ארוך אבל מפתיע

סינגולד

New member
../images/Emo18.gifארוך אבל מפתיע

אני משתתפת בפורום, אבל בחרתי להכנס תחת כינוי אחר כדי לספר לכן מה עבר עלי לאחרונה. תקחו אויר.... אני אנדואית עם פז"מ של כמעט 4 שנים (ז"א - האבחנה היתה לפני 4 שנים, אני משערת שזה היה שם עוד לפני). הגילוי הראשון של המחלה נפל עלי חודש וחצי לפני החתונה. אני לא צריכה לספר לכן מה עבר לי אז בראש, מחשבות על ביטול חתונה, על זה שאף פעם לא יהיו לי ילדים ועוד אלפי תסריטים. הרופאים היו בדעה אחת - למרות שאתם זוג צעיר שעכשיו התחתן, אין טעם לתת לכם לנסות להכנס להריון לבד. הסיכויים אפסיים וכל מחזור נוסף שאני אקבל רק יחמיר את המחלה. כמו ילדים ממושמעים ומבוהלים התחלנו בטיפולי IVF חודש אחרי החתונה! לרוב הזוגות יש שנה ראשונה קסומה, לנו היתה שנה מלאה בניסיונות ובקשיים. לא משהו שהיינו רוצים לחזור עליו. מכשלונות לאכזבות - נקלטנו די מהר יחסית והתחלנו הריון תאומים. אחרי הלידה האנדו התפרץ שוב במלוא כיעורו והגיע לרמות שלא הכרתי לפני. אבל לא על ההתמודדות שלי עם האנדו באתי לספר לכן, מוכנות להמשך???

סינגולד

New member
ממשיכה...

חילקתי את זה לשניים, כדי שלא יהיה יותר מדי מייגע לקרוא את זה. השנה, כשהילדים שלי כמעט בני 3, החלטנו לחזור לטיפולים. הבעיה שלא הייתי בנקודת פתיחה טובה - עם ציסטה של 11 ס"מ בשחלה ועוד הדבקויות במעיים ובשלפוחית ולא הגלולות ולא הדקא עשו סימנים שהם עוזרים במשהו. אחרי התיעצויות והרבה בדיקות הוחלט על ניתוח בתה"ש. סימתי את מכסת הדקא המותרת לי וגלולות עשו לי רק רע, אז החלטתי שעד הניתוח (שהיה אמור להיות באותו חודש) - אני לא לוקחת שום תרופה מלבד משככי כאבים. בזמן שחיכיתי לועדה שתקבע את התאריך לניתוח והאם זה יהיה בלפרסקופיה או פתיחת בטן, אני מתחילה להרגיש סימנים שלא הכרתי קודם. אני מדחיקה אותם. מודעת לעובדה שאני בקלות יכולה להכניס את עצמי להריון פסיכולוגי (מכירות?). וכבר הייתי במצב הזה כמה פעמים. אבל זה לא עוזב אותי. אני הולכת לעבודה ורק רוצה להקיא. אמא שלי ראתה אותי באותו שבוע ואמרה לי שאני בטח בהריון. אין לכן מושג איך כעסתי עליה. אמרתי לה שזה לא נושא שצוחקים עליו, וכמה פעמים אני יכולה להסביר לה שאני לא יכולה להכנס לבד להריון... בסוף, אחרי שנשבעתי לעצמי אינספור פעמים שאני מפסיקה לפרנס את הסופר פארם ולא קונה יותר בדיקות הריון - נשברתי והלכתי לקנות. את הדמעות שירדו לי כשיצאתי מהשירותים קשה לי לתאר. את השוק של הרופא שלי ושל ד,ר סוריאנו אתן יכולות לדמיין לבד. הנה אני - מחכה לניתוח, עוברת את כל הבדיקות שאפשר ואפחד לא ראה שאני בהריון!!!

סינגולד

New member
כל זה היה לפני חודש

ברגע שגילו את ההריון - שלחו אותי לשמירה מוחלטת בבית. רק לשכב בלי לזוז. ואני מקבלת את זה באהבה, מודעת שמה שקרה לי לא יכול להיות מתואר במילה אחרת מלבד : נס!!! כמובן שלא הכל ורוד. הציסטה עודה קיימת ולוחצת על הרחם ועל העובר. במקום להתפתח במרכז הרחם - הוא דחוק לו בפינה למטה ומנסה לשרוד. אין ספק שזה לא הריון מומלץ, והתנאים להתפתחות הריון תקין לא אידיאלים בכלל. אבל הוא בתוכי ולא נשאר לי אלא לשמוח ולקוות שמשהו טוב יצא מזה. וגם אם ח"ו זה יגמר רע - זה עדיין סיפור מופלא בעיני. בנתיים אני סוחבת יום ועוד יום. עוד שבועיים יש לי פגישה בתה"ש לראות אם יש מקום להתערבות כירורגית להוצאת הציסטה או שלא ניגע בה עד סוף ההריון. זהו. רק רציתי לשתף. מאחלת לכולנו רק טוב...

