שאלון!!!

Hellena

New member
../images/Emo179.gifשאלון!!!../images/Emo179.gif

החלטתי לעשות עוד שאלון, מכיוון שאני אוהבת להתעלל בכם. אגב, אוהבי חורף, אל תפספסו את השאלון כי אתם מאגניבים שאוהבים חורף. כי וואלה, מה לעשות, גם קיץ יש.
את אוהבת בריכה? מדוע?
את אוהבת ים? מדוע?
מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?
את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?
את קוברת אנשים בחול בים חיים?
מה עדיף - ארטיק או גלידה?
מדוע?
בים, את פוגשת הרבה בנים?
את מתחילה איתם, או שהם איתך?
בסוד, נכון רובם ערסים?
את שוחה רחוק בים?
את יודעת לשחות?
ממתי?
איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?
טבעת פעם? איך?
את אוהבת אבטיח?
אפרסק?
מנגו?
תותים?
מתי את קמה בחופשים?
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?
את לא משקרת, נכון?
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?
שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?
הים הוא מקום רומנטי לדעתך?
את אוהבת שקיעות?
וגם זריחות?
מה יותר עדיף מהנ"ל?
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?
מדוע?
את חמודה?
ידעתי
את אוהבת להשתזף?
מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?
כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?
כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?
בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?
את שוחה לעיתים בלילה?
שחית פעם בעירום?
אם לא, את רוצה בעתיד?
את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?
וקרם הגנה?
ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!!

עונה..

את אוהבת בריכה? מדוע?כה כי זה כיףXP את אוהבת ים? מדוע?לא..מדוזות..בלעכס.. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?אה?ארוך??.. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?לא את קוברת אנשים בחול בים חיים?למה שאני יעשה את זה? מה עדיף - ארטיק או גלידה?שניהם.. מדוע?ככה!! בים, את פוגשת הרבה בנים?יש המון זקנים בים=] את מתחילה איתם, או שהם איתך?למה שאני יעשה דבר כזה..אויי.. בסוד, נכון רובם ערסים?אני לא הולכת לים! את שוחה רחוק בים?לאאאאאא את יודעת לשחות?בערך ממתי?מאתמול איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?אממ אין לי זיכרון טוב טבעת פעם? איך?כה בחדר של אחותך את אוהבת אבטיח?לא אפרסק?אהאה מנגו?חלקית תותים?לא שונאת תגרעינים מתי את קמה בחופשים?מאוחר=] למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?כי אין להם כוח ללכת לשירותים ועד שהם יגיעו הם כבר יעשו את זה בבגד ים אז מה לא חבל? עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?אוי.. את לא משקרת, נכון?אה? עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?עם המשפחה שלי. שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?כה בטח על הבמה..יצורים! הים הוא מקום רומנטי לדעתך?לא.. את אוהבת שקיעות?לא ראיתי..למי יש זמן? וגם זריחות?לא אני לא קמה בזמן=] מה יותר עדיף מהנ"ל?המבורגר יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?לא מדוע?אמרתי שלא וזה לא! את חמודה?לא ידעתי אז למה שאלת? את אוהבת להשתזף?לא מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?עדיף למות כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?לא מתכננת כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?30000000000000000 בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?בין הבוקר לערב את שוחה לעיתים בלילה?למה שאני יהיה בים או בבריכה בלילה?? שחית פעם בעירום?לא למה שאני יעשה את זה?סוטים! אם לא, את רוצה בעתיד?לא!!!!!!!!!!!! את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?לא וקרם הגנה?אולי ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! כבר לא יהיה..

