ארוך.

TanyaF

New member
../images/Emo18.gif ארוך.../images/Emo18.gif

כנראה שאמא צדקה. שום-דבר לא קורה סתם. ואם זה לא היה קורה עכשיו, אז זה היה קורה אחר כך שוב. הגעתי עד אליו, והוא אמר שהוא לא מעוניין לראות אותי. שיש לו בחילה. שאני מרגיזה אותו. ואני... כמו סמרטוט, ניסיתי לשכנע אותו, ואולי זה בסדר, שהייתי סמרטוט, למדתי על בשרי, וזו הדרך הכי טובה ללמוד. אני צריכה לשכוח אותו. הוא אפילו מתנה ליומולדת לא קנה לי ... אפילו לא משהו קטן... אם הוא היה מביא לי משהו בחמש אגורות זה כבר היה משמח אותי. מילא מתנה... אבל גם ברכה הוא לא רשם לי, אפילו לא משהו קטן. ואני ככה, כל פעם ... חיכיתי לו מהצבא, שיחזור... חיכיתי שהוא יחזור וייתן לי את כל תשומת הלב, שייקח לי את היד וייספר לי כמה שהוא התגעגע וכמה שהוא שמח להיות איתי. ואיך כל פעם עקץ לי בלב כשהוא היה הולך לצבא בלי למצמץ, וזה הטריף אותי, איך שאני כל פעם בוכה כשהוא הולך. הטריף אותי שהוא לא שלח לי הודעות. ולא צילצל. וכל הזמן היה איתי בתחרות של מי יצלצל ראשון. כן. אתמול רבנו. אמרתי לו שאני רוצה קצת יותר תשומת לב, ניסיתי לקחת אותו לשיחה, שכל כך הרבה פעמים ניסיתי ליצור וליזום. אף פעם הוא לא היה מדבר. אף פעם. תמיד היו שתיקות. תמיד אני הייתי שופכת הכל. הייתי מדברת ובוכה ונרגעת. תמיד אחרי השיחה כשרבנו, תמיד הרגשתי שאני זו שאשמה. "לעזאזל. אני כל כך מטומטמת. למה הייתי צריכה להתחיל את השיחה הזאת". "הכל בגללי. לא הייתי צריכה לברר מה קורה עם היחסים שלנו, הייתי פשוט צריכה להיות איתו ולשתוק". היינו רבים, ותמיד, הייתי חוזרת הביתה ובוכה במיטה. ניסיתי להסביר לו. ניסיתי לדבר איתו. ניסיתי ללחוש לו. ניסיתי לבקש ממנו שיצלצל אלי יותר, וככה, ממש במילים האלה "בבקשה, תשלח לי יותר הודעות, זה משמח אותי". אבל שום דבר לא היה מחזיק מעמד. ואני לא מבינה, מה עשיתי לא בסדר. אני באמת לא מבינה. תמיד הייתי שם כשהוא חזר. אם הוא היה מרגיז אותי, ויום למחרת מגיע אלי בשביל להתנצל, הייתי מקבלת אותו בזרועות פתוחות, וחס וחלילה, אף פעם לא הייתי אומרת שיש לי מכל זה בחילה. אף פעם. כולנו בני אדם בסופו של דבר, וגם אני, ולאט לאט הכל הצתבר לי בבטן. הרגשתי שהוא לא מתייחס אלי בכלל. הרגשתי כמו קישוט בסופי שבוע. זה מאוד קשה כשאדם לא מסוגל לסלוח. אני סלחתי לו שאפילו ברכה ליומולדת 19 שלי לא קיבלתי. סלחתי לו על כל. אני לא אתפלא אם הוא ימשיך בכזו קלות הלאה, ואני ארגיש בכל יום שהבטן שלי נחתכת מחדש. סבתא וסבא אמרו לי "הוא לא בשבילך, את כל הזמן בוכה ממנו, מתי בפעם האחרונה הוא עשה לך משהו נעים? תקשיבי לנו, יש לנו יותר ניסיון חיים, אנחנו רואים אותך מהצד". אבל מי בכלל מקשיב למבוגרים, מה הם יודעים, ואיזה אבסורד זה, שבסופו של דבר, כל מה שהם אמרו, מתברר כנכון. נחתכת לי הבטן לשניים. פתאום כל הזכרונות הטובים שלנו יחד עולים אצלי בראש. ואיך זה שיעבור שבוע, ושבעויים, וחודש, ואני לא אשמע ממנו. ואני אחשוב לעצמי, מה הוא עושה עכשיו. ועכשיו... כשאני מתחילה להיות עצובה, אני ישר חושבת על כל הדברים הפחות טובים שהיו, כמו עם היומולדת שלי, אבל לא רק. ואז כבר פחות כואב. הכי כואב לי לחשוב שאני זו שאשמה, ואולי אני זו שאשמה. הייתי צריכה לשתוק. והייתי יכולה להיות איתו עכשיו. אבל