שוכב על החוף
- עדכון

• פותח הנושא iEyal
  • פורסם בתאריך

iEyal

New member
../images/Emo179.gifשוכב על החוף../images/Emo176.gif - עדכון

העדכון חוזר אחרי פגרה של שבוע
גם לנו מגיע קצת חופש
חדשים בפורום
כמו בכל קיץ
גם הקיץ, מגיעים הרבה גולשים חדשים לפורום
וגם עוד כמו בכל קיץ יוצאים הרבה מכשירים חדשים ומרהיבים
ועם המכשירים באים החדשים, השאלות, הדיונים וכו' אנחנו כקהילה גדולה בעלת ידע רב בתחום נקבל את כל הגולשים החדשים בזרועות פתוחות
ככה נוכל להגדיל את הקהילה ואת הידע שלנו ושלהם
לכל המצטרפים החדשים לפורום
האח הגדול צופה בנו
השבוע קיבלתי מייל מהנהלת הפורומים ונאמר לי שהפורום שלנו די על הכוונת (ע"ע איל וייס שנחסם על ידיהם) - מה זה אומר
שהם מתחילים לשים עלינו עין בגלל ריבוי תלונות של גולשים על דברים המתנהלים בפורום (וזה מתקשר לחלק הראשון של העידכון) אז נכון שבהחלט יש שיפור עצום באורח התנהלות הפורום ביום-יום (וכל הכבוד לכם
) אבל אולי צריך עוד טיפה - ונכון שחם
ומעצבן לראות אנשים שמתווכחים ובטוחים שהם הכי צודקים בעולם למרות שלא תחזיקו עוד טיפה את עצמכם ואל תתתפרצו
ותמיד תזכרו שאם מישהו מרים יותר מידי את האף - אנחנו (המנהלים) כבר נדאג להוריד אותו בחזרה למטה, כי בכל זאת לנו יש צבע כחול
וגם כי זה לא ממש נחמד להיחסם ע"י הנהלת הפורומים
אירוח בפורום
אז אריק, נציג סימנס, חזר מחופשתו והוא מוכן ומזומן ולהתארח בפורום
פרטים בקרוב מאוד
מנהלים
סתם כי ראיתי שיש די בילבול בנוגע לנושא אני (אייל)
בצבא
חוזר כל יום הביתה חוץ מהימים שאני עושה לילה ואז חוזר ישר בבוקר שלמחרת טל
סתם צ'ונג
שכרגע בטירונות שעוד שבועיים תסתיים ואז הוא יחזור לניהול שוטף בפורום דור
סתם בחו"ל לעוד שבועיים אז אל תגידו שלא ידעתם
סקר חדש
"יש לי מכשיר תומך MMS - אני..."
כנסו לכאן והצביעו
(הסקר מיועד גם למי שאין מכשיר תומך MMS) תוצאות הסקר הקודם
33 מעדיפים את הסוני-אריקסון T610 לעומת 28 המעדיפים את הנוקיה 7250i
פורומים חדשים ב-
פורום 808, ג'סטין טיברלייק פורום 461, מתח ואימה פורום 627, מכושפות חברתי שיהיה לכולנו סוף שבוע פיגוזי
נצלו אותו עד כמה שתוכלו - ביחוד מי שבצבא
ותשמרו על עצמכם
שלכם ובשבילכם, אייל, דור וטל

™I©Eman

New member
אני אגיד לך מה זה אומר..

שיש כאן חבורה של לוזרים שלא כותבים מילה בפורום, אבל קוראים בשקט ועם כל פיפס קטן שנפלט כאן הם ישר רצים להתלונן.

iEyal

New member
לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה...

שנחסום את הפורום לצפיה על כל מי שלא כותב כאן
אני חושב שהכוונה שלי היתה שלא תכתוב לגולש "אדיוט" וככה לא יהיה להם על מה להתלונן...

iEyal

New member
כי את האדיוט הרגע מחקתי

לפני שנגרם עוד נזק

הדיון הזה יכול להתפתח לכיוונים

שונים. אחד הכיוונים האלו הוא "הרס עצמי 2". תכלס- בכזו התגרות (וכן- זו כן היתה התגרות) אני מצדיק תקיפה, העלבה,חסימה וסירוס. יש אנשים שבמקום להגיד מה שהם חושבים הם פשוט פותחים משתמש חדש וככה סוגרים חשבון. גברים. מעבר לעובדה שזה עלוב ופאטתי, זה מוציא לפורום הזה גם שם רע. אז הצעתי: בפעם הבאה לפני שחוסמים מישהו "אנונימי", לתת לו ת'אופציה להתוודות מול הפורום באיזה שרשור התנצלות (זמני) / במסרים מול מי שהוא העליב / בפני המנהלים מנהלים שזה הוא והוא אידיוט מושלם, או שנגלה לבד מי זה והוא יחסם. מכל המשתמשים שלו. זה יעיף גולשים עלק-אנונימיים לעזאזל אחת ולתמיד.

