אהמ

תמרוש5

New member
קסטרוו ../images/Emo46.gif

שונאת אותם כמעט הלכתי להפגין אבל בכל זאת חח טוב אני לא חזקה בקטע של ההפגנות אבל חתמתי על העצומה

paperflowers

New member
נצל"ש- עפר מדבר קצת על טלי

חבל שהתקשורת כל כך נכנסה להם לחיים (וגם אנחנו, תכלס..)..

בהחלט חבל

"זה הציק, כי זה הפריע לקשר. כשמתעסקים לך בקשר זה גורם גם לך להתעסק בו." אני מתארת לעצמי שלשמוע כל הזמן "מה הם עושים יחד?!" באמת לא עוזר לקשר, וחבל. and on another note - החתימה שלך
אלאניס מלכה.

paperflowers

New member
צודקת../images/Emo8.gif

והשיר הזה של אלאניס.. אין, פשוט גורם לי לצמרמורות הוא פשוט יפה

אח אח הוא לא יודע בכלל מה הוא הפסיד

עפר מספר שעם האקסית המתוקשרת, טלי שרון, הוא נמצא בקשר טוב. על הבאז שנעשה בתקשורת סביב מערכת היחסים שלהם, הוא אומר:"זה הציק, כי זה הפריע לקשר. כשמתעסקים לך בקשר זה גורם גם לך להתעסק בו. אני לא אתלה את הפרידה שלנו בדבר כזה או אחר. זה פשוט נגמר כי זה נגמר". הייתי מתה להיות במקומו...

הקטע זה שהבאז לפי הגדרתו הגיע

הרבה אחרי שהם נפרדו... תקנ אותי אם אני טועה אבל כל הדיבורים עליהם התחילו אחרי שהם נפרדו... לא יודעת נראה לי שהוא סתם טיפוס פחדן... היתה לו הזדמנות להיות עם טטטללללייי והוא ויתר.. נשמע לי בכלל לא הגיוני... אבל אי אפשר לדעת וזהו אני מפסיקה לחפור..

תראי הוא די מודע לזה אני חושבת

הוא אמר, נראהלי בריאון שלהם ברייטינג, שהוא falls in and out of love מהר מאוד ובגלל זה קשרים שלו לא מחזיקים... אבל לא יודעת אני לא מתיימרת לדעת מה היה ביניהם או למה באמת זה נגמר, וזה גם די לא ענייני.
כנראה שאם זה נגמר זה היה הדבר הנכון בשבילם.

../images/Emo45.gif ממש לא מעניין אותי באמת

זה נחמד לדסדקס על זה כי בכל זאת בשבילנו הם תמיד יהיו כפיר ורננה לא משנה מה... אבל תחלס הדברים הכי חשובים לי אצלהם שהוא ישאר חתיך ומצחיק ושהיא לא תפסיק לעבוד....
זהו..

כמה תגובות

מי אתה חושב יוכל להחליף אותך אם תעזוב? "אני מניח שהמערכת תמצא מישהו. אולי בארט סימפסון".
לגמרי! הוא לגמרי מזכיר אותו. ועדיין לא מצאו שם לטלנובלה?

למעלה