מצד שני, הריב הזה, במוקדם או במאוחר, היה קורה, ואם לא אתמול, אז פעם הבאה. אבל זה היה קורה. ואז הוא היה חוזר לצבא ושוכח ממני לעוד שבועיים וחצי, ולא מצלצל, ואז פתאום כשמגיע רגע החזרה, טניה שוב קיימת. יש חייל קרבי שאוהב אותי. הוא אוהב אותי, והוא היה מגיע עם המכונית שלו והיה מחכה לי מתחת לבית. אף פעם לא יצאתי. אף פעם לא יצאתי. היה לי אותך. לא ראיתי אף אחד חוץ ממך. הוא תמיד חזר. חיכה לי שאצא. החייל הקרבי הזה, שהוא לא חבר שלי בכלל, היה שולח לי 20 הודעות בכל יום, היה מצלצל אלי, למרות שלא הייתי עונה. היה לי אותך. הוא היה שולח לי הודעות של דברים כל כך שטותיים. על דברים קטנים, סתם ככה. והלוואי... הלוואי ואתה היית ככה... שולח לי סתם הודעות מטופשות... הייתי יכולה להיות כל כך מאושרת מזה... הוא אפילו ידיד שלי לא היה, והוא התייחס אלי יותר טוב ממך. איזו מטומטמת אני. עושה השוואות. גם עכשיו אני מרגישה לא בסדר. הפעם אני אשמור על קשר עם החייל הזה. כרגע, אין לי אף אחד חוץ מסבא, סבתא, ואמא, וממנו. אפילו חברות אין לי, ככה זה, כשאת בת יחידה. וככה זה, כשמתמסרים לגבר, והוא בתמורה אומר שיש לו בחילה. לפעמים אני חושבת, אבל רגע... לפני חודשיים הוא קנה לי בובת פיל מפרווה... זה מה שאמרתי לנהג המונית שכל בוקר היה מסיע אותי לעבודה, איכשהו התחלתי לספר לו את כל מה שיושב לי על הלב. והוא אמר לי "אוקי... הוא קנה לך בובה מפרווה... אז תגידי לי רגע, אם אני אלך לחנות עכשיו, ואקנה לך 10 בובות מפרווה, זה אומר שאני אוהב אותך?" ואז היה לי בום בלב. אני לא אתפלא שאני אתחיל לבכות לאותו החייל בידיים כשאני אפגוש אותו. טניה, אני לא יודעת מה עשית לא בסדר, שככה את עכשיו, ונחתכת לך הבטן לחתיכות קטנות. יש לי כדור של דמעות שתקוע לי כמו עצם בגרון. אני רוצה לבכות, אבל אני לא רוצה. תמיד היו ריבים. כל הזמן. וכמה שלא ניסיתי להסביר לו, הרגשתי שאני מדברת לקיר. אולי הוא אהב אותי באמת. ואולי הוא עדיין אוהב. ואולי גם הוא יבכה בלילה. אני לא יודעת, אבל הוא היה יכול להגיד לי היום, טניה, אני כועס, אני אוהב אותך, ונדבר מאוחר יותר, אבל גם זה לא היה. כמה פעמים אני כעסתי עליו... ואחרי שניה סלחתי. אני אוהבת אותו. איך אני יכולה לסלק אותו? או לכעוס עליו? איך אפשר להיות ככה על בנאדם שאוהבים? אז בסדר, היה ריב, והיה ככה וככה.. וככה זה בחיים. אבל ניסיתי כל כך להשלים. מחר בבוקר אני אתעורר ואני לא יאמין שאנחנו כבר לא יחד, אחרי שנתיים וחצי. אני אתחיל להזכר בכל הדברים הטובים שהיו, ואז ישר אעבור לדברים הרעים כדי שלא ארגיש רע. הוא בבית עכשיו עד יום חמישי. ואני לא אתפלא אם הוא לא יצלצל, הוא תמיד אהב שרדפתי אחריו... אף פעם הוא לא הראה תשוקה לחזור אלי בחזרה הביתה. אמא אמרה אם הוא יבוא, היא תסלק אותו, והיא לא תתן לי שוב ליפול במלכודת הזאת, והיא הזהירה אותי, שלא משנה כמה בלאגן אעשה, הוא לא יבוא יותר, והפעם היא זו שתחליט. אמא אף פעם לא התערבה בדברים כאלה. היא אמרה שהכל צריכים ללמוד לבד, אבל לפעמים זה כבר יותר מידי. הינה, עוד מאט אני בת 20 ואני רק בוכה. אם הריב הזה לא היה קורה אתמול, אז הוא היה קורה פעם אחרת. ואם הייתי שותקת הפעם, ולא נותנת לי לדבר ולהביע את דעתי, אז יום אחד הכל היה מתפרץ מתוכי, ושוב היה ריב.

