בשרשור חוקר

mirrra

New member
../images/Emo18.gif בשרשור חוקר ../images/Emo18.gif

עבר לו שבוע טרלהלהלה. הגיע הזמן לחקור למישהו את הצורה
והמישהו הוא... טם טם טם... המנצח שלנו בתחרות צבירת הנקודות! יונן- יונתן אה, רגע, הוא לא ניצח? טוווווב...אז.. ולריה - bad astronaut !!! [עדי , נא לא לרצחני.] תביאו אותה בחקירה

mirrra

New member
נו, וואט דה הק?

זה היה אמור להיות יונתן- SPFAN בלעכס, פוי.

deadXend

New member
יונתן כפרעליך!

מה שלומך? מתרגש מזה שאתה נשאל? שמח? נכון שאתה בא למפגש? במת?יופי ישלך משקפי שמש?של איזה חברה? אתה בצופאיכס\נוער עובד\משו? אם כן איך קוראים לשבט שלך? שמת לב שאינלי מה לשאול? להלהלה... בן כמה אתה? באיזה כיתע? וואלה? האממ... טוב זהו.. משוב: נהנית מהשאלון? האם השאלות היו לעניין? מה הרגשת תוך כדי מילוי השאלון? האם יש הצעות לשיפור? האם צילע התעללה בך מינית? אוקע בעיבעי

SPFAN

New member
חחחח לא נראלי ששואלים אותי

מירה עבדה על כולנו
בואו נזרוק עליה אבנים

SPFAN

New member
חחחח טוב אז אני עונה פה

מה שלומך? מצוין, תודה
מתרגש מזה שאתה נשאל? מאוד, למרות שאני לא באמת נשאל. הכל תוצאה של תוכנית זדונית של מירה
שמח? האושר נשפך ממני נכון שאתה בא למפגש? אני רוצה... תשכנעי ת'הורים שלי חח במת?יופי - ת'אמת שלא... אבל לא משנה! ישלך משקפי שמש? לא
של איזה חברה? המממ
אתה בצופאיכס\נוער עובד\משו? הייתי במכבי צעיר... עכשיו נישט אם כן איך קוראים לשבט שלך? המממ
שמת לב שאינלי מה לשאול? ת'אמת שלא בהתחשב בזה שכרגע שאלת 11 שאלות להלהלה... בן כמה אתה? 13.10 באיזה כיתע? עולה לט' וואלה? מודה באשמה האממ... טוב זהו.. משוב: נהנית מהשאלון? מאוד
אני אוהב שאלונים האם השאלות היו לעניין? ברור!! אבל.. איזה עניין בדיוק? מה הרגשת תוך כדי מילוי השאלון? של שמחה אינסופית האם יש הצעות לשיפור? להוסיף סמיילים
אני אוהב סמיילים
האם צילע התעללה בך מינית? אמממ כן! רק תזכירי לי מי זו צילע

l AdidAs l

New member
סתאם כי אני ילדה לא קשורה ../images/Emo11.gif

וגם קשוחה ואפלה
אתה בא בסוף להופעה של יוסלס?!

SPFAN

New member
לא יכול ../images/Emo10.gif

נחמד שהורים קובעים לך תוכניות ומודיעים על זה יום לפני ומילא אינלי איך להגיע

hellofanickname

New member
../images/Emo80.gif|עורב| ואל ואל ואל:)

אז... מקורה? איך ישנת הלילה? מצפה למפגש? יש לך תוכניות גדולות לחופש? צימחונית? כמה זמן שומעת ס"פ? שומעת גם ג"ש? מה השיר הראשון שעולה לך בראש? ולהקה? אלבום? איזה סוג מוזיקה את הכי אוהבת? והכי מתעבת? תני לנו דיסק אחד טוב שיש לך[או יותר מאחדP:] מה הלהקה האהובה עלייך? השיר הפייבוריט שלך של ס"פ? איך הכרת אותם? כמה זמן מעריצה?
אסיטואציות[או וואטאבר]
מה עולה לך בראש כשאני אומרת... ילד - שיר - טארוט - פקאצה - פריק - קולה - וודקה - סיגריות - סמים - פלאפון - ריקוד - מזרחית - אוקיי, שאלון לסוף- נהנת? אוהבת אותי?]; רוצה עוד? משעמם לך? ארוך? יומטוב:)

bad astronaut

New member
ייאי! עונה =]

