אני רץ למילואים

e-magine

New member
../images/Emo18.gif אני רץ למילואים

יש כאן מלא הודעות שאני מת להשיב ולהתייחס אליהן, אבל מה לעשות, יש אילוצים, אני רואה שהגיעו גם כמה חבר´ה חדשים ואין לי זמן כרגע לברך את כל אחד בנפרד, אני סומך בעניין הזה על הוותיקים. ביי

מגין הרסת אותי עכשיו, מה מי מו?

למה לא הזהרת אותנו קודם? האם אתה ישן שם? בבית? תחזור בערב? תחזור עוד שבוע? מה זה לנטוש ככה את הפורום בלי הודעה מוקדמת והכנה נפשית? אני מוחה נמרצות ואני אייקון בוכה בדמעות שליש מתוק שלי, תעשה חיים, קצת אוורור מענייני האדבוקטיות לא יזיק הקליינטים בטח בפאניקה.... מ

שירז***

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo42.gif

לכל חברי הפורום החדשים, כמו שנהוג תמיד אם אי לא נימצא אנו הותיקים מקבלים את פני החדשים, כמובן שאין צורך לציין לשמור על רמה מסויימת אצלנו בפורום, נשמח אם תשתפו, ותמשיכו לשתף בחויות, בקשיים, ובהצלחות שלכם , ושלא נישכח כמובן רעיונות, הצעות, הערות, והארות!! כמו כן כמובן שאתם לא צריכים מישהו שינהל כאן את החנות שאימג´ין לא נימצא , כותבי וחברי הפורום מספיק אחראים לנהל ולתת למקום להתנהל בצורה מכובדת ובוגרת, המשך ערב מהנה ,, ואנו כאן לכל מטרה שהפורום יכול לספק, במגבלותיו כמובן

שירז***

New member
לא יודעת אי מאג´ין

הלחצת אנשים כאן , רואה איזה תלות?
או שקשה להם לוותר עליך לכמה ימים נו העיקר שאתה כאן ,

e-magine

New member
העניין הוא שאני מתייחס למילואים

כמו לכל דבר אחר שאני עושה, לכן לא לקחתי בחשבון את התגובות האלה. כלומר אם הייתי אומר שאני נוסע לפגישת עבודה בבאר שבע או משהו כזה, אני מניח שלא היו מתרגשים.

MADAM BI

New member
טוב שזה קרה מגין כי זה עשה שיקוף

פתאום של עד כמה אנחנו תלויים בך כביכול וכמה אנחנו בכלל תלותיים שזה המשך לעניין ההתמכרות אני בכלל סובלת מחרדות נטישה תמידיות כל חיי ואגב, שמעתי עכשיו חדשות ואני מתפלצת ממה שקורה לנו בעולם ההתמכרות לרשת נראית פתאום כל כך שולית לעומת הפחדים האלה מכל המלחמות והקנאויות

למעלה