TanyaF

New member
../images/Emo18.gif המשך:

כנראה שאמא צדקה. שום דבר לא קורה סתם. וכנראה שמישהו שם למעלה יושב עם ספר ועט וכותב הכל. אני עשיתי את כל מה שיכולתי. חיכיתי לך כל פעם שתחזור מהצבא. ניסיתי לחזק את הקשר ולשמור איתך תמיד על קשר, אבל לא קיבלתי את אותו היחס בחזרה. אף פעם לא הרגשתי את הגעגוע. היום בבוקר הבחילה שנהייתה לך הוכיחה לי שהכל הייתה אשלייה. ואני... הייתי סתם ילדה קטנה, כי ככה זה, בנות. תמיד רגישות יותר. תמיד שאלתי אותך איפה תרצה לטייל, ומה תרצה לעשות, ואף פעם שום דבר לא היה מעניין אותך. גם לא אני. אבל סרבתי להבין את זה. אני התאפקתי יותר מידי, אישה אמיתית, כבר מזמן הייתה זורקת אותך ולא מסתכלת בכלל לכיוון שלך. אני תמיד הייתי הגיבורה שמצלצלת, או שולחת את אותה ההודעה שתשלים בינינו. אני רוצה לראות איפה תמצא מישהי שתחכה לך, כמו שחיכיתי לך אני. אתה הגבר החזק פה, הגבר שנלחם. אבל אני הייתי היחידה שנלחמה עלינו. אתה לא תצלצל יותר. אני יודעת... אתה עקשן... יעבור יום, ויומיים, ושבוע, ואתה לא תצלצל. כן. אני אחכה שתצלצל. שתצלצל כדי שאני ארגיש קצת נעים. שאתה מחזר אחרי, הלוואי וזה יקרה, אבל זה לא יקרה. כי תמיד הייתי כמובן מאליו. אם זה היה לפני חצי שנה, הייתי מצלצלת ומשלימה, אבל הפעם אני לא אצלצל. ואתה תחכה שאחזור אלייך על 4. ומה הכי כואב? אתה תשלים עם הכל, כאילו אף פעם לא הייתי קיימת. אבל לפחות אני ארדם, בהרגשה, שאיבדת אותי, ואני תמיד אדע, שאף אחת לא תחכה לך, כמו שחיכיתי לך אני.

