי להרוג בעלי חיים? איך?? אוקע, זהו ביי

למעלה