בשרשור חוקר

bad astronaut

New member
../images/Emo9.gif

קודם כל שלום שלום. היי מה שלומך? מצויין! הכל טוב? אם ענית כן אז יופי אם לא תפרטי למה.. מה אתה רומז? מה את הכי אוהבת לאכול? פיצה ולזניה ועוד שטויות כאלה! בימים האלה אני מכורה לפטיסונים! מה העדה שלך? אשכנזיה ספורט אהוב? לא יודעת, אני אוהבת לשחות. אבל לא בחוגים וכל זה. שיר אחרון ששמעת? diffuser- why תוכנית אהובה בטלויזיה? יש לי הרבה! או.סי, חברים ועכשיו טופ מודל [מה זה כיף לראות אותן בוכות ושיורדים עליהן] השם הכי יפה שאת מכירה? לא יודעת! אני אוהבת שמות קצרים. מה החלום שלך?
מי הבן אדם הכי קרוב אלייך? מירה וולרי... טוב זהו אין לי עוד שאלות בראש. זה בסדר =]

בטלקאפ

New member
המ ואל../images/Emo9.gif

המ איך עבר היום? [פרטי, נמקי, והסבירי.. רק אם ממש משעמם לך]? איזה צבע את הכי אוהבת
? למה? שומעת מוזיקה?אם כן מה? אוהבת גורילות? מתי היית בגן חיות פעם אחרונה? המ זהו

bad astronaut

New member
המ בטל! ../images/Emo9.gif

המ איך עבר היום? [פרטי, נמקי, והסבירי.. רק אם ממש משעמם לך]? אז קמתי בבוקר, היה לי ממש חם. נכנסתי למחשב ולפורום כדי לראות מי זכה בתחרות P= אחר כך קראתי ספר, ואז שוב מחשב ואז שוב ספר ואז שוב מחשב ואני עדיין במחשב אה! גם היתה לטלוויזיה מתישהו! זהו =] איזה צבע את הכי אוהבת ? שחור,ירוק שילוב מנצח! למה? לא יודעת.. זה משתנה כל הזמן ובתקופה הזאת שחור וירוק. זהו. שומעת מוזיקה?אם כן מה? יאפ! Dashboard Confessional - Vindicated אוהבת גורילות? לא! אני אנטי גורילות... עדין בבונים =מירה! מתי היית בגן חיות פעם אחרונה? אוו לפני הרבה זמן! איזה 5 שנים.

Just TalTi

New member
הוו ואלינקהההה

מה שלומך? יופי.. אני שמחה.. למה הכינוי שלך הוא bad astronaut? יופי.. אני שמחה.. למה יש לך עיניים יפות? יופי.. אני שמחה.. את אוהבת להתקלח? למה? יופי.. אני שמחה.. את רוצה לרוץ לבחירות? למה? יופי.. אני שמחה.. את אוהבת מנגו כמו מירה? למה? יופי.. אני שמחה.. יש לך פיצול אישיות? למה? יופי.. אני שמחה.. את אוהבת לעצבן אותי? למה? יופי.. אני שמחה.. את אוהבת אותי? למה? יופי.. אני שמחה.. את נהנית להיות השמנטוזה המקורית? למה? יופי.. אני שמחה.. את שמחה שנגמרו לי השאלות? למה? יופי.. אני שמחה.. אז.. הממ.. היה נחמד נתראה בשמחות

bad astronaut

New member
טלינקה!

