בשרשור חוקר

mirrra

New member
../images/Emo18.gif בשרשור חוקר ../images/Emo18.gif

חוצפנים, ואתם חשבתם ששכחתי. מה, רק איחור קטן של יום. אשמתי שהייתי בצפוניש? טוב נו בקיצור, אין יל כוח למתוח אותכם. הנחקרת של היום היא... ספיר- sapirush1 מנצחת במקום ה2 בתחרות, ביישנית אבל יפה, ויש לה פירסינג בגבה
. בקיצור, תביאו אותה בחקירה!

Dorin555

New member
שואלת../images/Emo70.gif

שלום
את יודעת מי אני
אני דורין
מה קורה
מה עשית היום
מה את עושה עכשיו
נכון שאינלי שאלות מקוריות
את הולכת למפגש מחר
ולמפגש ב24
למה עשית פירסינג בגבה
את אוהבת אותו
ישלו שם
נכון שהשאלות שלי מטומטמות
את יודעת למה זה
כי אינלי מה לשאול אממ..ראית את הסרט צ'רלי וממלכת השוקולד
אם לא, את רוצה ללכת
אם כן, אהבת
מה ישלך על השולחן
מה ראית בפעם האחרונה בTV
מה את שומעת עכשיו
טוב..אמממ זהו

sapirush1

New member
זאת אני חחח

את יודעת מי אני? אני דורין? כן אני זוכרת אותך מה קורה? הכול טוב מה איתך מה עשית היום? לפני חצי שעה חזרתי מחברה שלי ראינו סרט מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ואמ.. מוזיקה נכון שאינלי שאלות מקוריות? גם לי אף פעם אין את הולכת למפגש מחר? לא אבל ל24 כן (וכמעט הודיעו לי שאני לא יוכל אבל בסוף כן) ולמפגש ב24? חח יאפ למה עשית פירסינג בגבה? כי התחשק לי לעשות משהו מיוחד את אוהבת אותו? כן =] ישלו שם? עוד לא חשבתי יש הצעות? נכון שהשאלות שלי מטומטמות? מממ.. את יודעת למה זה כי אינלי מה לשאול חחחח אממ..ראית את הסרט צ'רלי וממלכת השוקולד? עדיין לא אם לא, את רוצה ללכת אם כן, אהבת? רוצה לראות בהזדמנות מה ישלך על השולחן? של המחשב מלא דיסקים והרמקולים, בחדר מלא בלאגן מה ראית בפעם האחרונה בTV? אמ.טי.וי אחרי הסרט מה את שומעת עכשיו? All-American Rejects - Swing Swing

בטלקאפ

New member
אני תמיד בין הראשונים?><.

נו סיפי סיפי. את אוהבת ת'שם סיפי?
למה? באה למפגש ב-24? מאיזה גיל את צימחונית? את חושבת שאני נחמדה?
? למה? להקות אהובות[תכתבי את כולם.. מותר לך]: נכון שיש לך עיניים יפות?
מזה לא בטח שכן!. זהו><.

sapirush1

New member
בטאלו'ששש

נו סיפי סיפי. את אוהבת ת'שם סיפי? עוד אחד לאוסף הכינויים.. למה? שם חמוד באה למפגש ב-24? יאפ מאיזה גיל את צימחונית? רשמית מתחילת החופש אבל אף פעם לא אהבתי ממש בשר את חושבת שאני נחמדה?? מאוד למה? את נורא חמודה להקות אהובות[תכתבי את כולם.. מותר לך]: שוב לעבור על הרשימה..: All-American Rejects American Hi Fi Avril Lavigne Blink 182 Evanescence Fall Out Boy Funeral For A Friend Goo Goo Dolls Good Charlotte Green Day Hoobastank Linkin Park My Chemical Romance New Found Glory Our Lady Peace Papa Roach Relient K Simple Plan - נכון שבחיים לא היית מנחשת? Sugarcult Sum 41 The Rasmus The Used Useless ID Yellowcard הם בעיקרון ההכי אבל יש עוד.. נכון שיש לך עיניים יפות? לפעמים.. הם משתנות מזה לא בטח שכן!. חחח זהו><.

