K KerenWelling New member 10/9/04 #8 עוד ג'יימס והמבט הזה..חוחו!! ותיראו מי מאחורה עולה על המטובבב יאאיאיאיאיאיאאאאאא סוויספורט..הופה הופה!
עוד ג'יימס והמבט הזה..חוחו!! ותיראו מי מאחורה עולה על המטובבב יאאיאיאיאיאיאאאאאא סוויספורט..הופה הופה!
K KerenWelling New member 10/9/04 #10 ג'יימס איזה חמודדדדדדדדדדד תראו על המזווזה בצד ימין הכי למעלה מה כתוב..הופה הופה...
מ מיצי007 New member 11/9/04 #73 הממממ רק אני מתגרה מהתמונה הזאת? יש בזה משהו פשוט שכולם כזה ביחד...דחוסים באותו מקום...הממממ....
ה הדס מנסון New member 10/9/04 #15 אני כבר מבדילה בייניהם הגיע הזמן לא...? חוצמזה שהלסת של מיקי יותר רחווה כזאת.........
K KerenWelling New member 10/9/04 #20 כן היא יותר רחבה וגם השפתיים שלו יותר עבות וצבע העיניים שלהם שונה. בכלל הם נורא שונים... רק השיער (שגם בארוך שונה...) מבלבל אנשים כנראה...
כן היא יותר רחבה וגם השפתיים שלו יותר עבות וצבע העיניים שלהם שונה. בכלל הם נורא שונים... רק השיער (שגם בארוך שונה...) מבלבל אנשים כנראה...
K KerenWelling New member 10/9/04 #35 יש להם אובססיה. ../images/Emo94.gif ושתקלטו שהם ירדו מהאוטובוס בשביל זה! פחחחח
K KerenWelling New member 10/9/04 #37 "גררר אני חיה מלאה בשיער..גרררר" מייקל וג'יימס.. זה מייקל עם הרעמה... איזו תמונה רומנטית!!!טיהי!