ביטול האירוח

כמה קטנות

קודם כל למה לא עומר..?!?!?!?-ציפיתי..
בכל מקרה,אני רק רוצה להגיד וואו איזה אנרגיות יש לבן אדם הזה-זה יישמע אולי מתלהב אבל אולי הוא צריך ללכת ולעשות עם זה משהו-אני האמת סימנתי 2 זוגות מהתחלה אליענה ואורון ועומר וויקטוריה.. בכל מקרה,שאלה של ממש אין לי,אבל אליענה ואורון אתם רוקדים חבל על הזמן ואני אתגעגע לעומר.. שיהיה לכולכם אחלה של ערב,שלו ונעים,

n o z A

New member
אין לי ממש שאלה....אבל

זאת התכנית הראשונה שיוצא לי לראות ואני חייבת להגיד שיש ביניכם כימיה מדהימה...קבלו ח"ח על החיבור המשגע

איך אני מגיעה לשוחח איתם?

אוקיי הם יהיהו בצצט? ויהיה אפשר לשוחח יאתם בכללי? איך זה תסבירו לי

SuRuK

New member
שאלה לעומר ברנע

אולי זה התפקיד שלך אולי ככה אני חושב לפי הדמויות ששיחקת אולי זה בגלל ההתנהגות שלך אבל איכשהו אני מרגיש שאתה יותר מדי "חש" בעצמך אני חושב שאתה צריך ללמוד יותר על צניעות

שאלה לעומר ברנע

אני מסכימה אתך. נראה באמת שהוא משחק תפקיד ולא כל כך נהנה לרקוד.

פירגונים...

אוקי....לדעתי עומר רקד מדהים,הוא ממש הישתפר למרות שבאמת באמת לא היה מצב שהוא רקד לא טוב!!!!ואים עומר קורא את התגובה אז רק שתדע שאתה רקדן מעולה...והיית ממש רציני ויפיוף כתמיד..כל הכבוד!!{אהה...ודרך אגב סתם שתדע שאח שלך רוי ממש ממש ממש יפה..אתמול צילמו אותו איזה שתי שניות בתוכנית..}וכל מי שאמר משו על איך שאתה רוקד שהוא לא על הצד החיובי בתוכנית כמו למשל הפאקינג שופטים מפגרים..אז הוא דפוק!1וזהו...תיתעודד ואל תיהיה מבואס מההדחה...לאב יו דניאלה!

lamoon

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חושבת (ואני בטוחה שיש הרבה, הרבה מאוד שיסכימו איתי) שעומר רקד מדהים!!! ואין ספק וראו עליו שהוא אכן כן נהנה ואפילו נהנה מאוד!!! תפקיד? איזה תפקיד בראש שלכם? אני לא מכירה את עומר אישית, אבל הספיק לי לראות ראיון אחד שלו (נראה לי שזה היה ב-Y בלילה...) בכדי לקלוט שהבנאדם הוא טיפוס סופר אותנטי. וגם אם יש עליו קצת פוזה, יש לו על מה, ועל הרחבה היה לו חופשי על מה להתגאות, אין פה מקום לויכוח יש לו את זה ויש לו את זה בגדול, זה שהוא הודח זה פאק של ההפקה והם יוכלו אותה בצניחה ברייטינג...

כנס שניה..suruk

חחחח זה ממש בידיוק מה שאני חשבתי על עומר אחרי שראיתי אותו משחק באסתי המכוערת אבל גיליתי שהוא ממש לא כזה אחרי שהוא היה עצמו ולא בדמות...ואתה צודק שהוא קצת קצת חש מעצמו...אבל ממש קצת כי ת'אמת יש לו במה לחוש...אבל בסך הכל הוא אחלה והוא ממש חמוד...וכמובן יפה!!

ri8

New member
../images/Emo67.gif

המילה "זין" היתה במקום לדעתך ?

עומר וויקטוריה..

שאלה לעומר- שחבר של ויקטוריה(אלכס) בא לראות אותכם בחזרות. איך הרגשת באותו רגע? ודרך אגב-הייתם צריכים לנצח! ולויקטוריה- קודם עשית עבודה מצויינת
ממש אהבתי את שניכם! עכשיו... איך היה לעבוד עם עומר? ועומר בבקשה ד'ש קטן למאי

divine E

New member
בע"ח לעומר!!!!!!!

אם אומרים לך לנעול עור או ללבוש פרווה , כיצד תגיב? ממש מעריכה אותך על תרומתך לבע"ח החיים.. נפגש שוב בהפגנות :)

ShiRuSh27

New member
שאלות..=]

קודם כל רק שתדעו שרקדתם הכי יפה שישששש..!!!!!!!! והתבאסתי שהעיפו אתכם..=[ ויקטוריה-את מהממת..!! :) עומר-כל הכבוד..!!!! ויש לי שאלה אלייך: אתה מתכוון להמשיך לרקוד ריקודים סלוניים.!?

sukrazit

New member
הנה שאלה...

ממש מגניב לי שגם את וגם אפרת(בוימולד) מתארחות היום בפורום אז מה כבר יש לי להגיד לך? שאת שחקנית נפלאה...ושזה בטוח שרקדת בעבר ואם לא אז קבלי את זה כמחמאה כי זה נראה כאילו את ממש מקצועית... הייתי רוצה לדעת..מאיזה ארץ עלית לארץ? כי את יודעת ספרדית נכון?

למעלה