בשרשור חוקר!

mirrra

New member
../images/Emo18.gif בשרשור חוקר! ../images/Emo18.gif

נו נו הנה עבר לו עוד שבוע
כדיי לבחור את המותקף השבועי דיפדפתי לי וראיתי שגיל השתחווה לי יפה מאוד, ומגיע לו. [כמובן שקיבלתי שוחד משמוליק אבל זה לא קשור לעניין בכלל
] אז כמו שהבנתם, כן כן, הנחקר השבועי הוא
Edgar Davids- גיל תביאו אותה בחקירה!

mirrra

New member
ואני, ראשונה למרבה הפלא, שוב. ../images/Emo12.gif

1. תאר בבקשה את יחסיך עם טלי! [?] 2. תאר בבקשה את יחסיך עם שמוליק! [?] 3. אתה מתכוון לשים תמונה בשרשור תמונות! [?] 4. מה עד עכשיו עשית בחופש? 5. מה אתה מתכנן לעשות עוד בחופש? 6. האם ללכת למפגש שלנו נכלל בתשובתך לשאלה הקודמת? 7. יש לך חורים כלשהם? [לא, לא נחיריים וכאלה.] 8. ואחרון חביבי סביב שביב.. אתה אוהב מנגו?

Edgar Davids

New member
אוקיי נתחיל

. תאר בבקשה את יחסיך עם טלי! [?]
2. תאר בבקשה את יחסיך עם שמוליק! [?] חברים.. 3. אתה מתכוון לשים תמונה בשרשור תמונות! [?] לא..כי אין לי 4. מה עד עכשיו עשית בחופש? עם חברים בריכה כל מיני שטויות 5. מה אתה מתכנן לעשות עוד בחופש? אילת, ועם חברים כנראה 6. האם ללכת למפגש שלנו נכלל בתשובתך לשאלה הקודמת? לא, אני לא בא בגלל אילת 7. יש לך חורים כלשהם? [לא, לא נחיריים וכאלה.] אין לי חורים 8. ואחרון חביבי סביב שביב.. אתה אוהב מנגו? מאוד מאוד אני מת על מנגו!

mirrra

New member
אני חייבת להגיד

שרוב התשובות עיצבנו אותי אבל האחרונה כיפתה על הכל! מזה אין לך? אז תצלם! זה לא קשה! את הלב המזורגג הזה ראית 834795 פעמים, אני רוצה שתפרט! ואנחנו הרבה יותר שווים מאילץ!

Edgar Davids

New member
חחחחח

זה כן קשה לצלם. חחחח אתם יותר שווים אולי מאילת אבל אני לא יכול לוותר סורי.

בטלקאפ

New member
גיל../images/Emo2.gif

מה צבע עניים שלך? שיער? נכון שאתה זבל כי אתה לא בא למפגש
? מי השחקן שאתה הכי אוהב בכדורגל או משו[קאקא!!!]?

Edgar Davids

New member
בטללל

מה צבע עניים שלך? חום.. שיער? חום קרוב לשחור נכון שאתה זבל כי אתה לא בא למפגש? מצטער אני לא יכול לעשות כלום. מי השחקן שאתה הכי אוהב בכדורגל או משו[קאקא!!!]? אממ. להגיד לך את האמת הוא לא השחקן הכי אהוב עליי. השחקן הכי אהוב עליי הוא כמובן אלסנדרו דל פיירו.

Just TalTi

New member
גילווו

הממ.. בוקר טוב! בוקר טוב! בוקר טוב! איך ישנת? למה אתה אוהב לעצבן את שמוליק
? אתה רוצה לדעת לעוף? למה? אתה רוצה בית על עץ? למה? אתה רוצה אחות? למה? אתה רוצה חברה? למה? אתה רוצה לשחק מחבואים? למה? אתה אוהב אותי
? למה? אתה רוצה לאכול? למה? אתה רוצה לישון? למה? טוב, דיי. שיגעתי אותך

