../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

היי, מאמא צב? איך כדאי להתאפר בגיל 13? עיפרון שחור ומסקרה?

איפור לא מסתכם בזה..

איפור לגיל שלך צריך לא להראות בכלל.. למה הכוונה? לשחור בעיניים ומסקרה לבד אין אפקט.. המטרה באיפור היא לייפות (מלבד איפור טלויזיה) לכן בשבילך השלב הראשון הוא למרוח מייק אפ נוזלי בשכבה דקה על כל הפנים, ולהתמקד בשקעים הכהים שמתחת לעיניים, מספיגים(טופחים קלות להסתרה טובה יותר) שם את המייק אפ(בשקעים הכהים) ומטשטשים לכיוון הלחיים עד שהקו החד של המייק אפ נעלם.. כדי לקבע את שכבת המייק אפ הדקב פדרי מעט את הפנים בפודרה שקופה.. על העיניים תמרחי על העפעף צללית בהירה עם גוון מוזהב ומבריק ומתחת לגבה צללית לבנה מבריקה.. אחרי שמרחת טשטשי מעט כדי שהכל יראה יותר טיבעי.. עכשיו תקחי מסקרה ושימי בנדיבות גם על הריסים התחתונות וגם על העליונות את הפיניש תעשי עם קצת סומק ורדרד מתחת לעצם הלחי בעדינות, וגלוס שקוף.. שם המשחק הוא "עדין" תשתדלי כמה שיותר להראות "לא מאופרת מדי" כי את צעירה, וחבל לבגר

עוד המלצה

במקום להשתמש בעיפרון שחור וכבד את יכולה לתחום את קו הריסים העליון בעיפרון חום שהוא עדין יותר.. גם את קו הריסים העליון וגם את התחתון(לא בתוך העין אלה מתחת לעין) ולפזר מעט אבקת שימר מבריק על עצם הלחי..

../images/Emo39.gif לא ניראה לך קצת מוגזם?

להתחיל להתעסק עם מייק אפ פודרה סומק גלוס וכל השאר כבר בגיל 13? הילדה אחר כך לא תעז לצאת מהבית בלי איפור מרוב שהיא תתרגל לכל זה (והדוגמא הכי טובה לזה היא חברה שלי, שלא יוצאת בלי עיפרון כלשהוא בעין, ואם היא לא שמה סומק היא כל הזמן מתלוננת שהיא חיוורת). דווקא עיפרון ומסקרה נותנים המון. וצלליות בהירות זה גם אחלה, אבל בלי יותר מדי התעסקויות עם כל השאר.

tofy

New member
באמת נשמע הרבה לגיל 13

(מה אני מדברת?!....אני כולה בת 16.....) צללית בהירה וקצת עיפרון יכול להיות סבבה! מסקרה?...רק אם ממש נחוץ (אם השיער בהיר, כמו אצלי למשל)

אומרים שמיקק אפ בגיל ההיתבגרות

עושה חצ'קונים האם זה עובדה? שחוצמיזה לדעתי בגיל 13 לא צריכים להיתאפר הרבה..אפילו לא לשים מייק אפ למי שיש עור חלק אני בת 14 ושאני יוצאת לבלות אני שמה מבריק בשפתיים צללית בהירה מתאימה לצבע העור ופס שחור ליפעמים כי זה עושה לי בדרך כלל דלקות ...

tofy

New member
תחליפי עיפרון, כנראה את רגישה

קני עיפרון היפוהלורגני, ותדאגי שרק את תשתמשי בו והוא לא יעבור מחברה לחברה כי כנראה את מאוד רגישה בעיניים. בקשר למייקאפ בגיל ההתבגרות- מייקאפ צריך להיות מותאם לסוג העור ואני ממש לא חושבת שהוא נחוץ בגיל 13-14....אולי טיפה קונסילר להסתיר אם יש חצ'קונים פה ושם הוא יעשה לא טוב לעור אם הוא יהיה באיכות נמוכה מאוד ואם לא ידאגו להסיר אותו לפני השינה ולנקות את הפנים טוב טוב יש מייקאפים שלא נותנים לעור "לנשום" ואצל חלק זה גורם לחצ'קונים אבל בת'כלס אקנה זו בעיה רפואית

Leeeeeeee

New member
ממש לא....

מה שכן עושה חצ'קונים זזה שלא מנקים את האיפור כמו שצריך לפני השינה, צריך להוריד טוב טוב במסיר איפור ואחר כך לשטוף את הפנים עם סבן ואפילו לעשות קצת מי-פנים.

דיברתי

על דכבת מייק אפ דקה כדי לאחד את העור ולהסתיר שחורים מתחת לעיניים.. ולעשות את זה בצורה בילתי נראית..

yottami

New member
זו בהחלט לא עובדה חצ'קונים....

נגרמים משינויים הורמונלים לא מייק אפ מייק אף רק מטיב עם העור

yottami

New member
אם אתה מתאימה מייקאפ כהלכה אז...

בהחלט אפשר להשתמש בו גם בגיל 10 אפילו זה לא קשור לגיל זה קשור לאסתטיקה נטו...היום יש מייק אפים נוזליים כגון קליניק שם מעולים ומצויינים באיכותם וניתן להשתמש בהם בכל גיל כמובן בהתאם......

למעלה