בשרשור חוקר!

Edgar Davids

New member
קרני...

שמוליק הוא החבר הכי טוב שלך?חבר, יש לי חברים יותר קרובים. מי המורה הכי מעצבנת לדעתך?הסגנית שונא אותה היא פרחה. איך נ"צ?חמודה קטנה כזאת. נכון הקניון מעפן?מאוד.חרא של קניון. איך החיים?חיים סבבה לא בא בטענות. צבע אהוב?כחול יום אהוב?שבת זמר שנוא?כל הדיכאון מזרחית. קבוצה כדורגל שנואה ואהובה?אהובה-מכבי ת"א ויובנטוס ושנואה - הפועל תל אביב ומכבי חיפה ובית"ר ירושלים ונמשיך.. כנ"ל לגבי כדורסל?ברור שמכביוכל השאר שנואות. ספר שאתה אוהב?הנסיך הקטן. סרט יפה?American History X יום טוב=)גם לך קרן גם לך.

קרניjack

New member
אתה יודע....

אפשר להיות קצת יותר אופטימי... ומי זאת הסגנית? רונית דניאל ה"בלונדינית הגבוה"?
חח לא נראה לי

Edgar Davids

New member
שנייה

אפשר לא הייתי אופטימי? ורונית דניאל כן אני שונא אותה.. שתביני היא מורה ללשון והבן שלה אומר אני הולך הבית מזה איזה חינוך..

SPFAN

New member
גיייייייייייייייייל

שאלום =) המממ שאלות מה קורה? מה חדש? מה אתה עושה? מה עדיף: שקדי מרק עם מרק או בלי? מה אתה חושב על בטטות מרקדות? איך קוראים לשולמית? יאא אני לא מקורי היום.. וגם לא בפוקוס
אין יותר שאלות, בינתיים

Edgar Davids

New member
יונייייי

שאלום =) שלום רב המממ שאלות מה קורה? הכל אחלה מה איתך? מה חדש?אממ.. לא יודע כל מיני. מה אתה עושה?עונה לך ורואה טלויזיה. מה עדיף: שקדי מרק עם מרק או בלי? מרק בכיף
מה אתה חושב על בטטות מרקדות? לפעמים בלילה לפני שינה. איך קוראים לשולמית? זה הולך ככה - שו שו שולמית טייבה ללאומית!

bad astronaut

New member
שואלת:

מה קורה?
למה שואלים מה קורה?
אתה חושב שבאמת קורה עכשיו משהו?
מה דעתך על ה"סמיילי" שמירה שמה בכותרת?
אתה רוצה גוף חטוב [
]?
זה מה שהיה כתוב לי למעלה התפוז!
אחרי ששאלתי את זה. מה אתה מרגיש?
אתה אוהב חולצות מפוספסות?
מה עם משובצות?
וחלקות?
יש לך חולצה עם הדפס כלשהו?
אם כן, איזה?
יש לך שעון בחדר?
מה השעה?
יש לך ברווז גומי?
את מתחבר לאני הפנימי שלך?
אתה יודע מזה אומר?
מי מנקה לך את החדר?
איך ניראה השולחן שלך רוב הזמן?
יש לך בגדים על הרצפה?
באיזה גודל הרמקולים שלך?
מה אתה מעדיף: בוקסר או תחתונים?
אתה רוצה לטוס לירח?
רוצה לטוס לשמש?
אתה יושן בלילה?
אתה אוהב את הפורום?
באיזה פורומים את עוד נימצא?
איזה פורום אתה הכי אוהב?
אתה אוהב את הגלידה של מקדונלדס?
מה עם של בורגראנץ'?
איזה יותר?
אתה לובש חולצות ורודות?
הסבר את תשובתך?
מה אתה מעדיף: מכנסי 3/4 או ג'ינס?
יש לך גשר?
אם לא, היית רוצה?
היה לך פעם גשר?
מה את חושב על אנשים עם גבות מחוברות?
אתה אנטי גבות מחוברות?
אתה בעד גרביים תאומות או נגד?
נמאס לך משאלות?
תסבול עוד קצת! אוקיי?
אתה גונב סמיילים מאנשים?
רצית מתישהו להיות בת?
הסבר את תשובתך!
עש כמה השער שלך ארוך?
מתי שפעם האחרונה הסתפרת?
את רוצה שיהיה לך שער כמו לכבשה?
היית רוצה להיות אריה?
מה עם חתול?
חילזון?
נמלה?
מה אתה חושב על נמלים?
ניראה שזהו...
נמאס לי! למרות שיש לי עוד שאלות אבל זהו! נרחם עליך P=
בבי!