נמה פ

New member
את צודקת -

הוא לא ימצא עוד מישהי סבלנית כמוך. לא מגיע לו. ואת, לעומת זאת, יכולה לקחת את כל הצורך שלך להשקיע ולמצוא מישהו שיעריך אותך ואת ההשקעה שלך. שנתיים וחצי זה המון זמן, וזה ברור שעכשיו כואב לך ואת בוכה. אבל אחרי שתסיימי קצת לבכות, תזכרי שהוא מניאק, ושאת יכולה לעשות הרבה יותר טוב. נשמע שאפילו לנהג מונית אכפת יותר ממנו.

TanyaF

New member
באמת קראת הכל?

אני מעריכה את זה. תגובות קטנות כאלה כמו שלך יכולות לעשות לי טוב. אני בטוחה שאני אחזור לרשום פה כשיכאב. ועדיין, אני מרגישה שהכל באשמתי, אם רק לא הייתי מתפרצת... הייתי איתו. אבל כמו שאמרת, הוא מניאק, את צודקת...

נמה פ

New member
בטח 3>

וזה טוב שהתפרצת, אחרת סתם היית גוררת את זה עוד ועוד והיית צריכה לסבול עוד יותר לפני.

toxic babe

New member
גם אני קראתי

אני יכולה רק לחזק אותך ולומר לך שלדעתי עשית בשכל. חוסר יחס מינימאלי מבן זוג זאת בעיה רצינית. אני בטוחה שהכי מפתה לחזור אליו עכשיו כי רע לך ובסופו של דבר תראי שרק את שולטת על זה. במוקדם או במאוחר הוא כנראה יצלצל ואז תצטרכי להחליט שוב. זאת לא אשמתך, אולי זה פשוט נגמר.... ומשהו אחר מצפה לך.

Ray512

New member
טניה,

כאב לי הלב לקרוא את ההודעה שלך. כל כך חבל לי עלייך. חבל לי שנאלצת לסבול יחס שכזה, מבחור שאהבת מאוד. לאף אחת או אחד לא מגיע יחס כזה. יחס משפיל ומבזה שכזה. אני באמת לא מבינה איך הצלחת להחזיק מעמד עם אדם כזה, זמן כה רב, מבלי להגיד לו ללכת לחפש את החברים שלו במקום אחר, אבל נראה שהייתה לך סיבה טובה, ומי אני שאשפוט- שהרי אני לא מכירה לא אותך ולא אותו. אף אחת לא תהיה סבלנית איתו כמו שאת היית, ואם הוא לא העריך את כל הסבלנות שלך- הוא לא שווה אותך, הוא לא שווה אותך בכלל. אל תתעצבי, עד כמה שזה קשה. תזכרי שתמיד יש מישהו בעולם הזה, שיאהב אותך כמו שמגיע לך. ולא יאמר לך שאת עושה לו בחילה. והנה, כבר פגשת אחד כזה, ששולח לך 20 הודעות ביום. המשיכי הלאה, ואני יודעת עד כמה זה יכול להיות קשה לפעמים, אבל זה עדיף מליפול שוב לאותו בור חשוך.

טניה יקירתי,

גם אני קראתי את הכל... הו, כמה שאני מבינה אותך. גם אני הייתי תקועה עם חייל טיפש שלא ראה מה יש לו בידיים. וגם הוא שיחק איתי משחקים. זה כמובן לא אותו דבר, היינו יחד סך הכל 4 חודשים, ובכל זאת. אני יודעת איך זה להבליג על דברים קטנים שהוא עושה לא בסדר במחשבה ש"אני סתם מגזימה ומזמינה צרות." אני יודעת איך זה שהוא בוחר לצאת עם חברים שלו בסילבסטר במקום להיות איתך, (למרות שקבעתם מראש), אבל את אומרת לו שיהנה וידבר איתך מחר כי "אני לא רוצה לעשות לו הרגשה לא טובה כשהוא יוצא." (אם זה היה היום, הייתי מכפכפת לו את הצורה.) אבל זה טוב מאד שדיברת על זה, וזה טוב מאד שפתחת את זה, כי בסופו של דבר תחושת הכניעות הזאת רק ממלאת את הבטן בהמון המון כל מיני דברים קטנים שהבלגת עליהם ואת היית מתפוצצת מתישהו. וכניעות באופן כללי זה פשוט לא בריא. אותו חבר חייל שהיה לי נפרד ממני, ואמר לי שהוא בכלל לא מבין איך לא נפרדתי ממנו אני כבר ממזמן, שהוא התנהג אלי כמו אדיוט, אבל אני אפשרתי לו את זה. וכרגע עם החבר הנוכחי שלי אנחנו מדברים על הכל. אין יותר "להבליג." אם הוא עושה משהו שפוגע בי אני אומרת לו, והוא מבין, ואנחנו מדברים על זה. וככה זה צריך להיות. אז כל מה שאני יכולה להגיד לך זה כל הכבוד, את אמיצה ואני גאה בך, והנה למדת שיעור חשוב לחיים מהמערכת יחסים הזאת. פעם הבאה שיהיה לך חבר, כבר לא תפלי לרגליו על כל פיל פרוותי.
ויהיה בסדר, אה? קבלי חיבוק וירטואלי.