Edgar Davids

New member
ספיררוש ../images/Emo3.gif

ממצב ספיר?!
אם אמרת שהכל טוב אז יופי אם לא טוב תסבירי למה.אל תדאגי נעלתי את ההודעה רק אני ואת יכולים לראות את מה שאת רושמת.
נכון שאת אוהבת איך שאת נראית? אין לא יש רק כן!
נכון שגם אם נשחק 100 פעם במשחק של הכבשים באיסייקיו את תפסידי את כל המשחקים?
איזה סרט שהוא לא אימה אהוב עלייך?
איך זה לגור בבאר שבע?
אם אין לי ספיר מי לי?
צבע אהוב?
תוכנית אהובה בטלויזיה?
למה השם הזה באייסיקיו? זה מפחיד אותי :(
נראה לי שסיימתי נכון את רוצה עוד?
אין לי עוד רעיונות לא נורא נסיים כבר עכשיו בה ביי.

sapirush1

New member
היי

ממצב ספיר?! סבבה מה איתך אם אמרת שהכל טוב אז יופי אם לא טוב תסבירי למה.אל תדאגי נעלתי את ההודעה רק אני ואת יכולים לראות את מה שאת רושמת. חחח ממש נכון שאת אוהבת איך שאת נראית? אין לא יש רק כן! אבל לא
נכון שגם אם נשחק 100 פעם במשחק של הכבשים באיסייקיו את תפסידי את כל המשחקים? היי אני ניצחתי כמה פעמים! אפילו בבילאירד בלי לעשות כלום חחחח איזה סרט שהוא לא אימה אהוב עלייך? שאלה קשה.. טוב שיהיה "שישי הפוך" ראיתי אותו עכשיו פעם שלישית איך זה לגור בבאר שבע? באסה.. אם אין לי ספיר מי לי? חחחח מה?! צבע אהוב? תכלת תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים, החיים זה לא הכול למה השם הזה באייסיקיו? זה מפחיד אותי :( בהתחלה זה היה אנג'ל פרומ אהבן (HEVEN) ומשום מה היה תקוע לי שזה גיהנום ואז ששמתי לב שהתבלבלתי אז שיניתי להל (HELL) נראה לי שסיימתי נכון את רוצה עוד? כןן אין לי עוד רעיונות לא נורא נסיים כבר עכשיו בה ביי. זהו? טוב ביי

יאללה שאלות

נמנמ
מה המצב?
מה עשית היום?
ואתמול?
ואחר כך?
ומחר?
איך הרשו לך לעשות עגיל בגבה?
למה לי לא מרשים?
תבואי להרביץ לאמא שלי?;[
כאב?
יותר מהמחזור?
סליחה ששאלתי
את אוהבת ספגטי?
למה? טוב אין לי עוד שאלות.. לילה טוב שיהיה לך!!

sapirush1

New member
עונה

מה המצב? סבבה מה עשית היום? הייתי אצל חברה וראינו סרט ואתמול? ממ.. שיעמום אהה וכן גם סרט (שחר המתים) ואחר כך? סתם במחשב ומחר?לא יודעת למרות שאני צריכה ללכת לקניון לקנות מתנה לחברה שלי איך הרשו לך לעשות עגיל בגבה? חחח לא ראית את הפרצוף של אמא שלי כשסיפרתי לה על זה (היא העדיפה יותר את הרעיון שאני יעשה פסים כחולים) אבל אבא שלי בעצמו לקח אותי לעשות למה לי לא מרשים? תעשה בלי לספר להם חח תבואי להרביץ לאמא שלי?;[
כאב? לא כמו שציפיתי יותר מהמחזור?סליחה ששאלתי. הוא בדרך כלל לא כואב אבל כשהוא כן זה הרבה יותר קשה את אוהבת ספגטי? יאפ למה? זה טעים במיוחד כשמחממים יחד עם גבינה צהובה מלעמלה טוב אין לי עוד שאלות.. לילה טוב שיהיה לך!! לילה טוב