Edgar Davids

New member
עונה :

מה קורה? סבבה מה איתך? למה שואלים מה קורה?אין לי מושג. אתה חושב שבאמת קורה עכשיו משהו? אני חושב שכן קורה. מה דעתך על ה"סמיילי" שמירה שמה בכותרת? נחמד. אתה רוצה גוף חטוב []? זה תמיד טוב. זה מה שהיה כתוב לי למעלה התפוז! חחח אחרי ששאלתי את זה. מה אתה מרגיש? כיף. אתה אוהב חולצות מפוספסות? אולי. מה עם משובצות?לא. וחלקות?כן. יש לך חולצה עם הדפס כלשהו? כן. אם כן, איזה? לאדע הרבה. יש לך שעון בחדר?כן.מעורר שיעיר אותי לבצפר. מה השעה?19:35 יש לך ברווז גומי?לא.. את מתחבר לאני הפנימי שלך?לפעמים. אתה יודע מזה אומר?כן. מי מנקה לך את החדר?אמא או אני. איך ניראה השולחן שלך רוב הזמן? מבולגן עם שטויות. יש לך בגדים על הרצפה?כן.. באיזה גודל הרמקולים שלך?קטנים חמודים אני הרוב עם אוזניות. מה אתה מעדיף: בוקסר או תחתונים?בוקסר זה כיף. אתה רוצה לטוס לירח?כן. רוצה לטוס לשמש?לא נראה לי. אתה יושן בלילה? לא..גם שיש בצפר לא. אתה אוהב את הפורום?מאוד מאוד
באיזה פורומים את עוד נימצא?מכבי ת"א וזהו. איזה פורום אתה הכי אוהב? את זה. אתה אוהב את הגלידה של מקדונלדס? של ה-1.90? כן מאוד. מה עם של בורגראנץ'?גם..זה טעים. איזה יותר?של מקדונלדס' אתה לובש חולצות ורודות?לא.. הסבר את תשובתך?לא לובש פשוט. מה אתה מעדיף: מכנסי 3/4 או ג'ינס? ג'ינס אבל גם השני חמוד. יש לך גשר?לא. אם לא, היית רוצה?לא. היה לך פעם גשר?לא. מה את חושב על אנשים עם גבות מחוברות? בכיף. אתה אנטי גבות מחוברות?לא..שיהיה בכיף. אתה בעד גרביים תאומות או נגד?בעד. נמאס לך משאלות?לא ממש לא. תסבול עוד קצת! אוקיי?בכיף. אתה גונב סמיילים מאנשים?כן לפעמים. רצית מתישהו להיות בת?לא יצא לי.. הסבר את תשובתך!אין מה להסביר. עש כמה השער שלך ארוך?אממ.. כתפיים משו כזה. מתי שפעם האחרונה הסתפרת?חופש הגדול שעבר. את רוצה שיהיה לך שער כמו לכבשה? לבבשה? היית רוצה להיות אריה? מאוד. מה עם חתול?בכיף. חילזון? לא. נמלה?גם לא. מה אתה חושב על נמלים? הם קטנות ושחורות. ניראה שזהו...לאאא נמאס לי! למרות שיש לי עוד שאלות אבל זהו! נרחם עליך P= בבי!בה ביי ואלל

הממ

מממ... טוב, 1- אתה קורא ספרים? 2- למה? 3- אז מה? 4- יש לך חיה בבית? 5- למה? 6- נכון משעמם לך? זה בסדר אין צורך לשקר 7- איזה מחשב יש לך? יש לך בחדר מילון אוקספורד? אם כן פתח בעמוד 728. מה המילה הראשונה שאתה רואה? מה הפירוש? יום טוב לך איש

Edgar Davids

New member
הממ..