וואו

ללא ספק סיפור מופלא נס אמיתי
כן מתארת לעצמי את השוק של הרופאים אני עדיין עם
מחזיקה אצבעות שלי ושל כל מי שאני מכירה ומקווה שהם ימצאו פתרון יעיל לציסטה ולהמשך הריון תקין.

טל249

New member
../images/Emo24.gif איזה יופי !!!!!! מחזיקה

אצבעות שימשיך תקין ! בהצלחה !

ליהיS

New member
../images/Emo140.gifאיזה יופי. מחזיקה לך אצבעות

להמשך הריון אררררררוך ומשעמם.

יעל סתם

New member
נס גדול

אין מה להגיד באמת נס הצלחת לעודד אותי. שיהיה לך הריון תקין, קל,עגלגל ומשעמם ואגב אחרי הודעות של הריון מפזרים אבקה אז אני מחכה.

מתפללת בשבילך להריון תקין../images/Emo63.gif

הסיפור המדהים שלך רק מוכיח לכולנו שחייבים להמשיך להאמין שיהיה בסדר, ואין כזה דבר "אי אפשר", "אין סיכוי" גם אם רופא/ פרופ' אומר לנו דבר כזה !!!!!!!!!!!! מקווה לשמוע על עוד הרבה ניסים אצל בנות האנדו' המקסימות בפורום הזה

WOWWWWWWW../images/Emo2.gif

איזה סיפור מדהים ! לפעמים ניסים מתרחשים אה....... מחזיקה אצבעות להמשך הריון תקין !

ל י א ן 2

New member
ריגשת אותי מאוד ../images/Emo141.gif

מאחלת לך כל טוב, המשך הריון תקין והרבה הרבה בריאות ליאן

נעמי 17

New member
../images/Emo24.gifכנראה אחד מניסי החנוכה

ואו ואו ואו לא יאומן. תאמיני! זה קרה וזה קורה,,,,,, בהצלחה חמודה.

ר ו מ י ה

New member
חלומות מתגשמים../images/Emo57.gif

סיפור מופלא ומדהים. מאחלת לך הריון תקין
בריא
ומושלם
תודה שבחרת לעדכן אותנו- אין ספק שסיפור כמו שלך נותן הרבה תקווה ואור.

בלגן2

New member
תודה ענקית לכולן

וידוי קטן: תמיד שנאתי את כל אלו שנכנסו לפורום פוריות וכו' וסיפרו על הנס שלהם ואיך כולם צריכים לשאוף תקווה ממה שקרה להם כנגד כל הציפיות. לא חשבתי שאני אהיה מהצד השני ואם להיות כנים לגמרי - לא מרגישה הכי נוח עם מה שכתבתי, כי אני יודעת שעם כל השמחה שמרגישים כאן בשבילי, זה עדיין דורך על כמה פצעים פה. אם אפשר רק לרשום לזכותי שאני עדיין מתמודדת בזירת האנדו, לא פרשתי ואני אפילו לא בהפוגה. זה נותן לי כמה נקודות, נכון???
באמת שמאחלת רק טוב לכולנו!!!

ליהיS

New member
קודם כל שיהיה במזל ..דבר שני

לפי מה שאת כותבת לי בכלל אסור להיכנס לכאן..סתתתם. למרות כל מה שכתבת, אני עדיין חושבת שכן צריך לפזר תקווה באוויר אחרת למה אנו נמצאות כאן? רק לספר עד כמה כואב לנו ולמספר ניתוחים?? וסתם קוריוז..עדיין, כל פעם שאני רואה אשה בהריון אני מקנאה וחושבת לעצמי "בטח לה זה הלך בדרך הרגילה
".. פולניה או לא???

בלגן2

New member
לך יש אישור מיוחד../images/Emo8.gif

אבל חוץ מזה שאני מבינה למה את מתכוונת. זה בדיוק הקטע בהריון הזה - שתמיד קינאתי בחברות שלי שקמו בוקר אחד ואופס - גילו שהן בהריון! ועכשיו זה מה שקרה לי... לא מובן בכלל, אם היה לי כוח הייתי מסבירה לכן עד כמה זה לא הגיוני שנכנסתי להריון. אני עדיין חושבת שמשהו בסיפור הזה מאד מוזר ואני כבר מחכה לבדיקה הרצינית הראשונה כדי לוודא שאני לא מגדלת פה איזה מוטציה.

ליהיS

New member
../images/Emo13.gifמאוד מוזר?? שמעי..זה באמת מוזר

אני לא מבינה איך נכנסת להריון בלי שאיבות ושאר ירקות! אולי תספרי גם לנו מה הטריק? איך עושים את זה? יש בכלל דרך אחרת חוץ מאסותא ולא סיפרו לי????

למעלה