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

את אוהבת בריכה? מדוע? אוהבת. כי כיף לשחות שם הומים לא מלוחים!
את אוהבת ים? מדוע? אוהבת ממש קצת. כי המים מלוחים והמצילים מנדנדים
מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ביקיני
את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? חח כה
את קוברת אנשים בחול בים חיים? רק כאלה שמסכימים
מה עדיף - ארטיק או גלידה? שניהםם
מדוע? כי שניהם טעימים
בים, את פוגשת הרבה בנים? אני לא הולכת כל כך הרבה לים
את מתחילה איתם, או שהם איתך? -
בסוד, נכון רובם ערסים?
את שוחה רחוק בים? כה, לפעמיפ
את יודעת לשחות? יאפפ
ממתי? נראה לי כיתה א'
איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? קייטנות בעיקר
טבעת פעם? איך? לא טבעתי
את אוהבת אבטיח? יאפפ
אפרסק? כן
מנגו? יאססס
תותים? אה-הא
מתי את קמה בחופשים? 12
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? איכסס
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא!
את לא משקרת, נכון? נכוןן
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברים, משפחה
שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא ולא
הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כה
את אוהבת שקיעות? יאפפ
וגם זריחות? כן
מה יותר עדיף מהנ"ל? שתיהם מאוד יפות!
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לאאא
מדוע? כי פעם נעקצתי וזה ממש צרבב
את חמודה? תשאלו מישו שמכיר אותי
ידעתי ממ טובב
את אוהבת להשתזף? הלוואי שיכולתי..
מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום
כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? לא יודעת
כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? 20
בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בוקר או אחרי צהרים
את שוחה לעיתים בלילה? יאפ
שחית פעם בעירום? רק כשהייתי תינוקת
אם לא, את רוצה בעתיד? אולי
את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? רק כשאמא מכריחהה!
וקרם הגנה? כה
ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! תודה גם לך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

polbblop

New member
../images/Emo175.gifעו-נה. ../images/Emo9.gif

את אוהבת בריכה? מדוע? אכן, אוהבת.
מדוע לא?
את אוהבת ים? מדוע? יםםם.
מדוע לא?
מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ביקיני, כמובן.
את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? מזמן לא עשיתי את זה.. צריך לחזור לזה באמת.
את קוברת אנשים בחול בים חיים? לרוב אני הנקברת.
מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה.
מדוע? כי היא נחמדה יותר. וטעימה יותר. והיא לא סתם מים.
בים, את פוגשת הרבה בנים? המממ... פה ושם.
את מתחילה איתם, או שהם איתך? הממממ... צריך לבדוק את זה. מזמן לא הייתי בים, וכשהייתי, נראיתי שונה לגמרי..
בסוד, נכון רובם ערסים? נכון.
מה סודי בזה?
את שוחה רחוק בים? אכן.
את יודעת לשחות? משהו כזה..
ממתי? מ.. לא'דעת...
איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? הרומן קיץ.
טבעת פעם? איך? לא.
את אוהבת אבטיח? כעעעעע.
אפרסק? כן.
מנגו? לא.
תותים? כןןן.
מתי את קמה בחופשים? 10-12...
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? בתור אחת שעושה את זה, כן.
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? ^^
את לא משקרת, נכון? לא נראה לי...
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? ים - משפחה. בריכה - חברים.
שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא, ולא.
הים הוא מקום רומנטי לדעתך? מאוד.
את אוהבת שקיעות? כן.. מי לא?!
וגם זריחות? גם.
מה יותר עדיף מהנ"ל? לא'דעת...
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא.
מדוע? אמור להיות לי?
את חמודה? מקווה.
ידעתי חחחחחח... תהיי בריאה.
את אוהבת להשתזף? לא.
מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? צבע מוקה כזה.. שחום בהיר, כנראה.
כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה שיותר?
כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? לא'דעת... על כרטיס כניסה, ואוכל.
בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בוקר-צהריים.
את שוחה לעיתים בלילה? לא... רחוק לי.
שחית פעם בעירום? לא.
אם לא, את רוצה בעתיד? אכן.
את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא..
וקרם הגנה? כן.
ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! תודה, גם לך.

noa elisha

New member
עונהה =]