טוב, 1- אתה קורא ספרים? לא. 2- למה? לא יודע לא מת על זה. 3- אז מה? 4- יש לך חיה בבית?לא. 5- למה?אבא לא רוצה חיות 6- נכון משעמם לך?כן. זה בסדר אין צורך לשקרלא משקר. 7- איזה מחשב יש לך?P-4 2.0 יש לך בחדר מילון אוקספורד? אם כן פתח בעמוד 728. מה המילה הראשונה שאתה רואה?רק בשבילך אני פותח..Snore מה הפירוש?לנחור\נחירה. יום טוב לך איש גם לך איש נחמד

double O S

New member
ווהו!!!!!!!!!!!!!1111../images/Emo96.gif

גילצ'יקיבומבום
שם מפגר נכון? [זאת אחת מהשאלות] אממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ [על זה לא צריך להגיב] כמה זמן מאז שקראת את ההודעה שלי החלטת להגיב עלייה? נכון שאתה מחלק את החיים שלך ללפני שפגשת אותי ואחרי? נכון שאתה לא במת שונא אותי? נכון שעד עכשיו השאלות היו אגואיסטיות? נכון שאתה גאה להיות חבר הפורום השני הכי ותיק פה? אם היו נותנים לך מליון דולר מה היית עושה איתם? אם הייתה לך משאלה אחת מה היית מבקש? [בלי התחכמויות] למה אתה כ"כ אוהב שאני שם שאלונים? עוד כמה שאלות אתה רוצה שיהיו פה? אם אני אמות אתה תנהל את הפורום במקומי? חוץ מהממולאים של אמא, מה אתה עוד אוהב לאכול? איזה פרס נובל היית רוצה לקבל? כאילו, באיזה תחום נכון שזאת הייתה שאלה מקורית? איזו תכונה היית רוצה שתהיה לך? איזו תכונה היית רוצה שלא תהיה לך? חוץ ממשחקי כדורגל במחשב, איזה עוד סוגים אתה אוהב? מה יש עכשיו בטלוויזיה? אח שלך לפעמים נמצא על המחשב או שהוא סתם מתחבר כדי לשנות מצב והולך? חוץ ממשפחה וחברים וכל זה, מה הכי חשוב לך בחיים? [גם לא דברים כמו בריאות וזה:[] למה במקום להגיד לי שלום יפה כשראיתי אותך במרכז אתה קפצת לי על הראש?;[ לאן היית רוצה לטוס? כמה שנים לא שינית כינוי באייסי\מסנג'ר? לאח הגדול יותר שלך קוראים גיא נכון? אתה יודע למה המקלדת מסודרת בצורה שהיא מסודרת ולא לפי ה-א-ב? אתה זוכר באיזו שנה היה גירוש ספרד? ובאיזו שנה קולומבוס גילה את אמריקה? איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף שלך? באיזה שמפו אתה משתמש? מדוע שמת 2 נקודות אחרי שכתבת "חברים" בתשובה למירה? למה קשה לצלם תמונה? [כן, נגמרות לי השאלות אבל זיבי אני אשאל הרבה] ישלך כל מיני אישיויות? נגיד, מתנהג בצורה מסוימת עם החברים הקרובים ועם קבוצה אחרת של חברים אתה מתנהג שונה... סדרות מצוירות אתה אוהב? אם כן, אילו סדרות? תן 3 שמות של תכניות נוסטלגיות: היית רואה את הסדרות האלה? כשאתה ממש צמא אתה שותה מים או קולה? אתה יודע שבקולה יש 140 ומשו קלוריות לפחית?
ממה אתה פוחד? [ג'וקים, נחשים וכאלה...] מדוע זה מפחיד אותך? קראת את הכתבות שלי מה-2 עיתונים של הפרלמנט? אם כן, מה דעתך? אם לא, למה לא קראת???????????????????????????>< היית רוצה שיהיו עוד שאלות פה? the end

