אני שמה לב

רווית53

New member
../images/Emo18.gifאני שמה לב

שאנשים נושרים מהפורום כמו עלים בשלכת ע"כ נחזיקו חזק את הענף עלינם אתם יושבים..... ויפה שעה אחת קודם....חבל.....

ערב טוב....חזרתי

מערב פתיחה של גן אירועים יפהפה בקיסריה . איזה נוף רגוע וקסום .העצים,האורות והעציצים הענקיים....איזה יופי.ברקע נגנית צ'לו בצלילים רוגעים .בצד מעין אתר עתיקות ופסל רומי מואר באדום. והמטעמים......תאווה לחיך-כל רגע מלצר מציע טעימה אחרת ומיוחדת.והמפגש המשפחתי ..היי ומה נשמע ואיזה יופי................בקיצור נהניתי מערב מקסים.

רווית53

New member
דווקא אני מנסה

בכל כוחותי להחזיק את הענף אבל....אופס ",,,," כנראה שאין לי מספיק כוח עזרו לי,,,,,, דווקא הפורום פורה אבל ה"נשירה" מדאיגה אותי ואותכם? מה פה קורה.?..????

כן ראיתי ששילה נשרה

אם עקבת אחר תוכן השיחות אולי הבנת למה!!! אני כבר למדתי שצריך לקחת הכל בחיוך ולהביר את החיים גם לפעמים קצת "בטפשות משהו...." זה מקל על החיים לא ????

רווית53

New member
אל דאגה.....

אצלי הכל בסדר החיים ממש מצחיקים וטפשיים ..... וחבל על כל דקה ורגע שנוצרות אי אלו הבנות דומני ששילה היא וותיקה בפורום איני מכירה אותה אישית כמו את רוב ה"חברים ןחבל שכך מתנהלים פני הדברים ושיסלחו לי אלה שלא מסכימים איתי ואם לא אז גם טוב לא נורא .......למדתי להשלים גם עם הלא",,,,,,,,",,

s h o o s h a

New member
נשירה

כבר כתבתי קודם ואכתוב שוב- מי שרוצה להיות המקום והאנשים מקבלים אותו בזרועות פתוחות. מי שרוצה [כלשונך] לנשור- הרי שזו ההחלטה שלו ואיש לא ימנע ממנו לעשות כן. אולם דבר אחד צריך שיהיה ברור- על כל אחד מאיתנו לכבד את הזולת ואין בבית הזה, כמו בכל בית אחר, אמיתי או וירטואלי, מקום להעלבות, פגיעות אישיות ומילים מתחת לחגורה. ואני לא נכנסת לנשירתו של זה או אחר. לא נאה ולא יאה לנהל דיונים בענינם של אלו שכבר אינם כאן עמנו. הפורום פתוח וכל אחד מוזמן להיכנס ולקחת חלק. כמו במערכון הציפרים המפורסם: "ירצו- יאכלו, לא ירצו- לא יאכלו." בוקר נפלא לכולנו

כבר אמרתי לך שושה אנו באותו ראש רק רציתי

להוסיף,,שזה די טבעי שלפעמים נושרים,,וחוזרים זו הדינמיקה של פורום.. לפעמים אנו סתם טרודים בעיניינים אחרים....משפחה--עבודה--וכו' זה לא תמיד אומר שמישהו מעט כותב מעט או מתרחק מעט..וחוזר אליינו אנו תמיד ניכבד את כוללםם

למעלה