את אוהבת בריכה? מדוע? כןןן!! זה ככ--יי--ףף--!! את אוהבת ים? מדוע? כנ"ל... מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? אעע...עוד לא קניתי בגד ים את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא ממש... את קוברת אנשים בחול בים חיים? כןן =]] מה עדיף - ארטיק או גלידה? ארטיק מדוע? כי זה יותצר טעיםם =]] בים, את פוגשת הרבה בנים? אממ...לא פוגשת אבל אני הולכת עם בנים... את מתחילה איתם, או שהם איתך? בסוד, נכון רובם ערסים? רובם?! כולם! את שוחה רחוק בים? לא... את יודעת לשחות? כן ממתי? אממ...מכיתה ה' או ו' איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? הבריכהה =] טבעת פעם? איך? לא... את אוהבת אבטיח? כן=] אפרסק? כן=] מנגו? כן=] תותים? כן=] מתי את קמה בחופשים? 1,2 למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי אין כוח לצאת רק בשביל ללכת לשירותים עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? חח...כשאין לי כוח ללכת לשירותים את לא משקרת, נכון? לא ממש... עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברות וחבריםץ... שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לאא~~!@# הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא ממש... מדוע? כי אני שונאת אותם!!! את חמודה? דההה חח ידעתי את אוהבת להשתזף? באאררוררר!!! מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כ-ל י-ו-ם-! כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? רק לכניסה, ושתיה או אוכל... בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בין 10-3 את שוחה לעיתים בלילה? לאא =\ שחית פעם בעירום? לא ממש אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לאא =\ וקרם הגנה? אני רוצה להשתזףף...!!

אוהבת חורף...

את אוהבת בריכה? מדוע? לא זה ג'יפה את אוהבת ים? מדוע? רק להסתכל מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בגדים את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא את קוברת אנשים בחול בים חיים? עדיין לא מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה! מדוע? יותר איכותי ויצירתי בים, את פוגשת הרבה בנים? קצת את מתחילה איתם, או שהם איתך? הם, בשביל זה הם שם בסוד, נכון רובם ערסים? ברור את שוחה רחוק בים? לא את יודעת לשחות? כן, גרוע ממתי? מהגן איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? טיסה לחו"ל טבעת פעם? איך? לא אעוז'ו באללה! את אוהבת אבטיח? כע אפרסק? כע מנגו? לאאאאאא תותים? כע מתי את קמה בחופשים? עשר חתעשרה למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? זה משחרר עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? בוודאי בקביעות את לא משקרת, נכון? נכון עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? אין בדרך כלל שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא בחוף הים הוא מקום רומנטי לדעתך? יש בזה משהו את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? גם מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעה יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? כן מדוע? זה מעניין את חמודה? לא ידעתי את אוהבת להשתזף?לא מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? מה שיש על הבנאדם כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? לא מתוכנן כרגע כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? כלום בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? ערב את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?כן וקרם הגנה? כן

sniii

New member
חורף...=] אבל בכל זאת יענה...