מה שלומך? הכול טוב יופי.. אני שמחה.. למה הכינוי שלך הוא bad astronaut? כי מתי שחשבתי איזה כינוי לבחור אז שמעתי בדיוק את הדיסק של הלהקה הזאת, וזה היה נשמע לי נחמד לכינוי. יופי.. אני שמחה.. למה יש לך עיניים יפות? אממ... לא יודעת
יופי.. אני שמחה.. את אוהבת להתקלח? אמממ... כן. אבל לא לחפוף את הראש. למה?כי זה מציק ואחר כך השער שלי מתנפח אם אני לא עודה פן ולעשות פן זה מעצבן ולא תמיד יש מישהו שיעשה לי פן... בנתיים יש ליש שני קורבנות ולרי ואבא שלי
יופי.. אני שמחה.. את רוצה לרוץ לבחירות? איזה בחירות? אבל כן למה לא? למה? כי אני צריכה להיכנס לכושר! יופי.. אני שמחה.. את אוהבת מנגו כמו מירה? אני בסדר עם מנגו, הוא טעים והכול אבל הדבר שאני לא אוהבת בו זה שה"חוטים" שלו נתקעים בשיניים ולי יש גם גשר אז זה עוד יותר נורא... לא נורא! נישאר עוד חודשיים! יאהוו למה?מה למה? טעים וזהו! יופי.. אני שמחה.. יש לך פיצול אישיות? לפעמים... אבל זה לא שאני באופי אר זה פשוט הדעות והמחשבות שלי אחרות. למה? ככה! יופי.. אני שמחה.. את אוהבת לעצבן אותי? אממ... אף לא עשיתי את זה אבל מתי שאני יעצבן אותך אני הודיע לך. למה?
יופי.. אני שמחה.. את אוהבת אותי? כן! =] למה? לא רוצה לא צריך! יופי.. אני שמחה.. את נהנית להיות השמנטוזה המקורית? אני השמנטוזה המקורית? יאיי! בטח שאני נהנת! למה? כי אני אוהבת את המילה... יופי.. אני שמחה.. את שמחה שנגמרו לי השאלות? לא למה? ככה יופי.. אני שמחה.. אז.. הממ.. היה נחמד נתראה בשמחות יופי... אני שמחה...

Just a Kid 3

New member
נמנמ...

שלום^^ למה? משנמע? למה? למה את לא מחליפה כינוי במסנ'? מה את חושבת עליי?
למה? ומה את חושבת על בלייק? למה? איזה שיר את שומעת עכשיו? למה? שמעת את השיר ששלחתי לך? למה? אהבת? למה? וזהו
אין לי יותר שאלות
תהני.

bad astronaut

New member
פאינה!

שלום^^ שלום! למה?את רוצה שאני אגיד לך להתראות? משנמע? טוב מאוד! למה?אני עונה על שאלון! למה את לא מחליפה כינוי במסנ'? לא יודעת, אבל אני יחליף בקרוב P= מה את חושבת עליי? כבר אמרתי לך במסנג'ר...
למה?
ומה את חושבת על בלייק? אממ... ילד עם שער של דייויד! למה?כי זה מה שהוא! איזה שיר את שומעת עכשיו? midtown- perfect למה?כי זה מה שיש בפליי ליסט. שמעת את השיר ששלחתי לך? כן! למה? כי התחשק לי! אהבת? כן! של בד רליז'ון למה? כי זה שיר יפה =] וזהו אין לי יותר שאלות תהני. למה
?

l AdidAs l

New member
*רוצחת את מירה* סתאם ../images/Emo3.gif נמנמ..ואל-

כבר קנית ספרים לשנה הבאה?
ומחברות?
וקלמר?
ותיק?
וכל הקישקושים שתוקעים בקלמר?
ונכון אני צריכה להפסיק לשאול שאלות על ביצפר כי בחופש אסור לדבר על ביצפר?
טוב אז מה המצב? =]
את עושה היום משו מיוחד בלילה?
ומחר בשבת?
יש לך חיות כלשהן?
אם לא, היית רוצה? איזה? ואם כן, היית רוצה עוד? איזה?
לא הבנתי בסוף מה עשית בשיער, מה לא עשית, מה את מתכוונת לעשות..הסבירי נא;[[
נמנמ אינלי יותר שאלות..אז..צ'או?

