שאלה תאורתית

e-magine

New member
../images/Emo179.gifשאלה תאורתית

שיש לי חשק לשאול עכשיו: במידה והיה מתקיים מפגש של הפורום הזה, האם היית בא?

amiak

New member
כן.

אם כי משום מה אני בספק אם יצא מפגש כזה אל הפועל. לא שמעתי עד היום תגובות נלהבות לרעיון.

עקרונית הייתי באה בכיף אבל טכנית

בגלל המרחק הגדול לא יודעת אם היה מתאפשר לי ואני חושבת שגם לעמית המכשף אותו דבר השאלה אם גם יש עם מי להיפגש מאחר והגרעין הקשה של הפורום הוא כל כך כל כך קטן

e-magine

New member
פסדר, אמרתי שאלה תאורתית

אני לא הולך לארגן כלום, אז עמיה וונוס , אתן אומרות שזה היה תלוי גם באחרים, גם זאת תשובה, אני שאלתי בהנחה שהיה מפגש.

amiak

New member
אם יש מפגש - אני באה..

יש לי מה לעשות בכל מקום בארץ בערך... אז גם אם כולם יבריזו - יהיה לי מה לעשות.

בשביל התאוריה, ייתכן בהחלט.

בתור אחת שעברה כמה וכמה מפגשים עם וירטואליים, חלק מהמסקנות בנושא היו לטובת מפגשים שכאלה וחלק היו לרעה. אך אני לא אשפוט, במיוחד שהמסקנות "לרעה" הן כל כך לא מעודכנות בלקסיקון שלי. :)

סרפד

New member
לא

אני נולדתי לאינטרנט
במפגשים פיזיים חסרים בדיוק כל היתרונות שיש לתקשורת באינטרנט מבחינתי. אני מעדיפה להעביר גם תקשורות קיימות לאינטרנט. .

לפורום הזה הייתי עושה מאמץ להגיע

אני מרגיש דיי בטוח עם הגרעין הקטן הזה. חוץ מהעובדה הפשוטה שיש לי בעיה כלכלית ואני נמנע מלהגיע לפגישות פורומים שמתקיימים במסעדה (זה כיף כמובן. לא שאני מתנגד עקרונית). ממש בימים אלה מדברים על מפגש בפורום שאלה קטנה ואני לא אגיע.

אגב ובסוגריים אגיד

שעמית ואני כבר מכירים באופן לא וירטואלי ממש במקרה בגלל שהוא היה אצלי בקיבוץ בחוג קאראטה בפורומים חברתיים שהייתי בהם כמו אינטימיות-תמיכה שהפך לאינטימיות וחמישים פלוס יש מפגשים כל הזמן ואני עוד לא הגעתי לאף מפגש פשוט בגלל שאני רחוקה וגם לא נוהגת מתגובות בפורומים לא היה נראה שזה קלקל למישהו אלא להיפך לי היתה הרגשה של אאוטסיידרית בגלל שלא הייתי במפגשים ובמשך הזמן איבדתי עניין משום מה בפורומים האלה אני מציצה פה ושם אבל לא מצליחה להתחבר בכלל

למעלה