Edgar Davids

New member
טולטטטטט

הממ.. בוקר טוב! בוקר אור בוקר טוב! בוקר אור בוקר טוב! בוקר אור איך ישנת? ישנתי מצויין למה אתה אוהב לעצבן את שמוליק ? כי זה כיף הוא מתשגע מכלום אתה רוצה לדעת לעוף? כן ברור למה?כדי לברוח לפעמים מדברים ובריחה זה פתרון לפעמים. אתה רוצה בית על עץ? היה לי פעם שהייתי קטן למה? גם בריחה ממשו ולהיות עם עצמך. אתה רוצה אחות? ברור למה? לשמור עליה. אתה רוצה חברה? כן למה? רוצה לאהוב מישהי אתה רוצה לשחק מחבואים? כן למה?כי הרבה זמן לא שיחקתי ואני טוב בזה. אתה אוהב אותי ? מאוד למה?בגלל הרבה סיבות שאין לי מקום פה לכתוב אותן. אתה רוצה לאכול?כן אבל עוד מעט למה?כי חייבים לאכול אם לא מתים. אתה רוצה לישון? עכשיו קמתי אז לישון? למה? לא בא לי לישון עכשיו.

Satla ruleS

New member
נעלבתי;[ [וגם שאלות ../images/Emo11.gif]

כבר הבטחת לי לפני טלי אפילו
אני יכולה להביא לך הוכחה;[ זהו זה, לא חשבתי שאני אאלץ לומר את זה...אבל.. הלוואי שכל המנגואים ימותו
... גיל
מה המצב?;] שמת לב שכל פעם כשיש ב"שרשור חוקר" אני שואלת את הנשאל שאלה ראשונה-מה המצב? טוב נמאס מהבילבולי מוח.. גם אתה שונא את בני גורן?
אה כן..מה הצבע האהוב עלייך? והשנוא? ומקום שני אהוב? ומקום שני שנוא? מה הדבר שבחיים..אבל בחיים לא תיתן לכלב [שאין לך
] לאכול? באיזה צבע קירות הבניין שלך? ובאיזה צבע קירות החדר שלך? מאיזו חברה הפלא שלך? יש לך אמפי3/אייפוד? אם כן - כמה MB ? טוב נמאס? נמאס. למה? ככה. ביי? להת'
יומטוב, שבת שלום.

mirrra

New member
נו ../images/Emo122.gif

אני שוכחת!!! תזכירי לי פעם הבאה
מזה הקללה הזאת?!?!?!?!?! בעצם לא, אני לא אשים אותך! תבקשי סליחה!

Edgar Davids

New member
לא אומרים שאת מסטולים עדי!

גיל מה המצב?;] סבבה מה איתך עדי? שמת לב שכל פעם כשיש ב"שרשור חוקר" אני שואלת את הנשאל שאלה ראשונה-מה המצב? כן וזה נחמד . טוב נמאס מהבילבולי מוח.. גם אתה שונא את בני גורן? ברור והוא בכלא עכשיו. אה כן..מה הצבע האהוב עלייך? כחול אם אפשר שילוב אז צהוב כחול והשנוא? ירוק ומקום שני אהוב?צהוב ומקום שני שנוא?אדום מה הדבר שבחיים..אבל בחיים לא תיתן לכלב [שאין לך ] לאכול? רגל של כסא. באיזה צבע קירות הבניין שלך? לבן. ובאיזה צבע קירות החדר שלך? צהוב לבן. מאיזו חברה הפלא שלך? חברת פלאפון
יש לך אמפי3/אייפוד? אמפי 3. אם כן - כמה MB ?ג'יגה טוב נמאס?לא
היה כיף מאוד! נמאס. למה?לאאא ככה. ביי? להת' יומטוב, שבת שלום. גם לך

Satla ruleS

New member
"לא אומרים שאת מסטולים עדי!"

למה המשפט לא נראה לי הגיוני?