../images/Emo201.gif כנסי חמודה...

כל מה שנשאר לנו לעשות זה לחבק אותך. לחבק אותך חזק חזק, כדי שתדעי שאת שווה הרבה יותר ממה שחשבת. מגיע לך לקבל את אותה האהבה שאת נותנת, ואפילו יותר. מגיע לך שיתגעגעו אלייך כמו שאת מתגעגעת. מגיע לך שמישהו יחשוב עליך. ולו, לו לא מגיע להיות איתך, לא מגיע לו להיות עם מישהי כמוך, מגיע לו לסבול כמו שאת סבלת כל הזמן שהיית איתו. ולך, מגיע לך מישהו הרבה יותר טוב ממנו, כי הוא לא שווה אף דמעה שהזלת בגללו. כל מה שנותר לך לעשות עכשיו, זה לשכוח אותו וכמה שיותר מהר. לשכוח שהוא אי פעם היה קיים. לשכוח את הסבל שהוא גרם לך. לשכוח את הזמן שבזבזת כשחיכית לו. לשכוח כל דבר שקשור אליו. וכן, זה יהיה קשה, מאוד מאוד קשה, אבל את תצליחי, אני יודעת שתצליחי. מאמינה בך ומאחלת לך את כל הטוב שמגיע לך

BaTeL37

New member
../images/Emo201.gif

זה ממש העציב אותי... אבל הוא פשוט לא שווה את זה...עשית את הדבר הכי טוב שאפשר ואת עוד תמצאי מישהו שיעריך את כל האהבה וההשקעה שאת נותנת...מבטיחה לך. קבלי חיבוקקק ענקקקקקקקק!!!

מורוש60

New member
../images/Emo201.gifאל תדאגי.

תחשבי על זה שהכל לטובה. ואפילו יש לך מחזר אחד שהוא קרבי...ואני חושבת שהינה הדרך החדשה שלך. לשכוח את הרע הזה שאת נמצאת בו. וזה לא חייב להיות היום או מחר או עוד שבוע,זה יכול לקחת גם עוד חודש. אבל הדרך הזאת תוביל אותך למקום יותר טוב,ואת בטוח תרגישי נאהבת ואת תקבלי את כל היחס שאת רוצה!! כנראה שהדרך הזאת היית משובשת בשלב מסויים. לא נורא,זה קשה אני בטוחה,אבל את צריכה לאסוף את עצמך עכשיו ולהבין שאת חייבת לקום על הרגלים ולהתחיל בחיים יותר טובים של אנשים שאוהבים אותך!! וכן זה בין היתר למצאו משהו שמוכן להקריב את החיים שלו למענך!!(אם כמה שזה נשמע פטאטי). את צריכה לראות עכשיו איך את בונה לך את הדרך חדשה שלך ויוצאת אליה אם ראש מורם ושמה את העבר מאחורה, את תראי שהכל יעבור אם תלמדי מהקשר הזה לקשרים הבאים שלך. אני שולחת לך חיבוק תומך!!!!
ושתדעי שתמיד אנחנו כאן!!