bad astronaut

New member
../images/Emo98.gif

כבר קנית ספרים לשנה הבאה? לא, אין לי אפילו את הרשימה. ומחברות? גם לא וקלמר?לא ותיק? גם לא וכל הקישקושים שתוקעים בקלמר? אמממ לא? ונכון אני צריכה להפסיק לשאול שאלות על ביצפר כי בחופש אסור לדבר על ביצפר? איך את יכולה לדבר ככה?!?את לא מתביישת? טוב נו את יכולה להמשיך! טוב אז מה המצב? =] הכול טוב! את עושה היום משו מיוחד בלילה? יושנת! D= ומחר בשבת? בלילה? יושנת! D= יש לך חיות כלשהן? נמלים! אם לא, היית רוצה? איזה? ואם כן, היית רוצה עוד? איזה? לא הייתי רוצה את מה שיש לי עכשיו P= ואני רוצה חתול ועם אפשר גם כלב ואולי עוד חתול! לא הבנתי בסוף מה עשית בשיער, מה לא עשית, מה את מתכוונת לעשות..הסבירי נא;[[ הבאתי תמונה לבפרית איך אני רוצה לצבוע בהתחלה חשבתי לצבוע בשחור סיני ולעשות פסים אדומים אבל ברגע האחרון התחרטתי או משהו כזה, אז התכוונתי לצבוע פסים אדומים אבל הספרית לא הבינה אותי וצבעה לי בחום [יולתר בהיר ויותר אדמדם ממה שיש לי] כמה פסים שחורים ובלונדיני [=/] אז את הבלונדיני ואת החום אני בנתיים צובעת בוורוד ובעוד איזה 3 שבועות או לפני הלימודים אני צובעת באדום את כל מה שאמור היה להיות אדום. קאפיש? =] נמנמ אינלי יותר שאלות..אז..צ'או? צ'או =[

IVaLeRyI

New member
אוו מיי גאד וואל...חחחח

" את אוהבת להתקלח? אמממ... כן. אבל לא לחפוף את הראש. למה?כי זה מציק ואחר כך השער שלי מתנפח אם אני לא עודה פן ולעשות פן זה מעצבן ולא תמיד יש מישהו שיעשה לי פן... בנתיים יש ליש שני קורבנות ולרי ואבא שלי" חחחח "אני מה זה מסריחה,את באה להתקלח???" איזה מגניב...גם אני רוצה שאלון מתישהו P:
נכון שעכשיו[7:49] את יושנת?
את באה להתקלח?
נירא לך יש משהו שאני יכולה לשאול ואני לא יודעת את התשובה?
תשאלי
נו את באה?
ולריה,אם נכין אצלך לנזיה,גם נאכל אותה אחר כך?
זהו?

bad astronaut

New member
=]

נכון שעכשיו[7:49] את יושנת? לא, עכשיו 10:51 וכן בשעה 7:49 ישנתי. את באה להתקלח? ביחד? בטח! נירא לך יש משהו שאני יכולה לשאול ואני לא יודעת את התשובה? כן בטח! תשאלי איזה תחתון אני לובשת עכשיו<? נו את באה? בואי את! ולריה,אם נכין אצלך לנזיה,גם נאכל אותה אחר כך? בטח! מה חשבת? זהו? מה זהו?

Dorin555

New member
שואלת../images/Emo13.gif

היי :] מה קורה
את שמחה שזכית בפרס
התאמצת
מתי קמת היום
מה כבר עשית היום
מה את מתכוונת לעשות
איזה להקות את אוהבת
באיזה עוד פורומים את נמצאת
אמממ..נגמר לי

bad astronaut

New member
עונה ../images/Emo13.gif

היי :] היי מה קורה? הכול טוב! את שמחה שזכית בפרס?מאוד! התאמצת? אממ לא ממש, זה פשוט יצבן הקטע לעלות את הדמג' קונטרול לאינטנט מתי קמת היום? 10 או 10 וחצי מה כבר עשית היום? הייתי במחשב וקראתי יותר מ100 עמודים מהארי פוטר וגם המכרתי לשיר! מה את מתכוונת לעשות? ללכת ליומולדת של דודה שלי איזה להקות את אוהבת? הרבה! חחח באיזה עוד פורומים את נמצאת? סימפל! קשה לי להתמיד ביותר מפורום אחד P=

למעלה