בעיות שינה

annes

New member
אני לא חושבת שניתן

הקטע עם תינוקות, זה שאם מחזיקים אותם מעבר לשעת העייפות שלהם, הם נהיים באטרפיה כזו - כמו על ספיד, ויותר גרוע מזה, דווקא שהם הולכים לישון מאוחר הם קמים יותר מוקדם למחרת - הפתרון הוא ללכת לישון מוקדם יותר בעצמכם - נאמר ע"י אמא שבעבר לא ראתה את המיטה לפני 1-2, והיום ב-9 נרדמת בכורסא...

balbalik

New member
לא עובד. מנסיון.

אני לא יודעת בן כמה רותם אבל יכולה להגיד לך שמנסיון גם כשהקטנצ'יק הלך לישון בתשע עשר הוא עדין קם ב-1, סביב 4-5 ואח"כ בשבע לגמרי. תהני מזה שיש לך ערב שלם שקט ולבד ויחסית מעט קימות בלילה, לא כולם זוכים גם לזה...

nuli4

New member
../images/Emo42.gifגם אצלנו המצב קשה...

הקטנצ'יק כבר כמעט בן 11 חודשים ולא מצליח להרדם בעצמו בשום מצב ובשום זמן. הוא עדיין יונק ורגיל להרדם עם הציצי אבל איך שמרגיש את המיטה שלו (אחרי שנרדם) הוא מיד מתעורר, כך גם כשנרדם על הידיים או על כדור פיזיו. כאמור להרדים את עצמו לא יודע למרות שבעבר כשהיה מתעורר באמצע הלילה ידע להרדם חזרה אבל מאז שלמד להעמד המצב הרבה יותר קשה ואיך שמתעורר נעמד, גם כשמנסים להשכיב אותו חזרה. הרם הורד לא הולך וכבר נשבר הגב כי כאמור הוא ישר נעמד. לשיטת ה 5 דק' אני לא מוכנה כי הוא לא יחזור לשכב אחרי שנעמד וסתם יצרח (היו נסיונות לצאת מהחדר לכמה זמן או לחילופין לעמוד לידו...) לסיכום אני מיואשת והוא כבר גדול וכבד... עצות וחכמות יתקבלו בברכה! תודה שאפשרתם לי לקטר קצת

annes

New member
בגיל שלו

היא אומרת לא לעשות "הרם הורד" אלא רק הורד - שזה עובד ככה: כל פעם שהוא נעמד, משכיבים אותו (בלי להרים אותו), אם הוא בוכה, מנחמים אותו בלי להרים ומשכיבים בחזרה רק אם הוא נעמד (יותר טוב לגב, לא?)

nuli4

New member
זה מה שעשינו

וזה באמת הורד הורד. וזה לא הולך. הגב בכל זאת כואב כי כל הזמן צריך להתכופף ולהלחם איתו שישכב. גם עכשיו ניסיתי להרדים אותו וזה לקח בערך שעה וחצי כשמראש הוא היה מותש כי לא הצליח להרדם במשך היום, כלומר הוא נרדם אבל כשהשכבנו אותו במיטה התעורר ולא הצליח להרדם שוב. אני כבר גמורה.

למעלה