לינקנית

New member
גילוששששששששששש

-מתי פעם אחרונה שהקאת? 2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה? 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך? 4-המילה שעולה לך עכשו בראש? 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד? 6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים] 7-מה הפחד שלכם? 8- כמה נפשות בבית? 9-ארטיק\גלידה? 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב
או
] ארטישוק כפות דקלים חציל גויאבה ממרח כבד גלידת תאנים חמאת בוטנים 11-האם אתה כותב למגירה? 12-אוהב שירה? 13-בן כמה אתה בכלל? 14-מאוהב במישהו\י? 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך? 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם] 17-מה מרגש אתכם? 18-מה מעציב אתכם? 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה? 20-שאלה אחרונה וחגיגית- מתי פעם אחרונה עשיתם קקי ? מה אתה מהאפשרויות הבאות: 1) פקצה 2) רגילה 3) מגניבה 4) מצחיקה 5) אדישה 6) משוגעת 7) אחר מה הצבע הכי מתאים ל: פקאצות? רגילים? מגניבים? מצחיקים? אדישים? משוגעים? מה המילה הכי מתאימה ל: פקאצות: רגילים: מגניבים: מצחיקים: אדישים: משוגעים: מה אתה חושב על: פקאצות: רגילים: מגניבים: מצחיקים: אדישים: משוגעים: יש לך חבר/ה? אם כן, מי התחיל עם מי? אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? מה עושה לך את זה בבנים/בנות? האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? האם אי פעם בגדו בך? אי פעם התנשקת? מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? על הארי פוטר.. - אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר? 2- יודעים מי כתב אותה? 3- אוהבים אותם? 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר? 5- ועוד פתחו עליו פורום? 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן) 7- ראיתם את הסרט? 8- את כל הסרטים? 9- אם כן, אהבתם? 10- אם לא, למה אל ראיתם? 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך? 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר?????? מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו? מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)? מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים? אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? בא לכם לספר לי עליו קצת? מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? יודעים מיזאת מיתרוש? מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט? מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס? אתם אוהבים כדורגל? מה עדיף: בנים או בנות? סוני או מוטורולה? גיימ און בתפוז או ואללה כיף? על החדר שלך.. יש לכם חדר פרטי? אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? אוהבים/שונאים ת'צבע? אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? איך החדר מעוצב? מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? יש לכם שלט על הדלת של החדר? אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? יש לכם פוסטרים? אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? יש לך חדר גדול או קטן? על הכינוים.. מה הכינוי שלך בתפוז? למה בחרת אותו? אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? כמה זמן אתה עם הינוי הזה? רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? הכינוי שלך מאגניב? הכינוי שלך שולט? היכנוי שלך שווה? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?

mirrra

New member
אוקיי...../images/Emo4.gif הסברון

את לא אמורה להעתיק שאלונים מוכנים, כל הקטע שאלה שאלות שאת מחברת והם מופנות במיוחד לבן אדם שנבחר... מצטערת שלא צירפתי את ההוראות, הייתי בטוחה שזה ברור לכולם...