אז... מקורה?הכול טוב! איך ישנת הלילה? מצויין! מצפה למפגש? מאוד יש לך תוכניות גדולות לחופש?אממ, לונה פארק, סופרלנד וכל השטויות האלה. צימחונית? לא... כמה זמן שומעת ס"פ? איזה שנה וחצי שומעת גם ג"ש? יאפ =] מה השיר הראשון שעולה לך בראש?boys and girls כי אזכרת את ג"ש לפני זה P= ולהקה? finch התמכרתי אלבום? מממ... לא טובה בשמות של אלבומים איזה סוג מוזיקה את הכי אוהבת? פאנק רוק, פאנק פופ וכל הדברים בסגנון הזה. והכי מתעבת? מזרחית ודיכאון תני לנו דיסק אחד טוב שיש לך[או יותר מאחדP:] *הולכת לראות* alkaline trio- crimson autopilot off- make a sound bleed the dream- built by blood butch walker- אין לי מושג מה שם הדיסק חח diffuser- making the grade fall out boy- from under the cork tree finger eleven- finger eleven יש עוד המון... חחח זה מעייף. מה הלהקה האהובה עלייך? אין לי כזאת. השיר הפייבוריט שלך של ס"פ? אממ אני מאוד אוהבת את פרפקט וורלד, זה שיר מאוד חזק שלהם. אבל כולם ממש טובים. איך הכרת אותם?דרך הדיסק שולרי צרבה לי, היה שם את איים ג'סט אה קיד ואדיקטד כמה זמן מעריצה? ההתמכרות התחילה קצת לפני החוםש הגדול בשנה שעברה לפני זה סתם שמעתי אותם. אסיטואציות[או וואטאבר] מה עולה לך בראש כשאני אומרת... ילד - סטיב שיר - מוזיקה טארוט - מזה? פקאצה - בצפר פריק - שחור קולה - גזים וודקה - יאק סיגריות - מסריח סמים - סמים פלאפון - לא כיף ריקוד - אמא מזרחית - מוזר אוקיי, שאלון לסוף- נהנת?כן! אוהבת אותי?];כן בטח! מי את? P= רוצה עוד?יאמי! משעמם לך? לא ארוך?
יומטוב:) גמלך!

mirrra

New member
אני אשאלנה [שניה לשם שינוי.]

1. איך המרגש לזכות בחולצה? 2. אם היית יכולה לבחור, איזה גודל היא תהיה? 3. מתי תצבעי לאדום?
4. מתי תצבעי לורוד?
5. את אוהבת אותי? 6. את שולחת לי הודעה במסנג'ר בזמן זה? 7. האם את חושבת כמו קרן, ששכחתי משרשור חוקר?! 8. מתי נכין לזניה? 9. את אוהבת את ולרי יותר ממני? 10. מה יותר מעגניב: להלה או חעחע ?

bad astronaut

New member
מי[ררר]ה!

1. איך המרגש לזכות בחולצה? כייפי! 2. אם היית יכולה לבחור, איזה גודל היא תהיה? יכולתי לבחור! בחרתי מידה 1 במיקרה זאת המידה שלי... רק במיקרה 3. מתי תצבעי לאדום? אולי עוד שלוש שבועות או לפני הלימודים. 4. מתי תצבעי לורוד? ביום ראשון, ניראה לי או שמחר 5. את אוהבת אותי? מאוד! 6. את שולחת לי הודעה במסנג'ר בזמן זה? לא, אבל את כן! 7. האם את חושבת כמו קרן, ששכחתי משרשור חוקר?! ניראה לי שבשבוע שעבר כן! אהל חפיף גמני שחכתי מהפינה שלי! 8. מתי נכין לזניה? רק אתמול חשבתי על זה מתי שאמא שלי שמה עגבניות על המחבט... אמממ נתפשר על שבוע הבא? 9. את אוהבת את ולרי יותר ממני? שאלה קשה... 10. מה יותר מעגניב: להלה או חעחע ?להלה! חעחעחע

mirrra

New member
מיה?! ../images/Emo12.gif

למה עוד כ"כ הרבה? תצבעי עכשיו! כאילו עוד מעט! נו חח גמלי נראה ששכחתי.. אוקי, שבוע הבא.