את אוהבת בריכה? מדוע? אממ כן... כי זה כיף=] את אוהבת ים? מדוע? לא ממש... חם ומגעיל..=] אוהבת בלילה.. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? לא לובשת.. אבל אם כבר אז ביקני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?חחח לא.. אבל זה כיף =] את קוברת אנשים בחול בים חיים? חחחח לא יצא לי עדיין.. מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה! מדוע? כי זה הכי טעים! בים, את פוגשת הרבה בנים? אמממ.. לא זוכרת מתי הייתי בים בכלל.. אבל לא יודעת את מתחילה איתם, או שהם איתך? אני לא מתחילה.. אם כבר הם =] בסוד, נכון רובם ערסים? כן! =\ את שוחה רחוק בים? אמממ לא ממש.. את יודעת לשחות? פחות או יותר.. ממתי? למדו אותנו ביסודי =] איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? מממ... יש כל מיני=] טבעת פעם? איך? בערך...=\ עד שתפסתי במישהו ומשכתי את עצמי.. ואז הוא צעק עלי =\ את אוהבת אבטיח? כן... אפרסק?גם מנגו? גם=] תותים? כן! מתי את קמה בחופשים? חחחח בערב... למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי הם רוצים ואין להם כוח לצאת =] עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? כן! =] את לא משקרת, נכון? לא.... עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברים... שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא... הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן דיי רומנטי =] את אוהבת שקיעות? מממ. דיי.. וגם זריחות? גם =] מה יותר עדיף מהנ"ל? ניראה לי זריחות... יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא! מדוע? כי הן מגעילות ולא מועילות בכלום... את חמודה? כן!=] ידעתי את אוהבת להשתזף? חחחח לאאא.. מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? מממ.. שחום קצת... כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? לא מתכננת ללכת... כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? אמממ לא הרבה.. נסיעות וגלידות וכו =] בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בוקר- צהריים =\ ובלילה=] הכי כיף.. את שוחה לעיתים בלילה? מממ.. לא ממש... שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? אמממ כן אם יצא אז למה לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? בהחלט! וקרם הגנה?ברור!

מ א מ י2

New member
עונה מהרררר ../images/Emo219.gif

לפני שהולכת לבצפררר.. את אוהבת בריכה? מדוע?כן,כי כיף בה. את אוהבת ים? מדוע?כנ"ל מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?ביקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?מה?? את קוברת אנשים בחול בים חיים?כן
..ומשאירה שם! מה עדיף - ארטיק או גלידה?גלידה מדוע?כי ככה! בים, את פוגשת הרבה בנים?לא את מתחילה איתם, או שהם איתך?-- בסוד, נכון רובם ערסים?-- את שוחה רחוק בים?כן את יודעת לשחות?כןן ממתי?מגיל 3 איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?חוף דור
טבעת פעם? איך?כן..נפלתי מהמדרגה של בריכה למים העמוקים. בעודי בגיל 5 וחצי :\ את אוהבת אבטיח?כןכןכן אפרסק?כנ"ל מנגו?כנ"ל תותים?כנ"ל מתי את קמה בחופשים?לאיודעת..תלוי למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?כי הם מגעילים.. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?לא חחחח.. את לא משקרת, נכון?אכן כך עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?משפחה/לקאנטרי עם חברים וכו'. שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?לא..אני רק בת 11.. הים הוא מקום רומנטי לדעתך?מאודד את אוהבת שקיעות?כן וגם זריחות?פחות.. מה יותר עדיף מהנ"ל?שקיעות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?לאלאלא מדוע?כי הן רוצחות.. את חמודה?כן
ידעתי-יאא..תודע! את אוהבת להשתזף?כן..רק שזה לא מצליח..אני תמיד אשאר בצבע שלי! מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחום כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?10000000000000 פעמים כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?לא כלום..אני הולכת לקאנטרי ויש לי כרטיס שם.. בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?לא יודעת את שוחה לעיתים בלילה?לא שחית פעם בעירום?לא אם לא, את רוצה בעתיד?לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?כן וקרם הגנה?לפעמים ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!!תווווווודע גמלך!

D o o S h a

New member
עונהה :)

את אוהבת בריכה? מדוע? כן=]] כי זה כיף! את אוהבת ים? מדוע? כנ"ל... מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? חח קוראים לזה שלם, לא ארוך. ויש לי ביקיני
את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? כבר לא את קוברת אנשים בחול בים חיים? ממ.. מזמן מה עדיף - ארטיק או גלידה? ארטיק מדוע? חח מדוע
כי זה יותר מרענן ויש גם ארטיקים בטמים של גלידות.. כמו מגנום וכאלה
את שוחה רחוק בים? לא את יודעת לשחות? ברור ממתי? מכיתה א' איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? הכל טוב בקיץ! חוץ מהחום טבעת פעם? איך? לא את אוהבת אבטיח? יאפ אפרסק? כע מנגו? יס תותים? אהא מתי את קמה בחופשים? ממ.. 11 בערך למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי אין להם כוח לצאת החוצה..? עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לאאא! את לא משקרת, נכון? נכון... עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברים\משפחה [מי זה כבר יכול להיות..] שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא
הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לא מדוע? ככה את חמודה? נראלי ידעתי- וואלה את אוהבת להשתזף? במידה מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה שייצא כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בדר"כ רק לקנות ארטיק או משו... לפעמים יותר בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בוקר-צהריים-אחה"צ? את שוחה לעיתים בלילה? פעם שחיתי שחייה לילית, כן. שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? ממ.. כן וקרם הגנה? גם ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!!- תודה תודה