l AdidAs l

New member
סאאאאפ../images/Emo163.gif

מה המצב? [אסור לומר חצב] נכון שההופעה של יוסלס היתה פשוט נ ד י ר ה ?!?! המ..את יודעת שאת מכינה כפתורים יפים?
טוב, מה הצבע האהוב עלייך? והמאכל האהוב עלייך? והסרט האהוב עלייך? והספר האהוב עלייך? והבנאדם האהוב עלייך? ונכון נשבר לך כבר מה-אהוב עלייך? ביי ביי >_<

sapirush1

New member
../images/Emo13.gif

מה המצב? [אסור לומר חצב] חצב! נכון שההופעה של יוסלס היתה פשוט נ ד י ר ה ?!?! הדבר הכי טוב בחופש הזה! (נו טוב גם המפגש היה כיף) המ..את יודעת שאת מכינה כפתורים יפים? טנקס טוב, מה הצבע האהוב עלייך? תכלת והמאכל האהוב עלייך? נראה לי שפיצה והסרט האהוב עלייך? ממ.. מסור יפה ורעש לבן וגם יעד סופי והספר האהוב עלייך? אני לא קוראת הרבה והבנאדם האהוב עלייך? עדיייי חח ואח שלי ונכון נשבר לך כבר מה-אהוב עלייך?
ביי ביי >_< בייו'ש

mirrra

New member
ספירצ'ו :]

האם שמת לב שאני שואלת באיחור? האם זה מפריע לך? את רוצה שאני אמספר את השאלות שלי? אם כן אז זאתי 4. וזאת 5. האם את זוכרת מה הייתה תגובתי בקומונה כשחשפת את הפירסינג שלך? 6. האם הלכת לחפש את תגובתי? 7. למה לא?! 8. מה עשית אתמול? 9. את יודעת ששאלתי את השאלה הזאתי כשאני מודעת שהלכת לראות שישי הפוך [?] אצל חברתך?
10. האם מנגו נכלל ברשימת המאכלים המועדפים עליך? או לפחות הפרות? [לא פרות-בקר, פרות-פירות
] 11. מה דעתך על חג תשעה באב? 12. איפה את סועדת את ארוחת החג? 13. נכון שמאכלי החג של 9 באב הם דליקטס? 14. נכון שאני צריכה לשתוק ולסדר את החדר? 15. אמא שלי שברה את היד! 16. מי ינקה/יסדר/יעבוד/יכין אוכל?
17. טוב עכשיו אני באמת הולכת! 18. בבי. בוקר טוב.

sapirush1

New member
נגמרו לי הכותרות..

האם שמת לב שאני שואלת באיחור? כולה עבר יום.. האם זה מפריע לך? נופ את רוצה שאני אמספר את השאלות שלי? אם בא לך אם כן אז זאתי 4. וזאת 5. האם את זוכרת מה הייתה תגובתי בקומונה כשחשפת את הפירסינג שלך? אמ... בטח... שלא 6. האם הלכת לחפש את תגובתי? חחח לא 7. למה לא?! העצלנות גוברת 8. מה עשית אתמול? סרט אצל חברה אחרי ששאלתם אלף פעם 9. את יודעת ששאלתי את השאלה הזאתי כשאני מודעת שהלכת לראות שישי הפוך [?] אצל חברתך? חחחח נראה שכן 10. האם מנגו נכלל ברשימת המאכלים המועדפים עליך? או לפחות הפרות? [לא פרות-בקר, פרות-פירות] אני לא חולה על פירות אבל אני אוהבת מנגו ותותים 11. מה דעתך על חג תשעה באב? אם אפשר לקרוא לזה חג.. 12. איפה את סועדת את ארוחת החג? אמורים לעשות ארוחת חג?! אמא שלי סתם מכינה עכשיו קיצ'רי לצהריים יאמיי 13. נכון שמאכלי החג של 9 באב הם דליקטס? זה כיף שהכול חלבי ואני אוהבת קיצ'רי 14. נכון שאני צריכה לשתוק ולסדר את החדר? לא נורא, כלום לא יקרה אם עוד כמה דקות הוא ישאר מבולגן 15. אמא שלי שברה את היד!
החלמה מהירה! 16. מי ינקה/יסדר/יעבוד/יכין אוכל? אמ.. את 17. טוב עכשיו אני באמת הולכת! ביי 18. בבי. בוקר טוב.