SPFAN

New member
חחח יונן יונתן... קיצר - שאלות!

בוקר טוב! בעצם... צהריים טובים! מה שלומך? מה חדש? מה את עושה? יש לך אוגר? אם כן, איך קוראים לו? מה את מעדיפה - אבטיח עם או בלי גרעינים? מה את חושבת על מירה? האם את חושבת שכלבים זו חיה מושכת? יש מצב שאת רוצה לזרוק אבנים על אחותי ששרה כרגע מערוץ הקריוקי? פעם תהית לעצמך למה על הנייר טואלט של לילי יש כלב ולא, למשל, חזיר? מה המילה שפוינקט אומרת לך? למה קוראים לך ולריה? למה את אסטרונאוטית רעה? את עייפה? את רעבה או צמאה? אם כן, מה תרצי לשתות/לאכול? את מודעת לעובדה שאני מקשקש פה דברים בקצב? את חושבת שיש לי בעיות? טוב, זהו

bad astronaut

New member
הייהו!

בוקר טוב! בוקר=] בעצם... צהריים טובים! נו מה אתה מבלבל אותי? מה שלומך? מי הפי! מה חדש? אני מקבלת חולצה, אני מקבלת 3 סוכריות סודה מליאת כי זכיתי בהתערבות וגם מיי מביאה לי זוכריות סודה למפגש =] מה את עושה? עונה על השאלון ומתכתבת! יש לך אוגר? לא אם כן, איך קוראים לו? אני יענה לך שברגע שיהיה לי. מה את מעדיפה - אבטיח עם או בלי גרעינים? בלי! מה אתה רוצה שאני יחנק? מה את חושבת על מירה? רררר... האם את חושבת שכלבים זו חיה מושכת? מאוד! זה ממש עושה לי את זה! יש מצב שאת רוצה לזרוק אבנים על אחותי ששרה כרגע מערוץ הקריוקי? פעם תהית לעצמך למה על הנייר טואלט של לילי יש כלב ולא, למשל, חזיר? לא... מאוד נהנתי לראות תפירסומות של לילי ואמא שלי אומרת "איזה חמודים הכלבים האלה" ואז אני אומרת לה שאני וצה כזה והיא אומרת לי שלא! מה המילה שפוינקט אומרת לך? פוי מה? למה קוראים לך ולריה? אממ... לא יודעת! למה קוראים לך יונתן? למה את אסטרונאוטית רעה? אמממ... כי זה הגורל! את עייפה? לא את רעבה או צמאה? צמאה קצת אם כן, מה תרצי לשתות/לאכול? מיץ תפוזים.. ואני הולכת לשתות מיץ תפוזי! יש לי בבית והוא קר! זה לא קורה הרבה. את מודעת לעובדה שאני מקשקש פה דברים בקצב? לא, ואתה מודע שאני עונה פה לקשקושים שלך בקצב? את חושבת שיש לי בעיות? יש לך, ספר לי עליהם. *מבט של פסיכולוג*

SPFAN

New member
טוב אז...

אני מרגיש שאין לי מישהו לקרוא לו חבר
שאין לי מקום לקרוא לו בית
אני מרגיש... בודד בעולם

Edgar Davids

New member
שואל שואל שואל..

קודם כל שלום שלום.
מה שלומך?
הכל טוב? אם ענית כן אז יופי אם לא תפרטי למה..
מה את הכי אוהבת לאכול?
מה העדה שלך?
ספורט אהוב?
שיר אחרון ששמעת?
תוכנית אהובה בטלויזיה?
השם הכי יפה שאת מכירה?
מה החלום שלך?
מי הבן אדם הכי קרוב אלייך? טוב זהו אין לי עוד שאלות בראש.

למעלה