dana re3

New member
עונה

את אוהבת בריכה? מדוע?כן את אוהבת ים? מדוע?כן מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?בקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?כן חחח לפעמים את קוברת אנשים בחול בים חיים?לא מה עדיף - ארטיק או גלידה?ארטיק מדוע?ככה בים, את פוגשת הרבה בנים? את מתחילה איתם, או שהם איתך? בסוד, נכון רובם ערסים? את שוחה רחוק בים?אממ לא ממש את יודעת לשחות?כן ממתי?לא יודעת אבל מגיל צעיר איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? טבעת פעם? איך?לא את אוהבת אבטיח?כן אפרסק?לא מנגו?לא תותים?לא מתי את קמה בחופשים?12-1 למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?כי הם מגעילים עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?לא את לא משקרת, נכון?לא עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?חברים/משפחה שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?לא הים הוא מקום רומנטי לדעתך?כן את אוהבת שקיעות?כן וגם זריחות?כן מה יותר עדיף מהנ"ל? יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?לא מדוע?ככה את חמודה?מאוד ידעתי את אוהבת להשתזף?כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחוםבהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?כמה שיצא כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?לא הרבה בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?מתי שיוצא את שוחה לעיתים בלילה?בבריכה שחית פעם בעירום?לא אם לא, את רוצה בעתיד?לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?לפעמים וקרם הגנה?כן ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! גם לך

talush2005

New member
עונה גם

את אוהבת בריכה? כן מדוע? כי זה כיף כשחם לשחות! את אוהבת ים?כןן מדוע? כי משתזפים וזה מרגיע וכיף שם ,אחלה אווירה! מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ביקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? חח לא את קוברת אנשים בחול בים חיים? לא מה עדיף - ארטיק או גלידה? מדוע? גלידה -יותר טעים בים, את פוגשת הרבה בנים? את מתחילה איתם, או שהם איתך? כן ותלוי בסוד, נכון רובם ערסים? חלק.. את שוחה רחוק בים? לא ממש .. את יודעת לשחות? כן ממתי? מגיל 6 איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? החופש הגדול-כולם! טבעת פעם?לא חס וחלילה.. את אוהבת אבטיח? לא אפרסק?לא מנגו? כן תותים? לא מתי את קמה בחופשים? תלוי למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי הם לא יכולים להתאפק.. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא את לא משקרת, נכון? לא עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? עם חברים שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?לא הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? מדוע? לא כי לא את חמודה? כן את אוהבת להשתזף?כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה שיותר כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בין 10 ל 20 שקל.. בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בבוקר את שוחה לעיתים בלילה?לא שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? אולי... את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?לא וקרם הגנה? כן ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! תודה :)