../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif שואלת ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

היי! מה העניינים? את מכירה אותי?
אני יולי! עכשיו את מכירה
ספרי לי עובדה אקראית על עצמך: מהו השיר של ס"פ שאת הכי אוהבת? את אוהבת את השם שלך? יש לך חבר? למה? את יודעת מה אני רואה עכשיו? ארתור! מרגש אותך? נכון בובספוג שולט? נמאס לך ממני? לא נורא יש לך בלוג? באיזה עוד פורומים את פעילה חוץ מהפורום הזה? את אוהבת לקרוא ספרים? מתגעגעת לביצפר? גמאני לא את פרנואידית? נכון גילי ונדין הן חמודות?! את אוהבת את המחשב שלך? מה השעה עכשיו? מה את מתכוונת לעשות אחרי שתעני? יש לך אולסטאר? אם כן, יש להן שמות? משעמם לי, יש לך בדיחה? את רוצה שאני אסיים כבר? סיימתי!

sapirush1

New member
עונה..

היי! אהלן מה העניינים? סבבה מה איתך? את מכירה אותי? ראיתי אותך כמה פעמים פה אני יולי! היי יולי עכשיו את מכירה ספרי לי עובדה אקראית על עצמך: אני ילדה משועממת מהו השיר של ס"פ שאת הכי אוהבת? אני לא יכולה לבחור את אוהבת את השם שלך? יאפ יש לך חבר? נופ למה? עוד לא מצאתי מישהו נורמלי..
את יודעת מה אני רואה עכשיו? מה? ארתור!
מרגש אותך? ת'אמת אף פעם לא אהבתי את זה נכון בובספוג שולט? חחח איזו סידרה דפוקה יצא לי לראות קצת בגלל אח שלי טוב אבל גם כשאני הייתי בגילו הייתי מתלהבת מכאלו דברים נמאס לך ממני? לא לא נורא יש לך בלוג? כן - http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=122911 באיזה עוד פורומים את פעילה חוץ מהפורום הזה? בעיקר גרין דיי ויש עוד כמה שאני נמצאת בהם אבל כמעט ולא כותבת.. אני גם פעילה בקומונות! את אוהבת לקרוא ספרים? לא ממש, בשביל מה המציאו סרטים מתגעגעת לביצפר? לאא גמאני לא חח את פרנואידית? בהחלט נכון גילי ונדין הן חמודות?! מי? את אוהבת את המחשב שלך? הוא מעצבן אבל אני לא יכולה בלעדיו מה השעה עכשיו? 5 בדיוק מה את מתכוונת לעשות אחרי שתעני? לבדוק מי מופיע בTRL יש לך אולסטאר? כן אבל רק זוג אחד.. אני רוצה חדשות אם כן, יש להן שמות? לאא משעמם לי, יש לך בדיחה? לא אבל יש לי חידה! חח אמא שלי סיפרה לי אותה זה מנחשון המנחש (הכי הכי שיש!): הוא אחד מ12, הוא אבא אבל אין לו ילדים. מי/מה זה? (נראה אותכם עונים) את רוצה שאני אסיים כבר? אם בא לך.. סיימתי! ביי

למעלה