טוםרום

New member
../images/Emo45.gif

אולי הם קצת לוזרים אבל להגיד ת'אמת גם כשאני הגעתי לפה והייתי חדש אז לא הוצתי מילה מהפה אבל לפחות גם לא התווכחתי על דברים שאני לא יודע או לא בטוח.

iEyal

New member
../images/Emo26.gif

תמיד יהיו מתווכחים זה האופי של הישראלי
ובמקום לנגוח בהם ולהעיף אותם אפשר לנסות להסביר להם את הטעות שלהם אם הם יחליטו ללכת עם הראש בקיר אז זאת כבר בעיה שלהם ואם, כמו שכבר אמרתי, יתחילו להרים את האף תשאירו לנו את הטיפול בהם והכי חשוב אל תנסו לחנך אותם כי זה גורם להכי גרוע...

brunu

New member
../images/Emo3.gif

רק אני באתי וישר התחלתי להציף בשאלות?

brunu

New member
בעע לא רוצה סימנס רוצה סמסונג../images/Emo7.gif

ואחלה עדכון כל הכבוד

castroman

New member
אייל ../images/Emo26.gif

ממ....החסימה של אייל היתה ממש ממש ממש ממש מפגרת (סליחה על הביטוי), איזה חכמולוג בא לפה ומתחיל פשוט לפתוח את הפה ולחשוב שהוא איזה משהו...
וזה לא היה רק אייל שהשתיק אותו אני גם עשיתי את זה
בכל מקרה, היו השבוע כמה ימים שבהם לא היו מנהלים בפורום
והיה פה בלאגן אחד גדול, להבא אני מציע למנות מישהו זמני שיהיה אחראי במקומכם...
שבת שלום

™I©Eman

New member
וגם...

מלא אנשים פתחו שרשורים חדשים דרך הסלולארי, מה שגרם לכל שרשור להפתח 3-4 פעמים, וככה עברו דפים שלמים ובקושי היה מי שימחק.. ממש מעצבן..

iEyal

New member
תגובה

החסימה של איל בוצעה ע"י הנהלת הפורומים בעקבות תלונת גולש בפורום משוב הם חסמו אותו רק על סמך ההודעה הנ"ל שנראתה להם צורמת ביותר. הם לא מכירים את העבר של איל בפורום. לגבי מנהל זמני - התקופה הנ"ל שתגמר עד שבועיים היא די בעייתית אני מתשדל להיות בפורום לפחות פעמיים ביום (הדרישה של תפוז מהמנהלים היא פעם ביום) - אם זה בבוקר לפני שאני יוצא מהבית או אחר הצהריים שאני חוזר מעבר לזה לפחות לתקופה של השבועיים הבאים לא יהיה פה מנהל וזה גם בלתי אפשרי שמנהל (גם זמני) ישב על הפורום 24 שעות ביממה - למרות שזה מה שפורום מהסוג שלנו צריך אבל זה לא אפשרי לביצוע. לגבי ההצפות וזה - ברגע שאנחנו רואים אנחנו מטפלים ולמוחקים זה לא דבר שנשאר בפורום מעל לכמה ימים.

iEyal

New member
ועוד משהו קטן להוסיף לתגובה שלך

"וזה לא היה רק אייל שהשתיק אותו אני גם עשיתי את זה" על זה בדיוק דיברתי
אל תנסו לחנך ואל תנסו להשתיק אותם אנחנו כבר נעשה את זה אם נראה שהם עוברים את גבול הטעם הטוב כמו שהיה במקרה בשרשור המדובר אם איל לא היה מנסה להשתיק אותו בקללות שום דבר לא היה קורה אני היתי מגיע רואה את השרשור ואת ההתנשאות של הגולש הזה ומטפל בו כי עובדה שאחרי הוא ראה מישהו כחול מגיב לשרשור שלו הוא כבר לא הגיב בחזרה.

™I©Eman

New member
הקטע שלא ראינו מנהל מתערב בפורום

כבר כמה ימים וחשבנו שאין אחד בסביבה, ולא ידענו גם מתי יהיה.

למעלה