ady18

Well-known member
עונה

את אוהבת בריכה? מדוע?כן זה כייף את אוהבת ים? מדוע?מרגיע מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?ארוך את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?לא את קוברת אנשים בחול בים חיים?לא מה עדיף - ארטיק או גלידה?לא קונה בים מדוע?זה יקר בים, את פוגשת הרבה בנים?כן את מתחילה איתם, או שהם איתך?גם וגם בסוד, נכון רובם ערסים?נכון את שוחה רחוק בים?לא את יודעת לשחות?כן ממתי? איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?אממ הכייף של הבריכה והים והשמש טבעת פעם? איך? את אוהבת אבטיח?כן אפרסק?כן מנגו?כן תותים?כן מתי את קמה בחופשים? למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?לא יודעת עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?לא את לא משקרת, נכון? עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? הים הוא מקום רומנטי לדעתך? את אוהבת שקיעות? וגם זריחות? מה יותר עדיף מהנ"ל? יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? מדוע? את חמודה? ידעתי את אוהבת להשתזף? מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? את שוחה לעיתים בלילה? שחית פעם בעירום? אם לא, את רוצה בעתיד?לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? וקרם הגנה?כן

עונה!../images/Emo171.gif

את אוהבת בריכה? מדוע?נחמד..למרות שאני לא אוהבת להיות עם בגד ים =\ את אוהבת ים? מדוע?נחמד מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?ביקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?כן חח..גם עושים מלחמת חול ובונים מבצרים את קוברת אנשים בחול בים חיים?כן חח מה עדיף - ארטיק או גלידה?תלוי איזה מדוע? בים, את פוגשת הרבה בנים?כן את מתחילה איתם, או שהם איתך?הם בסוד, נכון רובם ערסים?נכון את שוחה רחוק בים?כן את יודעת לשחות?כן ממתי?מגיל 6 כבר עברתי את הקורס שחייה הראשון שלי איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?אמ..לא עולה לי שומדבר כרגע טבעת פעם? איך?לא טבעתי אבל נתקעתי בסירה מגומי על ענפים בים חח אז הביאו חסקה להציל אותי חח את אוהבת אבטיח?ככה אפרסק?לא מנגו?רק במיץ תותים?לא מתי את קמה בחופשים?תלוי מתי אני הולכת לישון למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?כי אין להם כח ללכת לשירותים עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?רק כשאין לי כח ללכת חח את לא משקרת, נכון?לא עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?חברות שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?לא חח הים הוא מקום רומנטי לדעתך?כןן את אוהבת שקיעות?כן וגם זריחות?כן מה יותר עדיף מהנ"ל?שקיעה יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?ממש לא מדוע?ככה את חמודה?לא ידעתי את אוהבת להשתזף?כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחום בהיר למרות שאני לבננה כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?הרבה כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?לא כולל כניסה ....20 שקל על אוכל בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?הכי כיף זה בלילה : ) את שוחה לעיתים בלילה?כןן שחית פעם בעירום?לא אם לא, את רוצה בעתיד?עם החבר שיהיה לי חח את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?לאא וקרם הגנה? לאאא ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! תודה

עונענענענעננענע../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

את אוהבת בריכה? מדוע?
כע, כי זה כיף..
את אוהבת ים? מדוע?
לע, כי זה מעצבןןן
מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?
לא ד'עת בנתיים..
את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?
אממ פעם..
את קוברת אנשים בחול בים חיים?
חחחחחח לא
מה עדיף - ארטיק או גלידה?
גלידה
מדוע?
ככה
בים, את פוגשת הרבה בנים?
כע
את מתחילה איתם, או שהם איתך?
הם איתי
בסוד, נכון רובם ערסים?
חחחחח
את שוחה רחוק בים?
כע
את יודעת לשחות?
כע
ממתי?
ממזמן
איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?
אממ יש מלא
טבעת פעם? איך?
לע
את אוהבת אבטיח?
כע
אפרסק?
כע
מנגו?
לע
תותים?
כעעעעעע
מתי את קמה בחופשים?
מאוחר נורא
למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?
כי הם צריכים להשתין
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?
לאא
את לא משקרת, נכון?
חחחחחחחחחחח נכון
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?
אממ לא ד'עת
שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?
הים הוא מקום רומנטי לדעתך?
אממ אולי
את אוהבת שקיעות?
לע
וגם זריחות?
זריחות כע
מה יותר עדיף מהנ"ל?
זריחות
יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?
ח לא
מדוע?
את חמודה?
כע
((נראלי
))
ידעתי
את אוהבת להשתזף?
אממ לפעמים
מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?
שחום
כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?
הרבה פעעמיים
כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?
לע מוציאה.. מוציאים בשבילי
בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?
כל הזמן מש'ו אחר..
את שוחה לעיתים בלילה?
לע
שחית פעם בעירום?
לע
אם לא, את רוצה בעתיד?
לע
את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?
כע
וקרם הגנה?
לע

