אבדות:

../images/Emo18.gifאבדות:

איפה צביק ? גלוש? זוהר? עופרי? כרמית? מורי? נושי? הילה? טימוש (זה שאתה חולה זה לא אומר שאתה לא יכול לכתוב פה! חצוף!*) סימסי? שירה? עמית ? כל אלה מתבקשים לבוא מיד לפה ולכתוב לנו מה קורה איתם. בתודה מראש ההנהלה-(זה כבר כל כך בנאלי! למה אני אומרת את זה?) בתודה מראש......מחלקת אבדות? גם זה כבר נדוש...לא יודעת. תשלימו אתם! קרציות! אל תדרשו ממני יותר מידי! נו באמת...כמה אפשר לדרוש מבלונדינית?-וגם זה בנאיל אז אני פשוט אשתוק אוקי?<??? שה!

xdye1

New member
אמממ

(איזה פדיחות אם לא התכוונת אליי) בכל אופן אני פה...

באתי

כיתה י'א זה קריעת תחת תרתי משמע. שאני אתחיל לשפוך פה את לוח המבחנים? (קחו את המקצועות חובה ותוסיפו 4 מבחנים ותעשו ת'חשבון) צבצב בטח בבית גלוש בעבודה זוהר במקלחת (לפי ההודעת Away שלה) עופרי אין לי מושג כרמית פה מורי חיה נושמת נושי גם חיה ונושמת ניראה לי הילה אין לי מושג טימוש לא יודעת סימסי לא יודעת שירהההה חיה ונושמת עמית לא יודעת

SimsY

New member
Zadych Granic

אני שקלתי את מקומי בפורום מחדש לאחר אי אלו תקריות - אבל עכשיו אני פה.

מיטקין

New member
טים פה ../images/Emo186.gif../images/Emo184.gif../images/Emo122.gif

אבל חולהההההההההההה... אני מבטיל חזור לכתוב.. וכמו שכרמיתי אמרה י"א זה באמת איום ונוראאאאאאאאאא.. אוהב, טים

אני גם מזדהה...

אי שם לפני שלוש שנים (פאקינג שלוש שנים), י"א הייתה שנה קשה.. אני יכולה לעודד אותם ולהגיד לכם שזה יעבור ואני יכולה גם לא ולהגיד לכם שיש עוד כמה דברים קשים בדרך... בכל מקרה בהצלחה

Ez sLeeP

New member
י"א באמת היתה עמוסה.

אבל י"ב זה עומס נפשי. שלא לדבר על מה שעוד מצפה לי (ולכם) בחיים. עמיתוש לומדת באוניברסיטת חיפה. וזה פשוט בושה שאנחנו לא מתאמים להיפגש. בכל אופן, אני לא בטוח מה הנגישות שלה למחשב. נושי חיה מאוד ונושמת כמו ילדה גדולה. אני שולח אותך לכתוב הודעת 'תחיית המתים'.

Ez sLeeP

New member
אה,

עופרי רשמה הודעה בעמוד זה ממש, לפני שעה ומשהו. ומה באמת עם הילה?

Ez sLeeP

New member
זה יהיה זולה,

כשדניאלה תחזור ותהיה לנו מורה הגונה לערבית, כזו שמכבדת את הצורך להבריז every now and then, ואם שוקי יפרוש להוליווד אחר קריירת פדופיליה, ונקבל מורה קלל למתמטיקה.. ו.. שישובי מועדי ב'! מה עוד? אה. אם המורה לכימיה פשוט תתן לי מגן 100.

אני פה!!! אל תדאגו!

אין לי שום תירוץ למה אני לא באה... אני פשוט עצלנית וחסרת מוטיבציה לכתוב ולתקתק במקלדת... אני קוראת, אני צוחקת, אני משתעשעת אבל לא מגיבה כי פשוט אין לי כוח. וחוץ מזה שהפורום איבד קצת מה-spark שלו, לא? הוא קצת מנומנם. תרדמת חורף? אולי! אז אני מודיעה לכולם שאני פה! אני עדיין חיה! [אפילו לא חולה כמו טימוש- תרגיש טוב מאמי!] אני אנסה להגיב יותר!!! תתעוררו אנשים!!!! אוהבת המון, נושי.

ZVI Z

New member
אני דווקא פה

רק שהיתה לי שבת כל כך נפלאה ומדהימה שלא חשבתי על להדליק מחשב..

נועית מותק../images/Emo187.gif

כל שבת אותו סיפור אז הנה: הורים שלי שומרים שבת!!!!!!! אז אין לי מחשב בשבתות למרות שהשבת הזאת לא הייתי בביתי אלה בחדר מיון..

למעלה