Svetik In Love

New member
=(

אני יכולה להזדהות, מתוקה שלי, ונורא חבל עלייך ועל כל מ שעברת. אני לא קראתי את שאר ההודעות שענו לך כי אני מעדיפה לכתוב לך מה שאני חושבת וזהו. להגיד שהכאב יעבור זה ממש לא יעזור לך עכשיו ולהגיד שהזמן ירפא את הפצעים לא יעודד אותך. האמת היא שלפי מה שכתבת סבלת המון בקשר הזה ומגיע לך להיות מאושרת! מגיע לך להיות אהובה! מגיע לך מישהו שיעריך אותך ויכבד אותך על כל רגע ומבט! הוא לא נתן לך את זה. הוא לא נתן לך רבע ממה שמגיע לך. בסופו של דבר תזכרי שהוא לא היה שווה אותך! אני פה בשבילך, אם תרצי לדבר שלחי לי מסר.

היי,

קראתי הכל. ומזדהה איתך, אמנם פחות אינטנסיבי ולא אוהבת אותו, אבל מפחדת שזה הכיוון אם לא אחתוך (הייתי עכשיו בחו"ל והתקשרתי אליו וקבלתי יחס כ"כ אדיש ועצבני, פשוט איכ). אין לי מה להגיד לך, מלבד
ושאל תחזרי אליו. קשר זה משהו שאמור לעשות לך טוב ולגרום לך לחייך בבוקר. במקרה שלי, אני תמיד מוצאת את עצמי אומרת שעכשיו אחזור לאוטיסט ואהיה בשליטה. אבל את לעולם לא בשליטה כשהקשר לא מספק את הצרכים המינימליים שלך. חברה אוהבת היא לא נטל, אם הוא מתייחס אלייך כזאת, אז מאהבה אליו.. תפרדי ממנו. שיהיה לו קל ונוח וטוב לבד. כי לא מגיעה לו מישהי. ואם את רוצה לדבר ולשפוך, בכיף. אשמח.

OgaliO

New member
קראתי אותך כבר מקודם, ולא ידעתי מה להגיב..

פשוט לא ייאמן איך אנשים מסוגלים לפגוע בכאלה שאוהבים אותם, שעושים בשבילם הכל הכל. אני כלכך מבינה אותך, כי גם אני עברתי משהו דומה בעבר, מה שלא עשיתי, כמה שלא הבלגתי, כמה שלא דחקתי את החרא ממנו לצד, כמה שלא התעלמתי מזה והמשכתי להיות הכי אוהבת בעולם - המשכתי לקבל יותר ויותר חרא. והיום, אחרי שנתיים ומשהו, הוא לא מפסיק להתקשר ולבכות ולבקש סליחה "השתנתי, תחזרי אליי" בלה בלה בלה. הפתרון היחיד הוא לעזוב. להבין שהאהבה לא שווה את זה. שהוא לא שווה את זה. שאת שווה הרבה יותר, ואת עוד תקבלי את כל הטוב הזה שמגיע לך. כי מגיע לך מישהו שיאהב אותך כמו שאת אוהבת אותו, שידאג לך, יתגעגע אלייך, יחבק אותך, ידבר איתך, יהיה שלך, בכל המובנים. לא רק בתור הגדרה של "חבר". את צריכה להיות גאה בעצמך שלא נשברת, ולדעת שניסית הכל. והוא צריך להתבייש, ויום יבוא והוא יבין את זה. מגיע לך הרבה יותר. קבלי
ענק ענק! אם את צריכה משהו או בא לך לדבר - אני פה, במסרים ובמסן.

מזל טוב.

אני יודעת שזה נורא לקרוא מזל טוב אחרי פרידה, אבל את במקום עכשיו שאת יכולה לצמוח ממנו וללמוד כל כך הרבה. כל הכבוד לך שהעזת לפתוח שיחה למרות המחשבות של "ומה יקרה אם אני אדבר?", אין מה לעשות, את בעצמך יודעת- זה היה מצב לא בריא שהיה צריך להתפוצץ מתישהו. בינתיים, זה רק בסדר וטבעי שאת עם דמעות בלי סוף. תשתחררי, זה בריא. יהיה בסדר.
מאחלת לך כל טוב
.

למעלה