000יובל000

New member
^_^

את אוהבת בריכה? מדוע? לא, כי זה מלא כלור וזה ויש לזה ריח מזעזע את אוהבת ים? מדוע?לא, כי נכנס מיים לעיניים וזה שורף. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?ביקיני, אבל אני כמעט לא הולכת לים ולבריכה. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?כן את קוברת אנשים בחול בים חיים?לא מה עדיף - ארטיק או גלידה?ארטיק מדוע?כי זה לא מלכלך בדר"כ בים, את פוגשת הרבה בנים?אני כמעט לא נמצאת בים את מתחילה איתם, או שהם איתך? בסוד, נכון רובם ערסים?בדר"כ בים יש הרבה ערסים... את שוחה רחוק בים?אני לא שוחה בים את יודעת לשחות?כן ממתי?גיל 9 בערך איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?שתמיד אני טסה לחו"ל בקיץ טבעת פעם? איך?לא את אוהבת אבטיח?כן אפרסק?כן מנגו?כן תותים?כן מתי את קמה בחופשים?מתי שבא לי למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי הם חושבים שאף אחד לא יודע. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?לא את לא משקרת, נכון?לא עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?לא הים הוא מקום רומנטי לדעתך?לא כל כך את אוהבת שקיעות?לא וגם זריחות?לא מה יותר עדיף מהנ"ל?זריחות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?כן מדוע?סתם, הן חמודות כאלו את חמודה?לא ידעתי את אוהבת להשתזף?לא מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?לבן כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?אפס כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?כלום בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? את שוחה לעיתים בלילה?לא שחית פעם בעירום?לא אם לא, את רוצה בעתיד?לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?כן וקרם הגנה?כן ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! תודה

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifעונה../images/Emo3.gif

את אוהבת בריכה? מדוע?כן.. כי כיף שם
את אוהבת ים? מדוע?אמ אפשר להגיד.. כי זה כיף נו
יש הרבה חתיכיםXDD מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך?ביקיני(ואגב לא אומרים בגד ים ארוך אומרים בגד ים שלם
) את בונה מהחול בים כל מיני שטויות?לא את קוברת אנשים בחול בים חיים?לא מה עדיף - ארטיק או גלידה?ארטיק מדוע?ככה
בים, את פוגשת הרבה בנים?כן את מתחילה איתם, או שהם איתך?אמ אני לא בדיוק מתחילה איתם.. אבל ברוב הפעמים אם כבר מישהו מתחיל אז הם..
בסוד, נכון רובם ערסים?כןXP אבל הערסים הכי חמודים
את שוחה רחוק בים?לא את יודעת לשחות?כן ממתי?ממזמן איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ?כלמיני.. טבעת פעם? איך?לאאא*חסוחלילהטפוטפוטפו* את אוהבת אבטיח?ככה ככה אפרסק?כןן
מנגו?לא תותים?ככה ככה מתי את קמה בחופשים?ממ 10-11 למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?כי למי יש כוח ללכת עד לשירותים?-_- עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה?אמץץ כן
את לא משקרת, נכון?לא
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה?עם חברות שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים?לאאא:S אני קטינה בחייכם! הים הוא מקום רומנטי לדעתך?מאוד את אוהבת שקיעות?כן וגם זריחות?כן מה יותר עדיף מהנ"ל?הא? יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות?כן בטח. מדוע?כי זה מדוזות-_- את חמודה?אני יותר בכיוון של כוסיתXDDDDDD סתםסתםםם*מסטולה* כן אני חמודה
ידעתי את אוהבת להשתזף?כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור?שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב?אמ הרבה מאוד כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל?אמ 20-30 בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים?משעות הבוקר עד הצהריים.. את שוחה לעיתים בלילה?שחיתי בלילה רק פעם אחת בים..
שחייה ליליתת
שחית פעם בעירום?באמבטייהXD אם לא, את רוצה בעתיד?לא=X זה כזה מגעיללל:S את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש?אמ לאחרונה התחלתי לשים
וקרם הגנה?לאXP ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! גמלךך