Edgar Davids

New member
ווהווו

גילצ'יקיבומבום שם מפגר נכון? [זאת אחת מהשאלות] נכון אממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ [על זה לא צריך להגיב] כמה זמן מאז שקראת את ההודעה שלי החלטת להגיב עלייה?שניות ספורות. נכון שאתה מחלק את החיים שלך ללפני שפגשת אותי ואחרי?לא נכון נכון שאתה לא במת שונא אותי?אולי נכון שעד עכשיו השאלות היו אגואיסטיות?נכון נכון שאתה גאה להיות חבר הפורום השני הכי ותיק פה?נכון אם היו נותנים לך מליון דולר מה היית עושה איתם? תורם. אם הייתה לך משאלה אחת מה היית מבקש? [בלי התחכמויות] אושר. למה אתה כ"כ אוהב שאני שם שאלונים? זה כיף לענות על שאלות. עוד כמה שאלות אתה רוצה שיהיו פה? מלאא עד אין סוף. אם אני אמות אתה תנהל את הפורום במקומי?כן נראה לי שכן. חוץ מהממולאים של אמא, מה אתה עוד אוהב לאכול? אמ.. עוד הרבה... איזה פרס נובל היית רוצה לקבל? כאילו, באיזה תחום לא משנה לי. נכון שזאת הייתה שאלה מקורית? מאוד מאוד. איזו תכונה היית רוצה שתהיה לך? שאלה קשה.חוסר פחד. איזו תכונה היית רוצה שלא תהיה לך? מסתפק בשלי. חוץ ממשחקי כדורגל במחשב, איזה עוד סוגים אתה אוהב? אממ.. כל ספורט שקיים וגם מכות יריות שטויות כאלה. מה יש עכשיו בטלוויזיה? בני סכנין-בית"ר בערוץ 5. אח שלך לפעמים נמצא על המחשב או שהוא סתם מתחבר כדי לשנות מצב והולך? הוא נמצא לפעמים. חוץ ממשפחה וחברים וכל זה, מה הכי חשוב לך בחיים? [גם לא דברים כמו בריאות וזה:[] אהבה.. למה במקום להגיד לי שלום יפה כשראיתי אותך במרכז אתה קפצת לי על הראש?;[ אני אוהב לעשות שטויות. לאן היית רוצה לטוס? שוויץ. כמה שנים לא שינית כינוי באייסי\מסנג'ר? הרבה זמן. לאח הגדול יותר שלך קוראים גיא נכון? כן. אתה יודע למה המקלדת מסודרת בצורה שהיא מסודרת ולא לפי ה-א-ב? אין לי מושג..למה? אתה זוכר באיזו שנה היה גירוש ספרד? שכחתי ובאיזו שנה קולומבוס גילה את אמריקה? זוכר. איזה חלק אתה הכי אוהב בגוף שלך? שום דבר. באיזה שמפו אתה משתמש?head And Shoulders מדוע שמת 2 נקודות אחרי שכתבת "חברים" בתשובה למירה? לאדע יצא ככה. למה קשה לצלם תמונה? לא קשה..פשוט אין איך..ואני גם לא פוטוגני. [כן, נגמרות לי השאלות אבל זיבי אני אשאל הרבה]שאל ישלך כל מיני אישיויות? נגיד, מתנהג בצורה מסוימת עם החברים הקרובים ועם קבוצה אחרת של חברים אתה מתנהג שונה... מתנהג תמיד כמו שאני. סדרות מצוירות אתה אוהב? מאוד. אם כן, אילו סדרות?סימפסונס וכל האלה של ניקולודיאון. תן 3 שמות של תכניות נוסטלגיות: רובוטריקים, היה היה, רגע עם דודלי. היית רואה את הסדרות האלה? כן. כשאתה ממש צמא אתה שותה מים או קולה? ממש צמא כאילו מכדורגל שאני חוזר אז מים סתם ככה אז קולה. אתה יודע שבקולה יש 140 ומשו קלוריות לפחית? כן. ממה אתה פוחד? [ג'וקים, נחשים וכאלה...] מפחד מאש. מדוע זה מפחיד אותך? לא יודע אין לי מושג. קראת את הכתבות שלי מה-2 עיתונים של הפרלמנט? ברור. אם כן, מה דעתך?מעניינות מאוד. אם לא, למה לא קראת???????????????????????????>< היית רוצה שיהיו עוד שאלות פה?כן מאוד. the endBB

לינקנית

New member
תגיד ששאלת..

איזה חלק הוא הכי אהב בגוף שלו ... ציפית שהוא יענה לך הזין שלו??

לינקנית

New member
האמ חח איזה חמודה..

*לא סתם עבר לי במוח* מנסה להפסיק לצחוק*לא עוזר*

mirrra

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני פשוט מנסה לעמוד בהבטחה שלי.. כן, אני יודעת שלא מתאים לי

למעלה