Edgar Davids

New member
עונהה

-מתי פעם אחרונה שהקאת? לא זוכר אני בקושי מקיא. 2- האםנשארת פעם ער כל הלילה? למה? כן מלא פעמים לא נרדם. 3-מה חיצונית אתה אוהב בעצמך? לא אוהב בעצמי כלום. 4-המילה שעולה לך עכשו בראש? פלאפון לא יודע למה. 5-אם היית מורה,באיזה מקצוע היית מלמד? פסיכולוגיה. 6-יש לכם בלוג?[אפשר לצרך כתובת אם נורא מתעקשים] לא. 7-מה הפחד שלכם? להרוג מישהו. 8- כמה נפשות בבית?חמישה 9-ארטיק\גלידה?גלידה. 10- האם אתם אוהבים את הדברים הבאים: [לסמן ב או ] ארטישוקלא כפות דקליםלא חציללא גויאבהלא ממרח כבדלא גלידת תאניםלא חמאת בוטניםכן 11-האם אתה כותב למגירה? לא. 12-אוהב שירה?כן. 13-בן כמה אתה בכלל? 16. 14-מאוהב במישהו\י?לא. 15-נמשך בד"כ לצעירים ממך או למבוגרים ממך? לא משנה לי כל כך. 16-מה אתם הכי רוצים להיות?[יכול להיות מקצוע,אדם מסוים,חפץ,חיה..מה שבא לכם] מאושר. 17-מה מרגש אתכם? כל מיני. 18-מה מעציב אתכם? סרטים עצובים מאוד. 19-מה הצחיק אתכם לאחרונה? כל הזמן אני צוחק. 20-שאלה אחרונה וחגיגית- מתי פעם אחרונה עשיתם קקי ? אתמול .. מה אתה מהאפשרויות הבאות: 1) פקצה 2) רגילה 3) מגניבה 4) מצחיקה 5) אדישה 6) משוגעת 7) אחר|v| מה הצבע הכי מתאים ל: פקאצות?ורוד רגילים?כחול מגניבים?ירוק מצחיקים?צהוב אדישים?חום משוגעים?לבן מה המילה הכי מתאימה ל: פקאצות:ווואי רגילים:מאיפה לי. מגניבים:פנאן מצחיקים: לאדע אדישים:שנייה משוגעים:איפה אני? מה אתה חושב על: פקאצות:לא מת עליהן רגילים:בכיף מגניבים:בכיף מצחיקים:בכיף אדישים:בכיף משוגעים:בכיף יש לך חבר/ה?לא אם כן, מי התחיל עם מי? אם לא, היית רוצה חבר?, האם זה מישהו/מישהי ספיציפי/ת? כן אין מישי ספציפית. האם אי פעם הציעו לך חברות ולא הסכמת? כן. מה עושה לך את זה בבנים/בנות? תווי פנים ורגליים. האם אי פעם הרגשת מחוזר/ת? כן. האם אי פעם מישהו 'גנב לך' את מי שאהבת? לא. האם אי פעם הסכמת להצעת חברות וזו היתה שטות גמורה? כן. האם אי פעם בגדו בך? לא. אי פעם התנשקת? כן. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?כתה ו'.. על הארי פוטר.. - אתם מכירים את סדרת הספרים של הארי פוטר?כן. 2- יודעים מי כתב אותה?כן. 3- אוהבים אותם?קצת. 4- למה לדעתכם יש היסטריה כזאת גדולה מסביב לספר?אין לי מושג 5- ועוד פתחו עליו פורום?בהצלחה. 6- בכלל.. קראתם את הסידרה? (Pעברית או אנגלית אם כן)לא. 7- ראיתם את הסרט?כן. 8- את כל הסרטים?לא. 9- אם כן, אהבתם?הראשון שראיתי חמוד. 10- אם לא, למה אל ראיתם?לא יצא לי. 11- למי שראה: האפקטים שם טובים לפי דעתך?כן חמודים. 12- ואחרון.. האם גם את\ה נרגש\ת מיציאת הספר ומצפה לו בקוצר רוח ובנשימה עצורה ומת\ה לקרוא אותו כבר??????לא. מה המילה הראשונה שעולה לכם בראש עכשיו?פלאפון שאלת כבר. מהבא לכם לאכול (אם בא לכם)?בא לי לשתות. מה הדבר הראשון שאמרתם שיצאתים מביה"ס ביום האחרון של הלימודים?פנאן חופש. אתם אוהבים את המורה לאנגלית שהיתה לכם? לא..זונה. מה הספר הכי טוב שקראתם בחודש האחרון? לא קראתי בזמן האחרון.
בא לכם לספר לי עליו קצת? מה הדבר הכי מטורף שתירצו לעשות? הכל אני רוצה. יודעים מיזאת מיתרוש?לא. מתי בפעם האחרונה שיחקתם באולינג? שנה שעברה מתי בפעם האחרונה ראיתם סרט?שלשום. מתי בפעם האחרונה הייתם חולים? שנה שעברה מתי בפעם האחרונה אכלתם בורקס?אתמול אתם אוהבים כדורגל? מאוד. מה עדיף: בנים או בנות?בנות-המין היפה. סוני או מוטורולה?סוני גיימ און בתפוז או ואללה כיף? מאיפה לי. על החדר שלך.. יש לכם חדר פרטי?כן. אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם?צהוב לבן. אוהבים/שונאים ת'צבע?אוהב אותו. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?צהוב כחול. איך החדר מעוצב? קשה להסביר. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?מיטה מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?ספרייה יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא. אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא. יש לכם פוסטרים?כן. אם כן-של מי/מה?כדורגל. אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?מבולגן. מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?אמא או אני. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?לחבר שלי . יש לך חדר גדול או קטן?יחסית גדול. על הכינוים.. מה הכינוי שלך בתפוז?Edgar Davids למה בחרת אותו?מת על השחקן. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?רוצה להחליף. החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?כינוי ראשון. כמה זמן אתה עם הינוי הזה?לא בדקתי. רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס?לא. הכינוי שלך מאגניב?כן. הכינוי שלך שולט?כן. היכנוי שלך שווה?כן. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? ברור שלי!

mirrra

New member
אה?

אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?רוצה להחליף למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? ברור שלי! זה לא הכי הגיוני...

למעלה