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

את אוהבת בריכה? מדוע? לא ממש את אוהבת ים? מדוע? כן, כי זה פשוט יפה ופוטוגני. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? לא ממש ביקיני, אבל לא שלם את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא את קוברת אנשים בחול בים חיים? לא מה עדיף - ארטיק או גלידה? שניהם מדוע? תלוי איך מרגישים בים, את פוגשת הרבה בנים? שאלתם ירושלמית.. את מתחילה איתם, או שהם איתך? .. בסוד, נכון רובם ערסים? תכלס כן את שוחה רחוק בים? לא יודעת לשחות;[ את יודעת לשחות? ..... ממתי? D: איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? טוב?! מה טוב בכל היתושים והחום והזיעה?! טבעת פעם? איך? לא שזכור לי את אוהבת אבטיח? תלוי, אני נורא מפונקת עם זה..בלי גרעינים, קשה ומתוק אפרסק? כן מנגו? ממ כן תותים? כן מתי את קמה בחופשים? מתי שבא לי, בלי שאף אחד יקבע-אלא אם כן תכננתי משהו למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כן עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? לא ממש יוצא לי להיכנס לשם-כי אני לודעת לשחות..אבל לפעמים בורח:X את לא משקרת, נכון? רק אמת עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברות.. שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא>< הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כמובן.. את אוהבת שקיעות? כן, אבל מעדיפה זריחות וגם זריחות? כנ"ל מה יותר עדיף מהנ"ל? כנ"ל יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? אפעם לא ראיתי אחת (כמה ירושלמי מצידי) מדוע? כי אני ירושלמית;[ את חמודה? נראלי:O ידעתי את אוהבת להשתזף? כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? לודעת כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? .. בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? .. את שוחה לעיתים בלילה? אני לא שוחה שחית פעם בעירום? לא שזכור לי אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לפעמים וקרם הגנה? לא

../images/Emo210.gif עונההההה

את אוהבת בריכה? מדוע? כןןןןןןן את אוהבת ים? מדוע? כןןןןןןן מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? חחח כן את קוברת אנשים בחול בים חיים? לא מה עדיף - ארטיק או גלידה? הכל הולך חח מדוע? בים, את פוגשת הרבה בנים? הם שם.. את מתחילה איתם, או שהם איתך? מי מתחיל איתם ? בסוד, נכון רובם ערסים? כולם ! את שוחה רחוק בים? לא את יודעת לשחות? כן ממתי? איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? טבעת פעם? איך? פעמיים
בגיל 3 ולפני כמה שנים.. את אוהבת אבטיח? כן אפרסק? די מנגו? כן תותים?לא מתי את קמה בחופשים? תלוי למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה?כי אין להם כוח לצאת.. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? חח לא את לא משקרת, נכון? נכון עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? הים הוא מקום רומנטי לדעתך? את אוהבת שקיעות? וגם זריחות? מה יותר עדיף מהנ"ל? יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? כןןן ברור מדוע? את חמודה? ידעתי את אוהבת להשתזף? כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? שחום בהיר/ שחור אבל שחור שזה בא טבעי ולא משיזוף יתר
כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמבה שיותר כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? תלוי בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא אם לא, את רוצה בעתיד? לא את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא וקרם הגנה? כה ולסיום, שיהיה לך קיץ מעולה!! תודה

למעלה